رفتن به مطلب

داستان گی اولین کون دادن

behrooz

ارسال‌های توصیه شده

خاطره اولین کون دادن نیما

سلام بچه ها من نیمام با ۱۸۰ قد و ۷۵ وزنو ۱۹ سال سن
چند سال پیش وقتی ۱۶ ساله بودم دنبال فیلم سکسی می‌گشتم که با کونباز آشنا شدم و بعد چند وقت اکانت ساختم و داخلش فعالیت میکردم یکم که گذشت دیدم بخش گی خیلی فعاله و منم یکم تحریک شدم و رفتم سراغ بخش گی اونجا با چیزایی آشنا شدم که خیلی برام جالب بود و برای یه پسر جقی این یه فانتزی بود کم کم دوست داشتم که با یه فمبوی سکس کنم که فهمیدم کسایی که واقعا کون خوبی دارن یا فیکن یا نمیان حضوری تو همین هین عضو چنتا گروه گی شدم و شستشو مقعدی و سیسی گاسم و اینجور چیزا رو یاد گرفتم یکم که گذشت شروع کردم به شیو کردن خودم از سر تا پا و هر سری که میرفتم حموم یکم با انگشت سوراخمو حال میاوردم همینطور شروع کردم به خریدن لباس زنونه مثل سوتین شرت جوراب و این‌طور چیزا یکم بعد به سرم زد که با یه دوطرفه قرار بزارم که یه بار مزه کیرو بچشم یه روز که خونه تنها بودم رفتم حموم و سر تا پامو شیو کردم نه این که پر مو بوده باشم همون مو های تازه در اومده لباس هامو پوشیدم و گشتم دنبال یه دو طرفه طوری که حشرم منو کنترل میکرد یکیو پیدا کردم که ۱۸ سالش بود و دنبال یه دو طرفه میگشت بدون این که نه اون ازمن نه من از اون عکس بخوابم با هم اوکی شدیم و گفتم بیاد خونم نیم ساعت منتظر موندم و اومد
یه پسر با قد بلند و یکم عضله ای من روی لباسام یه شلوارک تیشرت پوشیده بودم وقتی اومد تو یه سلام خشک دادیم و گفت اول تو میدی یا من منم که حشری بودم گفتم من آماده ترم که شلوارکمو با تیشرتمو در آوردم و اون منو تو یه سوتین وشرت مشکی با جوراب های زنونه تا بالای زانو دید نشستم رو زانو هام و اون شلوارشو کشید پایین دیدم سیخ کرده و یه کیر تقریبا ۱۶ یا ۱۷ سانتی کلفت بود شروع کردم به خوردن و بعد چند دقیقه کوتاه گفت بخواب بکنمت من کونو با انگشت نرم کرده بودم ولی بهش گفتم که اگه میشه لاپایی بزن اونم قبول کرد با شامپویی که آورده بودم یکم لای پامو لیز کرد و شروع کرد به لاپایی یکم رو تختم لاپایی زد همینطوری که کیرش میخورد به تخمام دیدم از کیرم یه قطره هایی داره میاد بهش گفتم بیا بریم پایین گفت باشه رفتیم پایین همینطور که داشت لایی میزد کونمو یکم انگشت میکرد و منم چیزی نگفتم کم کم کونو داد بالا و یهو از لای پاهام کیرش رفت تو سوراخم و آخ من رفت رو هوا بهش گفتم ولی واکنش نشون نداد منم همینطور که تعداد تلمبه هاش بیشتر میشد کمتر برام مهم میشد ولی باز هی بهش میگفتم که بکن لاپام توش نکن ولی اون فقد تلمبه میزد یهو دیدم که من داره خوشم میاد و برای اولین بار سیسی گاسم شدم با دندونام زمینو گاز میزدم و با پاهام به کمر طرف فشار میاوردم که بیشتر فرو کنه اون دوباره شروع کرد به تلمبه زدن ولی من یه حس بدی نسبت به خودم داشتم همینطور تلمبه زدن منم یکم با دستم کیرمو بالا پایین میکردم که برای دومین بار ارضا شدم دقیقا چند ثانیه بعد طرف ارضا شد و کلش رو تو کونم تخلیه کرد من همینطوری با کون باز افتادم زمین و اون ازم پرسید چیزی میخوام گفتم نه بهم گفت من دیگه حسم رفت و من بمونم برای بعدا منم قبول کردم رفت کیرشو شست و رفت منم با کون بازم افتاده بودم حتی حال نداشتم بلند شم یکم بعد بلند شدم و رفتم حموم دوباره دوش گرفتم و این مسئله گذشت و تا یه هفته کون درد داشتم و بقیش که سکس دومم باشه که تریسام بود رو تو داستان بعدی

نوشته: Femboy.sisy

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18