رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

آینیک میگه عاشق کیر کلفتم بذارم لای این سینه هام اون وسط دوستشم یه دستی به ممه میرسونه (قسمت قبل) .

yes6ey0mvdjw.jpg

تایم: 03:40 - حجم: 24

تماشای آنلاین فیلم

لینک دانلود فیلم

• Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• پاسخ 2.2k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

• arshad

241

• minimoz

221

• mame85

219

• chochol

218

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

4 قسمت چسبیده از بدن نمایی و ممه نمایی یاسمین داف ساکن آمریکا (قسمت قبل) .

j44ye27vkc9o.jpg

تایم: 00:31 - حجم: 3

تماشای آنلاین فیلم

لینک دانلود فیلم

• Like 2
لینک به دیدگاه

بدن نمایی تایم بالا داستانی دختر حشری با فیشنت حسابی اندامش نشون میده و بورس میکنه توی کص صورتیش .

3fcan4u08hcn.jpg

تایم: 15:22 - حجم: 55

تماشای آنلاین فیلم

لینک دانلود فیلم

• Like 1
لینک به دیدگاه

قسمت پنجم فیلم میلف داغ ممه هاشو درمیاره از لباس سکسی نشون میده (قسمت قبل) .

3mypr9wwlcdm.jpg

تایم: 00:45 - حجم: 9

تماشای آنلاین فیلم

لینک دانلود فیلم

• Like 1
لینک به دیدگاه

هاتوایف سفید ایرانی تو ایینه از کونش فیلم میگیره .

