رفتن به مطلب

داستان سکس با خواهرزن

migmig

ارسال‌های توصیه شده

سکس با خواهرزن مقبول

در قدم اول ل در باره آن عده کسانی که فحش میدهند، باید گفت که اگر خود شان علاقه یی به سکس با خواهرزن شان نداشتند چرا داستان های سکس با خواهر زن را تعقیب میکنند؟ فحش و دشنام شان بخاطر حسادت شان است نه علت دیگری‌.

میریم سر اصل داستان،
یک خوهرزن دارم است اش هست میگذارم نازیلا.
قد ۱۷۰، سینه متوسط، باسن، فیت، لب غنچه یی، خیلی مقبول، گندمی.

از دیر وقت به فکر سکس با وی بودم و این را می‌دانستم طرف حسادت خواهر اش را داشت.

بالاخره یک روز وقتی اند به خانه ما، خواهر اش خانه نبود و من تنها بودم، شاید فهمیده آمده بود.

وقتی هرد تنها نشستیم از این طرف و آنطرف روزگار حرف زدیم، دیدم کم کم چشمان اش خمار میشود، فهمیدم سر شهوت است، به بهانه یی رفتم پهلویش نشستم هیچ عکس العملی ندیدم فهمیدم همه چیز آماده است.

آهسته دست ام را بردم طرف ران ها، بین هردو وقتی دست ام را گذاشتم، چیزی نگفت، شروع کردم به مالیدن، کم کم رفتم طرف سینه هایش، آخخخخخخخ که مثل ژله سور می خورد، آهسته دست به یقه اش بردم دیدم همکاری میکند، سینه هایش را کشیده شروع به مک زدن کردم، مزه مانند عسل،
وقتی زیاد سینه هایش را خوردم، خودش گفت بس، کم کم رفتم سراغ کوس اش، چنان بوی عطری داشت دیوانه ام کرد، دهنم گذاشتم روی کوس اش یک آهی کشید، شروع کردم به چوشیدن، چیغ اش بالا آمده بود،بالاخره گفت دیگر طاقتی برایش نمانده بکنم داخل کوس اش، گفتم مرده نداری؟ گفت فدایت این پرده.
گفتم اینطوری نمیشود، باید تو هم کیر منو بخوری، گفت از خدا میخواهم،
خودش کیر ام را کشید سیخ شده بود، شروع کرد به چوشیدن، چنان میچوشید فکر کردم کیر ام را از جایش می‌کند.
بالاخره نتوانستم حوصله کنم، چون دختر بود، کیر ام را در لب کوس اش شروع کردم به مالیدن، زیاد جیغ اش برآمد که داخل کوس اش کنم، دل ام نشد و خودم را کنترل کردم. بالاخره یک تکان شدید خورد و ارضا شد. منم کمی به لب کوس اش فشار را زیاد کردم و بالاخره خلاص شدم و ریختم روی کوس اش.
تا الان یک سال میگذره هر وقت فرصت مناسب باشد یک بار کیر ام از لب کوس اش بهره مند می‌شود. هر وقتی پرده اش را شوهر اش تمام کرد تصمیم داریم مکمل با هم سکس کنیم،

تشکر.

نوشته: کوس گای

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18