dozens ارسال شده در 21 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد کوس دادنم تو تور گردشگری سلام اسم من افرا هست ۲۸ سالمه ساکن تهران اصالتا لر قدم تقریبا۱۷۰ وزنم ۸۰ یکم توپر ام کلا بدن نرم و سفیدی دارم ۳سال پیش از نامزدم جدا شدم و تنها زندگی میکنم این داستان کاملا واقعی . یروز حوصلم سر رفته بود دیوار و باز کردم که آگهی تور و دیدم با خودم گفتم برم یکم آب و هوام عوض شه خلاصه برنامه دو روزه بود پنجشنبه جمعه و قرار بودیم بریم شمال تماس گرفتم و ثبت نام کردم وسایلامو برداشتم و رفتم سوار اتوبوس که شدم دو تا از لیدراشون که پسر بودن خیلی خوشگل و جذاب بودن منم که اول داستان نوشتم بدنم خیلی سفیده و یه دامن کوتاه پوشیده بودم که یکم از پاهام بیرون بود خلاصه از اول تو نخ این پسرا بودم راه که افتادیم همه شروع کردن به رقص منم بلند کردن شروع کردم رقصیدن چون من یه نفر بودم کنار دست صندلی من یه دختر جوون بود که اونم تنها اومده بود همینطور وسط اتوبوس با دختره که اسمش الهام بود میرقصیدم من چون یکم باسنم گندس عاشق شیک زدنم لیدرا یه آهنگ پلی کردن که جون میداد برای شیک زدن اکثرا بعد از پلی شدن این آهنگ نشستن تا استراحت کنن ولی من وسط اتوبوس از خود بی خود شده بودم جو گرفته بود شیک میزدم همه نگاها به کون من بود خلاصه که دیدم این لیدرا بیشتر بهم نزدیک شدن و اسم یکی ارسلان بود اسم اونیکی طاها که من از طاها بیشتر خوشم اومده بود خلاصه که اومدن یکم حرف زدیم که دفعه اولتو و فلان گفتم آره همینطور سر صحبت گرفت تا رسیدیم به مسائل شخصی مثل اینکه اونم از من خوشش اومده بود که چراغ ها را خاموش کردن که همه بخوابید یکی دو ساعت دیگه میرسیم همه دراز خوابیدن منم این مدلی نمیتونم بخوابم به طاها گفتم نمیتونم این مدلی بخوابم گفت میخوای برو جا خواب راننده بخواب گفتم آره خیلی خوب میشه خلاصه با راننده صحبت کرد گفت اوکی من رفتم تو جا خواب یه جای تاریک و تقریبا تنگ دامنم و در آوردم با شورت و سوتین دراز کشیدم یکم اول چندشم شده بود از جا خواب برا همین دامنمو انداختم زیرم همینطوری که دراز کشیده بودم دیدم در باز شد طاها بود که اومده بود سرک بکشه بهم گفت جات راحته اوکی گفتم آره چراغ گوشی و که گرفت سمتم دید با شورت و سوتین خوابیدم گفت خوب حال میکنیا عجب بدن سفیدی داری گفتم اوم یکم عشوه اومدم براش دستشو آروم برد سمت کونم یه دست کشید رو کون و باسن و رونام گفت عجب نرم و سفیدن خلاصه که در و بست و رفت دو ساعت بعد رسیدیم اومد بهم گفت لباساتو بپوش رسیدیم از ماشین که پیاده شدیم هوا کامل روشن نشده بود رفتیم داخل اقامتگاه که حالت ویلایی داشت اتاق هارا تقسیم کردن و همگی تحویل گرفتیم رفتم یه دوش گرفتم استراحت کردم گفتن ساعت ۱۰ همه برای صبحانه بیایید اتاق و من هزینه اضافه داده بودم موقع ثبت نام تا اختصاصی باشه با کسی شریک نباشم همینطور که از حموم اومدم با حوله رو کاناپه خوابم برده بود ساعت۹ دیدم در اتاقو میزنن از خواب یهو پریدم دیدم طاها هست که بشدت تو نخ من بود سلام صبح بخیری کردیم و گفتم چرا زود اومدی گفت اومدم حالتو بپرسم ببخش خواب بودی گفتم نه شب همینطور که رفتم حموم رو کاناپه خوابم برده بود گفت اجازه هست بیام تو گفتم آره بیا اومد تو رفت برام یدونه چایی تو آشپزخانه دم کرد منم حوله به تن نشسته بودم اومد نشست پیشم گفت افرا مجردی ؟ گفتم من جدا شدم وقتی نامزد بودم ۳ سال پیش گفت ااا منم جدا شدم همینطور سر صحبت که باز شده بود یهو صورتامون به هم نزدیک شد و شروع کردیم لب رفتن و طاها از فرصت استفاده کرد آروم حولمو باز کرد بدن لخت و سفید و گوشتیم زد بیرون حسابی حشری شده بودیم بعد از لب کلی سینه هامو خورد و مدام از بدنم تعریف میکرد منم لختش کردم و رفتیم تو اتاق لخت لخت بغل هم دراز کشیده بودیم داشتیم بدن همو میخوردیم کیر طاها را گرفتم دستم و حسابی براش ساک زدم بعد ۶۹ شدیم و حسابی کوس و کیر همو نوش جان کردیم بعد لنگامو داد بالا پاهامو گذاشت رو شونش و کیرشو تا دسته تو کوسم کرد داشتم لذت میبردم خیلی برام جذاب بود هم قیافه هم بدن و همه چی طاها و زیرش حسابی حال میکردم تن تن کوسمو میگایید و مدام از بدنم تعریف میکرد این بیشتر حشریم میکرد بعد گفت بدو داگی شو کونتو جر بدم گفتم نه طاها کون اینجا نمیشه که به زور برم گردوند و کونم وجوری گایید از درد و لذت به خودم میپیچیدم تو حین گاییدن کونم در اتاقمو زدن طاها با استرس از روم بلند شد گفت پاشو برو ببین کی من اینجا قایم میشم آخه میترسید صاحب تور جریان بفهمه و بندازنش بیرون آخه تور برای خودش قوانینی داره مخصوصا برای لیدر هاشون با حال پریشون حوله را پیچیدم به خودم رفتم جلو در دیدم ارسلان اونیکی لیدری که از اینم خوشم میومد سلام احوالپرسی کردیم گفت برای صبحانه نمیایید گفته بودیم ۱۰ داریم کم کم جمع میکنیم صبحانه را گفتم چرا یکم دیگه میام گفت میخوای صبحانه تو را بیارم تو اتاقت بخوری گفتم آره ممنون میشم گفت باشه ازم پرسید طاها اینجا نیومده گفتم نه چطور گفت اومده بود یه ساعت قبل تو را صدا بزنه از اونموقع نیست گفتم آره اومد صدا زد و رفت گفت اوکی ارسلان هم رفت ۳ـ۴ دقیقه بعد سینی صبحانه را برام آورد همینطور که خم شد بزاره رو میز کفشای طاها را دید گفت از صبح طاها اینجاست در و بست و اومد داخل طاها اومد گفت فقط به صاحب تور نگی گفت نمیگم ولی حال کردیدا سهم من چی پس گفتم وسط کار اومدی حس و پروندی گفت خب الان به حس بیارم چی خلاصه منم که بدم نمیومد گفتم اوکی کیر دوتاشونو کامل خوردم همزمان یکی تو کوسم میزد یکی تو کونم و بشدت داشتم ارضا میشدم حس خفنی داشتم بعد که همگی ارضا شدیم بچه ها رفتن اتاق های خودشون منم دوباره رفتم حموم و صبحانه را خوردم و قرار بود ساعت۱۲ بریم گشت و آبشار ساعت ۱۲ رفتم و کلی گشتیم شب موسیقی و دیجی داشتن یه لباس سکسی پوشیدم و رفتیم سالن گردهمایی اقامتگاه اونجا هم کلی رقصیدبم و عشق و حال کردیم شب که بشدت مست بودم وقتی برگشتم تو اتاق طاها به بهانه کمک بهم منو آورد تو اتاق و دوباره شب و تمام کوس و کونمو گایید اونقدری ارضا شده بودم بدنم نا تکون خوردن نداشت صبح هم پاشدیم صبحانه و ناهار و خوردیم و برگشتیم تهران و تا چند ماه هرزگاه طاها را میدیدم و سکس میکردیم تو خونش که بعداً دوباره زنش برگشته بود و ما هم رابطمون تموم شد. دوستان داستان کاملا واقعی لطفاً فحش ننویسید شاید موقع نوشتن غلطی باشه ولی عین حقیقت بود نوشته: افرا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده