رفتن به مطلب

داستان کون دادن پیرمرد 60 ساله

dozens

ارسال‌های توصیه شده

60 سال انتظار برای کون دادن

اسمم پرویزه و می خوام یه چیزی که هفته گذشته انجام دادم براتون تعریف کنم. من ۶۰ سالمه و دو بچه بالای ۲۰ سال دارم و یه شغل اداری. این کار سالها فکر من رو به خودش اشغال کرده بود که همیشه تو ذهنم بود و خودم رو براش آماده می کردم. از بچگی دوست داشتم که خودم رو کامل لخت کنم و یه مردی هیکلی با کیر کلفت کونم رو بگاد. این خیلی خجالت آوره که در سن ۶۰ سالگی هنوز تو این فکرا هستم ولی این واقعیته. چون اینجا راحت می تونم حرف بزنم، سکسی که اتفاق افتاد رو براتون تعریف می کنم. چندین بار در نوجوانی و سن های مختلف خودم رو برای دادن به پسرها لخت کردم ولی هر بار یه جورایی ترسیدم و فرار کردم. از سال گذشته در این سایت وارد شدم و تونستم با یه فاعل خوش هیکلی آشنا بشم. درخواست عکس از کیرش کردم و چیزی که برام فرستاد عجیب بود. یه کیر کلفت و رو به بالا و خایه های درشت که به بدنش چسبیده بود و بدن پر مو. قرار گذاشتیم و رفتم جلوی خونه شون. ظاهرا اونم از دیدن عکس های باسن درشت و بی مو من حشری شده بود، چون دم در منتظر بود. فقط یه تی شرت و شلوارک تنگ تنم بود و وقتی داشتیم از پله ها بالا می رفتیم دستش رو از پشت تو شلوارکم کرده بود. وقتی به هال رسیدم مبلی راحتی دیدم که با ملافه پوشونده بود با چند تا بالش برای یک تفریح اساسی. وقتی داشتم تیشرت رو می کندم، اونم دکمه های شلوارکم رو باز کرد و شلوارک از پام افتاد و لخت شدم. با اشاره سیاوش نشستم و روبروم ایستاد. شلوارش رو پایین کشیدم و کیر اسرارآمیز و گنده ش جلوی صورتم بود. وقت رو تلف نکردم و با زبون شروع به لیسیدن خایه هاش کردم. موهای سرم رو گرفت و کیرش رو فرستاد تو دهنم. چنان خودش رو بهم چسبوند که کیرش به ته حلقم می خورد. پسره خیلی هیکلی و جوان بود. با انرژی تمام به ته حلقم ضربه می خورد و من کاملا تحت کنترلش بودم. بلندم کرد و لبم رو گاز گرفت و نوک ممه هام رو فشار می داد. تا حالا اصلا به این حالت نه فکر کرده بودم و نه تصور. داشت تحقیرم میکرد و داد می زد اوبی از سنت خجالت نمی کشی؟ تا برگشتم یه اردنگی در کونم زد و هلم داد رو مبل. کسکش خیلی وحشی بود. تا به خودم جنبیدم از لای پام خایه م رو گرفت و با طنابی که دستش بود گره زد. بدجوری تحریک شده بودم. در کونی می زد و طناب رو می کشید. به پشت خوابیدم و پاهام رو شونه اش گذاشتم. با خایه بلندم کرد. یه تف تو سوراخم و کیرش رو روانه کونم کرد. از لذت و درد جیغ کشیدم. کیرش کمی رفت توم و با چند حرکت و فشار بیشتر وارد شد. کیرش خم و سیخ بود. حرکت کیرش رو داخل کونم حس می کردم. برای اینکه بیشتر فرو کنه طناب رو بلند کرد و فشار زیادی داد. رسما کونم پاره شد. خایه هام از بدنم داشت جدا می شد التماس کردم که طناب رو باز کنه و قول دادم هر کاری که بخواد براش بکنم. طناب رو باز کرد و رو مبل دراز کشید. من رفتم و رو کیرش نشستم. حسابی داشتم حال می کردم. خودم بالا و پایین میپریدم و اون با سینه هام بازی می کرد. سیاوش هم داشت استراحت می کرد برای حمله بعدی خودش رو آماده می کرد. با اشاره اون به پهلو خوابیدم و از کنار کیرش رو دوباره فرو کرد. یه دستش رو سینه م بود و با نوکش بازی می کرد و با دست دیگه گردنم رو گاهی و خایه م رو گاهی فشار می داد. من در اوج لذت بودم. با کمی بازی دیگه و فشار کیرش توی کونم به اوج رسیدم و آبم روان شد. من ارضا شده بودم ولی سیاوش هنوز داشت تلمبه می زد. می خواست به حالت داگی منو بکنه. طناب رو انداخت گردنم و کمی چهار دست و براش رفتم و عو عو کردم و اون از پشت در کونی می زد و می گفت عوعو کنم و بگم من سگ جنده اونم. من دوباره تحریک شده بودم و دودولم ریزم سیخ شده بود. شروع به عوعو کردم و داد می زدم سیاوش من سگ جنده توام، کونم رو پاره کن! با کشیدن طناب با همون حالت داگی رو مبل اومدم. از زیر خایه هام رو گرفت و کیرش رو گذاشت رو سوراخم. اینقدر کونم رو گشاد کرده بود که با یک اشاره کیرش تا ته رفت تو سوراخم. الان بود که تلمبه های واقعی سیاوش شروع شد. چنان ضربه های شدیدی می زد که خایه های خودشم وقت خوردن به کونم درد می گرفت ولی ول کن نبود. چون کیرش کج بود و بد جوری شق هم شده بود دیواره های کونم رو تحریک می کرد. هر دو از این وضعیت خوشایند راضی بودیم. من دوباره سرحال اومده بودم و هماهنگ با اون کونم رو حرکت می دادم که کیرش پروستات رو بهتر لمس کنه و لذت بیشتری ببرم. چقدر داگی منو گایید یادم نیست ولی اینقدر عرق کرده بود که قطره قطره ازش می چکید. گاییدنش خیلی طول کشیده بود و کونم داشت می سوخت. شدت تلمبه ها رو بیشتر کرد و ناگهان وقتی کیرش تا ته تو سوراخم بود ایستاد. محکم خودش رو به من فشار داد و با ضربان شدید تمام آبش رو خالی کرد. من به سرعت برای شستن خودم به دستشویی رفتم و از اینکه با این سن گذاشتم یه جوان کونم منو بگاد از خودم بدم اومد. حالا هر وقت این اتفاق یادم می افته احساس دوگانه لذت و شرم دارم. بنظر شما باید بیخیال بشم و بیشتر دنبال لذت برم و دوباره کون بدم یا خودم رو برای این کارم تنبیه کنم؟ اگر نظرتون تنبیه است، چطوری؟

نوشته: پرویز

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18