رفتن به مطلب

داستان سکس فمبو

mame85

ارسال‌های توصیه شده

اولین سکس یه فمبوی

سلام،من اسمم رضاست ولی پارتنرم تینا صدام می‌کنه.۱۷ سالمه، ۶۵ وزنم و قدم تقریبا ۱.۷۰ هست
این خاطره ماله هفته پیشه که اولین رابطه جنسیم رو با بهترین شخص انجام دادم.
تقریبا ۲ ماه از دوستیمون گذشته بود و وقتش رسیده بود که برای اولین بار تجربش کنم.
وقتی راه افتادم سمت خونشون دست هام داشت می‌لرزید و خیلی استرس داشتم. وقتی رسیدم خونشون و سلام علیک کردیم، واقعا قلبم داشت میومد تو دهنم،اول لباس زنونه هام رو تنم کرد و چستیتی که واسم خریده بود رو بست. بعدش منو گرفت بغل و شروع به خوردن لب ها و گردنم کرد.منم کم کم خجالت و ترس رو کنار گذاشتم و باهاش همراه شدم.
بعدش شروع کرد به مالیدن و باز کردن سوراخم و تقریبا نیم ساعت داشت سوراخمو با ولع میخورد و من داشتم دیوونه میشدم،وسطاش دیگه مردونگیم رو کنار گذاشتم و شروع به آه و ناله کردم،واقعا خیلی لذت بخش بود،هر از چند گاهی کونمو اسپنک میزد و با دست های سنگینش بهم حال میداد.بعدش منو برگردوند و اون کیر (کله قارچی🥲) رو گذاشت روی صورتم. محکم میکوبوندش روی صورت و روی زبونم،بعدش من شروع کردم به خوردن اون کیر کلفت و محشرش و در همین حال داشتم مظلومانه نگاهش میکردم و اون لحظه به لحظه با نگاه های مظلومانه من وحشی تر میشد. کیرشو تا ته کرد تو دهنم. چند بار این کار رو تکرار کرد. من خیلی دوست داشتم خایه هاشو میک بزنم، اما اون اجازه نمی‌داد.خلاصه بعد از کلی ساک زدن اجازه داد و من شروع کردم به انجام دادن لذت بخش ترین کار دنیا🤤.با ولع خایه هاشو لیس میزدم و همشو توی دهنم جا داده بودم.اونم با حرف هاش منو حشری تر میکرد.مدام می‌گفت: جنده خودم شدی،از این به بعد دیگه نمیتونی مرد باشی و… بعد از چند دقیقه سرم رو محکم گرفت و شروع کرد به تلمبه زدن تو دهنم،چیزی نگذشت که آبش اومد و ریختش توی دهنم و مجبورم کرد تا همشو بخورم.منم انقدر حشری شده بودم که اون مزه بد رو حس نکردم و با ولع تو قطره آخرش رو خوردم.
بعدش منو برگردوند،انگار نه انگار که آبش اومده بود.کیرشو گذاشت رو سوراخم و فرو کرد داخل،چند ثانیه نگه داشت و شروع کرد به تلمبه زدن.هر لحظه تلمبه هاش سنگین تر میشد. باورم نمیشد،واقعا تبدیل به یه جنده شده بودم.اون داشت منو مثل یه دختر سکسی میگایید،منم چشمام از شدت لذت باز نمیشدن و هرچی میگفت،فقط میگفتم چشم،اون داشت تو کون زنونه و ظریف من محکم تلمبه میزد و من داشتم مثل یه جنده براش آه و ناله میکردم. بدن سنگین و مردونش رو روی من انداخته بود و با هر تلمبه،من بخش بیشتری از مردونگیم رو از دست میدادم و داشتم به یه جنده تمام عیار براش تبدیل میشدم.الان که اینا رو می‌نویسم معتاد کیرش شدم و واسه رسیدن بهش هر کاری میکنم.
اون مدام ازم می پرسید : جنده کی هستی تو؛و من فقط یه جواب داشتم. من دیگه جنده تو شدم و تو مردونگیم رو ازم گرفتی.دیگه نمیتونم مثل یه مرد زندگی کنم.
بعد از چند دقیقه تلمبه زدن آب من اومد و مثل زن ها ارضا شدم و بعدش اونم آبشو تا قطره آخر ریختش توم. بعدش از روم بلند شد و یه اسپنک محکم زد در کونم و گفت: این کون دیگه فقط ماله منه.نزاشت آبش رو خالی کنم و مجبورم کرد آبش رو تو کونم نگه دارم. منم که داغی آب کیرشو تو خودم حس میکردم مدام تو راه برگشت حشری میشدم و دوست داشتم دوباره برگردم و بهش بدم.نمیخواستم هیچوقت تموم شه.
دیروز توی چت بهم گفت که آب کیرش باعث میشه من روز به روز بیشتر معتاد کیرش بشم و منم هر روز بیشتر جنده اش میشم.
ممنون که خوندید.

نوشته: تینا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18