رفتن به مطلب

داستان سکسی زن خوشگل کارفرمام

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

من و زن کارفرمام

این اتفاقی که میخوام بگم تقریبا یک سال پیش برام پیش اومد
من طراحم و پروژه ای داشتم که بعد از قرارداد برای انتخاب مصالح و مواد پروژه باید به اتفاق کارفرما می رفتیم و خرید میکردیم بعد از مراحل طراحی و انتخاب متریال پروژه استارت خورد و کار خوب پیش میرفت نزدیکای پایان کار بود که جایی که کارفرما زندگی میکرد تا خونه خودش کاراش تموم بشه باید تخلیه میکرد و یه روز بهم زنگ زد و گفت الباقی کارا بعد از اسباب کشی انجام بشه منم گفتم باشه اسباب کشی تمام شد و خانم کارفرما و دختر ۴ سالشون دیگه اونجا ساکن شدند خود کارفرما هم بخاطر شرایط شغلیش صبح که میرفت شب برمی گشت
یه روز بعدازظهر که کارگرا مشغول کار بودند دیدم خانم کارفرما هی به من نگاه میکنه و لبخند میزنه منم اول خجالت میکشیدم ولی بعدش منم باهاش میخندیدم
تا اینکه یه دفعه دیدم اومد توی آشپزخونه(جایی که من بودم کارگرا توی راهرو بودن)انگشتشو گرفته بود و ناراحت بود گفتم چی شده خیلی لوس و لوند گفت زخم شده منم که متوجه نیتش شده بودم گفتم من چسب زخم دارم برم از توی کیفم بیارم؟اونم چشماشو رو هم گذاشت یعنی برو
چسب زخمو آوردم گفتم بذار برات بزنم ؟دوباره چشماشو رو هم گذاشت یعنی باشه
تامن برم چسب بیارم کارگرا کارشون تموم شده بود و یکی یکی خداحافظی کردن و رفتن
چسب زخمو بازکردم گفتم انگشتتو بیار جلو وقتی چسبو زدم به انگشتش دستم به دستش خورد و نگاهمون به هم افتاد و هردو مون لبامونو بردیم جلو و چسبوندیم به هم
یه چند دقیقه ای لباش و دهنم بود کم کم دستمو بردم سینه هاشو مالیدم دیدم دستمو گرفت برد گذاشت رو کصش
ازم پرسید بریم تو اتاق؟منم گفتم بریم
رفتیم لباس منو اون درمی آورد و لباس اونم من
اونقد کیرمو خورد گفتم بسه الان آبم میاد بذار بیشتر حال کنیم
بعدش رفت کشوی دراور رو باز کرد کاندومو کشید رو کیرم خوابید رو تخت و گفت بیا جرم بده گفت من وحشی دوست دارم منم سریع پریدم روش انقدر تلمبه زدم که گفت صبر کن کاندومو در بیارم کاندوموکه درآورد کیرم داغی کصشو که حس کرد بعداز چنددقیقه که گفتم میخواد آبم بیاد بلند شد جلوم زانو زد دهنشو باز کرد گفت بریز تو دهنم منم قبل اینکه آبم بیاد کیرمو گذاشتم دهنش حتی یه ذره از آبمم بیرون نریخت همرو با لذت تمام خورد و بعدش دوباره چند دقیقه ای بغل هم خوابیدیم
وقتی لباسامو پوشیدم شمارشو بهم داد گفتم هروقت خواستی بیای تو تلگرام بهم خبر بده و بیا
منم الان چند ماهی میشه باهاش سکس میکنم
واقعا صورت زیبا و هیکل قلمی و ظریفی داره

نوشته: سینا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18