رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

لایو سکسی دختره ممه هاشو نشون میده .

ufjwr84iqqfi.jpg

تایم: 04:20 - حجم: 28

تماشای آنلاین فیلم

لینک دانلود فیلم

جهت مشاهده تمامی فیلم های لایو سکسی ایرانی روی کلیک بزنید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• پاسخ 1.7k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

• arshad

186

• chochol

181

• mame85

165

• kale kiri

161

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

لایو لختی دختر سکسی که ممه هاشو انداخته بیرون .

ynajydv46dng.jpg

تایم: 00:56 - حجم: 6

تماشای آنلاین فیلم

لینک دانلود فیلم

• Like 2
لینک به دیدگاه

لایو لخت و سکسی دختر بیزینسی .

dqubybeu66cw.jpg

تایم: 05:20 - حجم: 36

تماشای آنلاین فیلم

لینک دانلود فیلم

• Like 2
لینک به دیدگاه

لایو سکسی و ممه نمایی میلف حشری ایرانی .

67sksoxjqdlh.jpg

تایم: 03:40 - حجم: 14

تماشای آنلاین فیلم

لینک دانلود فیلم

• Like 1
لینک به دیدگاه

لایو سکسی دختر هات با دوست پسرش که سینه هاشو درمیاره میماله .

