رفتن به مطلب

داستان سکسی کاکولد بی غیرت

dozens

ارسال‌های توصیه شده

آیا من یک کاکولدم؟

سلام.
نمیدونم کاکولد شدم یا نه؟ شما راهنماییم کنید لطفا
دروغ نمیگم و الکی داستان هم سر هم نمیکنم
من متاهل هستم 35 ساله و همسرم 29 ساله
قد و قیافه متوسطی دارم و کیرم نهایتا 12 سانت میشه همسرم چهره دلنشینی داره با پوستی سفید گندمی سینه های 75 یه کم تپل با کونی برجسته و تپل
من و همسرم خیلی شهوتی هستیم به نحوی که من تا فرصت کنم عکس و فیلم میبینم کیرم از روی شلوار میمالونم و هر بار که میرم سراغ همسرم تا لباشو میخورم سر سینه هاشو میمالوندم سریع حالی به حالی میشه
خوردن کیرم دوست داره هم کونشو میکنم هم کسشو
جدیدا تو سکس هامون اول لخت باهم کشتی می گیریم حسابی میمالونمش و سینه هاشو تو کشتی میخورم تا تحریک بشه بعد ساک میزنه منم همزمان کسش میمالم بعد از اینکه پیش آمیزش انجام شد قمبل میکنه و با ژل لوبریکانت کونشو میکنم یه کم درد میکشه ولی بعد جا باز میکنه
تو پوزیشن های مختلف کونشو میکنم تا جا باز کنه
بعد کیرم با آب و صابون میشورم و به کمر میخوابم اونم میاد میشینه رو کیرم و میذاره لای کسش، هی عقب و جلو میکنه و با کیرم کلیتوریسشو ماساژ میده و حسابی حال میکنه
بعد هر موقع خواست خودشو تنظیم میکنه و کیرم میره تو کسش
منم همزمان سر سینه هاشو میمالم تا ارضا بشه
بعد از اینکه ارضا شد یه کم دلم میخوابه بعد قمبل میکنه ، یه وقتایی ازم میخواد قمبلی هم کسش بکنم خب منم میکنم
یه کم که کردم کسش رها میکنم با استفاده از ژل کونشو میکنم چون ابتدای رابطه کونشو باز کردم این دفعه کیرم خیلی راحت میره تو
تو پوزیشن های مختلف باز هم کونشو میکنم
قمبلی یا ایستاده یا به شکم میخوابه منم میکنم تو کونشو میخوابم روش که من این پوزیشن بیشتر دوست دارم اما همسرم دوست داره به کمر بخوابه یه کم کمرشو بده بالا تا بکنم تو کونش همسرم این پوزیشن به دو علت بیشتر دوس داره یکی اینکه تو این حالت موهای بالای کیرم به کسش و موهای بالای کسش مالیده میشه یکی اینکه تو این حالت سینه هاشو همزمان میمالم و میخورم
شاید 15 الی 20 دقیقه آروم تو کونش تلمبه میزنم تا آب میاد و میریزم تو کونش
این شرح حال ثابت سکسهای ما بود که براتون تعریف کردم شاید همین علاقه به تعریف کردن هم خودش نشونه ای از کاکولدی من باشه
حدود دو ماه قبل خانمم موقع پریود دل درد شدید میگرفت که همین موضوع باعث شد بره دکتر و دکتر هم براش سونوگرافی رحم و ضمائم به همراه آزمایش خون نوشت. برای سونوگرافی رفتیم مطب یه دکتری که با بیمه تکمیلی محل کار من قرارداد داشت تا از بیمه استفاده کنیم و کمتر پول بدیم.
خانمم اولین بارش بود که میخواست سونوگرافی بده، یه روز عصر با هم رفتیم برای سونوگرافی مطب شلوغ بود نشستیم تو نوبت تا نوبت خانمم شد رفت تو
یادم رفت بگم دکتر سونوگرافی مرد بود و بیشتر مریضاش خانم
بعد از چند دقیقه خانمم جواب به دست هاج و واج جواب بدست اومد بیرون، بهش گفتم چه کردی؟ گفت فقط بریم و خودش جلو تر از من رفت بیرون مطب منم دنبالش
تو ماشین ازش پرسیدم چی شده گفت هیچی نگو فقط سریع برو خونه
وقتی رسیدیم خونه همون پشت در پرید تو بغلم و شروع کرد به خوردن لبام
منو میگی متعجب که چی شده انقدر حشری شده
ازش پرسیدم گفت صبر کن بهت میگم اول بیا یه حال اساسی بهم بده
خودش لختم کرد کیرم گذاشت دهنش انقدر خورد تا شق شق شد منم همزمان سینه هاشو میمالیدم
خواست کشتی بگیریم گفت نه خواستم اول یه کم کونشو بکنم تا جا باز کنه گفت نه و مستقیم کیرم گذاشت تو کسش. خیلی زودتر از سکس های قبلیمون ارضا شد و بی حال خوابید منم چون ارضا نشده بود به شکم خوابوندمش و به کیرم ژل زدم و کردم تو کونش جالب اینکه این دفعه خیلی راحت کیرم رفت تو کونش
محکم بغلش کرده بودم و آروم تلمبه میزدم که بهش گفتم نمیخوایی بگی چی شده که اینقدر شهوتی شدی گفت بکن آبت بیاد بعدش بهت میگم منم سرعت تلمبه هامو بیشتر کردم تا آبم اومد
بعد از اینه من رفتم کیرم با آب و صابون شستم و برگشتم خانمم ماجرا رو تعریف کرد منم از زبان خودش براتون تعریف میکنم
وقتی رفتم تو دکتر فامیلیمو پرسید و دستیارش که خانم بود و کار تایپ جواب ها رو انجام میداد گفت سونو رحم و ضمائم دارن
دکتر بهم گفت بخواب رو تخت و لباستو بالا بزن منم چون دفعه اولم بود نمیدونستم دقیقا کجای شکم رو سونو میکنه و رو حساب حرف دکتر قبل از اینکه بخوابم دکمه های مانتو رو باز کردم خوابیدم و تی شرت زیر مانتو رو تا زیر سوتینم بالا زدم دکتر که منو دید گفت چرا شلوارتو پایین نزدی بهش گفتم نمیدونستم آخه دفعه اولمه
دکتر گفت الان یادت میدم و اومد جلو دکمه و زیپ شلوارمو باز کرد و شلوارم تا وسطای رونم کشید پایین
تا دکتر شلوارم کشید پایین یادم اومدم اصلا شرت پام نیست و از اون بدتر مدل مویی بود که بالای کسم گذاشته بودم
دکتر همین طور که خیره خیره به کسم نگاه میکرد گفت به به چه هلویی چه تزئینی و شروع کرد با دستش نوازش کسم ، حسابی کسم مالید خیس خیس شدم انقدر با این کارش آمپرم رفت بالا که نتیجه شو دیدی
بعد دکتر پرسید مجردی گفتم نه متاهلم گفت چه بد ولی خوش بحال شوهرت با این هلویی که قسمتش شده
و بعد دکتر سونوگرافی انجام داد و خودش با دستمال کاغذی ژل های روی بدنم پاک کرد و بهم گفت من با همه مریضام اینجوری رفتار نمیکنما فقط خانومایی که مثل تو جیگر و هلو و با سلیقه هستن ، قدر خودتو بدون بلند شو لباستو مرتب کن تا جوابت بهت بدم
من میگی مات و مبهوت داشتم به حرفای خانمم گوش میدادم و تصور لحظه ای که دکتر کس خانمم دیده و حسابی با خیال راحت مالیده ، نمیدونم چرا ولی تحریک شدم کیرم دوباره سیخ شد خانمم دید گفت تو هم مثل من تحریک شدی؟ گفتم آره گفت ولی میگن مردا غیرت دارن استرس داشتم خونت به جوش نیاد بری مطب دکتر حالشو بگیری نمیدونستم چی بگم فقط خودمو تو مطب دکتر تصور میکردم که اونجا بودم و شاهد دیده شدن و دستمالی کردن کس خانمم بودم حسابی راست کردم خانمم به شکم خوابوندم از پشت کردم تو کسش و روش خوابیدم شروع کردم تلمبه زدن همزمان پشت گردنشو میخوردم سنگین تلمبه میزدم چون آبم اومده بود نگران ارضای زود هنگامم نبودم همینجور که می کردم شروع کردم حرف زدن :
من: عزیزم دکتر کست دید؟ برات مالید؟
همسرم: آره
من: حال داد؟
همسرم : خیلی
دکتر کجاتو دید؟ کجاتو دستمالی کرد ؟
همسرم : کسمو با دستش کسمو دست کشید نوازش کرد موهای بالای کسم لمس کرد با انگشتش لای چاک کسمو لمس کرد بغلای کلوچه کسمو با رونام و شکمم دست کشید
من: خب؟
همسرم: خیلی حال داد که یه مرد غریبه برای اولین بار کسم دید نوازشم کرد حس یه پرنسس بهم دست داد
من: پرنسس کی بودی تو
همسرم: جدی میگم خیلی حال داد چون اصلا فکرشو نمیکردم از طرفی هیچ استرسی نداشتم چون اصلا حس تجاوز نداشتم دکتر هم یه مرد خوش تیپ و خوش چهره بود که وقتی دیدمش ازش خوشم اومد و یه اتفاق غیر منتظره افتاد که دکتر خیلی خوب پیش برد کارشو واقعا دوست داشتم همه وجودم وقتی شلوارمو کشید پایین پر از هیجان همراه با خجالت شد اما وقتی حرفاشو در تعریف از خودم شنیدم خجالتم کم شد و شهوتی شدم کسم خیس خیس شد
من: پس اگر همونجا میکردت بهش میدادی؟
همسرم: باور کن آره
من: جوووون و محکم تلمبه میزدم که ناله خانمم بلندتر شد و نهایتا ارضا شد منم همون جور کردم تا آبم اومد و کنار هم ولو شدیم.
شاید یه نیم ساعتی دلم هم خوابیده بودیم که من یه فکری به سرم زد، خواستم صحنه ای که دکتر دیده و نوازشی که انجام داده رو خودم تجربه کنم
رفتم لباسای خانمم آوردم بهش گفتم بپوش پرسید چرا گفتم میخوام ببینم دکتر چه حسی داشته خانمم خندید گفت باور کن حال ندارم بلند شم دیگه با اصرار و کمک من بلند شد و لباساشو پوشید و تو همون حالت مطب رو تخت خوابید بهش گفتم چشاتو ببند خودتو تو مطب و منو دکتر تجسم کن میخوام یه سکس توپ دیگه داشته باشیم خانمم پرسید یعنی تصور کنم با دکتر سکس میکنم گفتم آره عزیزم گفت بد نیست گفتم نه داریم مثلا فانتزی میسازیم دیگه گفت باشه
تی شرتش بالا دکمه های مانتوش باز خودم مثل دکتر دکمه و زیپ شلوار باز کردم و تا وسطای رونش کشیدم پایین
وای خداییش چه صحنه ای شد یه کلوچه سفید وسط رونای سفیدش با اون مدل موی بالای کسش منو که شوهرش بودم شدید تحریک کرد و کیرم پس از دوبار ارضا در کسری از ثانیه بلند شد خانمم چشاشو بسته بود مثل دکتر شروع کردم به نوازش کس خانمم از حد مالیدن دکتر فراتر رفتم و با انگشت کلیتوریس را نوازش میکردم صدای ناله خانمم در اومده بود تی شرتش زدم بالا و پستوناشو یکی یکی خوردم انگشتم تو کسش تکون میدادم سرم بردم جلو تا لباشو بخورم صورتشو کشید کنار انگار دوست نداشت دکتر ازش لب بگیره ولی من ولش نکردم ازش لب گرفتم تا وا داد همراه من لبای همو میخوردیم بعدش کیرم مالیدم به لباش بدون ناز کردن سریع گذاشت تو دهنش و خیلی خوب کیر (دکتر) میخورد تخمامو خورد لای پامو لیس زد خوب که خورد شلوارشو درآوردم همون لبه تخت پاهاشو دادم بالا و کردم تو کسش اونم با ناله گفت آخ جووون بکن منو دکتر بکنننن منو دیوونه کردی کسم کیرتو میخواد بکنم
