رفتن به مطلب

داستان سکس پولی یک جنده

minimoz

ارسال‌های توصیه شده

خاطرات یک جنده

بخشی از داستان واقعی و بخش دیگه تخیلی.
اگر کسی مایل به همکاری برای نوشتن ادامه خاطراتم باشه ممنون میشم.
وقتی در حال ظرف شستن بودم حس کردم کمرم درد میکنه. با خودم گفتم دیگه دارم پا به سن میزارم و این دردا طبیعیه. البته خب کار خونه فرسودگی هم داره.
حمید که ناهارشو خورد بدون توجهی ظرفا رو انداخت تو سینک ظرفشویی. خب مطمئنه که حمال شخصیش بعدا میشورتش. تا حرفی هم بزنم و اعتراضی بکنم سریع گذشتمو میزنه تو سرم (تو جنده بودی)
خب آره بودم هر چند الان که نیستم.
شب از حموم میام بیرون و با حوله بدنمو خشک میکنم. بعد همونجور که لختم سرمو کج میکنم به سمت راست و آب موهامو با حوله میگیرم. دیده بودم که حمید رو تخته. میاد پشتم. دست میکشه به بدنم. حتما فکر میکنه برای تحریک اون لخت جلوش وایسادم تا دلبری کنم ولی خب من از شدت صمیمیت بینمون خیلی اهمیت نمیدم لخت ببینتم. البته از اولم خیلی برام مهم نبود که خیلیا لخت دیدنم. دستشو روی پشتم میکشه تا کونم و محکم کونمو چنگ میزنه. هنوز موهام خیسه.میخواستم اول خشکشون کنم و بعد روغن بزنم. ولی با هیجان مردونه ی شوهرم مجبورم کنار بیام چون اگر قبول نکنم سریع گذشتمو میزنه تو سرم (تو جنده بودی)
رو تخت میشینم و شروع میکنم به ساک زدن کیرش. شلوارکشو نصفه کشیده پایین و تی شرتشو هم در نیاورده. اونکه عادت به خوردن کس من نداشت حداقل با ساک زدن من شاید کیرش کمی خیس شه و پاره نشم. شاید کمتر از،دو دقیقه ساک زدن خودش کیرشو میکشه بیرون و میگه برگرد. منم گوش میکنم و داگی روی تخت میشینم. چکه ی قطره آب موهام روی روتختی کلافم میکنه. کیرش که میره تو کسم دردم میاد. تلمبه هاش آرومه. شاید هر رفت و برگشت ۵ ثانیه
سر کیرش میخوره به ته کسم و دردم میاد. دستمو میبرم عقب تا یکمی هلش بدم. سریع دستمو میگیره و تلمبه ها محکم تر میشه. یادم میاد به سکسم با اون پسر کرده که وقتی داگی میشدم و کسمو میکرد دستامو میبردم عقب تا کسم وا شه و اونم محکم تر میزد. سه چهار سال قبل ازدواجم خیلی زیاد میدادم. مشتری هم زیاد داشتم. بیشتر بخاطر کون دادنم و پایه گروپ بودنم سراغم میومدن. سارا زنگ میزد میگفت شهرام با دوتا رفیقش دنبال یه کیس پایه گروپه تورو معرفی کردم بری. البته خودمم دوس داشتمو. هرچند نه بیشتر از یه ساعت. وسط کار به گه خوردن میفتادم تا تموم شه. کون دادن که همیشه دردسر بود. همیشه موقع دستشویی کردن کونم میسوخت. البته چون مشتری میخواست با یه زایلوژل دوباره کون میدادم. یادمه یه بار اینقد کیر طرف کلفت بود بعدش کونم حسی نداشت. پولو که گرفتم با دوستام شام رفتیم بیرون. موقع حساب کردن جلو صندوق دیدم رونم خیسه و از،کونم هر لحظه ممکنه چیزی بیاد بیرون‌ سریع رفتم دستشویی. اگر یه ثانیه دیرتر میرفتم احتمالا موقع راه رفتن از لای شلوار بگم میریخت پایین. یه بارم بعد یه هفته بی مشتری بودن، یکی که پیدا شد خودم بهش گفتم فقط از کون میدم‌. گفت چرا گفتم چون عفونت گرفتم نمیخوام منتقل شه. تو پارکینگ خونش دولا شدم و کرد تو کونم. ۷ ۸ تا تلمبه که زد آبشو ریخت تو. گفت برو تو کوچه الان میام. منم دم در وایسادم و اون گازشو گرفت رفت. پول که نداد ولی یکم خارش کونم رفع شده بود.
برای ولنتاین فکر نمیکردم حمید کاری برام کنه ولی کرد. با یه چیزکیک کوچیک و پاکت جلوم ظاهر شد. احتمالا خودشم فهمید بعد یه سال زنش بودن دیگه مال خودشم. آروم موهامو نوازش کرد و گوشمو خورد. با دست دیگش گوش سمت دیگمو نوازش میکرد.
یه دوس پسری داشتم واسه ولنتاین منو برد خونه دوستش تا سکس گروپ بهم هدیه بده. میدونست خیلی دوست دارم.
تو جکوزی خونه دوستش با ویسکی حسابی مست شدیم. آنقدر مست که فشار مضاعف دو تا کیر رو حس نمیکردم.
هر دوتا کیرشون بزرگ بود. دوس پسرم بیست سانت و دوستش ۱۷ سانت. البته دوس پسرم خودش کونی بود. شاید واسه همین کیرش بزرگ شده بود. میگن دیگه. دیگه واسه کسی که ۱۵۰ تا کیر دیده تشخیص بزرگ کوچیکی راحته. شاید از این ۱۵۰ نفر ۲۰ تاشون کیر حدودا بزرگ داشتن و کلا شاید ۴ نفر کیر بیست سانتی داشتن‌. ملاکمم واسه سنجش بزرگی سختی و راحتی کون دادنم بود. وقتی جر میخوردم خب کیرشون بزرگ بود دیگه.
من رو دوستش نشسته بودم که بزور کیرشو فرو کرد تو کونم. هرچی هم میگفتم تورو خدا یواش تر و آرومتر اهمیتی نمیداد. دوستشم محکم چسبیده بود منو تا دوست پسرم تا ته بکنه. وقتی دو نفری میکردن منو تا مرز تلف شدن پیش رفتم. اخه وقتی دو تا کیر تو کس و کون باشه جفت سوراخا منقبض میشه. و این انقباض یعنی فشار بیشتر. دیگه شل شده بودم و نزدیک بود بیهوش شم که دوستش نگران شد و مکث کرد و گفت خوبی؟ نای جواب دادن که نداشتم. فقط خندیدم و زبونمو در اوردم. اینم نشونه خوب حال کردنه دیگه.

نوشته: جنده ناشناس

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18