رفتن به مطلب

داستان سکسی هم کص کردم هم کون دادم

behrooz

ارسال‌های توصیه شده

صبح کس کردم شبش سه نفر کونم گذاشتن

سلام محمدم یه پسر دوجنسگرا که داستان نوشته بودم که هم به دختر حس دارم هم به پسر

بریم سراغ داستان قبل عید بود که من دیگه انقد داده بودم سوراخم حسابی گشاد کرده بود و دیگه اختیار کونم دست خودم نبود دیگه داشتم زده میشدم گفتم برم یه چند بار کس بکنم از فکرش بیام بیرون
چند بار کس کردم و خودمو اینطوری تخلیه کردم تا عید شد رفتم شمال ما 2 تا ویلا داریم تو شمال که یکیشو اجاره میدیم به مسافرا که خرج سفر در بیاد
2وم فروردین بود که 3تا پسر تبریزی از طرف املاکی اومدن خونه رو اجاره کنن ما اول نمی‌دادیم به مجرد ولی دیگه چون ویلا پر شده بود یه ذره بیشتر قیمت گفتیم قبول کردن ماشینو برداشتم رفتم خونه رو نشونشون دادم بعد من کلا دیگه شورت مردونه نمیپوشم همش زنونه اومدم خم شدم جلوشون که لوله گاز و اینارو نشون بدم شورت من که رنگ روشن بود دیدن همشون یکی از اونا گفت جوون منم خندیدم گفتم دلت نخواد دیگه هیچی نگفتن
کلیدو دادم گفتن اینجا فقط به گوه نکشید مجردید نیایم ببینیم شورت و سوتین افتاده گفت نه ما نمیدونیم کجا باید پیدا کنیم کسی که مث شما از این شورتا میپوشه گفتم نه من به شورت زنونه بیشتر حس دارم خندیدو گفت مردم مردای قدیم و منم هیچی نگفتم کلیدو دادمو رفتم شبش یکی از رفیقا اس داد که یدونه جنده گرفتیم بیا بریم از صبح تا ظهر گفتم باشه رفتم تا ظهر ما اینو گاییدیم ابمونو خالی کرد اومدم خونه رفتم دوش گرفتم غروب یکی از این پسرا بهم پیام داد سلام آقا محمد خوبی گفتم قربونت مرسی جانم گفت والا من این گازو نمیتونم روشن کنم انگار خراب شده شما میای نگاه کنی گفتم خب بزار فردا میام گفت نه اخه میخایم آشپزی کنیم بیا حالا یه کمکی به ما بکن عرقم داریم دوتا پیک باهم بخوریم من اولش شک کردم گفتم یه نقشه ای هست چون گاز مشکلی نداشت ولی گفتم باشه طبق معمول شورت زنونه که رنگ آبی روشن بود پوشیدمو سوییچ ورداشتم رفتم ویلا گفتم چی شده داداش گفت چه به موقع اومدی بیا دوتا پیک بخوریم منم دوتا پیک خوردم رفتم سرگاز خم شدم ببینم لوله باز گیر کرده یکیشون اومد کیرشو چسبوند به کونم گفتم چیکار میکنی داداش گفت شورت زنونه میپوشی بایدم مث زنا رفتار بشه باهات گفتم جنبه نداری باهات میگم میخندم که یکیشون پرید درو قفل کرد گفت امشب باید یه حالی بهمون بدی ما الان مستیم نمیزاریم بری منم گیر افتاده بودم بین 3 تا تبریزی گفتم ‌شرطط داره گفتن چی گفتم من تا کاندوم نباشه نمیدم گفتن شبو خراب نکن بیا یه باره گفتم تا کاندومو نباشه نه وگرنه سرو صدا میکنم همه بیان تا یکیشون گفت من میرم میگیرم تا اون بره بگیره من که دیدم دیگه چاره ای ندارم باید امشب بدم به 3 نفر گفتم حداقل برم تمیز کنم خودمو رفتم تخلیه قشنگ کردم شلوارم در آوردم با یه شرت زنونه موندم فقط جلوشون دیدم نشسته بودن رو مبل رفتم گفتم فقط همین امشب منم میهمانم دیگه نیاید بگید هر روز بیا اینا گفتن نه باشه یه زره با کیرشون بازی کردم تا نفر 3وم با کاندوم اومد یه زره از کونمو و رونم تعریف کرد و بلندم کرد منو چسبوند به دیوار شروع کرد اسپنک زدن به کونم من چون صبح کص کرده بودم زیاد میلی نداشتم ولی کم کم داشتم داغ میشدم اسپنکاشو زد دونه دونه شلواراشون در آوردن 3 تا کیر جلوم بود 2 تا بزرگ یدونه معمولی شروع کردم براشون