kale kiri ارسال شده در 10 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر خاطرات مرد فانتزی باز بازنشسته مشخصاتم تو بیو هست سالهاست که اینجا هستم ولی از خودم چیز زیادی نگفتم منم مردی بودم با فانتزیهای زیاد از اوایل ازدواجم در دهه هشتاد علاقه زیادی به ضربدری داشتم ولی زنم که چادری بود اصلا مجال همچین تفکراتی رو نمیداد یک بار که خواستم از زبان بقیه ضرب رو تعریف کنم چنان برخورد تندی کرد که کلا تا مدتها فکرشم از سرم افتاد اما کم کم اوکی گرفتم فیلم سوپر باهم ببینیم مدلهای مختلف رو میدیدیم اوایل گیر میداد یعنی از من ناراضی هستی اینا رو نگاه میکنی منم براش توضیح میدادم نه این فقط فان و وقت گذرانیه یواش یواش متوجه شدم از فیلم مردان سیاه پوست کیر گنده یا همون bbc خیلی بیشتر خوشش میاد کم کم حرف سکس با غریبه رو به رختخواب هم کشوندم اوایل مخالفت میکرد حتی دربارش حرف بزنم کم کم خوشش اومد و تحریک میشد ولی یکبار که برای آشنایی با یک زوج اقدام کردم عمیقا ناراحت شد و خیلی تند برخورد کرد منم دیگه قید زوج رو زدم و کلید کردم رو نفر سوم سیاهپوست اونم با این توجیه که اینا تو ایران نیستن که اینجوری رضایت میداد و علاقه مند شد که بیشتر فیلم ببینیم. براش به زحمت یه دیلدو سیاه کلفت خریدم و با اون تری سام خیالی رو تجربه کردیم خیلی به هردوتامون چسبید فقط مساله این بود که با سکس آنال اوکی نبود بخصوص با دیلدو! یواش یواش پاشو به مجازی باز کردم اینجا با چند مرد اشنا شدیم کم کم رفتیم تو کار چت سه نفره شب تا صبح مینشست چت میکرد اما بعضی پسرا واقعا بی جنبه بودن میخواستن مثلا منو بپیچونن بیان یواشکی با زنم سکس کنن که خوب منم بلاکشون میکردم دیگه دستم اومده بود چه پسرایی بهترن گشتم پسر حرف گوش کن پیدا کردم بهش خط میدادم تو چت چیا بگه اینجوری کم کم تمایلش به حضوری بیشتر شد تا اینکه برای اولین بار رفتیم ملاقات یک پسر کم سن که از شهر دیگه ای بود پسره اسکول تو ماشین یکم مالوند ولی بعدش گفت نه نمیخوام!! ضد حالی بود که خانم خورد فکر کرد ایرادی تو بدنش بوده تا اینکه یه اقای نسبتا میانسالی که طلاق داده بود رو پیدا کردیم تو چت بسیار جنتلمن برای هر کاری باهام هماهنگ میکرد ازم اجازه میگرفت انصافا هم مخ زنیش عالی بود تو چت طوری پیش میرفت که ارگاسم رو شاخش بود منم دیدم دو نفر اوکی هستن بدجنسیم گل کرد به پسره گفتم اگه زنمو میخوای باید بهش بگی من فقط کون دوست دارم! اونم زد تو کار چت درباره انال با کلی گیف و عکس و فیلم اولش خانمم اوکی نبود ولی یواش یواش خوشش اومد بعد چت خودش ازم درخواست آنال میکرد یه حالی هم می داد که نگو انگار واقعا کون داده بود از بس که باز و آماده بود دیگه نیازی نبود کلی وقت بزارم بازش کنم خلاصه قرار ملاقات حضوری گذاشتیم طرف هم با یه کادو خوشگل اومد پارک اونجام فقط حرف زد کوچکترین تماسی هم برقرار نکرد مارو هم دعوت کرد خونش این رفتارش دیگه مخ زنی کامل بود خانم یادش رفت که طرف فقط قرار برای کون کردن گذاشته مشتاق شد بریم خونش ماهم رفتیم وارد شدیم یه خونه لوکس ولی مجردی با کلی وسایل پذیرایی یه کادو برای خانم یک کادو برای من حقیقتا سوپرایز شدیم بعدم نوشیدنی و کم کم گرم شدیم رفتیم تو تخت اونجا بود که سوپرایز اصلی رو دیدم یارو لخت که شد یه کیر کلفت داشت اندازه مچ دست من!!! رنگم پرید گفتم این الان بخواد از عقب بزاره که روده ها رو هم پاره میکنه تو فکر این بودم که چطوری بپیچونم که دیدم خانم با ولع داره ساک میزنه در گوشش گفتم اینو فکر نکنم بتونی تحمل کنی از مال منی که همش ازش فرار میکردی هم بزرگتره خندید و گفت حالا یه امتحانی میکنم خلاصه که به بغل خوابید یارو هم پشتش خوابید کیرشو گرفت خوب ژل مالی کرد گذاشت دم سوراخش گفت تو تکون نخور خودم میخوام انجام بدم یواش یواش جلو عقب کرد سرش رفت تو گفتم الانه که جر بخوره دیدم نه تا ته کرده تو…! خلاصه که من نفهمیدم اون تیر برق چطور رفت تو اون سوراخ تنگ بعدم که تلمبه شروع شد حین کارم من جامو با پسره عوض میکردم اووف چه حالی میداد برای اولین بار ارضا شدن از کونش رو دیدم پسره یواشکی در گوشم گفت میشه از جلو؟ گفتم نه همین خوبه خلاصه که یه حال توپ کردم که باعث شد دیگه قید ضرب رو بزنم اگه دوست داشتید بقیشو بنویسم تو نظرات بگید نوشته: سعید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده