رفتن به مطلب

داستان گی زنپوشی

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

زن پوشی در خانه

سلام به همه دوستان این خاطره مال سه هفته پیش هست
اول از خودم بگم اسم مستعارم سمیه هست بدن سفید مخصوصا باسن ورون پاهام خیلی گوشتی و نرمه
خیلی شدید علاقه به پوشیدن جوراب شیشه ای نازک تا بالای زانو دارم
هروقتی که تنها بشم با جوراب ولباس سکسی هام با خودم حال میکنم و همیشه دوست داشتم یک بار با یه مرد سکس داشته باشم و طعم کیرواقعی حس کنم البته قبلا دو سه باری پیش اومده بود
چند روز پیش خانواده بخاطر کاری مجبور شدن برن شهرستان ومن بخاطر درسم موندم خونه خیلی حشری بودم دلم میخواست هر جوری شده با یکی سکس کنم ولی چجوری و به کی اعتماد کنم نمیدونم خلاصه رفتم حموم اول باکرم موبر کل بدنمو شیو کردم اومدم بعد لباس سکسی هامو پوشیدم یه بادی مشکی با شورت لامبادا مشکی یه دامن کوتاه تا روی باسنم یه زنجیر پابند طلایی به مچ پای چپم بستم بعد جوراب شیشه ای تا بالای زانو مشکی نازک پوشیدم
یه نگاه تو ایینه کردم واای خیلی خوب بود یکم خودم به باسنم اسپنک زدم با انگشتم با سوراخش بازی کردم ولی حسم شدیدتر شد هرجوری شد میخواستم یکی بیارم خونه و یه حالی بکنم یهو یه فکری به ذهنم رسید از بس که فیلم پورن دیده بودم یاد یکیشون افتادم فرضیه ای تو ذهنم ساختم
من اتاق خوابم به بخاری داشتم که شمعکش خراب بود و اگه خیلی کمش میکردی کلا خاموش میشد گفتم به بهونه اون به یک تعمیراتی زنگ بزنم بیاد تا ببینم میشه به هدفم برسم یا نه
خلاصه از سایت دیوار چند تا آگهی پیدا کردم بعضی هاشون عکسشون هم به عنوان احراز هویت گذاشته بودن از قیافه یکیشون خوشم اومد جا افتاده بود حدودا 40 سالو داشت
زنگ زدم بهش گفتم که آقا بخاری من خرابه و البته یکم هم با ناز و اینا حرف زدم اونم گفت باشه کدوم سمتید عکس بخاری هم بفرستید مدلشو ببینم منم اخرش با جمله باشه عزیزم الان لوکیشن و عکس بخاری میدم قطع کردم شمارشو سیو کردم رفتم تو واتساپ براش لوکیشن دادم وقتی میخواستم عکس بخاری بدم یه جوری عکس دادم که عکس پاهام و جورابم روی شیشه بخاری بیوفته که یه جورایی یه زمینه ای از هدفم ساخته بشه و دو تا عکس فرستادم
عکسو دید گفت تانیم ساعت دیگه میرسم یکم استرس داشتم نمیدونستم چیکار کنم اول رفتم دستشویی حسابی مقعدم خالی کردم شستم بعد گفتم بزار یه شلوار روی این جورابم بپوشم که هم جورابم از زیر معلوم باشه دامن کوتاه رو دراوردم شلوارویه تیشرت مشکی هم روی اون بادی پوشیدم یکم گذشت زنگ ایفون زد درو باز کردم اومد داخل یکم نگاهش سنگین بود روم ولی هنوز نمیدونستم خوب عکسی که دادم رو دیده یا نه
