dozens ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل ضربدری در سفر قشم سلام اسمم علی۳۰سالمه قد۱۸۶کیر کلفت ۱۸سانتی اهل کرمانم زنم مریم۲۵سالهقد۱۶۰کون گرد و خوش فرم سینه۷۵پوست سفید.همیشه عاشق این بودم ببینم یکی دیگه جلوم مریمو میکنه.بعضی وقتا تو سکس بهش میگفتم اما نتونستم در موردش درست صحبت کنم. تا اینکه یروز وقتی از سرکار اومدم خونه دیدم مریم حمومه رفتم سر گوشیش وتو جستجو گوگل دیدم فیلم های سکسی ضربدری نگاه کرده فهمیدم خودشم یه حس هایی داره.تیپ مریم تو شهر خودمون عادیه با مانتو وشلوار وروسری اما تو مسافرتا فرق میکنه منم مشکلی ندارم یه روز تصمیم گرفتیم بریم مسافرت قشم که خیلی یه دفعه ای شد.شب ساعت ۷حرکت کردیم و حدودای ۱۲شب رسیدیم بندر یکی دو ساعتی چرخیدیم تو ماشین یه چرتی زدیم و ساعتی ۵صبح بود که حرکت کردم سمت بندر پل. چون تو زمستون بود و چند روز تعطیلی بخاطر اینکه شلوغ نشه زود رفتم.خلاصه از بندر رد کردیم و رفتیم قشم و یه خونه تقریبا پشت بازار قشم کرایه کردم و کمی استراحت کردیم.بعد از ظهر تصمیم گرفتیم بریم بازار قشم من یه تیشرت و شلوار پوشیدم که راحت باشم مریم هم میخواست شلوار گشاد با بلوز بپوشه که من با خنده گفتم کس نازت عرق میکنه یه چیز راحت تر بپوش.اونم یه لباس ساحلی آبی بدون شلوار فقط با یه شورت سوتین قرمز بدون روسری پوشید.خیلی سکسی شده بود منکه راست کرده بودم خلاصه رفتیم تو بازار که واقعا اوج شلوغی بود تو بازار که می رفتیم همه چشما به کون مریم بود که لمبر برمیداشت بعضی ها هم تو شلوغی مریم و انگشت میکرد و من حشری تر میشدم.یکم وسیله خریدیم رفتیم خونه و وسیله هارو گذاشتیم و برگشتیم سمت سیتی سنتر یکم دیگه گشتیم ومریم خانم کس وکونشو نشون همه داد بعدش رفتیم شام شاورما خوردیم که خیلی خوشمزه بود جاتون خالی.داستان از اینجا شروع میشه که رفتیم لب دریا ساحل زیتون که خیلی شلوغ بود مریم گفت دلم قلیون میخواد یه قلیون گرفتم نشستیم لب ساحل تو حال خودمون باد میزد به ساحلی مریم و پاهای سفید وتپلش مشخص میشد وپسرای حشری که از اونجا رد میشدن مریمو برانداز می کرد.من اینقدر حشری شده بودم که دلم میخواست همونجا مریمو بکنم.تا ساعتای دو سه شب موندیم وبعدش اومدیم خونه.من که حشرم زده بود بالا ومریمم از من بدتر بود از در که اومدیم داخل مریم بغل کردم خوابوندم روتخت وشروع کردم کصشو خوردن جوری که صدای ناله هاش تا تو خیابون میرفت ومریم داد میزد علی کصمو جر بده منم کیرمو گذاشتم در کص نازشو تا خایه فرو کردم که جیغ بلندی زد وشروع کردم به تلنبه زدن در حال سکس که بودیم بهش گفتم امروز همه مردا کیرشون راست شده بود واسه کس وکون سکسیت اونم حشری تر میشد.یدفه دلو زدم به دریا گفتم میخوای یه کیر دیگه الان روت باشه یه دفعه یه آهی کشید و گفت جون آره.