خوردن آخ که. نمیدونید وقتی نشستی داری کیر یه مردو ساک میزنی چقد باحاله ساک زدم اونا هم ترکی ترکی حرف میزدن میخندیدن تا گفتم بسه بریم رو تخت رفتم روتخت کاندوم 2 تاشون گذاشتم یه کرم بود زیر تخت یه ذره مالیدمو اومدم یکیشون اومد جلو دهنم یکیشون رفت پشتم داگی اول یه زره کرد توش نرفت ولی گفت جنده امشب بازت میکنم و با قدرت تمام کرد توم من از درد کیر اون یکیو گاز گرفتم دوتا چک محکم زد تو گوشم گفت یه بار دیگه گاز بگیری مجبورت میکنم عنمو بخوری تحمل کن زن جنده اونی که کرده بود تو کونم بدون اینکه جا باز کنه شروع کرد تلمبه زدن داشتم جر میخوردم از درد گفت آره همینه کونیارو باید اینطوری گایید سرعت تلمبه هاش بیشتر کرد محکم کرد بعد دوستش گفت بیا کنار اومد کنار نشست کیرشو داد دستم گفت بمال اون. اومد یه تف زد سوراخم دوتا اسپنک زد و اونم شروع کرد منو داگی کردن حالا من یه کیر دهنم یه کیر کونم یه کیر دستم تلمبه هاشون زیاد بود نفسمو بند آورده بود اما اونا اهمیت نمیدادن. اونی که کیرش دهنم بود میگفت اگه ساک نزنی واییی پامو میکنم تو حلقت یه ذره اینطوری منو گاییدن
تا من گفتم یکی بشینه من بشینم رو کیرش سواری برم منم داغ بودم رو ابرا اون اولی خوابید منم رو کیرش نشستم اون یکی که. کیرشو میخوردم اومد وایساد جلوم کیرشو باز کرد دهنم دیگه صورتم قرمز قرمز شده بود منم رو کیرشون بالا پایین میشدم اولیه جاشو داد به دومیه و گفت من داره ابم میاد کاندومو در آورد اومد جای اونی که کیرش دهنم بود و گفت بخورش کونی جنده یه ذره که خوردم آبش خالی شد تو دهنم گفت شما این کونی رو بکنید من میرم سیگار بکشم بعد برم دوش بگیرم اونی که نفر دوم بود منو خوابوند رو تخت پاهامو گذاشت رو شونش و شروع کرد تلمبه زدن یه ذره دیگه گذشت کاندومو درآورد اومد ابشو ریخت رو صورتم و گفت من میرم دوش بگیرم موند نفر آخری گفت من اینطوری حال نمیکردم برا همین وایسادم حالا نوبت منه کاندومو گذاشت گفت برو دوباره خودتو بشور رفتم صورتمو شستم کونمو تمیز کردم گفت من نگفتم بهشون من تاخیری زدم ابمم دیر میاد خشن میکنم منم حتی حال نداشتم حرف بزنم گفتم هرکاری میکنی بکن فقط ولم کن برم گفت باشه منو داگی. کرد شروع کرد تلمبه زدن دیگه تلمبه هاش خیلی محکم بود من موندم کون خودم هیچی تخمای خودش نمیترکید بعد بلندم کرد چسبوند به دیوار منو و شروع کرد تلمبه زدن این روش که منو میگان ابم میاد ناخودآگاه بعد چند تا تلمبه آبم اومد گفت همشونو بخور ابتو بخور مجبورم کرد آب خودمو خوردم و دوباره شروع کرد تلمبه زدن یه ذره دیگه زد گفت بخواب کف تخت من میام روت خوابیدم دیگه دوست نداشتم بلند شم انقدر بی جون بودم ولی یه مرد داشت تلمبه میزد بهم باید تحمل می‌کردم یه ذره اینطوری تلمبه زد گفت من خسته شدم آبم نمیاد شروع کن تخمامو خوردن ساک بزن زانو زدم کاندوم درآوردم تخماشو خوردم با کیرش بازی کردم ساک زدم تا ابش اومد ابشو همرو خالی کرد تو دهنم گفت اینم سزای کسی که شورت زنونه میپوشه بعد منو مث یه جنده لباس تنم کردن نذاشتن حتی خودمو تمیز کنم انداختن تو ماشین من با کونی جر خورده و دهنی کثیف رفتم طرف خونه مستقیم دوش گرفتم و به خانواده گفتم خوردم زمین بدنم درد میکنه و تا الان هرجا خواستن برن خانواده نرفتم چون حال ندارم

اگه غلط املایی داشتم ببخشید

نوشته: سیسی لاتکس پوش

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18