رفتن به مطلب

داستان سکس بهترین رفیقم با زنم

dozens

ارسال‌های توصیه شده

بهترین رفیقم و زنم از چت تا روی تخت

سلام دوستان این پیامای زنم و رفیق صمیمی منه. من دهه شصتیم و سلطان بی وفایی زنم دهه هفتادی البته رفیق مادر خرابم دهه هفتادیه ما خیر سرمون ده ساله شریک کاری هم هستیم. باشه که درس عبرت بشه برای همه. رو حساب تلگرام زناتون باشید حداقل بگا رفتید دیگه مثل کسخلا نوکرش نباشید. اینم ماحصل پنج سال عشق و عاشقی و رفاقت به همین راحتی مار و گرگ تو آستینم پرورش میدادم دیگه خودتون بخونید…
سلام الناز خانوم خوبی؟ با زحمتای ما دستت درد نکنه چه شام خوشمزه ای به ما دادی کم مونده بود انگشتامم بخورم 😂🌹

سلام اقا امید ممنون خوبید شما سلامت باشید خواهش میکنم نوش جونتون ولی من استرس گرفتم اتفاقا بنظرم اونطور که باید نشد.

اتفاقا عالی بود من به محمدم گفتم دستپخت خانومش حرف نداره قدرتونو باید بدونه

مرسی لطف دارید بخدا انقد قابل تعریف نبود 😂
ولی بازم به شما محمد که برای دلخوشی منم شده تعریف نمیکنه که واقعا نصیحتش کنید یکم قدر منو بدونه

بخدا همیشه به محمد گفتم خدا تو رو خواسته الناز خانوم اگه من یه دختری پیدا کنم مثل شما باشه حتما میگیرمش

لطف دارید من به محمد گفتم شما پسر فوق العاده ای هستی خوش اخلاق شوخ طبع من که مطمئنم خانومت خوشبخت ترینه انشالله با یکی که لیاقتتون رو داشته باشه آشنا بشید

الناز خانوم خدا از دهنت بشنوه دیگه نسل دخترای خوب تموم شد آخریشم شما بودی که نصیب محمد شدی البته محمد حقشه ها

بله دیدم چطور حقشه کشتی گرفتید دو سه بار تپ تپ ضربه شد شما ده تا اهنگ عاشقانه حفظ بودی محمد یکی هم نخوند 😂

وای اون شوخی بود خواستم یکم بخندیم 🤣

خیر سرش مهمون داریم انقد نیومد کمکم که وقتی شما اومدی آشپزخونه بخدا خجالت کشیدم

نفرما چرا خجالت وظیفم بوده خب شما خسته میشدی

راستش الناز خانوم …

جان؟

هیچی بیخیال

خب بگید چیزی شده محمد حرفی زده ؟

نه نه اصلا همه چی خوبه فقط…

وا خب چرا حرفتونو میخورید اقا امید 😂

نمیدونم چطور بگم والا میترسم برید به محمد بگید

چی رو بگم؟ اقا امید خوبی؟ من چیزی گفتم ناراحت شدی؟

نه الناز خانوم این حرفا چیه راستش میخواستم بگم من دلم لرزیده

یعنی چی دلت لرزیده نکنه از کسی خوشتون اومده میخواید پادرمیونی کنم؟

ای بابا لعنت به این دل …

والا من که نفهمیدم چی شد من باید بخوابم آقا امید شب بخیر

نرو وایسا محمد خوابه؟

اره خوابه منم میخوام بخوابم

الناز من دلم برای تو لرزیده

ا😳😳😳😳

الناز من دوستت دارم عشقت داغونم کرده چه خاکی تو سرم کنم

دیشب دلم میخواست اشک بریزم گریه کنم وقتی محمد تو رو بوسید من الان یک ساله تمام فکر و ذهن و قلبم شدی تو

چیزی نمیخوای بگی؟ من که دیگه هیچی برام مهم نیست رفتی به محمد بگی😔

من هنگم آقا امید میفهمی چی میگی؟ موادی چیزی زدی یا مست کردی؟

هیچی سیگارم نکشیدم فقط کسخل تو شدم

کاش زودتر میگفتی تا خیالتو راحت کنم انقدر عذاب نکشی واقعا دختر کمه تو دنیا که اومدی به من که شوهرمو هر روز میبینی بگی عاشقم شدی؟ دیوونه ای دیگه اقا امید تمومش کن منم پیامارو پاک میکنم شب خوش بای

باشه من که حرف دلمو زدم چند روز دیگه هم میرم از این شهر ولی من تا آخر عمرم فقط شبا به یاد تو میخوابم

آقا امید توروخدا چرا با خودت اینکارو کردی این عکسا چیه بخدا تو دیوونه ای مگه دختر خوب کم هست تو که همه چیزت عالیه چرا من

چی میشد زن من بودی

آقا امید میخوای طلاق بگیرم بیام زن تو بشم🥺

نگو آقا یعنی هیچ حسی به من نداری؟

خب فرض کن داشته باشم چکار از دستم میاد

ارزومه یبار بغلت کنم الناز فقط یبار اگه زنم بودی هر شب تو بغلم میگرفتمت هر شب سرتو میزاشتم رو سینم بخوابی

امید بس کن لطفا بس کن 😔😔😔

محمد الان یکماهه با من نمیخوابه همون روبروی ماهواره میخوابه بهش میگم بیا رو تخت نمیاد 😔

من بمیرم که تو تنها باید بخوابی

سرد شده کلا حالا تو هم اومدی دست رو دل من میزاری من شوهر دارم امید بیخیال من شو بای

صبر کن قربون چشمات بشم الناز تو شدی زندگیم یکساله درسته زیر یه سقف نیستیم ولی من منتظرم یه شب بیام خونتون یه دل سیر نگات کنم

الهی تو داری با خودت چکار میکنی🥺🥺🥺

محمد قدر تورو نمیدونه همش چسبیده به کار من اگه جای اون بودم میبردمت شمال یه هفته آدم باید هوای زنشو داشته باشه

تو خبر داشتی محمد با من نمیاد رو تخت؟ امید محمد دوست دختر داره؟

نه از کجا بدونم تو گفتی الان من فکر کردم کنارت خوابه من نمیدونم شاید داشته باشه ولی خاک تو سرش که یه زنی مثل تو داره و …

من سرم درد میکنه باید بخوابم شب بخیر

الناز الناز صبر کن تورو خدا به حرفم گوش کن فدای قلب مهربونت بشم عزیزدلم فردا محمد تا شب سرکاره کارای منم اون انجام میده تا شب نمیاد خونه بذار من بیام پیشت کلی حرف دارم بزنم

خوابیدی؟ الناز هان؟ نظرت چیه

ساعت چند میای؟

نه و نیم خوبه؟

باشه فقط محمد اگه بفهمه

نترس خیالت تخت محمد فردا اصلا وقت نمیکنه ناهار بخوره تازه قراره بهم زنگ بزنه تو ظهر

اوکی فقط هنوز نیومدی تو کوچه تک بزن رو گوشیم

تو بهترینی الناز بخدا برات میمیرم میدونستم تو هم بهم حس داری 😍😘❤️

میشه بخوابیم من واقعا سرم درد گرفته شب خوش

الهی من بمیرم برای سردردت فردا حالتو خوب میکنم میبینمت شب بخیر عزیزم ❤️

من جلوی ماهواره خواب نبودم من خر نبودم من فقط امتحان کردم اینم جوابش
صبح نرفتم سرکار رفتم رو پشت بوم خونه کمین تا بیاد بعد نیم ساعت وقتی صدای سکسشون از تو کانال کولر شنیدم رفتم داخل خونه بی صدا رفتم از لای در اتاق از رو کار ازشون فیلم گرفتم. امید روی زنم بود و داشتن لب میگرفتن و پاهای زنم بالا بود و امید تند تند و محکم داشت میکردش و قربون صدقش میرفت. سینه های الناز رو فشار میداد و مثل مار به هم پیچیده بودن النازم پاهاشو گره کرده بود دور کمر امید و مشغول بودند لحظه که بعد دو سه دقیقه امید سرشو از رو سر و سینه الناز برداشت الناز نگاهش افتاد به من که لای در دارم فیلم میگیرم جیغ زد و امید رو از رو خودش کنار زد و شروع کرد به گریه و التماس امید هم سریع شروع کرد لباسشو پوشیدن لخت دنبال لباساسون تا موقع لباس پوشیدن فیلم گرفتم. من با امید درگیر نشدم و امید فرار کرد و زنم فقط گریه میکرد و معذرت میخواست.من دوست نداشتم زنمو تو اون حال ببینم بهش گفتم نترس کاری نمیکنم فقط از اینجا میریم. من که زنمو طلاق نمیدم چون درسته خیانت کرده از نظر من حماقت کرده ولی خیلی دوسشم دارم با چنگ و دندون باید حفظش کنم حتی کتکشم نزدم به اندازه کافی هم عذاب وجدان داره میرم یه شهر یه کار دیگه ولی دیگه به زنمم بیشتر توجه میکنم. اون امید بیناموس پست فطرت رو به خاک سیاه نشوندم سرمایه خودمو خودشو نابود کردم همین براش کافی که دو میلیارد سرمایش رو نابود کردم.

نوشته: محمد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18