behrooz ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل بعد از ۲۵ سال ۵۲ سالمه بعد اتمام دانشگاه تو سن ۲۷ سالگی با یه دختر ۲۲ ساله ازدواج کردم. دختری خجالتی که از از نظر ارتباط سکسی بسیار صفر کیلومتر بود. یادمه اولین باری که در دوره نامزدی دست بردم لای پاش و از پشت بغلش کرده بودم، در عرض یک دقیقه ارضا شد و تو بغلم ولو شد. مدت چند ماهی که نامزد بودیم کلا به همین طریق گذشت. به زحمت. کس شو بوسیدم و دیدم . اون حتی روش نشد بگه کیر تو ببینم. البته اون روز ها مثل الان سکس از پشت ،ساک زدن و لیسیدن کس رایج نبود .چه بسا بسیاری از افراد این کارا رو چندش آور یا گناه می دونستن.اما به مدد اینترنت و جریان آزاد اطلاعات امروزه خیلی چیز ها عوض شده . به هر ترتیب عروسی برگزار شد و زندگی مشترک شروع شد .وقتی برای شب زفاف رفتم سراغش از خجالت گوشه ی اتاق پنهان شده بود. رفتم سراغش با بوس و نوازش آوردم سر تشک و با کلی ناز کشیدن و زحمت پرده رو زدم و شد زن زندگیم .زنی که در همه سرد و گرم زندگی ، در خوشی و ناخوشی یار و همدمم بود به نحوی که اقوام و اطرافیان ما رو با لیلی و مجنون یا علی و فاطمه مقایسه می کردن. زندگی خوبی. داشتیم اما یک اشکال وجود داشت .زنم نه ساک می زد و نه از پشت می داد . البته من هم آدم خشن و بی رحمی نبودم و خیلی اصرار نمی کردم. چند بار به زحمت راضی کردم برای سکس از پشت . اما به محض این که سرشو فشار می دادم به کونش گریه ش در میومد و من هم منصرف می شدم. بعد از ۲۵ سال زندگی علاقه ای به گوشی و فضای مجازی نشون نمی داد .نه این که بگم مقدس و مذهبی بود ولی از روابط آزاد و بی بند و باری هم متنفر بود . با این که ده سالی می شد گوشی لمسی داشت و جزء اولین زنان فامیل بود که گوشی داشت ،از اون جز برای زنگ زدن استفاده نمی کرد.هیچ گونه اپلیکیشن اجتماعی نصب نمی کرد حتی پیام هم نمی داد. سال گذشته براش اینستا نصب کردم و با یک اکانت ناشناخته بهش پیام دادم به عنوان دوست. هیچ جوره پا نمی داد . پیامو به خودم نشون داد. بهش گفتم اشکال ندارد باهاش چت کن ولی نه آدرس بده نه عکس از چهره خودت.قبول نمی کرد . بعد از کلی پیام بالاخره راضی شد چت. کنه .چیزهایی که خودم برایش می فرستادم بعد از چت برای خودم تعریف می کرد. وقتی به عنوان فرد ناشناس باهاش چت می کردم غلط املایی زیاد و جملات ناقص فراوان داشت و خودم احساس میکردم بدنش موقع پیام دادن می ارزه و نفسش به شماره می افته. کم کم ترسش کم شد و وارد بحث سکس چت شدیم . اخ که چقدر ساده و مظلوم برخورد می کرد عکس خواست ازم، عکس یک بازیگر خوش چهره ترکیه ای رو براش فرستاده بودم . بنده خدا فکر می کرد عکس خودمه. عاشقم شده بود اما هیچ جوره برای حضوری یا تصویری پا نمی داد و منم از خدام بود همین جوری ادامه بده…وقتی تو خونه پیشش بودم از خطر دوست پسر و حضوری و خفت شدن می ترسوندمش اونم همه چیزو تعریف می کرد به جز سکس چتاش. اما می دیدم چقدر کسش خیس می شه و اشتهای سکسش تو سن ۴۷ سالگی زیاد شده. من هم سکس چتا رو به سمت ساک زدن و آنال میکشوندم .این شد که اولین ساکو برام با احتیاط و اکراه زد و دفعات بعدی خیلی بهتر شد .البته من از همون سال اول زندگی با ولع کسشو می خوردم. و این بود که هرگز کسش بوی بد نمیداد حتی دکتر زنان مرکز بهداشت که معاینه کرده بود، بهش گفته بود چکار می کنی که واژنت اینقدر تمیزه .در سکس چت مجازی بهم کون میداد و روز به روز شهوتش بیشتر فوران می کرد و وقتی پیش هم بودیم می گفت من سر پیری دیوونه و شهوتی شدم. وقتی می گفتم بهم کون بده گاهی سکوت می کرد و گاهی می گفت یه روزی. بهت میدم و این اتفاق دیروز افتاد چهار پنج روزی از پریودش گذشته بودو از جلو سکس نداشتیم کیر شق مو بهش نشون دادم بدون حرفی پشتشو به طرف من کرد و شلوارک و شورت شو باهم کشید پایین من هم تو اون لحظه فقط روغن جامد دم دست داشتم قبلاً چند باری انگشت کرده بودم این بار هم کمی با روغن چرب کردم و انگشت کردم و کمی روغن تو کونش فرو کردم و مابقی شو به دور کیر شقم مالیدم و شروع کردم به درمالی؛ چربی اثر خودشو کرده بود ناگهان کیرم سر خورد توی کونش . جیغ زد و می خواست فرار کنه، از طرفی هم می خواست پای حرفش بمونه بهش گفتم ببین اگه در بیارم عذابش بیشتره من بی حرکت می مونم و بقیه کارو خودت بکن . من کیرمو ثابت نگه داشتم در حالی که گریه می کرد و درد میکشید خودش انقدر عقب جلو کرد تا کیرمو تا دسته توکونش جا داد و گفت تو رو خدا زودتر آب تو بیار دارم می میرم من هم چند باری تلمبه زدم و توکونش خالی کردم . به مدد این دوست مجازی که خودم باشم هر روز بیشتر از قبل عاشقمه و منم از جونم بیشتر. دوسش دارم فقط نمیدونم چجوری این دوستی مجازی تمومش کنم قبل از این که گندش در بیاد یا دچار مشکل عاطفی بشه یا جنده بشه.البته با این سن و سال بعید میدونم به فکر جندگی و بی آبرویی باشه ولی. از طرفی هم میگم اگه به دوست مجازی پا داده ممکنه در واقعیت هم چنین اتفاقی بیفتد پایان نوشته: امیر حسین . آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده