رفتن به مطلب

داستان آنال سکس

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

اعماق سکس

آرمانم ۳۷ از وقتی یادمه دوس دختر داشتم با همشونم سکس داشتم از ۱۵ ساله تا ۵۰ ساله .نمیدونم چرا همیشه اگه بهترین کس جلوم بود دوست داشتم از کون بکنمش .کون کن قهاری بودم .جوری بازشون میکردم که دفعه بعد با سر میومدن قرص میخوردم چهل دقیقه کون دخترو می گایید .ولی بلد بودم خوب بهشون حال بدم از کف پاهاشون میخوردمشون تا گردن سوراخ کو نو جوری براشون میخوردم که آب از کسشون راه میوفتاد.همه جورشو کردم .دوتا خواهر .دوتا دختر عمه دختر دایی .دو تا دوست .همیشه دنبال ی چیز جدیدی تو سکس بودم .ی بار با یه دختر هیکلی دوست شدم اوردمش خونه از کون کردمش این خیلی حشری بود موقع ساک زدن میرفت زیر تخمام زبونشو میکشید رو سوراخ کونم عجیب حسشو دوس داشتم .پاهامو داد بالا خودم بدون هیچ حرفی با دست بالا نگه داشتم پاهامو تا مسلط زبون بکنه تو کونمو میک بزنه سوراخمو داشتم میمرد از شهوت خلاصه دمر خوابوندمش سیر از کون کردمش طولانی جوری که حسابی کثیف کرد .غار غار شد .این رفت دف بعدم اومد بازم همین کارارو کرد شب تو چت بهم گفت خوشت میاد کو نتو لیس میزنم گفتم اره خیلی حشری تو .گفت دفعه بعد یه کار بهتر بلدم برات .اقا دف بعد این اومد .شروع کردیم تو حالت ۶۹ سوراخمو میک میزد کم کم شروع کرد موقع ساک انگشتشو دور سوراخم میکشید .اینقدر این کارش بهم لذت داد که کم کم ی انگشتش تا ته تو کونم بود اروم با حوصله اب از نوک کیرم راه افتاده بود .نکرده ارضا شدم دیگ جون نداشتم بکنمش با مالیدن کسش ارضاش کردم .اقایی ک شما باشید دفه های بعد تا میومد منو دمر میکرد میرفت لای کونم میخوزد و انگشت میکرد .کم کم انگشتاش شد دوتا رفتارشم کم کم تغییر کرده بود فرمون سکس دیگ دست من نبود اون میگفت چکار کنیم میزاشت ی کم بکنمش خوب ک حال میکرد میگفت خوبه درش بیار ازکونم بخواب نوبت منه ناخناشم کوتاه میکرد که قشنگ انگشتم کنه جوری شد که دیگ تو کونش نمیریختم اون با انگشت ابمو میورد ی سری هم رفتیم کوه ی جایی تو بیابون تو ماشین برام ساک بزنه شلوارمو کلا از پام دراورد صندلی خوابوندم لنگامو داد بالا دستشو کرد تو کونم اینقد مارو انگشت کرد که تو دهنش ارضاشدم.رابطمون ادامه داشت شبا سکس چت میکردیم .یه شب گفت موهای بدنتو کامل بزن برا دفه بعدی میخوام لنگاتو میندازم رو شونم مونداشته باشه .یه ساعت قبل اینک بیاد بهم پیام داد بدون سلام قشنگ یادمه تو واتس اپ نوشته بود دوست داری امروز بکنمت
منم که کاملا تسلیمش بودم نوشتم مگه کیر داری .نوشت دوس داری یا نه ؟نوشتم اره
رفتم دنبال اوردمش .من شهر صنعتی تنها زندگی میکنم کارم اینجاست.اومد گفت بریم تو اتاق خواب رفتیم درو بست گفت لخت شو .منم لخت شدم خودشم لخت شد .رفتیم رو تخت گفت دمر بخواب یه بالشت گذاشت زیر شکمم شروع کردیم به حال کردن طبق معمول انگشتم کرد .چاک کونمو وا کرد توف انداخت تو کونم انگشت کرد توم دراز کشید روم گفت یه چیزی میگم فقط بگو چشم .گفتم چی گفت اول بگو چشم .گفتم چشم .گفت من یه دیلدو از کسی امانت گرفتم که بکنمت موهای بدنم سیخ شدن بدنم میلرزید .پاشد رفت اوردش کمربند نداشت .خلاصه بهت بگم دیلدو رو کرد تو کونم برام ساک زد تا آبم اومد سایزشم بزرگ نبود.دو سال باهم بودیم ماهی دو سه بار منو میکرد بعدا یه کمربندی خریدیم.این خانم کلا کاری با من کرد دیگ اصلا میلی به کردن ندارم اخلاقش خشن شد دستور می داد .بعدم که ی روز گفتی پسر تو اینستا هست دوست داره پسر بکنه دوس داری کیر واقعی تجربه کنی .منم که دوست داشتم دیگه پسره اومد متو تو خونه خودم کرد یه پسر ۱۸ ساله منه ۳۷ ساله رو کرد.لذتی رو تجربه کردم که تمام عمرج تجربه نکردم .بعدا دوباره یه مرد ۴۵ ساله برام جور کرد .مردی که بعدا فهمیدم بکن خودش بوده .انقد رو مخم کار کرد که یه روز با هم رفتیم خونش .منو جلوش کرد بعدم اونو کرد تو بغل هم کون جفتمونو کرد …حسای عجیب و باهاش تجربه کردم چند بار دیگم رفتیم خونه مرده هر دوتامونو اونجوری که دوست داشت میکرد .جلو اون سوسک بود برا من ارباب .الانم شوهر کرد من با همون مرده در ارتباطم از کون میکنم ارضام میکنه.ولی داستان من ادامه داره

نوشته: آرمان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18