مشغول کارش بود منم پیشش نشستم جوری که پاهام از مچ به پایین سمتش بود و جوراب زنونم رو دیده انگار استپ کرد ولی عکس العملی نداشت بهم گفت تنهایی گفتم آره عزیزم از قصد هی میگفتم عزیزم که بهتر مقصودم بهش برسونم گفت چراجوراب زنونه پوشیدی منم یکم من من کردم گفتم آخه تو پاهام خوشگلترن و حس خوبی دارم وقتی میپوشم گفت جورابه یا جوراب شلواری؟ گفتم تا بالای زانو یهو دستشو اورد کف پامو گرفت گفت چقدم به پاهات میاد من تو دلم گفتم داره نقشم میگیره گفتم اوهوم چون پوستم سفیده پاشدم رفتم براش یه چایی اوردم گفتم بفرمایید چایی گفت الان کارم تموم میشه ممنونم
کمتر ازیک دقیقه نشد اومد منم رومبل نشسته بودم اومد پیشم نشست رو مبل گفت عکس بخاری دادی متوجه شدم ولی فکرمیکردم عکس یه خانومه اخه چجوری انقد پاهات سفید وخوشفرمه ودستشو گزاشت رو پام گفت میشه ببینمشون منم که ازخدا خواسته ولی یکم من من کردم نه خجالت میکشم واینا اون اسرارکرد گفتم باشه پاشدم رفتم تواتاق شلواردراوردم دامنو پوشیدم لبه بالای جورابم که لول خورده بودروکشیدم بالا تیشرتمم دراوردم رفتم پیشش تامنو دید نشوند منو رومبل شروع کردم مالیدن پاهام بوس کردن نازونوازشم منم رو ابرا بودم بهش گفتم شلوارتو دربیار اونم لخت شد وایساد جلوم منم جلوپاش زانو زدم شروع کردم خوردن کیرش یکم براش ساک زدم کیرش حدودا15سانت بود خوب بودبهم گفت قمبل کنم رو مبل براش قمبل کردم اومد پشتم حسابی شروع به خوردن رون پاها باسنم ولای باسنم کردهمش ازبدنم تعریف میکرد قربون صدقم میرفت بهش گفتم باانگشتت سوراخمو بازکن گفت روغن بچه یاوازلین ندارید رفتم ازکمدم براش اوردم دوباره براش داگی شدم اونم حسابی باانگشتش سوراخمو اماده کرد منم داشتم زیرش ناله از روی شهوت ولذت میکردم بهش گفتم بسه دیگه اروم اروم بکن توش اونم ازخداخواسته اروم کلاهکشو فرستاد داخل یکم میسوخت ولی ازشهوت نمیتونستم صبرکنم خودم باسنمو دادم عقب تا ته بره توم وای پیشابم راه افتاده بود ازسرشوشولم اونم کم کم تلنبه هاشو شروع کرد منم هی اه ناله میکردم چنددقیقه ای تلمبه زد حدودا دوسه دقیقع من دیگه داشتم ارضا میشدم بهش گفتم تند تند بزن بکن منو اه اه وابم اومد نفسم بند اومده بود دیدم اونم داره نفس نفس میزنه فهمیدم داره ارضا میشه بهم گفت داره میادکجات بریزم بهش گفتم بریز روباسنمو جورابم اونم کل ابشو پاشید روم ووای خونه بوی ابکیر پیچیده بود منم زانو هام شل ده بوداب کیرشم داشت از روی باسنم شره میکرد رو رون پاهام وجورابم خیلی عالی بود ازپشتم بلند شدبا انگشتم یکم از ابش که روباسنم بود برداشتم گزاشتم رولبم مزه کردم بهش گفتم ممنونم عزیزم رفت دسشویی خودشو شست ولی من هنوز رومبل ولو بودم نمیتونستم بلند شم بعد اومدلبموبوس کرد لباسشو پوشید رفت منم بعدش رفتم حموم وخودموشستم این خاطره خوبم بود وخیلی خوش گذشت بهم.اگه دوس داشتی ایدی تل بزارید عکس بدنمو براتون بفرستمع

نوشته: عاشق جوراب سکسی پوشیدن

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18