k8tkf8brvhcz.jpg

تایم: 00:30 - حجم: 3

تماشای آنلاین فیلم

لینک دانلود فیلم

لینک به دیدگاه

• آخرین مطالب ارسال شده در انجمن

• gayboys
      لایو دختره لخت لخت دراز کشیده لایو گذاشته . تایم: 01:36 - حجم: 9 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
    • gayboys
      لایو سکسی زن لختشو تو حموم نشون میده . تایم: 06:00 - حجم: 17 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
    • gayboys
      لایو دختره شلوارشو تو لایو میکشه پایین . تایم: 01:40 - حجم: 10 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
    • gayboys
      لایو معلوم شدن نوک ممه دختر ایرانی . تایم: 00:50 - حجم: 6 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
    • gayboys
      دامادم بعد از سالها سلام مهین هستم ۴۷ ساله دو تا پسر و یه دختر دارم همه شون ازدواج کردن از خودم نمیخوام تعریف کنم مثلا هیکلم این مدلیه همه تو کفم هستن و فلان هیکلم معمولی قدم ۱۷۰ وزنم ۸۰ اضافه وزن هم دارم خیلیاتون داستان گفتین خیلیا حالشون بردن منم خواستم سکسم رو با دامادم تعریف کنم که از چند ماهه تو رابطه ایم سنم کم بود که با اصرار خانواده ام با سیامک ازدواج کردم ۱۳ سالم بود خب طبیعیه که تو اون سن زیاد از سکس چیزی نمیدونستم و کم کم فهمیدم ۱۴ سالگی پسرم اولم به دنیا اومد ۱۶ سالگی پسردومم و ۲۰ سالگی دخترم سیامک(شوهرم) تو رئیس شرکت باباش بود وضع مون خوب بود شوهرم تو سکس هات بود اینقد فیلم سوپر نگاه کرده بود همه پوزیشن رو بلد بود منم همراهی میکردم باهاش رابطه آنال داشتم درد داشت اوایل برام سخت بود حتی نمیتونستم رو زمین خوب بشینم ولی کم کم عادت کردم ماهی دوسه بار از عقب سکس داشتیم پسرام ازدواج کردن و دخترم پیش مون موند بعد از مدتی از بیرون رفتن هاش از تلفنی حرف زدنش فهمیدم دوس پسر داره مرتب بهش گوشزد میکردم مواظب خودش باشه کار اشتباهی نکنه .یه روز دخترم مهشید اومد پیشم و از دوست پسرش تعریف میکرد که رضا چن وقته باهامه پسر خوبیه پدرش پولداره شرکت واردات دارن و میخواد بیاد خواستگاری منم مونده بودم چی بگم از دختر اصرار که به بابام بگو قبول کنه بیان بالاخره قبول کردم با سیامک در مورد حرف بزنم .شب موقع خواب بغل سیامک قضیه رو گفتم قبول نکرد گفت ندیده و نشناس چه جوری قبول کنم کلی حرف زدیم تا قبول کرد چن هفته بعد رضا با پدر مادرش اومدن خونه مون خانواده خوبی بودن تحقیق کردیم . رضا چهره زیبایی داره قدش از من بلندتر خوشتیپ دیدم بچه ها همو دوس دارن ما هم قبول کردیم سیامک با اینکه اوایل هات بود اما دیگه مثل سابق سکس مون زیاد نبود انگار برعکس شده بودیم من دلم بیشتر سکس میخواست وقتی دخترم با شوهرش میومد خونه مون تیپم عادی بود لباس جلو باز نمی پوشیدم و رعایت میکردم با یه تاپ و دامن بلند بعد از چن وقت حس کردم رضا داره اندامو برانداز میکنه ولی بعد میگفتم نه بابا داماد چرا به مادر زنش نظر داشته باشه چن بار تو آشپزخونه بهم مالید گفتم اتفاقی بوده ولی به چیزی فکر نمیکردم اصلا تو فکرم نبود با دامادم سکس کنم.یه شب ساعت یک تو واتساپ بودم دیدم دامادم یه استوری عاشقانه گذاشته یه فیلم کوتاه بوسیدن بود تا نگاه کردم زود پاک کرد پیام داد احوال پرسی کرد چت کردیم در مورد رابطش با دخترم اونم راضی بود شب های دیگه چت هامون طولانی تر شد دیگه بیشتر در مورد خودمون حرف میزدیم از هیکلم و خودم تعریف میکرد از یه طرف خوشم میومد از یه طر چرا داماد از مادر زنش تعریف کنه اونم از هیکل و زیباییش انگار یخم آب شده بود .تو چت راحت بودیم اما میومد خونه مون یا تلفنی باهاش حرف میزدم عادی بودیم دوستی منو دامادم تو چت روز به روز بیشتر میشد دیگه همه چی رو فراموش کرده بودم شوهرم دخترم انگار دامادم زندگیم شده بود یه شب وسط حرفامون که ازم تعریف میکرد یهو گفت اگه مادر زنم نبودی چن تا نقطه گذاشت گفتم چی گفت هیچی چن بار پرسیدم آخرش گفت باهات سکس میکردم چن تا استیکر خجالت فرستاد منم استیکر خنده گذاشتم رضا بدجور منو میبرد تو حس انگار میخواستم بغلش باشم باهاش سکس کنم ولی نمیتونستم پا پیش بزارم یا چه جوری بهش بگم یه شب تو واتساپ ازش خواستم تنها ببینمش قبول کرد روز بعدش ساعت ۹ اومد دنبالم به خودم رسیدم آرایش کردم تو ماشین جلو نشستم و گفتم بریم جای خلوت حرف بزنیم پشتمو به در کردم و روبه رو رضا سر حرفو باز کردم خب رضا جان رضا هم روشو سمت کرد خندید منم خندیدم دستمو گذاشتم رو دستش انگار لمس دستاش کیرشو بیدار کرده بود قشنگ از شلوارش بود بی اختیار همو بغل کردیم بوسیدم همو لبمو میخورد حس خوبی بود برام از رو شلوار کیرشو مالیدم زیپشو باز کیرش از مال شوهرم یکم بزرگتر بود شروع کردم به خوردن کیرش خایه هاشم لیس زدم اونم با موهام بازی میکرد و جون میگفت بعد یکی دو دقیقه سرمو کشید عقب آبش اومد خیلی وقت ساک نزده بودم رضا هم چشماش برق میزد ولی من بیشتر میخواستم خودمو انداختم بغلش گفتم بیشتر میخوام رضا گفت بریم باغمون تو خونه باغ اوضاع رو بررسی کردم به سیامک زنگ زدم گفتم میرم خونه دوستم یکم دیر میام غذا خونه هست گرم کن تو راه رضا رفت داروخانه بعد فهمیدم رفته قرص تاخیری بگیره تو راه همش دستش لای پاهام بود منم از رو شلوار کیرشو میمالیدم وقتی رسیدم باغ منو فرستاد دستشویی و ازم خواست کامل خودمو خالی کنم تو دستشویی فهمیدم میخواد از کون بکنه کارم که تموم شد رفتم خونه باغ دوباره آرایش مختصری کردم رضا لخت آماده بود از اینکه یه کیر جوان قرار بود منو بکنه حس خوبی داشتم کوس و کونم که هر هفته سیامک چن بار میکرد الان ماهی یکی دوبار بود خودمو لخت کردم تو بغل رضا شروع به بوسیدن کردیم از گردنم و گوش هام تا لب گرفتن سینه هامو میمالید نوک سینه هامو گاز میگرفت ناله میکردم کوسمم خیس شده بود تو بغلش کیرشو میمالیدم رضاهم به پشتم کمرم و کونم دست میکشید یه لحظه انگشت کرد تو کونم بی حرکت وایسادم خیلی وقت بود هیچ کیری تو کونم نرفته بود انگار سوراخم تنگ شده بود رضا قربون صدقم میرفت منم حشری تر میشدم رضا به پشت خوابید ازم خواست برعکس روش دراز بکشم حالت 69 شدیم کوس و کونمو سمت رضا کردم کیرشو آروم ساک میزدم موهاشو زده بود خایه هاشو یکی یکی میکردم دهنم رضا لای کونمو باز کرد زبونش خورد به سوراخ کونم وای چه لذتی داشت تو عمرم اصلا سیامک این کار نکرده بود از کونم تا کوسم رو لیس میزد جیغ میزدم نمیدونستم لیس زدن کون اینقدر لذت داره مرتب کونمو انگشت میکرد خب یکم درد داشت خیلی وقت بود کون نداده بودم منو به پشت خوابوند از کوس کرد رضا خوب کارشو بلد بود به کوسم جون دوباره داد منو حالت داگی کرد فهمیدم میخواد از کون بکنه گفتم رضا تو رو خدا اروم بکن کیرشو گذاشت رو کونم چن ضربه با کیرش به کونم زد آروم کرد داخل تنگ شده بودم چند بار عقب جلو کرد تا جا باز کرد سرعتشو زیاد کرد وحشیانه تو کونم میکرد اسپنک میزد کونم درد گرفته بود ولی به خاطر رضا تحمل میکردم کیرشو کشید بیرون آبش ریخت رو کونم احساس سبکی میکردم بعد از سالها یه سکس داغ به دور از چشم شوهر و دخترم برگشتیم خونه الان چن ماهه باهمیم برای اینکه بقیه شک نکن ماهی چندبار سکس با دامادم منو سرحال میکنه هرکسی هم بدش میاد انجام نده ممنون که خوندین نوشته: مهین
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18