رفتن به مطلب

داستان سکسی شوگر ددی هات

mohsen

ارسال‌های توصیه شده

شوگر سکسیم

این داستان نیست و کاملا حقیقت داره لطفا قضاوت نکنید

من ۱۸ سالمه سال آخر دبیرستانم چند وقتی بود یه مغازه دار ازم خوشش میومد سنن ۲۷ ۲۸ میخورد بهش خیلی خوب بود از هر نظر خودمم خوشم میومد ازش خلاصه بعد چند وقت قبول کردم اوکی شدم باهاش که فهمیدم ۳۳ سالشه اولاش دو دل بودم ولی کم کم از انتخابم مطمئن شدم دو سه ماه گذشته بود چند باری بیرون رفته بودیم که بعد دو سه ماه منو برد خونش که غرب تهران بود با خونمون فاصله زیادی نداشت مدرسه رو پیچوندم از صبح رفتم پیشش اولاش سرگرم صحبت و فیلم شدیم کم کم نزدیکم شد منو بوسید خواستم عقب بکشم ولی نتونستم همراهیش کردم دستش و گذاشت رو رون پام نوازشم میکرد منم میبوسیدمش فقط که حس کردم دستش و برد بین پاهام من تا قبل این کسی و نبوسیدم حتی
ولی در برابر این خیلی توان مقاومت نداشتم دستش و از بین پاهام خواستم بردارم که گفت فقط میخواد لمسم کنه همین حرفش کافی بود تا اجازه بدم بیخیال شدم خودمو سپردم بهش دکمه شومیز مو باز کرد سینمو گرفت تو دستاش و شروع کرد مالیدن سینم کم کم خوشم میومد سوتین مو داد بالا
سینم سایزش معمولیه ۷۵ و اندام تو پرم خودمم سفیدم
سینم گرفت تو دستاش گردنم و گاز میگرفت که یکم کبود شد دستم و گذاشت رو کیرش گفت منو میخواد گفت بمالش منم شروع کردم مالیدن کیرش چشمام و بستم و تو حس بودم که از درد چشمام باز کردم دیدم سینه مو گاز گرفته صدای نالم اتاقشو گرفته بود سینم بین دندون هاش بود که دست کرد تو شرتم واسش خیس کرده بودم اونم فهمیده بود شروع کرد کصمو مالیدن نمیتونستم مقاومت کنم دیگه اونم فهمیده بود زیپشو باز کردم کیرشو گرفتم دستم نوازشش میکردم گفت بخورم براش منم شروع کردم لبام دورش حلق کردم لیس زدم کیرشو خیلی خوب بود کیرش خیلی بزرگ نبود معمولی بود تو دهنم جا میشد ولی سخت شروع کردم براش ساک زدن تا آبش اومد و خوردم براش این اولین بارمون بود

نوشته: توت فرنگی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18