من چون برای بار سوم داشتم میکردم با اینکه خیلی محکم و تند تلمبه میزدم ولی هیچ اثری از اینکه آبم بخواد بیاد نبود
خانمم از شدت حال داشت جیغ میزد من وحشی میکردم چون یه کم ارتفاع تخت کوتاه بود برای این پوزیشن ازش خواستم همون لبه تخت قمبل کرد و من ایستاده خانمم قمبل کرده شروع کردم به وحشی کردن
خانومم سرشو به پتوی تخت فشار میداد با دستاش پتو رو چنگ میزد منم با دیدن حالی که میکنه بیشتر تحریک میشدم
کردم تا خانمم ارضا شد و بی حال ولی من داشتم محکم کسش میکردم که با ناله گفت دکتر بذار کونم
منم کیرم از کسش درآوردم تف زدم گذاشتم کونش
راحت رفت تو خانومم گفت کونمو بکن دکتر میخوام این دفعه از کون آبمو بیاری
من شروع کردم تلمبه زدن مثل کسش محکم و تند تلمبه میزدم اونم صدای ناله اش دراومد این دفعه ناله با حرف بود میگفت بکن تا تهش بکن تو کونم و ناله میکرد نمیدونم نیم ساعت یا بیشتر فقط داشتم تو کونش تلمبه میزدم کیرم درآوردم با دستام لپای کونشو باز کردم دیدم بله دو تا سوراخ های خانمم به قطر 3 سانت تقریبا باز شد هی کیرم تا ته میکردم تو کونش در میاوردم تا از این حالت خسته شدم به شکم خوابوندمش از پشت کردم تو کونش و روش خوابیدم شروع کردم تلمبه زدن به ذهنم رسید خودمو دکتر تجسم کنم و با خانمم تو این حالت حرف بزنم منم چشمامو بستم همین جور که می کردم شروع کردم به حرف زدن در گوشش آروم گفتم
دکتر: اسمت چیه
همسرم: فائزه
دکتر: میدونستی خیلی سکسی هستی؟ اندامت عالیه، کست که دیگه محشره کونتم که دیگه نگو
همسرم: دکتر محکم بغلم کن
دکتر: چرا؟
همسرم: میخوام همینجور که کیرتو تو کونم حس میکنم بدنتو هم حس کنم
دکتر: دوست داری تا کجای کیرمو بکنم تو کونت؟
همسرم: همشو
دکتر: دوست داشتی الان شوهرت تو رو زیر من میدید؟ دوست داری غیر از شوهرت منم بکنمت؟ اصلا دوست داری دوتایی بکنیمت؟
همسرم: آره
دکتر: دوست داری من کونتو بکنم یا کوستو؟
همسرم: دوتاشو
دکتر: من کدومو بکنم شوهرت کدومو
همسرم: شوهرم بخوابه رو تخت من بشینم رو کیرش و بکنه تو کسم و تو هم از پشت بکنی تو کسم از پشت گردن و لاله گوشم بخوری پستونام بمالی شوهرم ببینه
همینجوری تحت تاثیر این حرفا جفتمون داغ شدیم کردم تا خانمم ارضا شد و منم آبم اومد
همینجور که روش خوابیده بودم در گوشش گفتم تو که انقدر سکسی هستی اینقدر شهوتی هستی اندام به این خوشگلی و خوبی داری پایه باش زندگیمون از یکنواختی در بیاریم حسابی حال کنیم
همسرم پرسید تو مشکلی نداری بهش گفتم نه من عاشق توام وقتی یه مرد عاشق زنشه از لذت بردن زنش لذت میبره ولی وقتی مردی عاشق زنش نیست زنشو محدود میکنه به خودش هرچند که ممکنه زنه یکبار هم در طول زندگیش ارضا شدن و لذتشو تجربه نکنه
بعد از اینکه حالمون جا اومد و باهم رفتیم حمام تو حمام و بعدش کلی با هم حرف زدیم که بعدا براتون تعریف میکنم.
حالا بنظرتون من یه کاکولدم یا نه؟

نوشته: حمید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18