zx94n64p7n5y.jpg

تایم: 01:00 - حجم: 11

تماشای آنلاین فیلم

لینک دانلود فیلم

• Like 2
لینک به دیدگاه

• آخرین مطالب ارسال شده در انجمن

• mohsen
      امیر و خواهر شهوتی - 1 سلام من امیرم وداستانی که میخام تعریف کنم حقیقت برا چند سال پیش بار اوله داستان مینویسم پس گیر ندین خواهرم اون موقع هفده سالش بود هیکل کوچک سفید بود قدشم‌‌۱۵۰ بود خونه ما دو‌طبقه هست و همسایه مون هم عمو اینا زندگی میکنه عموم یه پسر داره علی قدش ۱۸۰ و نوزده سالشه خونه ما با عمو باهم ساخته شده و از پشت بام بهم دیگه وصله اصل داستان از جایی شروع میشه که یه شب من از زیر بالش خواهرم گوشی پیدا میکنم که مال خودش نبود و روی چت بود چت هارو خوندم و پشمام ریخت همش سکس چت یعنی باورم نمیشد خواهرمن با پسر عموم این با این هیکل کوچک پسر عمو هیکلی گنده واقعا داشتم از شدت متعجبی میلرزیدم حالا نگو اینا هر شب بعد دو‌شب پشت بام قرار داشتن و تا دیر وقت عشق حال میکردن چت هاشو خواندم از خواهرم اصلا انتظار نداشتم اینقد حشری و سکسی باشه خاستم یه شب ببینم دارن چکار میکنن خودم زدم به خواب ساعت دو‌شب دیدم داره یواش میزه پشت بام رفتم قائم شدم یجا که پسر عموم هم اومد بعد ما پشت بام یه جا درست کرده بودیم شبیه چادر بعضی لوازم اظافه میزاشتیم دیدم اونجا نشستن خواهرم بغل علی پسر عموم و از هم لب میگیرن و میمالن داشتم نگاه میکردم هم میلرزم و نمیدانم چکار کنم فقط داشتم نگاه میکردم یه ده دقیقه لب سینه هاشو داشت میمالید و میمکید اینا تموم شد نتونستم کامل ببینم ولی داشت کیر علی میخورد اصلا دیده نمیشد ولی معلوم بود خیلی تند ساک میزد باورم نمیشد اخه خواهرم با اون هیکل کوچک چطور میتونه با یکی که ده برابر از خودش بزرگه هیکلی هست کنار‌ بیاد اصلا خودم راهمو‌گم‌کرده بودم نمیفهمیدم چکار کنم به کی‌بگم ابرومون میرفت این ماجرا ادامه داشت شبها روزها و من بیشتر پیگیر بودم و میدیدم یه شب عمو‌اینا‌عروسی‌دعوت بودن پسرش نرفت و خونه موند من فهمیدم برنامه چیه گوشی خواهرم یواشکی دیدم اس گذاشته امشب میبرمت‌اطاق خودم تا صبح زن من میشی و کلی حرفهای سکسی خواهرم نوشته‌بود پس امشب من کلا در اختیار توام عشقم هر کاری دوست داری بکن خلاصه شب شد و ساعت دو شب مثل همیش خواهرم زد بیرون اینم بگم همه وقتی میخوابن دیگه تا هست نو صبح هیشکی پا نمیشه خواهرم رفت سمت خونه عمو علی در پشت بام‌باز کرد و رفتن تو منم رفتم دنبالشون البته چند دقیقه بعدش رفته بودن اطاق علی صداشون یواش میامد من دید نداشتم در بسته بود یه ده دقیقه گوش دادم داشتن لب میگرفتن دیگه نتونستم وایسم گفتم بیرون بیان من ابروم‌میره ولی هیچ کاری از دستم نیومد اومدم خونه تا صبح بیدار بودم ساعت شش صبح‌بود خواهرم دیدم اومد اطاق خودش و هر شب زیر پتو سکس چت میکرد و خیلی شبها هم حضوری از چت هاش فهمیدم خواهرم بارها از عقب بهش داده و هر بار بهش میده اولین بار که متوجه شدم راه پله خونه بود که دو ظهر بود هیچکی خونه نبود مامانم خوابیده بود منم خواب بودم متوجه شدم در پشت بام‌باز شد اروم از پایین نگاه کردم که روی راه‌پله علی نشسته خواهرم رو کیرش هی سواری میده انگار یه بچه نشسته بغل باباش اینقد کوچولو ولی خیلی حرفوی داشت کیر سواری میکرد با خیال راحت یه لحظه حس کردم متوجه شدن دارم نگاه میکنم من سریع قایم شدم دو دقیقه بعدش خواهرم‌اومد پایین گفتم کجا‌ بودی گفت رفتم‌یکم‌هوا بگیرم هیچی نگفتم مرسی که تحمل کردید ادامه داره اگر دوست داشتید مینویسم کاملا حقیقی نوشته: امیر
    • mohsen
      لذت مشترک سلام. این نوشته طولانی خواهد بود و در شروع غیر اروتیک. پس توصیه میکنم اگر سلیقه‌تون نیست نخونید. قسمت اول شاید بهتره بگم آنچنان که باید و شاید درک نمی‌کردم چه چیزی می‌تونه مهمتر از لذت برای آدما باشه. حس میکردم خیلی از چیزایی که امروز تابو حساب میشن، یا قبلا نبودن یا بعدا نخواهند بود. سکس با اعضای خانواده، سکس گروهی، سکس روی الکل و قارچ، رابطه آزاد با همسر یا دوست دختر، انواع کینک ها یا هرچیز دیگه ای که لذت و هورمون های بدن رو بالا پایین میکرد برام جذاب بود. ولی کاکولدینگ تنها چیزی بود که مغزم نمی‌داشت سمتش برم. بول بودن هم برام فرقی با زندگی عادی نداشت، بالاخره لا به لای پارتنر های آدم پیدا میشد گاهی طرف با کس دیگه ای در ارتباط بود یا حتی شوهر داشت، از اون طرف شاید همسر و پارتنر شما هم در گذشته داستان هایی داشته، خیلی برام مهم نبود. اونقدرم خنگ نبودم که کیرم زندگیمو کنترل کنه و راجع به این چیزا با بقیه حرف بزنم یا بیفتم تو دور چت فیک و پورن با کسایی که نمی‌شناسم. ولی خب چون آدم یکبار بیشتر زندگی نمیکنه، دنبال یه راه امن و لذت بخش برای این می‌گشتم که ببینم حس واقعیم چیه در این مورد، شاید اصلا می‌فهمیدم خوشم نمیاد، شایدم می‌فهمیدم تا یه حد و حدودیش لذت بخشه. در نهایت کنجکاوی و هورنی بودنم رو وقتی یه سقف می‌رسید تهش با همون پورن و داستان هایی که دوست نداشتم برم سراغشون رفع میکردم. ۱۹ ساله، سفید، کمی لاغر، سینه های کوچیک و کون کوچیک اما خوش فرم. موهای بلوند(رنگ شده)، چشم عسلی و صورت خوشگل. قد متوسط برای یک دختر و میشه گفت حسابی هورنی. اینا ویژگی های دوست دخترم بود، اینجا بهش میگیم هانیه. نزدیک به دو سال توی رابطه بودیم، البته نه به صورت پیوسته و متعهدانه، من این وسط اگر موقعیتی پیش میومد دست رد به هیچ بدن خوبی نمی‌زدم، اونم نمی‌دونم واقعا سکس داشت یا نه ولی سکس چت رو می‌دونم داشت. شاید اگه ازدواج کرده بودیم روی رفتار خودم و اون حساس تر میشدم، یا اگه حس میکردم خیلی دوستش دارم و اونم مشکل داره با این چیزا. ولی ظاهراً نداشت و تا جایی که دیگه لوس نشه آزاد بودیم، ولی رومون تو روی هم باز نشده بود. همه چیز در حد حدس و گمان بود. بعضی وقت ها فکر میکردم اصلا خبر نداره شاید از کارای من، خودشم یکبار بیشتر تا جایی که می‌دونم این کارو نکرده بود، اونم زمانی که تقریبا کات کردیم و انگار برای لج رفته بود با یک نفر چت کرده بود. هر دو ساکن تهران بودیم و هر دو عاشق طبیعت. من یه دوست داشتم که اینجا بهش میگم آرمین، دوست دوران مدرسه که ۸ سالی بود همو می‌شناختیم. تقریبا صمیمی بودیم ولی نه در حدی که هر روز ارتباط داشته باشیم یا در مورد مشکلات خانوادگی حرف بزنیم. یاسی دوست دختر آرمین بود. اختلاف سنی اونا هم مثل من و هانیه بود، ۱۹ و ۲۰. شوخی هامون با آرمین هیچ حد و مرزی نداشت، عرق می‌خوردیم و به اول و آخر همه چیز می‌خندیدیم. پسر باهوشی بود و ظاهراً قصد ازدواج با یاسی رو داشت. یک روز برای اولین بار همزمان چت مست کردیم و هرکس یه گوشه افتاده بود(چند تا دوست صمیمی پسر که در حد لخت مادرزاد باهم راحت بودیم). یکی با دوست دخترش چت می کرد، یکی غرق تو آهنگ بود تا اینکه بحث پورن و اینا شد. سایت خوب! این وسط آرمین سریع گوشیشو در آورد گفت فلان سایت فیلمای “توشی” رو رایگان می‌ذاره، بقیه هم یه چیزایی گفتیم. تا اینکه آرمین رفت تو سایتش و شروع کرد دیدن. برام عجیب بود چون اینجوری نبودیم که کنار هم جق بزنیم و اینا یا حتی پورن باهم ببینیم ولی خب حال عادی نداشتیم. صداش که بلند شد بقیه هم بدون اینکه البته دست بزنن به جاییشون رفتن سراغ همین کار. آرمین یهو به من گفت پسر نمی‌دونم چرا حتی وقتی پیامک میده هم حشری میشم. یاسی رو میگفت، پیامش بالای صفحه معلوم بود«خوش میگذره؟» احتمالا همین باعث شده بره تو سایت! حقیقتا حس میکردم آرمین اعتماد به نفس نداشت، فکر میکرد همینکه یاسی هست کافیه و از سرش زیاده، تقریبا مطمئن بودم شاید به جز لاپایی رابطه ای باش نداشته. میدونستم ته دلش میخواد بگه کیر تو تعهد و بریم جنده بیاریم بکنیم! تو همین فکر ها بودم که گفت «نود مود چی داری؟» من گوشیمو در آوردم، چون همیشه علاقه زیادی به نود گرفتن از اینو اون و پز دادن باش داشتم میخواستم نشونش بدم، تا حالا البته این کارو نکرده بودم ولی نمی‌دونم چرا اون لحظه مهم نبود برام. رفتم تو سیو مسیج چند تا از قدیمی ها رو نشونش بدم و تعریف کنم این کی بوده و اون کی که یهو گفتم «نود بدی نود میگیری». گفت «بیار ببینیم دیگه من جز نود یاسی جدی نود کسیو ندارم وگرنه نشون میدادم». گفتم «دهن سرویس خب منم اینا قبلا یه راهی بام داشتن که نود دادن، درست نیست اصلا نشون بدم، حالا گفتم دیگه تو فضاییم یه دوری بزنیم» نمی‌دونم چرا ولی هردومون راست کرده بودیم، از روی شلوار مشخص بود. چند لحظه فکر کردم که در واقعیت میشه دوست دخترامون رو عوض کنیم ضربدری بزنیم؟ حتی یه ذره هم شک نداشتم نمیخوایم و نمیشه، همون قدر که در مورد خیلی چیزای دیگه بدون تعصب فکر میکردم، اینم بدون تعصب میدونستم نمی‌خوامش. اما نود؟ اونم دوطرفه؟ شاید همون سر سوزنی بود که لازم داشتم. تو همین فکر بودم که گفت «اول تو نشون بده، هر چقدر نشون بدی منم مثل همون نشون میدم، ولی از هانیه نه قدیمی ها». شاید انتظار داشت بازم بحث کنم ولی گفتم «باشه،‌ الان نه ولی حیفه نمیشه کاری کرد بچه ها هستن». این حرفم یکم سوبرمون کرد، ولی اونم گفت باشه. نفری یه رول گل گذاشتیم جیبمون قبل از بقیه رفتیم خونه. همه تعجب کرده بودن البته گفتن میخواید همدیگه رو بکنید نیاز نیست برید بیرون تو ویلا اتاق هست. خلاصه دو تا کصشر گفتیم و شنیدیم و خندیدیم. قرار شد وقتی میرسیم خونه، قبل از اینکه بریم تو خونه هرکس یه رول بکشه. رسیدم در خونه، گلو کشیدم، یه چیزی خوردم، یه اسپری زدم و رفتم تو. سریع رفتم تو اتاق لباس عوض کردم و آنلاین شدم پیامش رو دیدم. سکرت چت زده بود و نوشته بود «همینجا بهتره». هیچ حرفی در مورد اینکه بعدا می‌خوایم با این تصمیم امشب چیکار کنیم نزدیک، نمی‌خواستیم اصلا بهش فکر کنیم. عکس اول رو فرستادم. هانیه با شورت و تاپ جلوی آینه. اونم فرستاد، یاسی با سوتین، پاهاش معلوم نبود. شروع خوبی بود، لذت بخش تر از چیزی که فکرش رو میکردیم. ضربان قلب و جریان خون بالا بود،دوپامین و آدرنالین باهم کشتی می‌گرفتن. یاسی قد بلند، توپر، یه چیزی بین سبزه و سفید با سینه های بزرگ بود. چهره جا افتاده ای هم داشت. لب های بزرگ و چشم های درشت. عکس بعدی رو اون فرستاد، انگار میخواست غیر مستقیم بگه چی میخواد. یاسی با لباس بیرون خم شده بود رو به دوربین و شلوارش رو تا نصفه پایین کشیده بود. منم یه عکس از پشت هانیه براش فرستادم،‌ گوشی رو تکیه داده بود به تخت و با شرت روی زانو نشسته بود طوری که کف پاش میخورد به کونش. نوشته: P.sa
    • chochol
      فیلم بدن نمایی داف سکسی و خوشگل ایرانی که اندامش واقعا بیسته . تایم: 02:10 - حجم: 26 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
    • chochol
      فیلم ساک و سواری خانم سکسی . تایم: 01:55 - حجم: 24 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
    • chochol
      نمایش سوراخ کون و کس زن بلوچی توسط بکنش . تایم: 00:20 - حجم: 4 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18