رفتن به مطلب

داستان گی کون دادن در مینی بوس

mame85

ارسال‌های توصیه شده

داستان کون دادنم تو مینی‌بوس

سگ منو بگاد اگه دروغ بگم

آراد هستم ۲۹ سالمه . مجرد . ساکن میرداماد. کونم تپل و سکسیه و لبای برجسته ای دارم . هیکلی فوق‌العاده ام اما فیس و بدنم کاملا مردونه است.
ته‌یش دارم . و بدنم شیو نیست اما کم مو و قسمت زیر شرتم فقط کامل شیوه
این اتفاق مال تابستون امساله
مثل همیشه توی گروه های همجنس‌بازی و گی کس‌چرخ میزدم و دنبال پارتنر میگشتم تا حس گی بودنم ارضا بشه.
بعد از اینکه دوبار گی کرده بودم از طریق همین گروه ها دیگه ترسم ریخته بود برای پیدا کردن یه شریک جنسی و سکس باهاش.

امسال کلا اولین سالی بود که تجربه گی به صورت مفعول داشتم. و هربار هم فقط ساک زدم و لاپایی داد. با اینکه به بهترین شکل آب هر دو نفر قبلی رو آورده بودم اما کاملا مشخص بود که راضی نیستن که نتونستن سوراخمو فتح کند.
حالا چرا کون ندادم بهشون؟صرفا بخاطر اینکه هر چی تلاش کرده بودند نرفته بود توش اونقدر تنگ و آکبند بودم. با اینکه هر دوتاشون کونمو پر از لوبریکانت و تف کرده بودن اما نشد که کیرشون بره توش و البته که نسبتا هم کلفت بودند.

این بار هم تو گروها پیام دادم و دنبال پارتنر فاعل بالای ۴۰-۵۰ سال میگشتم.(کلا ترجیحم سکس با مردای خیلی سن بالاست)
مثل همیشه یه عالمه چت بدرد بخور و بدرد نخور کردیم کلی عکس کیرای جذاب گرفتم و بار ها عکس و فیلم کون تپلم و فیسم رو برای افراد مختلف فرستادم.

چند نفر خیلی واقعی و پایه بودن ولی اکثرا یا دور بودن یا خارج از تهران بودند یا مکان نداشتیم.(منم خونه شریکی با دوستم دارم و شرایط سکس داخل خونه ندارم و البته بدم میاد کسی رو بیارم خونه)

یه کسی از افرادی که خیلی پایه بود و شیو بودن کیر و رفتارش رو هم پسندیدم ارسلان بود. بر خلاف بقیه کیسام خیلی سنش بالا نبود و ۳۸ سالش بود.
راننده مینی‌بوس بود . درون شهری تهران و بین تهران و ساوه کار میکرد.
خونه اش ساوه بود ولی اکثرا تهران تو مینی‌بوسش زندگی میکرد.

خیلی لامصب پیگیر بود. مدام هم موقع چت‌کردن قربون صدقه کونم میرفت که نقطه ضعف منه.

کیرش نسبتا کوچیک بود . طولش کم نبود ولی خیلی قلمی بود. ولی خوش فرم و جالب بود وقتی سیخ میکرد رگاش معلوم میشد.
اونقدر این آدم جذاب رفتار کرد و خوش‌برخورد بود که راضیم کرد همون شب اول باهاش تماس تصویری بگیرم .
هندزفری رو گذاشتم و قرار شد من فقط تصویر بدم و اون ببینه و حرف بزنه.
براش جلو دوربین لخت شدم . یه شورت تنگ مشکی پوشیدم . براش قمبل کردم. خودمو مالیدم. داگی شدم. اونم پشت دوربین قربون صدقه ام میرفت و حرفای سکسی میزد . اونقدر خوب بود که من وسط تماس تصویری آبمو آوردم با حرفاش اما اون آبش نیومد . آخرش هم غر زد که اینجوری نمیشه باید بیای بکنمت .
من تجربه خوبی از سکس تو ماشین نداشتم چون یه بار داشتم تو ماشین خودم برای یکی ساک میزدم که یه نفر با داد و بیداد اومد بالا سرمون و وقتی بهش فکر میکنم استرس میگیرم. اما اون حرفش این بود که مینی‌بوس با ماشین فرق داره که خوب راست میگفت

از شب اول چتمون تا شب اصلی که اون اتفاق بالاخره افتاد تقریبا یک هفته طول کشید تو این ایام هر روز تو تلگرام بهم پیام میدادیم حتی یه شب انقدر حشری بودم که دعوتش کردم خونه که اون ساوه بود.
یک شب ساعت ۱۱ شب بود و من تازه داشتم از سرکار برمیگشتم که تو ماشین زدم بغل و شروع کردم دنبال کیس گشتن . از آخرین سکسم هم حدود ۱ ماه و از آخرین گی ام حدود ۶ ماه میگذشت ۵-۶ روز هم بود نزده بودم و حسابی حشری بودم.
به ارسلان هم پیام دادم و خیلی زود سین کرد و جواب داد.
گفتم امشب میخوای؟ گفت خیلی حشری ام میخوام بیام تا صبح بلیسمت .
گفتم کجایی ؟
لوکیشن فرستاد و دقیقا ۲۰ دقیقه باهام فاصله داشت.
هم استرس داشتم و هم هیجان
گفتم بیا میرداماد و براش لوکیشن یه خیابون خیلی خلوت رو فرستادم. گفت واقعا پایه ای بیام؟ و گفتم بیا

ازش خواستم لایو لوکیشن بهم بده و فرستاد و دیدم واقعا داره میاد سمتم
پشمام ریخته بود . خیلی یهویی همه چی داشت اتفاق میفتاد. از اولین پیامم تا وقتی راه افتاد شاید واقعا ۵-۶ دقیقه طول نکشید
منم رفتم نزدیک لوکیشن و تو ماشین نشستم.
وقتی نزدیک ساعت ۱۲ یه مینی‌بوس وارد خیابون شد و یه گوشه پارک کرد قلبم اومده بود تو حلقم از استرس.
پیام داد کجایی؟ من رسیدم
پیام دادم واقعا میخوای سکس کنیم؟

درسته تجربه سکس با پارتنر مجازی داشتم ولی فقط ۲ بار! -
گفت پس کسخلم تا اینجا اومدم؟
گفتم میام ولی قبلش بیا درباره سکسمون صحبت کنیم
قشنگ مشخص بود اصلا حال این حرفا رو نداره و فقط میخواد بگیره بکنه.
اون چیز خاصی نگفت ولی من توضیحاتمو دادم:
موقع سکس توهین نکن بدم میاد.
با کیرم بازی کن وقتی سکس میکنیم.
فقط اول سکس برات ساک میزنم بعدش که بمالیش به کونم دیگه نمیساکم کیرتو.
اگر دیدی دارم اذیت میشم نباید تلاش کنی برای گاییدن کونم و باید لاپایی آبتو بیاری.
موقع سکس حرف بزن. با حرف منو بیار.
اسپنک یادت نره اوفففف.
ارسلان مشخص بود با توضیحاتم حشری‌تر شده و دیگه طاقت نداره.
گفت بیا فقط جوری بازت میکنم که برات خاطره بشه.

با استرس از ماشین پیاده شدم و رفتم سمت مینی‌بوسش . درشو باز گذاشته بود.
درو باز کردم و رفتم تو . نشسته بود داشت سیگار میکشید و تاریک تاریک بود . فقط نور سیگارشو میدیدم
با زیرپوش و شورت نشسته بود جلوی مینی‌بوس.
گفت : بالاخره اومدی؟
واقعا خوف کرده بودم از شرایطی که توش بودم.
پاشد رفت ته مینی‌بوس و گفت بیا.
منم رفتم و همینجوری سیخ وایساده بودم.
گفت : در نمیاری؟
گفتم باشه
لباسامو اول درآوردم . بعد زیرپوشم . بعد شلوارم . شرت مشکی تنگمو نگه‌داشتم و درش نیاوردم.
گفت : درش نمیاری؟

اینو خودت باید در بیاری
گفت اوففففف و یه اسپنک زد در کونم
نشستم جلوش و رو زمین مینی‌بوس زانو زدم.
یه ذره صورتمو نوازش کرد و سرمو هل داد به سمت شرتش
کیرش کاملا سیخ شده بود و اومده بود بالا
یه دست کشیدم روش و آروم درش آوردم
خیلی خوشگل بود کیرش . سیخ و قلمی .کامل شیو بود جوری که میشد تخماشو قورت داد.
یه بوس از کله کیرش کردم و آروم زبونمو چرخوندم دور سرش
یه آهی کشید و گفت آفرین دختر گل
. . .

اگه تا اینجاش جذاب بود بگید بقیشو بزارم

نوشته: آراد جهان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18