رفتن به مطلب

داستان سکس گی

arshad

ارسال‌های توصیه شده

آشنایی و سکس من با بکنم

سلام خوبین اسمم سلیم هست .این داستان برمیگرده به دوسال قبل که ۲۲سالم بود .من یه پسر آروم و یکم به خودم میرسم از لحاظ تیپ و اینا بدنمم سفیده . خلاصه یه اپلیکیشن گی هست به اسم هورنت که بیشتر گی ها میدونن 😉.
داشتم تو هورنت دنبال یه پارتنر که همیشه باهاش باشم میگشتم .که یک نفر دیدم ریشو سیبیل و که شبیه لات ها بود.۳۴سالش بود یکم ترسیدم .دلو زدم به دریا و بهش پیام دادم و با هم اوکی شدیم گفتم شب دیر وقت میام ساعت ۱۲ اینا چون سر کار بودم تا اون موقع. خودمو قشنگ تمیز و شیو کردم . 😣 من تهرانپارس بودم اونم طرف های میدان آزادی اسنپ گرفتم رفتم نزدیک خونش شب بود رفتم طبقه سوم درو باز کرد دیدم یه مرد ۳۴ساله قد متوسط و پشمالو با شورت ابی دقیق یادمه وارد شدم تو خونش رو بوسی و این چیزا
بعدش نشستیم اونم پیشم یکم حرف زدیم منم که اینقدر دلهره داشتم بعدش اومد کنارم و دستش گذاشت رو گردنم و بغلم کرد .گفت لباسامو خودش در میاره یواش یواش شلوارو لباسامو درآورد بدنمو دید خداییش خیلی حال کرد.
خلاصه بعدش یکم منو بوسید و خودش دراز کشید که من واسش بخورم .
شرتش رو در اوردم اوفف دیدم یه کیر صورتی ۱۷سانتی کلفت کله قارچی یعنی بگم خیلی ترو تمیز بود کیرش .قشنگ واسش چند دقیقه ساک زدم خیلی حال کردم اونم همینطور.
بعدش گفتم اول فرمان رو بده دست من خودم میخوام بشینم روش .
با خودم ژل لوبریکانت برده بودم مالیدم سر کیرش و سوراخم
صورتم طرف صورتش بود رفتم رو کیرش با دستم دم سوراخم گذاشتم یواش یواش سرشو کردم توم درد داشتم خیلی
ولی خیلی حال میده یواش یواش کامل نشستم روش و تکون نخوردم تا جا باز کنم چقدر لذت بخش بود واسم اونم خیلی حشری بود .
بعدش دیگه قشنگ واسش سوارکاری کردم بعد منو برگردوند به حالت داگی واقعا هردومون حشری بودیم .
یهو کیرشو کرد توم حالت داگی چند دقیقه ای تلمبه زد کمرش سفته سفته واقعا
بعدش منو خوابوند پاهامو داد بالا تا ته کیرشو میکرد توم و درمی آورد اخ که نگم براتون چه حالی داشتم بعدش داشت آبش میومد که سریع در اورد ریخت رو نافم و سینه هام .
همون شبش سه بار منو کرد .
الان هم باهاش در ارتباطم .

نوشته: سلیم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18