رفتن به مطلب

داستان کون دادن به دختر کیردار

mame85

ارسال‌های توصیه شده

کون دادن من به غزل

سلام به همه دوستان،ببخشید اگر خوب نمینویسم آخه این کاره نیستم
اسم ها واقعی هستند آخه کسی هم نمیتونه من رو بشناسه ک بخواد بفهمه کی هستم 😂این داستان واسه چند روزی میشه و من خوشحالم ک بنویسم و شما لذت ببرید
مهدی هستم حدودا شش ماه قبل با یکی ب اسم غزل رل زدم
غزل چهره خیلی خوشگل و بدن خوشگلی داشت واسه همین توی چمران ک دیدمش بهش شماره دادم
روزی ک دیدمش دو دل بودم ک بهش شماره بدم یا نه آخه من میل ب کون دادن داشتم ولی اصلا کون نداده بودم
دلو زدم ب دریا و گفتم شاید رل بزنم نیاز جنسیم برطرف شد
حدودا یک ماه با هم چت کردیم و من توی فاز سکس نبودم فقط در حد لب گرفتن و دس تو دس راه رفتن بودم
ماه دوم شروع کردیم ب سکس چت و این حرفا ک عادیه بین همه
دیدم خیلی هاته توی سکس و همش میگه باید بیای منو بکنی
منم از خدا خواسته😂
یه هفته قرار گذاشتیم ک پنج شنبه بریم توی ماشین بکنمش آخه پول نداشتم ببرمش خونه بگیرم و این حرفا ،اصلا تا حالا این کارو نکرده بودم ک بخوام خونه بگیرم یا ببرمش خونمون
رسیدم سر قرارمون سوار شد و از همون اول ناراحت بود معلوم بود یه چیزیش هست
هر چی پرسیدم نگفت بهم تا بردمش و یه پیتزا گرفتم واسش و یکمی خوشحال شد ،گفتم غزل چیزی شده؟گفت خیلی وقته می‌خوام بهت بگم ولی فکر میکردم ناراحت بشی و بد برداشت کنی
گفتم چی میگی غزل من برا چی باید ازت ناراحت بشم آخه بهم بگو حرفاتو
گفت ببین تو آدم خوبی هستی منم دلم نمی‌خواد از من ضربه بخوری …
من دختر نیستم ،،گفتم یعنی چی ؟
بعد از کلی جر و بحث ک چرا همون اول بهم نگفته داشت میزد زیر گریه ک گرفتمش توی بغلم و گفتم فدات شم این ک دیگه ناراحتی نداره خب از اول میگفتی بهم من ک مشکلی ندارم با جسمت
گفت آخه میترسیدم مثل همه بری و دیگه پشت سرتم نگاه نکنی
خلاصه سرتونو درد نیارم کلی حرفش زدم و حدودا یه ربع بعد توی بغلم توی ماشین اینقد ازش لب گرفتم ک فقط می‌گفت زودتر منو بکن مهدی ک دیگه دارم آتیش میگیرم
دستمو بردم توی شرتشو شروع کردم مالیدن کونش ک واقعا بگم من تا حالا آدم به این تمیزی ندیده بودم خلاصه از کردنش اون شب نمیگم چون زمان می‌بره
حدودا من و غزل هر هفته دو دفعه سکس داشتیم و من همش ب فکر کیرش می افتادم و اون خبر نداشت ،اخه یه کیر خیلی مناسب داشت حدودا ۱۵سانت کیر داشت ب کلفتی ۳تا۴سانت مثل کیر متوسط و خوب
همیشه دلم میخواست بهش بگم ولی خب روم نمیشد
حدودا یه هفته یا بیشتر هر روز توی حمام من خیار میکردم توی کونم و تا حدی رسیده بود ک موز نرسیده می‌خریدم یا کدو میکردم توی کونم البته با کاندوم میکردم توی کونم و ب یاد کیر غزل حسابی حال میکردم
دوباره رسید زمانی که برم پیشش و با هم بگردیم ک مثل همیشه تهش هم سکس کنیم و کلی حال کنیم
ساعت ۱۱تقریبا رسیدیم کنار هتل چمران یه جایی هست تقریبا گرد مانند ک کلی پله داره،اون شب شلوغ نبود زیاد
من و غزل دیگه حال ماشین نداشتیم ک غزل بهم گفت بیا بریم پشت پله ها اون بالا،گفتم شاید کسی باشه آخه ،گفت میریم نهایت کسی بود برمیگردیم توی ماشین
رفتیم بالا کنار چندتا فنس بودیم یه جای تاریک و خوب بود ولی یکمی شیب داشت
حدودا ۱ساعت نشستیم دیدیم هیچکی از اینجا رد نمیشه و هیچ دیدی نداره
غزل توی بغلم بود یهو دستمو کردم توی شلوارش رسوندن ب سوراخش ک یه آهی کشید که کیرم راست شد 🤤
دیدم کمرشو یکمی خمتر کرد تا کونش بیشتر بیاد عقب منم دستم کامل جا شد توی چاک کونش و شروع کردم مالیدن
دیدم سرشو گذاشت روی زانو هام ک ساک بزنه ولی نذاشتم هر کاری کرد
دیدم خیلی حشریه منم همش توی فکر کیرش بودم ،کونمم باز بود دلم میخواست همونجا منو بکنه تا آبش بیاد
سرشو اورد جلو لبم در گوشش گفتم غزل ،گفت جون دلم ،گفتم خیلی میخوامتاااا،گفت من عاشقتم مخصوصا وقتی میکنی منو
دستمو از کونش در اوردم گفتم فقط یه چیزی خوشحالم نمیکنه ،گفت چی ،گفتم من میدونم تو هم کیر داری و بالاخره باید ارضا بشی تا راضی باشی از رابطه
گفت عیبی نداره خب من تا آخر عمر هم ک باشه تحمل میکنم من فقط خودتو می‌خوام مهدی
توی چشمام اشک جمع شد بخاطر حرفش یه لب طولانی ازش گرفتم و دوباره کونشو انگشت کردم ،در گوشش گفتم غزل ،گفت جون غزل،گفتم می‌خوام دوطرفه با هم باشیم ،دیدم یهو چشماشو باز کرد و تعجب کرد ،گفتم ببین غزل من واقعا دوست دارم ولی باید تو رو ارضا کنم هر طور شده
دیدم خیلی خوشحال شد و گفت آخه مهدی تو پسری
گفتم از روز اول دلم میخواست هم بکنمت هم بکنی منو
مگه چ مشکلی داره؟دیدم یهو بغلم کرد و گفت واقعا میخوای اینو ک میگی؟
گفتم اگر تو هم بخوای اره
دیدم با هیجان و کلی استرس و اینور و اونور رو نگاه کردم شلوارشو داد پایین گفت مهدی کمکم کن زودتر خیلی دلم میخواد تجربه کنم
منم کیرشو گرفتم بوسیدم ک دیدم یهو دستاشو گذاشت پشت سرمو محکم توی دهنم کرد کیرشو و شروع کرد تلمبه زدن
اینقدر تلمبه زدن ک لبام خیس خیس شده بود ،منم دستمو از پایین بردم سمت سوراخش و کردم توی کونش همزمان هم ساک زدم براش و اونم قربون صدقم می‌رفت همش
حدودا چند دقیقه براش ساک زدم ک گفت داره آبم میاد ک من دست نگه داشتم ،گفت چی شد نکنه ناراحت شدی ،منم بدون اینکه چیزی بگم برگشتم اینور و اونور و نگاه کردم دیدم کسی نیست شلوارمو دادم پایین کیرشو گرفتم یهو کردم توی کونم اون هم همش تعجب کرده بود و خوشحال بود از چشماش معلوم بود
لبامو گذاشتم رو لباش بعد از لب گرفتن بهش گفتم حالا تا میتونی مهدی تو بکن عشقم،ک شاید دو دقیقه تلمبه زدن توی کونم و اینقد راضی بود ک هواسش نشد و کل آبشو ریخت توی کونم ،منم برگشتم لباشو خوردم نشستم جلوش کیرشو ک توی کونم بود خوردم تا آب کیرش هدر نره 🤤🤤
بعدش نشستم گرفتمش توی بغلم گفتم از این ب بعد یه بار من یه بار تو
اینقدر خوشحال بود ک فقط توی بغلم اشک می‌ریخت و می‌گفت ک چقد دوسم داره،الان حدودا چند ماهه ک با همیم و بهترین رابطه رو داریم با هم و قصدمون هم ازدواجه بدون هیچ شکی و این بود اولین و آخرین کیس کون دادن من ،مرسی ک خوندین

نوشته: مهدی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18