رفتن به مطلب

داستان سکسی کون دادن دختر دانشجو

chochol

ارسال‌های توصیه شده

کون نازنین

از همون دوران نوجوونی تو شهرستان کونم تو چشم بود و رشد غیرعادی و گلابی شکل اندامم چشم خیلیا رو روی من کشید. شهرمون خلوت و پر از کوچه های تاریک بود و کم پیش میومد که تو کوچه ها ول بچرخم و دستی روی کونم نکشن. اون اوایل برام عادی نبود اما حس لذت از اسپنک و قبولی در کونی کم کم منو شیفته خودش کرد. تا بخودم اومدم تو دبیرستان بودم و کونم نماد لذتم شده بود. تا فرصتی پیش میومد جاهایی میرفتم که انگشتم کنن یا در کونم بزنن. عجیب کونم میخارید و خیس شدن کوسم به شلاق روی کونم یا انگشت شدن سوراخم وابسته بود. تو دبیرستانمون با بچه ها لز و سکس کمی داشتیم و تا فرصتی میشد خم میشدم و در کونم با دستای دوستام سرخ میشد. بالاخره کنکور دادم و راهی تهران شدم. دوری از خانواده دستمو برای شیطنت و لذت بیشتر از کونم بازتر کرد. تا بخودم اومدم یکی از استادا که دنبال یه دختر شهرستانی و خارش دار بود، رد منو زد ‌و اولین بار تو کلاس و بعد رفتن بچه ها به شوخی در کونم زد و منتظر واکنشم شد. سکوت و بعدم خم شدنم به سمت جلو به بهونه برداشتن برگه هام، چراغ سبزی بود که دومین اسپنکو روی کونم حس کنم. لبخندی زدم و از کلاس زدم بیرون و سمت خونه راهی شدم. کوسم خیس و خیستر میشد اما سوراخ کونم بیشتر از همه سوراخام تپش داشت. فرداش به بهونه سوالی، راهی اتاق استاد شدم و منتظر شدم خلوت بشه، نگاهمون به هم گره خورد و دکتر، رک گفت ناراحت شدی؟ گفتم نه اما میخواستم رک بهتون بگم من فقط از این رابطه اسپنک و انگشت شدن میخوام و بیشتر از اون رو نه دوست دارم و نه نیاز دارم. در اتاقو بستم و روی میز استاد خم شدم، شهوت و جندگی توی سلول به سلولم فوران زده بود، اما از طرفی از این ترس داشتم که استادم زیادتر بخواد و من نخوام. از همون روی مانتو دستی روی کونم کشید و اولین اسپنکو زد، دومیو زد و سومی، تا ناله ای کردم و اسپنک زدن تبدیل به نوازش و مالش کونم شد. اروم دست استاد سطح کونمو نوازش میداد و قربون صدقم میشد. کوسم خیس و پستونام سفت، اما سوراخ کونم بیشتر از همه تپش داشت. اروم پاشدم و از اینکه حد و حدود منو رعایت کرده، تشکر کردم و گفتم لطفا همیشه در همین حد باشه. تا مدتی، گه گاهی تو انتهای کلاسا یا اتاق استاد، یا دستی روی کونم می کشید یا انگشتم میکرد یا روی میزش اسپنک میزد و نوازشم می کرد. دیگه این مدل ارضام نمیکرد و دنبال حسای جدیدترین بودم. اون روز تا در اتاقشو بستم برخلاف همیشه که با مانتو روی میز خم میشدم تا اسپنک بزنه، دکمه های مانتومو باز کردم و اونو کنار زدم و شلوار جینمو تا زیر شورتم پایین کشیدم و با همون شورت روی میزش خم شدم تا اسپنک بزنه و کونمو بماله. بدون اصرار به پایین کشیدن شورتم، چند اسپنک زد و اروم از روی شورت کونمو مالید. لذتی دوچندانو داشتم تجربه می کردم و یه فاحشگی درونی لذت لخت شدنو بیشتر میکرد. بعد نوازش شلوارمو بالا کشیدم و خودمو مرتب کردم و زدم بیرون تا برم خونه و تو حموم مثل همیشه به یاد کارایی که باهام کرده خودارضایی کنم.
از لمس کونم و یه اسپنک ساده توی رابطم با استاد به اسپنک روی شورت و مالش کونم رسیده بودم. واقعا توی این رابطه تبحر داشت و صبورانه منتظر بود تا خودم پله پله خودمو در اختیارش بذارم. روزی که شورتمو پایین کشیدم و روی میزش خم شدم، اول همه کونمو بوسید، با هر بوسه دیوونه تر میشدم، تا زبونشو روی سوراخ کونم غلتوند ‌و منو به جنون جنسی رسوند. دیگه تسلیم تسلیم شده بود، لیس میزد و سوراخ کونمو غرق لذت و مستی کرده بود. دانشجوی دخترش که بشدت کونی بود،حالا آماده کون دادن بود، تف و گرمای لباشو روی سوراخ کونم بیشتر و بیشتر حس می کردم، تا اینکه سر کیر دکتر سوراخمو لمس کرد، با مهارت فشار میداد و اگرچه اون روز فقط در حد سر کیرش فقط فرو شد، اما نقطه آغاز کون دادن من به استادم شد. نازنین دختری از شهرستان …

نوشته: نازنین شهرستانی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18