یه دفعه آبم ریخت تو کسش از شدت شهوت بیحال شدم همزمان بامن مریم ارضا شد بعد نیم ساعت بیحالی شروع کردم صحبت گفتم مریم جدی دوستداری گفت چی گفتم یه کیر دیگه اولش مکث کرد بعدش گفت نمیدونم یهو یه فکری به سرم زد از قبل تو تلگرام تو این گروه های بیغیرتی زیاد بودم گفتم بیا یکی پیدا کنیم گفت چجوری خطرناکه گفتم نترس رفتم تو گروه پی ام دادم زوجیم الآن قشمیم زوج بیاد ضربدری یه چندتایی پی ام دادن که فیک بودن بعد از کلی پیام بازی خوابمون برد ساعتای ۱۰صبح بود وقتی بیدار شدم دیدم یکی پی ام داد سلام زوجیم قشم.منم جوابشو دادم گفتم اصل بدین. حامد۲۹آمنه۲۳شیراز الان اومدیم قشم داشتم بال در میاوردم منم اصل براش فرستادم گفتم پایه ضربدری هستی گفت آره گفتم یه عکس از بدن دوتاتون با عدد ۳بفرست گفت اول شما خلاصه مریمو بیدار کردم و قضیه رو بهش گفتم گفت بیا امتحان کنین پاهامونو گذاشتیم بغل هم کیر من وکس مریم هم تو کادر بود فرستادیم.چند دقیقه ای خبری نبود گفتیم شاید فیک بوده ولی یه عکس اومد بازش کردم دیدم جوون چه بدن هایی چه کسی چه کیری.کیرش مثل کیر من بود ولی سفید تر وخوشگلتر.مریم که چشماش گرد شده بود گفت یعنی واقعیه گفتم احتمالا هست.یه خورده از زندگیامون و زنامون فانتزیامون چت کردیم قرار شد شب همدیگرو تو درگهان ببینیم.پس برای شب آماده شدیم ومن بایه شلوار لی مشکی و تیشرت سبز و مریم با یه ساپورت تنگ که به اصرار من بدون شرت با یه تیشرت قهوه ای که کس تپلش قشنگ مشخص بود شب شد و ساعت ۸جلو پاساژ دودلفین همدیگرو دیدیم حامد یه پسر جذاب و خوشتیپ و آمنه یه زن فوق سکسی به یه دامن بدون شلوار تا زانو و تیشرت قرمز باهم سلام واحوال پرسی کردیم دوری تو بازار زدیم همگی جوری که بغیر از چشمای مردم رو زنامون چشم ماهم رو زنای همدیگه بود و شام رفتیم گلدن فود درگهان و غذا خوردیم.بعد کلی گشت و گذار وسوال وجواب و نشستن مریم پیش حامدوآمنه پیش من تصمیم گرفتیم شب بریم قشم خونه پیش ما منکه دل تو دلم نبود واسه کردن آمنه و گاییده شدن مریم زیر کیر غریبه.وقتی رسیدیم خونه وارد اتاق خواب شدیم که شرت قرمز مریم رو تخت بود حامد که دیدش برش داشت و گفت بو کس مریم خانومو میده منکه حشری شدم نگاهی به مریم کردم وشلوارمو در آوردم حامد با دیدن من لخت شد و رفت سمت مریم.من آمنه را بغل کردم خوابوندم رو تخت و دست بردم از زیر دامن رو کسش دیدم به به آمنه هم مثل مریم شورت نپوشیده ومنتظر کیر بوده.دامنشو دراوردم وشروع کردم خوردن کس تنگ و سفیدش از اونور هم صدای ناله ی مریم که حامد کسشو میخورد بیشتر حشریم میکرد.ده دقیقه ای خوردم کامل لختش کردم سینه هاشو گرفتم تو دستمو کیرمو تا ته زدم تو کسش یه جیغ بلندی کشید و همزمان صدای جیغ مریم هم در اومد وای نگم از اون لحظه براتون من نگاه مریم میکردم تو کس آمنه را میکردم.از اونور حامد جوری مریمو میکرد که آه و ناله هاش هنوز تو گوشمه.اون شب خیلی حال داد تا صبح سه بار سکس کردیم. ادامه دارد… نوشته: علی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده