behrooz ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل یه قطرش بریزه زمین میکنمت با سلام محمدم 25 سالمه 2 تا داستانای خودمو نوشتم که نمیدونم چطوری باید اینجا بزارم تا بخونید این داستانی که میخوام بگم داستان فقط ساک زدنمه رفته بودیم شمال و من دیگه از کیر دور شده بودم و نسخ کیر بودم چندروز پیش 4 تا پسرداییام گفتن بریم یه ویلا بگیریم استخر دار حالا که هوا سرده بریم تو استخر گفتیم باشه رفتیم ویلارو گرفتیم 4 تا پسرداییام با 2 تا رفیقامون و 3 تا دختر رفتیم ویلا خندیدیم رقصیدیم یکی از پسر داییام که مایو پوشیده بود دیدم کیرش باد کرده رفتیم تو استخر خودمو چسبوندم بهش که کیرش هی بخوره بهم توجه ای نکرد فکر کرد دارم شوخی میکنم باهاش تا اومدیم بیرون اون دخترا سر یه سری بی لول بازی پسرا بعد استخر قهر کردن رفتن خونشون ما 6 تا پسر موندیم شروع کردیم عرق خوردن تا اون پسرداییم که کیرش خیلی گنده بود و منو جذب کرده بود بد مست شد و اصن چشاش باز نمیشد بلندش کردیم بردیمش طبقه بالا که بخابه تا صبح دوباره نشستیم خودمون عرق بخوریم من گفتم من برم یه سر بهش بزنم ببینم حالش خوبه میام رفتم پیشش دیدم اصن بیهوش انگار هرچه قد صداش کردم نفهمید فکر شیطانی زد به سرم درو بستم پرده هارو کشیدم شلوارشو کشیدم پایین چی میدیدم یه کیر کلفت و گوشتی اولش گفتم بزار برم رو کیرش بعد گفتم نه کثیف کاریه پس کشوندم لبه تخت زانو زدم جلو کیرش و شروع کردم از تخماش خوردن لیس میزدم تخماشو و با کیرش بازی میکردم راست نمیشد ولی نیمه راستشم کلفت بود دیگه کیرشو کردم تو دهنم و شروع کردم ساک زدن به هر روشی بود داشتم ساک میزدم و اونم هیچ حسی نداشت تو همین حین ساک زدن بودم یهو درو یکی از رفیقامون باز کرد و دید منو تو اون وضعیت یه نگاه کرد و هیچی نگفت درو بست من استرس داشتم میمردم ولی هنوز از کیرش سیر نشدم گفتم حالا اون مست بوده ندیده همینطوری براش خوردم تا اخر ابش اومد و ابشو خوردم لبامو تمیز کردم برگردوندم سر جاش و رفتم بیرون پیش بچه ها نشستم یه زره عرق باز خوردیم و رفتیم بخابیم من رفتم دسشویی که مسواک بزنم در دسشویی باز شد همون رفیقمون اومد گفت ببین مال اونو میخوری مال منو نه منو گفتم چی میگی توهم زدی گفت زر نزن کونی مال اونو خوردی منم منم باید بخوری دختره رفته تو باید جاش پرکنی گفتم من نمیدما فقط ساک گفت باشه منو برد تو اتاق درو قفل کرد لباسشو شلوارشو درآورد زیاد کلفت نبود مث اون پسرداییم ولی بس بود گفت ببین اگه یه قطرش زمین بریزه کونت میزارم خودش کرد تو دهنم به زور میگفت بخورش کونی بخورش جنده بعد به دختره خیالی فش میداد دیدی جنده قهر میکنی میری من بدون سوراخ نمیمونم بیاا ببین جنده این کونی برام میخوره و شدت تلمبه هاشو از حرص تو دهنم بیشتر میکرد من حتی نفس نمیتونستم بکشم میگفت اره باید خفه شید باید خفه شی کونی بخورش که اگه نخوری میکنمت کیرشو تا ته میکرد تو حلقم نگه میداشت براش اهمیت نداشت نفس بکشم یا نه هی تلمبه میزد تا اخر داشت ابش میومد دوتا چک سکسی زد به صورتم موهامو گرفت منو انداخت رو لبه تخت خودش اومد بالا سرم تخماشو گذاشت رو چشام گفت یه قطره آبم بریزه از دهنت بیرون باید از سوراخ کونم بلیسی تا بالا بلکه نکنمت منم حشری بودم میگفتم چشم کیرشو کرد تو دهنم و خودش تلمبه میزد تا آخر آبش اومد چه آب غلیظی و زیادی اصن اون حجم آب ندیده بودم تا حالا بعد من دهنم درد گرفته بود موهامو گرفت درو باز کرد من از اتاق انداخت بیرون درو بست عینهو یه جنده البته صبحش کلی ازم عذرخواهی کرد گفت مست بوده عصبی بوده سری بعدی هم کیرشو خوردم اما خیلی مهربون تر باهام بود و کلی قربون صدقم میرفت نوشته: سیسی لاتکس پوش . آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده