رفتن به مطلب

داستان سکسی فتیش با مادرزن هات

behrooz

ارسال‌های توصیه شده

فتیش بازی با مادرزن

درود به همه ی دوستان پرشهوت که علاوه بر فانتزی های خودشون دنبال ماجرای منم هستن.یسری ماجراها تعریف کردم قبلا که از طریق اسمم دامادحشری میتونید پیداشون کنید،اینم دنباله هموناست.نوروز به شهرستان خانمم رفتیم در کنار خانوادشون.اونجا خیلی خوش گذشت و من به دلیل علاقه ی شدیدی که به مادرزنم دارم،همش دنبال فرصتی هستم که ببوسمش.البته اون زن مومنه است،که من میدونم انتخاب کرده چادری باشه،تو در همسایه.وگرنه پیش ماها راحته و منم میدونم شوخی و شیطونیاش چجوری هستن بادختراش.و هر آدمی شهوت داره اینو یادتون باشه.هیچ کس به نفسش سوار نیست.هیچ کس صددرصد نفسش رو در کنترل نداره.فقط در جمع میتونه خود دیگری از خودش نشون بده،ولی در تنهایی ها،، نفس حاکم مطلقه.خلاصه من بیشتر سعی میکنم عاشقی کنم.دستشو میبوسم،بغلش میکنم سینه هاشو فشار میدم به خودم.اونم وقتی مشغوله کاره و بهش محبت میکنم میبوسمش،سرخ میشه و خرکیف میشه و بدلش میشینه.چون شوهرش آدمی نیست بروز بده.منم که توی جمع این کارارو نمیکنم برای همین با یه مرسی و لطف داری کارو جمع میکنه ولی من میدونم دارم روی شهوتش اثر میذارم جون رنگش عوض میشه.حمومشون چون خونه قدیمیه،توی یه حیاط خلوتیه که مسقفه،و اونجا لباسشویی هست روشویی هست،و آشپزخانه هم پنجره داره به اون فضا و حمام هم درب خودشو داره که رو به پنجره اشپزخونست.وقتی من رفتم حموم،اول چشمم به بند لباسی افتاد که یه شلوار و سوتین و شورت شسته شده روش پهن بود که سریع چک کردم مال مادرزنم بود.شورت رو برداشتم،بردم داخل حموم.ولی کلید لامپ رو ندیدم،و لامپ همون محوطه روشن میکرد حمومو.منم درب رو نیمه گذاشتم رو رفتم مشغول شورتش شدم.بااینکه شسته بودش ولی بوی کص میداد.مالیدمش به تخمام که بوی کیررر میداد و زنا خیلی شهوتی میشن باهاش.کل عرقای کیر و خایه رو با قسمت کص شورت تمیز کردم ،، خیلی حال داد بهم.که این شورت میره میخوره به کص و کون مادرزنم.توی همین افکار بودم که درحالی که کیرم راسته راست بود و زیرآب بودم صدای ظرف شستن میومد ولی من نگاهی نکردم،مشعول شستن خودم بودم،حس کردم کسی داره نگام میکنه،منم بیشتر کیرمو تو دستم میگرفتم،و میمالوندمش،تخمامو جابجا میکردم،خلاصه کیر نمایی میکردم.گفتم یا زنمه یا مادرزنمه یا خواهرزنامن.مردا که ظرف نمیشورن.وقتی یکی دودقیقه گذشت رفتم زیر آب و دیگه توی اون مسیر در نبودم.که مادرخانمم صدام کرد.گفت فلانی خوبی؟ چیزی نمیخوای ،،منم نصفه اومدم لای در ولی میدونم کیرم معلوم بود چون نگاهش افتاد به پایین…و سریع نگاهشو دزدید،،گفتم نه ممنون خاله.با یه حالت یواش تری گفت کلید لامپ اونورته بزنش،که درو ببندی،،من که داشت گوش میدادم بهش،،یهو با صدای یواش تر و خنده ی شیطونی با دستش گفت درو ببند کامل معلوم بودی از پنجره.منم هنگ نشون دادم خودمو گفتم واقعا؟ شرمنده و رفتم داخل.خیلی حال کردم که کیرمو داشت نگاه میکرد.ببینید اونم زنه و نفس و شهوت داره،وقتی تنها بود شیطون گولش زد و زاغ میزد،پیش خودش احساس گناه نمیکنه.چون اتفاقی بود.منم شورتشو ورداشتم مجددا ور رفتم باهاشو به یادش یه جق زدم و کلی آبکیرمو ریختم روی قسمت کسش و مالیدم بهم که جذب بشه،و چون شورت خیس بود از قبل نگرانش نبودم و با خیال راحت پهن کردم روی بند.وااای که چحالی میده آب من برسه به کوسش.اومدم بیرون همش یجوری نگام میکرد با یه لبخندی و ذوق کرده بود که کیرمو دیده.چایی میریخت.کلا یجور باحالی شده بود.منم توی فرصتی که نبود کسی خونه رفتم سراغ اتاقشون چمدوناشون دوتا شورت استفاده شده دیدم برداشتم که یکیش توی شلواری بود که از پاش درآورده بود روی زمین بود،،که فوووق العاده تازه بود و بوی زنانگی از کسش میزد توی وجودم،کیرمو سنگ می کرد.یکیشم گوشه ی چمدون بود.که اونو یکمی ماجراش شاید خوشتون نیاد،چون یکم قسمت مقعدش قهوه ای شده بود،احتمالا بخاطر پیری کنترلش سخت بود.ولی وقتی بو میکنی بوی کووونش دیوونت میکنه.بنظر من از این فرصتها استفاده کنید چه دخترا چه پسرا.برای جق بهترین گزینست،و اگر اون خانم بفهمه ،بدون هیچ کارسختی بهشون فهموندین که کاملا توی کفشون هستین،و اگر دیدید نگاهتون میکنه بدونید که اون خانم راضی میشه که بده بهتون.و هیچ کس غربت بازی درنمیاره.اگر دیدید رفتارشون خشک شده،دیگه سمتشون نرید.و خانما،برای مخ زدن و گرفتار کردن یه پسر ،به یه طریقی شرتی از خوداون که حداقل دوروز پاتون هست و بوی کس و کونتونو گرفته یاشه،نه تمیز باشه،رو بذارید سر دست جایی که بتونه اتفاقی ببینتش،حالا یا لباستونو اونجایی که هستن عوض کنید با شلوار شورتو بذارید،،اونوقت اگر اون شخص این شورتو بو کرد،تا نکنه شمارو ول کن نیست.بوی زنانگی غوغا میکنه روش خیلی میشه مانور داد.بعد از اون دوتا شورتم از خواهرزنم خوشگلم ورداشتم اورد باخودم.توی یکیش ترشحاتش هست که سفیده و بوی کس کیر ندیده میده،واقعا دوس دارم بکنمش توی حلقم،،عکساشو میبینم و بو میکنم شورتشو…اون یکی شورتشم که انقد کثیف شده به خاطر پریود بشه و بوی خاصی نداره ولی چون شسته نشده برام جالبه،. دقیقا کس و کون خانمی که توی کفش هستی اینجا بوده و کامل چسبیده بوده به سوراخا.ممممم واقعا سکسیه…اگر خوشتون نیومده لطفا کامنت ندید،من این ماجرارو برای کسایی که ماجرای مشابه دارن میگم.اگر ماجرای مشابه دارید کامنت کنید که لذت ببریم.من کااااملا راست گفتم.عکس این شورتا هم هست.

نوشته: داماد حشری

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18