رفتن به مطلب

داستان سکس با نفر سوم

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

شب به یادماندنی با زوج جوان

سلام.
من اسمم فرزاده و ۳۶ سالمه و شغلمم انبارداری هستش.مجردم و بنا به دلایلی تا بحال ازدواج‌نکردم.الان سال ۱۴۰۴ هستش و این خاطره ای ک میخام‌بگم برای بهمن ماه سال ۱۳۹۹ هستش.
من تقریبا ۹ ساله که مستر هستم و نفر سوم هم‌هستم ولی خیلی دوست دارم بول بشم و فقط با یه زوج باشم و اون زوج هم با من.خب دوستانی ک این روابط رو درک میکنن میدونن اگر دوروبرمون همچین زوج هایی نباشن تنها راه پیدا کردن زوج برای فانتزی اینستاگرام هستش.اون شب من تو خونه نشسته بودم و داشتم تو اینستا میگشتم و دنبال زوج بودم برای فانتزی.تا اینکه پیج ی زوج نظرمو جلب کرد.بدون امید یه پیام دادم و گفتم شاید مثل بقیه جواب نداد اما هنوز فکرم‌تموم‌نشده بود که جواب داد و صحبت هامون شروع شد.از خودمون گفتیم و از فانتزی ها و محدودیت ها و این که چ کارهایی کنیم و چه کارهایی مورد قبول نیست حدود ۱ ساعت و نیم داشتیم حرف میزدیم منم شام‌نخورده بودم و ساعت هم حدود ۹ و نیم شده بود.بعد از همه حرف ها بهم گفت میتونی الان بیایی که ی نگاه کردم به ساعت و گفتم آره ولی چون شما پرند هستین تا برسم طول میکشه گفت بیا تا صبح با هم هستیم.شماره ردوبدل کردیم و بهش گفتم لوکیشن بفرسته لوکیشن رو فرستاد و منم سریع اسنپ گرفتم از اونجایی ک من خیلی به نظافت خودم اهمیت میدم و چند شب قبل صفا داده بودم وقتی اسنپ رسید راه افتادم سمت لوکیشنی ک فرستاده بود و البته هنوز هم شام نخورده بودم.تو راه هم‌با راننده خیلی حرف زدیم تا مسیر کوتاه تر بشه و بعد حدود ۱ ساعت و بیست دقیقه رسیدم به لوکیشن.ساعت تقریبا ۱۱ شده بود.با رانتده اسنپ‌ک دیگه رفیق شده بودیم خداحافظی کردم و زنگ زدم ب شماره آقا که اسمش حمید بود.چند دقیقه بعد اومد دنبالم و رفتیم بالا تو خونشون.یه خونه ساده و بی آلایش و خودمونی.معلوم‌بود تازه عروس داماد بودن.بعد استقبال و خوش و بش نشستم.گرسنگی خیلی بهم فشار آورده بود و از خانم که اسمش الهام بود خواستم یکم نون برام بیاره ولی بعد چند دقیقه حمید رو صدا کرد وباهم چند کلمه صحبت کردن و بعد حمید ازم‌معذرت خواهی کرد و رفت بیرون.الهام ک یه لباس با پولک و اکلیل و اینا تنش بود اومد روی پام نشست و یکم همو بوس کردیم و لباس منم پر شده بود از اکلیل.از الهام‌بگم که یه خانم تقریبا ۲۳ ساله بود با قدی حدود ۱۷۵ وزنی حدود ۶۵ سینه هایی با سایز ۷۵ چهرش هم بد نبود یعنی ن اونقدر زیبا بود ک بگم فرشته بود ن اونقدر زشت ک قابل تحمل نباشه.چهرش دلنشین بود اما همه توجه من روی کون الهام جلب شده بود.بعد رفتن حمید که زیادم‌طول نکشید و فکر کنم ۷ دقیقه اینطوری شد منو الهام یکم بوس و بغل اینا انجام دادیم و حمید اومد.رفته بود شام بخره که رستوران ها بسته بود و حمید با سوسیس برگشته بود.خلاصه تر بگم بعد خوردن شام من مبلغی ک توافق کرده بودیم رو واریز کردم ب حسابشون و رفتیم تو اتاق خواب.هر کس لباس خودشو درآورد و الهام شروع کرد ساک زدن برا من و همزمان هم‌حمید شروع کرد خوردن کس الهام.چند دقیقه گذشت و حمید به الهام گفت به مهمونمون بد نگذره و الهام منو کشوند رو خودش و منم کیر تقریبا ۱۶ سانتی رو فشار دادم و شروع کردم تلمبه زدن.اما چیزی ک برام‌تعجب آور بود کس نسبتا گشاد الهام‌بود.چون با اون سن و البته نداشتن بچه کمی گشایش تعجب آور بود.من همینطوری ک داشتم تلنبه میزدم حمید اومد و انداخت دهن الهام.صدای ناله هایی حمید اتاق رو برداشته بود.چند دقیقه همینطوری ادامه دادیم ک من از حمید خواستم ما دوتا رو تنها بذاره.حمید که رفت به الهام‌گفتم سکس آنال هم‌اوکی ای؟اول که گفت نه ولی بعد چند بار اصرار من قبول کرد و من شروع کردم به کردن کونش.کس و کونشو نلیسیدم‌چون من از لیسیدن کس و کون خوشم‌نمیاد.به شکم‌خوابید و من کردم تو کونش.بعد چند دقیقه ازش خواستم داگی شه داگیش کردم و دوباره از کون کردم.صدای آه و ناله ن انقدر زیاد شده بود ک حمید اومد گفت آروم تر که الهام‌چنان دادی زد ک برو بیرون که حمید فرار کرد.حدود ی ربع همینطوری ادامه دادیم ک آبم اومد اما نذاشت دربیارم و تمامش رو خالی کردم تو کونش.بعد اومدیم بیرون که الهام رفت از حمید معذرت خواهی کرد بابت فریادش.اون شب تا صبح یکبار دیگه سکس داشتیم اما سه نفره.و من صبح ساعت ۶ صبح راه افتادم بیام که صبح میخواستم برم سرکار.بعدش هر چقدر ازشون خواستم ک دوباره برم‌پیششون قبول نکردن و الان هم ازشون خبری ندارم.من تجربه نفرسوم رو چند بار دیگه داشتم با زوج های دیگه که اگر ری اکشن ها مثبت باشه حتما میفرستم.

نوشته: فرزاد نفرسوم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18