mame85 ارسال شده در 2 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر از خیانت بابا تا سکس با من دوستان داستان فانتزی منه و واقعی نیست دو روز بود متوجه خیانت بابام شده بودم مامانم هیچ وقت بهش کص نمیداد من بهارم و ۲۳ سالمه و خیلی حشری به بابام گفتم که میدونم خیانت کرده گفت چی کار کنم وقتی مامانت باهام همراه نیست همون شکلی که تو بغلش بودم زیر گوششو بوسیدم و زبون زدم شوکه شد آروم رفتم رو پاهاش نشستم و لباشو زبون زدم کصم و میمالیدم به کیرش و بابام شوکه شده بود ولی از اونجایی که برای کصم شق کرده بود کونم و گرفت و چنگ زد دکمه هاشو باز کردم سینه هاشو مک زدم و با زبونم لیس زدم از کردنش تا زیپ شلوارش از روی شلوار صورتمو مالیدم جووون چقدر گنده شده بود زبون زدم بهش تا سرمو گرفت بالا و زیپ شلوارشو کشید پایین و کیر خوشگل گندشو درآورد بیرون چقدر گنده و خوش بو بود برام با چشمای خمار گفت ساک بزن جنده یه لبخند زدم و تاپمو درآورد و ممه های کوچیکم رو بهش نشون دادم کیرشو با دستم مالیدم دماغم و از تخمش تا سر کیرش کشیدم سرشو زبون زدم و زبونم و کشیدم تا تخمش تخماشو کردم تو دهنم و خورم دوباره اومدم سر کیرش و یهو کردم تو دهنم و نگه داشتم داشتم خفه میشدم ولی من عاشق کیرش بودم دوباره اومدم بالا و سر کیرش محکم مک زدم که طاقت نیاورد و گفت باید دهنتو بگام چقدر خوب میخوریش موهامو از پشت گرفت و کیرشو تند تند تا ته میکرد تو دهنم اشکم در اومده بود ولی ولم نمیکرد گردنمو فشار داد و تا ته کرد تو دهنم صورتم داغ شده بود که ولم کرد و یه سیلی زد تو صورتم سوتینمو از تنم کشید و نیپلمو کرد تو دهنشو یه گاز دردناک گرفت و رفت پایین شلوارمو کشید پایین و رفت سراغ کونم با زبونش لیس زد یکم انگشتم کرد خیلی تنگ بود سر کیرشو گذاشت که یهو گفتم نه بکن تو کصم بازه دختر جندت یه اسپنک زد و گفت این جنده باید ادب بشه کیرشو یهو کرد توم که سوختم درسته خیس بودم ولی کصم کیر اینشکلی نخورده بود شروع کرد تلمبه های محکم زدن و فقط میگفت جنده آبم داشت میومد که کشید بیرون از خیسی کصم استفاده کرد و زد به کونم کیرشو فشار میداد و من فقط داد میزدم اومد بالا سرم و کیرشو مالید به صورتم گفت خیسش کن نباید جنده سالم بمونه بینیمو گرفت و دهنم و باز کرد یه تف انداخت سر کیرشو کرد تو دهنم تند تند دهنمو گایید و رفت پشت سرم کرد تو کونم خیلی درد داشت اما کصمو میمالید همش آبم اومده بود و بابام داشت تلمبه میزد یهو درآورد و اومد تو صورتم کیرشو مالید سرشو گذاشت تو دهنم و مک زدم تا آبش اومد دهنمو باز کرد و یه توف گنده انداخت و گفت تمام شو میخوری در نهایت گفت خیانت نمیکنم اگه ننت اینطوری بده بهم منم گفتم کس و کونم واست کیرت مال من در نهایت داستان واقعیت نداره فانتزی منه نوشته: نیک آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده