arshad ارسال شده در 7 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد کردن کون گنده و پروتز کرده زن پسر داییم سلام دوستان ، اسمم نوید ، ۲۷ سالمه ، قدم ۱۸۰ ، وزنم ۸۵ کیلو ، از ۱۸ سالگی بدنسازی کار میکنم ، و بدنم حسابی خوش فرمه ، شکم شیش تیکه ، پاهای بزرگ و عضلانی ، سینه های درشت و سر شونه خوش فورم و بازو های بزرگ . واقعا برا بدنم زحمت میکشم ، تمرینم هیچ وقت قطع نمیشه . کیرمم ۱۸ سانته و چیزی که خیلی جذابش میکنه کیرمو ، کلفتی کیرم و تخمای بزرگمه. صبح ها ۷ صبح باشگاهم ، بعد کلی تمرین سخت برمیگردم خونه دوش میگیرم ، بعدش معمولا یه پیراهن جذب میپوشم و دکمه بالا رو باز میزارم و شلوار پارچه ای و کفش همیشه واکس زده . ساعت ۱۱ صبح سر کارم هستم . توی یه نمایشگاه ماشین تو عباس آباد تهران کار میکنم ، یه دوست دختر فابریکم دارم که ۲ سال پیش از شوهرش جدا شد و با پدر مادرش زندگی میکنه ، بدن خوب و جذابی داره .همه جوره پایه عشق و حال منه ، قدش ۱۶۵ ، هروقت جا داشته باشم یا اون جا داشته باشه جوری میکنمش که هردومون لذت میبریم . واقعا دوسش دارم ، الان یه سال با هم هستیم و من تو این مدت اصلا به این فکر نمیکردم با یه نفر دیگه سکس کنم . فکرم فقط ورزش و کارم و دوست دخترم هست . یه اکانت اینستاگرام دارم که باز هست و همه میتونن ببینن که توش کلی عکس از خودم تو باشگاه میزارم ، بیشتر عکسام لخت و فقط با شورت هست که فیگور گرفتم و تو بعضی عکسا کیر و خایه گندم از رو شورت هم معلومه . با دوست دخترم که بیرون میرفتیم حسابی بهم میچسبید و معلوم بود از با من بودن لذت میبره ، منم واقعا دوسش داشتم ، چند بار بهم گفت چجوریه که دخترا بیرون بهت نگاه میکنن تو اصلا محل نمیدی ، یا تو اینستا برات کامنت میزارن حتی جواب نمیدی ؟ منم همیشه تو جوابش میگفتم ، اولا من خیلی دوست دارم ، بعدشم برا خودم ارزش قائلم . دوست دخترم تو کارخانه مواد غذایی داییش سرپرست یه قسمت بود ، درآمدش خوب بود و واقعا از این دخترای دنبال پول نبود . یه روز تو نمایشگاه طبق معمول تو اینستا میچرخیدم ، اکسپلورم و باز میکردی یا تمرین بدنسازی بود یا ماشین ، دیدم دایرکتم پیام اومد ، نوشته بود : از این عکسا میزاری نمیگی آدم هوس کنه ؟ ماشالا معلومه ورزش به اونجاتم خوب ساخته . من قبلاً هم از اینجور پیام ها داشتم ، معمولا توجه نمیکردم ، یه دلیلش این بود که فکر میکردم دوست دخترم داره امتحانم میکنه ، دلیل دیگه این بود من با یه نفر بودم و اصلا وقت اینجور کارا رو نداشتم . اکانتی که بهم پیام داده بود هیچ عکسی نداشت ، فقط اسم اکانت یه اسم دختر بود با کلی عدد . بعد نیم ساعت دوباره پیام اومد : مال خوب نصیب غریبه ها میشه دیگه ، به آشنا نمیرسه . یه جورایی میخاست بگه میشناسه منو . راستش اهل بلاک کردن نبودم ، آنقدر سگ محل میکردم از رو بره طرف . یکی از عکسای خودمو برام فرستاد تو دایرکت که جلو آیینه فیگور گرفتم ، تو عکس یه شورت هفتی زرد تنگ پام بود و کیرم توش حسابی خودنمایی میکرد . بعد زیرش نوشت : کاش میشد بدون شورت اون کیر گندتو ببینم . دوباره نوشت نوید تورو جون مامانت سمیه جواب بده دیگه . بهت نیاز دارم . نوشتم : خانوم محترم چرا قسم میدی ؟ چرا باید جواب شمارو بدم ، اولا من شما رو نمیشناسم ، دوما من با کسی تو رابطه ام . نوشت : باشه میگم کی ام ، فقط تو رو جون مامانت که میدونم چقدر دوسش داری بین خودمون بمونه . نوشتم : اوکی ، بفرمایید . نوشت : من نسرین ام زن مهدی پسر داییت . اووووه ، این دیگه چی میخواد ، هر از گاهی مهدی و نسرین رو خونه پدر بزرگم یا مراسم ها میدیدم ، مهدی وضع مالیش خیلی خوبه ، ما که نرفتیم خونشون ، ولی شنیده بودم ولنجک یه خونه بزرگ دارن . خود مهدی ۳۷ سالشه و پدرش هم خیلی پولداره ، پدرش شرکت واردات صادرات داره ، خود مهدی هم یه پاش ایرانه یه پاش دبی . نسرین هم ۲۷ سالشه و هم سن خودمه . یه کلینیک زیبایی داره ، خدمات لیزر و پوست و لیپو و از این حرفا . نسرین رو دو هفته پیش تولد پدر بزرگم دیدم ، تو مهمونی یه شلوار لی با یه تاپ تنش بود ، باسن و سینه هاشو معلوم بود عمل کرده ، با اون لبای پروتز کرده ، واقعا بدنش عالیه ، اون کمر باریکش با اون کون گنده که نمیدونم طبیعی آنقدر گنده و گرده یا پروتز کرده ولی واقعا عالیه . قدش ۱۷۰ فکنم . مهدی و نسرین بچه ندارن هنوز ، خودشون میگن نمیخایم ، به نظرم این که بچه دار نمیشن یا نمیخان اصلا به من و بقیه فامیل ربط نداره . نسرین موهاش تا یکم بالا تر از باسنش بود ، معلوم بود کراتین کرده ، موهاش مش کرده و صاف ، با یه آرایش کم ولی خوشگل . خودش واقعا خوشگل بود چهرش . همیشه به خودم میگفتم نوید همچین زنی بگیری که همیشه به اندام و چهرش برسه دیگه هیچی کم نداری . ولی واقعا هیچوقت تو نخ کردنش نبودم . نسرین نوشت : نوید نمیخوای جواب بدی ؟ نوشتم : نسرین جان سلام ، مهدی خوبه ؟ نمیخواستم تو دایرکت جوری پیام بدم که بعداً دردسر بشه برام . دیدم نسرین شمارشو گذاشت ، گفت لطفا زنگ بزن الان . من یه خط داشتم که کاری بود . زنگ زدم به نسرین که با اولین بوق برداشت . بعد سلام و احوال پرسی ، گفتم نسرین خانم باور کنید فکر کردم کسی داره اذیت میکنه . اصلا به روش نیاوردم که تا چند دقیقه پیش تو دایرکت چیا داشت در مورد کیر گنده من میگفت . یه دفعه نسرین زد زیر گریه پشت تلفن . نسرین گفت : نوید حالم خیلی بده ، دیگه خسته شدم از دست مهدی ، منم زنم ، تو این سن یه نیازهایی دارم ، تا کی تحمل کنم ، فقط به تو میتونم اعتماد کنم ، باید ببینمت . دلم یه آغوش مردونه میخواد … یه ربع داشت حرف میزد و من فقط گوش میکردم ، واقعا نمیدونستم چه اتفاقی داره میوفته ، یه دفعه نسرین پیام داده بود و ازم درخواست سکس کرده بود ، شاید نباید تو اینستا اصلا از خودم عکس میزاشتم . واقعا گیج بودم و به این فکر میکردم که به نسرین چی بگم ، نسرین واقعا بدن خوبی داشت ، هرکسی آرزوی اینو داشت که لخت نسرین رو ببینه . گفتم : نسرین جان آروم باش ، میخوای با مهدی حرف بزنم ؟ من واقعا اهل این رابطه ها نیستم ، تو متاهلی نسرین . واقعا جانماز آب نمیکشیدم ، اولا سکس با فامیل هزار تا دردسر داشت ، بعدشم من رابطمو با دوست دخترم دوست داشتم . نسرین : نوید واقعا فکر میکنی من جنده ام ؟ من واقعا به تو حس خوبی دارم ، دوست دارم ، اگه قرار باشه با کسی به جز مهدی باشم ، دوست دارم اون یه نفر تو باشی . واقعا دلم نمیخواست تو این شرایط ولش کنم ، بهش گفتم نسرین جان لوکیشن یه کافه تو نیاوران رو بهت میدم ، ساعت ۵ عصر اونجا باش ، باهم صحبت میکنیم . خودمم یه اسنپ میگیرم ۵ اونجام . نسرین انگار خیلی خوشحال شده باشه ، گفت : خودم میام دنبالت ، منم لوکیشن نمایشگاه و دادم ، گفت ساعت ۴ اونجام . به خودم گفتم با نسرین میریم کافه یکم حرف میزنیم از این حال و هوا در میاد . اون روز یه پیراهن سفید تنگ تنم بود ، با شلوار پارچه ای مشکی ، با کالج . یکم ادکلن زدم به خودم ، آستین پیراهن مو تا کردم ، که ساعتم بیشتر خودشو نشون بده . نزدیک ساعت ۴ بود ، نسرین زنگ زد ، گفت نوید جونم تا یه ربع دیگه پیشتم . خیلی شوق داشت تو صداش . مثل دخترای کم سن که میرن سر قرار با دوست پسرشون . یه ربع بعد دیدم یه نیسان جوک پلاتینیوم قرمز وایستاد جلو در نمایشگاه . میدونستم نسرین ، ماشینشو قبلا دیده بودم . ولی منتظر موندم زنگ بزنه بهم نسرین . وقتی زنگ زد گفت : عشقم نمیای ؟ رسیدم . به همکارم گفتم من میرم علی ، حواست باشه . نزدیک ماشین شدم دیدم نسرین پیاده شد . خیلی تیپ جذابی زده بود . یه مانتو بلند خوشگل جلو باز ، با یه لگ براق طلایی . کفش پاشنه بلند ، و یه شال خوشگل دور گردنش یه آرایش بی نظیر و یه عینک آفتابی که معلوم بود کلی پولشه . باهام دست داد ، گفت خودت بشین پشت فرمون . نشستم پشت فرمون ، یکم صندلیو دادم عقب ، با خنده گفتم نسرین خانوم شما که ماشالله قد بلندی ، چرا آنقدر صندلیو میدی جلو ؟ اونم خندید گفت : اره اما نه به بلندی شما . وایی اصلا فکر نمیکردم نسرین آنقدر حشری باشه . گفتم : نسرین خانم مدل ماشین ۲۰۱۷ ؟ نسرین : نوید بهم نگو نسرین خانم لطفا ، همون نسرین . میدونم پسر مودب و خوبی هستی ، ولی ازت خواهش میکنم باهام راحت باش. بعد گفت ، اره ۲۰۱۷ . یه جا وقتی مثلاً میخام آیینه راست رو نگاه کنم ، یه نگاه کوتاه به رونای نسرین کردم که داشت اون لگ براق طلایی رو پاره میکرد ، واقعا رونای خوشگلی داشت ، سینه های خوش فرمش که خیلی بزرگ نبودن اما معلوم بود حسابی سفتن . گفتم بزار یکم بیشتر ازش حرف بکشم ببینم مشکلش چیه . گفتم نسرین جان ، میشه تو مسیر باهم در مورد اون مشکلت بگی ، میخام باهم راحت باشیم . نسرین گفت : نوید ، دیگه مهدی اون آدم سابق نیست ، الان چند ماهه ۳ روز دبی ، ۴ روز ایران ، همیشه مشروب میخوره . معلومه وقتایی که میره دبی سکس داره ، و دیگه من براش با این که این همه به خودم میرسم جذاب نیستم . الان یه ماهه هر روز عکساتو نگاه میکنم ، تا دیگه دلو زدم به دریا بهت پیام دادم . اولش که سرد برخورد کردی ، دلم خیلی شکست . تا این که گفتی بریم بیرون . گفتم : نسرین الان از من چی میخوای ؟ من واقعا نمیتونم همیشه باهات باشم ، بهتره یکیو پیدا کنی همیشگی . نسرین : نوید تو فقط یکبار با من باش ، هر کاری بگی برات میکنم ، مهدی صبح رفت دبی ، من پنج شنبه و جمعه و شنبه تنهام ، واقعا حالم خیلی بده . باور کن یه وقت تصمیمی میگیرم که هم آبروی خودم هم آبروی مهدی و پدرش میره . پیش خودم گفتم این زن الان آنقدر حشریه ، که ممکنه هر کاری بکنه . گفتم : نسرین جان ، میدونی که باید خیلی احتیاط کرد ، ما فامیلیم ، نمیخوام مشکلی پیش بیاد . تو خیلی خوشگلی و هر پسری آرزوشه تو رو داشته باشه . هم چهره قشنگی داری ، هم بدنت واقعا زیباست . یکم از خودم بدم اومد این حرفا رو میزدم ، اما خب نظر کیرم فرق داشت ، چون با دیدن نسرین کنارم تو ماشین و تصور کون گندش لخت روی تخت ، حالا کیر کلفتم راست شده بود . نسرین : نوید تو هم بدن خوبی داری ، باور کن من یه وقتایی روی تخت موقع سکس با مهدی به تو فکر میکنم . با خنده گفتم : حالا مهدی چیزی داره لای پاش که راضیت کنه یا نه ؟ نسرین یه نگاهی به بین پام کرد و گفت : بد نیست ، ولی کیرتو معلومه خیلی بزرگه ، بعد باسنشو داد سمت در ماشین و روبه من نشست . پشت چراغ قرمز بودیم ، تو چشای خوشگلش نگاه کردم ، گفتم : نسرین فکر نکنم بتونی تحمل کنی اینو تو اون باسن خوشگلت . نسرین ابروهاشو به حالت اخم در آورد بعد گفت : نوید باورت میشه من به مهدی کلا ۲ بار کون دادم ، اونم قبل این که پروتز کنم باسنمو . گفتم : پس نسرین شیرینی خوشگل کردن اون سینه و کون خوشگلتو باید بدی . نسرین دستشو آروم آورد گذاشت رو کیر گندم که داشت شلوارو جرر میداد . واییی تازه به دستاش دقت کردم ، چه ناخنهای خوشگلی داشت ، انگشتای کشیده ، با یه انگشتر طلای گنده . نسرین : وایییی ، چه گندست ، اذیت نمیشه اینجوری تو شلوار ؟ میخوای درش بیاری ؟ گناه داره بیچاره . گفتم : نسرین توقع نداری پشت فرمون کیرمو در بیارم که ؟ نسرین : آخه میخوام لمسش کنم . گفتم ، شالتو در بیار از دور گردنت بده . نسرین شالشو داد ، من انداختم روی پام ، آرووم زیپ شلوارمو دادم پایین . کیرمو از کنار شورت رد کردم ، از زیپم در آوردم ، نرمی شالش روی کیرم واقعا عالی بود . گفتم : نسرین شالت خیلی نرمو خنکه . نسرین دست چپش و آورد آروم زیر شال کیرمو گرفت تو دستاش . گفتم نسرین نظرم عوض شد . دستات خیلی نرم ترن . نسرین حرف نمیزد ، آروم با دستاش کله کیرمو نوازش کرد بعد تنه کلفت کیرمو گرفت تو دستش . مطمئن بودم تو حسه و کوسش الان حسابی خیسه . نسرین یه دفعه گفت : نوید بریم خونه ما ؟ گفتم الان نه نسرین ، فردا صبح میام پیشت . قول میدم . نسرین : آخه نوید من الان میخوام ، تا صبح خوابم نمیبره ، بهت التماس میکنم ، من امشب کیییر میخام . داشتیم به کافه می رسیدیم ، کیرمو کردم سره جاش . شلوارمو درست کردم . شال نسرین و دادم . رفتیم تو کافه ، یه نوشیدنی خوردیم . نسرین فقط از کیرم حرف میزد و این که چه جوری قراره حسابی بهم حال بده ، چند تا عکس هم از خودش با شورت و سوتین نشونم داد . واقعا دیگه مغزم کار نمیکرد . بدن نسرین عالی بود ، کون گندش ، پاهاش ، سینه هاش ، پوست روشنش ، موهاش . بعد کافه گفتم بریم سمت خونت من میرسونمت بعد اسنپ میگیرم . جلوی خونشون که رسیدیم ، تو ماشین لباشو بوسیدم ، گفتم من فردا سره کار نمیرم ، میام پیشت . رسیدم خونه ، به دوست دخترم زنگ زدم یکم حرف زدیم ، آنقدر مهربونو ناز بود که حالم از خودم بهم میخورد دارم این کارو میکنم . شب رو تخت تصمیم گرفتم فردا با نسرین یه سکس خیلی خشن کنم ، و هم اون کون خوشگل و گندشو بکنم هم کوسشو . داشتم تو ذهنم مرور میکردم چه کارایی با نسرین انجام بدم . تو این فکرها بودم نسرین پیام داد : عزیزم مرسی که امروز قبول کردی باهام بیای بیرون ، فردا کلی سورپرایز دارم برات . نوشتم : نسرین مطمئنی میتونی از پس سکس با من بر بیای ؟ من به خاطر تو میخوام با دوست دخترم کات کنم ، اگه نمیتونی بگو . نسرین : مگه چیکارا قراره بکنی باهام ؟ نوشتم : سکس از کون گندت ، کوس خوشگلت . من یکم خشنم تو سکس . این دوست دخترم هم چون همه جوره باهام راه میاد باهاش موندم . خلاصه قراره فردا حسابی جررت بدم با کیر گندم . داشتم خالی میبوسم ، من یه بارم دوست دخترم و از کون نکرده بودم ، و همیشه عاشقانه سکس میکردیم . ولی میخواستم بدونه که ممکنه گیر آدمایی بیفته که حسابی کون گندشو جررر بدن . نسرین که معلوم بود خیلی حشریه نوشت : نوید واقعا کیرت کلفته ، ولی به خاطر تو تحمل میکنم و بهت کون میدم . تو دلم گفتم آقا مهدی فردا جوری کون زنتو بگام که دیگه جلوت راه بره بگوزه . نوشتم : باشه عشقم فردا میبینمت . دلم میخواست فردا جوووری نسرینو بکنم که از من بدش بیاد . و دیگه بهم پیام نده . نمیخواستم رابطه ما ادامه دار بشه . ساعت ۱۰ صبح پاشدم ، رفتم حموم موهای کمه کیرمو زدم ، کیر گندمو تو دستم گرفتم ، گفتم امروز بهترین روز تو . موهامو سشوار کشیدم ، یه شورت اسلیپ مشکی جذب پوشیدم ، یه شلوار مشکی با یه پیراهن جذب آبی روشن . ساعتمو انداختم و کلی ادکلن خالی کردم رو لباسام . یه کیف چرمی داشتم ، چند تا کاندوم و یه ژل تاخیری انداختم توش . مسواک و دهانشویه زدم . ساعت شده بود ۱۱ و نیم . زنگ زدم نسرین گفتم : خودتو آماده کردی برا جرر خوردن یا نه ؟ با ناز گفت : نوید من از ۸ صبح بیدارم . بیا دیگه . گفتم تا نیم ساعت دیگه اونجام . اسنپ گرفتم تا دم خونشون ، وقتی رسیدم ، بهش زنگ زدم . نسرین گفت : در پارکینگ و میزنم بیا تو پارکینگ بعد با آسانسور پارکینگ بیا طبقه ۶ . از لابی نیا که لابی من نبینتت . واقعا ساختمون شیکی بود یه ساختمان ۶ طبقه تک واحدی، رفتم تو پارکینگ ، ماشین نسرین و دیدم تو پارکینگ ، کنارشم یه لندکروز که مال مهدی بود . رفتم طبقه ۶ ، نسرین درو باز کرد برام . واییی چی میدیدم ، نسرین با یه شورت سفید توری و سوتین سفید تور ، با یه جوراب توری سفید تا زیر کون گندش با کفش پاشنه دار سفید ، یه گردنبند با مرواریدهای سفید ، آرایش غلیظ و خوشگل ، موهاشو دم اسبی بسته بود . با کفش رفتم داخل ، درو بستم ، همونجا وایسادم ، نسرین جلوم شروع کرد راه رفتن ، وایی کون گندش چه بالا پایینی میشد . یهو نسرین برگشت سمتم گفت : نمیای تو نوید ؟ بهش گفتم : نسرین من ناراحتی قلبی دارم ، این همه حجم از هیجان برام خوب نیست . میشه برگردم ؟ نسرین زد زیر خنده و گفت : بیا تو مسخره ، نمیخواد نمک بریزی. کفشامو در آوردم رفتم نشستم رو مبل ، نسرینم رفت یه نوشیدنی بیاره . رو میز کلی میوه و تنقلات بود . خونشون پر از دکوری و وسایل گرون بود ، یه خونه بزرگ با لوستر خفن ، مبل شیک . نسرین برگشت گفت : برات شیر موز و عسل درست کردم تا کارتو درست انجام بدی ، مثل مهدی ۲ دقیقه ای نیاد آبت . شیر موز و برداشتم ، گفتم پیامهای دیشبم فکنم یادت رفته ؟ نسرین گفت : ببینیم و تعریف کنیم . سینه های نسرین تو اون سوتین سفید داشت دیوونم میکرد . لباس های سکسی و سفید نسرین اونو شبیه عروس هایی کرده بود که خودشون رو برای اولین شب عروسی و اولین کوس دادن آماده کردن . خیلی دوست داشتم سریع نسرین رو ببرم رو تخت و همه بدنشو بلیسم ، ولی جوری رفتار میکردم انگار هیچ عجله ای ندارم . نسرین رو به من گفت نمیخوای لباساتو در بیاری راحت باشی ؟ گفتم : نسرین جون مثل این که مهدی بهت شوهرداری یاد نداده ها . اینا وظیفه شماست . نسرین بلند شد با اون کفشهای پاشنه دارش با ناز و عشوه اومد جلوم وایستاد ، گفت باید چیکار کنم قربان ؟ گفتم : اول جورابمو در بیار ، یکم پامو ماساژ بده ، بعد پیراهن ، بعد شلوار . نسرین جلوم نشست رو زانوش ، وایی از این نما سینه هاش عالی بود . جورابمو در آورد ، با اون دستای خوشگل و نرمش یکم پنجه های پامو مالید ، بعد پاشد با کون گندش نشست رو پام ، کیرم حسابی سفت شده بود زیر کونش . شروع کرد دکمه های پیراهنم و باز کردن ، همزمان لبشو آورد جلو شروع کردم لبای گوشتی و خوشگل شو خوردن ، پیراهن مو که در آورد کامل ، یه دستی به بدن و سینه هام کشید و چند تا بوس از بازوهامو سینه هام کرد و گفت : کوفتش بشه اون دوست دخترت . منم که دیگه طاقتم تموم شده بود ، دستمو بردم رو کون خوشگل و گندش بعد یکی محکم زدم رو کونش و گفتم : کوفتش بشه مهدی قدرنشناس و زن جنده بعد هردو خندیدیم . دوباره زانو زد جلوم ، کمربند و دکمه شلوارمو باز کرد بعد زیپمو کشید پایین ، من خودمو یکم از رو مبل بلند کردم و کمک کردم شلوارمو از پام درآورد . کیرم حسابی سیخ سیخ بود . نسرین شروع کرد بوس کردن کیرم از رو شورت . خواست شورتمو در بیاره نذاشتم . گفتم دوباره بشین رو پام ، میخوام لبای خوشگلتو بخورم .نشست رو پام . دستاشو حلقه کرد دور گردنم ، شروع کردم لباشو مک زدنو لیسیدن . هر از گاهی گردنشو میخوردمو و کونشو دو دستی میمالیدم . خیلی پوست نرمی داشت . خیلی بوی خوبی میداد بدنش . لباشو آورد در گوشم گفت : نوید کیر میخوام ، شورتم خیس خیسه . بهش گفتم نسرین نرم کننده موی سر داری ؟ گفت آره . گفتم برو بیار ، یه برس مو هم که دستش گرد باشه هم بیار . نسرین گفت : چشم سرورم ، اطاعت میشه . نسرین سریع رفت آورد ، گفتم حالا شورتمو درآر ، رو کاناپه حالت ۶۹ کیرمو بخور . دراز کشیدم رو کاناپه ، نسرین اومد حالت ۶۹ روم خوابید . شروع کرد کیرمو لیسیدن و خوردن ، کونش نزدیک صورتم بود ، اون کون گنده و سفید ، تو اون شورت توری سفید . شروع کردم کونشو از رو شورت لیس زدن و خوردن ، وایی چه بوی خوبی داشت ، معلوم بود به لباس زیراش ادکلن زده ، بدنش هم بوی خوب شامپو میداد . شورتشو زدم کنار یکم سوراخ خوشگلشو که وسط اون دوتا لوپ کون گنده بود لیس زدم ، اما شورتش مزاحم بود . یکی محکم زدم رو کون گندش ، که یه آااااااخ بلند و حشری گفت . گفتم پاشو شورتتو در بیار دوباره همون حالت بخواب و کیرمو بخور . شورتشو در آورد ، شروع کرد لیس زدن کیرم ، خیلی خوب تخمامو کیرمو لیس میزد . اصلا عجله نمیکرد . آب کوسش حسابی گردنمو خیس کرده بود . با نوک زبونم سوراخ خوشگل کونشو یکم لیس زدم ، بعد آروم آروم انگشت اشارمو کردم داخل کونش . واقعا کونش تنگ بود ، ولی چیزی نگفت ، منم انگشتمو آروم عقب جلو میکردم . شامپو نرم کننده رو برداشتم ، خیلی بوی خوبی میداد . یکم ریختم کف دستم ، بعد دسته برس رو حسابی لیز کردم . دسته برس حدود ۱۲ سانت میشد . اما کلفتیش یک سوم کیر من بود ، نوک دسته برس و گذاشتم رو سوراخش آروم تا نصف بردم داخل . دیگه صدای آه و ناله نسرین داشت در میومد . ولی باز شروع میکرد ساک زدن. گفتم عزیزم تحمل کن ، دارم آمادت میکنم واسه کیر کلفتم . دسته برس و تا آخر فشار دادم و شروع کردم با دسته برس تو کونش تلمبه زدن . وقتی دیدم خیلی راحت دسته برس عقب جلو میشه بهش گفتم پاشو وایسا . ولی دسته برس و نگه دار از کونت نیاد بیرون . نسرین وایستاد و با یه دست سر برس رو گرفته بود که از کونش لیز نخوره بیاد بیرون ، از پشت سوتینشو باز کردم و شروع کردم سینه هاشو مالوندن . ژل تاخیری رو حسابی رو کیرم ماساژ دادم . بعد شروع کردم سرپا سینه های نازشو خوردن . کاندومو برداشتم بازش کردم . نسرین گفت : نوید میشه بدون کاندوم بکنی ؟ میخوام کیر کلفت تورو تو خودم حس کنم . کاندومو پرت کردم اونور . گفتم پس بریم رو تخت ، میخوام کوس زن مهدی رو روی تختی که خودش خریده و پول داده جرر بدم . دسته برس و کشیدم بیرون از تو کونش ، یه دونه محکم زدم در کونش ، گفتم بدو جنده ، خیلی کار داریم ، بعد دوتا دستامو حلقه کردم از پایین کونش گرفتم بلندش کردم رو هوا ، بردمش تو اتاق خواب ، عکس عروسی مهدی و نسرین رو دیوار بود ، همینجوری که نسرین بغلم بود روبه عکس گفتم ، مهدی جون داداش ، با اجازت من کوس زنتو میخام جرر بدم . نسرین و گذاشتم پایین ، رفت روی تخت حالت داگی شروع کرد کون گندشو تکون دادن ، رفتم پشتش سر کیرمو تنظیم کردم رو کوسش ، یکم بازی دادم ، کوسش حسابی لیز و خیس بود . خم شدم موهاشو گرفتم تو دستم ، یکم کشیدم ، بعد کیرمو تا ته فشار دادم تو کوس تنگ و خوشگلش . نسرین یه جیغی زد که گوشام کر شد . یکم نگه داشتم بعد شروع کردم تلمبه زدن ، نسرین معلوم بود خیلی درد داره ، از چنگی که تو بالشت زده بود مشخص بود . دو سه تا تلمبه آروم زدم ، بعد شروع کردم عین وحشیا تلمبه زدن . نسرین التماس میکرد آروم ولی از کوس خیسش معلوم بود داره لذت میبرم . بهش گفتم دهنتو ببند کستو بده جنده . برش گردوندم رو کمرش ، دوباره کیرمو فشار دادم تو کوسش ، با تلمبه های من سینه های گردش تکون میخورد . چند تا چک محکم رو سینه هاش زدم و باز تلمبه میزدم . نسرین : نوید جون آبتو بیار خسته شدم ، پارم کردی . چه کیر کلفتی داری . کیرت سه برابر مهدی . دیگه دلم نمیخاد به اون مهدی کوسمو بدم . قربون بدن ورزشکاریت . چه بازوهایی داری ، چه زوری داری . همینجوری که میکردمش ، کوسشو میمالیدم که یهو آبش با فشار پاشید و شروع کرد لرزیدن . کیرمو کشیدم بیرون تا یکم حالش جا بیاد . نسرین : خیلی وقت بود این حس و تجربه نکرده بودم ، مرسی نوید . بهش گفتم باز حالت داگی شو تا بیام . رفتم تو پذیرایی شامپو نرم کننده رو و سوتینشو آوردم ، دیدم نسرین داگی شده و کونش سمت منه . بهش گفتم آبمو کجا دوست داری خالی کنم ؟ نسرین : بریز تو کوسم آبتو عشقم . فکر میکرد میخام باز کوسشو بکنم . گفتم دستاتو بیار پشت کمرت . دستاشو گرفتم پشت کمرش با سوتینش محکم بستم . یکم از شامپو ریختم رو سوراخ کونش ، شروع کردم انگشت کردن کون گندش . تازه متوجه قصدم شد . نسرین : نوید توروخدا کونم نه ، کیرت خیلی کلفته . از کوسم به زور تحمل کردم ، هرچقدر میخای کوسمو جرر بده اما کون نه پاره میشم . دستمو بردم بالا ، یدونه محکم زدم رو کونش ، قشنگ جای انگشتام روی کون گندش موند . کیرمو گرفتم دستم ، سرشو گذاشتم رو سوراخ کونش بازی میدادم . یکم کیرمو فشار دادم داخل ، که نسرین باز دادش رفت هوا . دیدم اینجوری پیش برم کل همسایه ها میان جلو در . یه شال کنار تخت بود ، باهاش چشماشو بستم . پاشدم رفتم تو سالن گوشیمو آوردم ، اول سایلنت کردم ، بعد گذاشتم رو حالت فیلم برداری ، کیرمو گذاشتم رو سوراخش اینبار تا ته کردم تو کونش . نسرین یه جیغ بلند زد بعد حق حق زد زیر گریه . دلم براش سوخت ، ولی واقعا اگر این کون گنده و خوشگل رو نمیکردم بعدا حسرتشو میخوردم . کیرمو نگه داشتم تو کونش ، یکم آروم شه ، بعد شروع کردم تلمبه زدن ، اونم فقط آی و اوی و ناله میکرد ، منم از داخل رفتن و بیرون اومدن کیر کلفتم تو کون گنده نسرین فیلم میگرفتم . نسرین گفت نوید دستام درد میکنه ، ولم کن . دیگه نمیتونستم تحمل کنم ، کون تنگش داشت کیرمو میمکید . خوابوندمش به پهلو . دوباره کیرمو کردم تو کون گندش ، همینجوری که فیلم میگرفتم ، گوشی رو گرفتم سمت عکس مهدی و نسرین ، گفتم مهدی زنت دیگه جنده خودم شد ، دیگه کوسش فقط به کیر خودم عادت داره ، یکمم از سینه هاش فیلم گرفتم و صورتش که چشاش بسته بود با شال ، بعد گوشیو قطع کردم انداختم اونور . کیرمو تو کونش نگه داشتم ، دستاشو از پشت وا کردم ، چشاشو باز کردم . گفتم عشقم آماده ای کون گندتو پور از آب کنم ؟ ساعد دستشو گذاشت رو چشاش ، باهام حرف نمیزد . که آبم با فشار خالی شد تو کونش ، کیرمو کشیدم بیرون ، پاشدم از کنار تخت که یه دستمال رولی بود برداشتم کیرمو تمیز کردم بعد پرت کردم سمتشو رفتم تو پذیرایی دراز کشیدم رو کاناپه . واقعا لذت برده بودم از سکس ، مخصوصا کردن کونش . بعد نیم ساعت نسرین اومد بیرون ، یه تاپ کوتاه تنش کرده بود با همون شورت سفید . از جلوم رد شد رفت تو آشپزخونه ، پیش خودم گفتم قهر کرده حتما . اصلا برام مهم نبود ، روی کاناپه لخت خوابیده بودم و کیرم آویزون لای پام که دیدم داره با یه لیوان شربت میاد سمتم . شربتو گذاشت کنارم . اومد لبامو بوسید ، بعد خم شد کیرمو بوسید و گفت : مرسی نوید ، تا حالا اینجوری لذت نبرده بودم . گفتم پس گریه و جیغ ها چی بود ؟ نسرین : خب خیلی درد داشت ، میخای یه خیار بیارم بکنم تو کونت تا دردشو بفهمی ؟ بعد خندید و گفت واقعا سوزش دارم هنوز نوید . خندیدم ، گفتم خوب میشی زود ، میخوام برم دوش بگیرم ، حموم کجاست ؟ نسرین حمومو نشون داد ، خودش دراز کشید رو تخت . یه دوش آب گرم گرفتم ، اومدم بیرون لباسامو برداشتم بپوشم که نسرین گفت : نوید کجا ؟ گفتم باید برم دیگه . نسرین اومد دستاشو دور کمرم گرفت و سرشو گذاشت رو سینه هام بعد گفت : نوید تورو خدا یکم بیشتر پیشم بمون ، تنهام . حداقل شب پیشم بخواب . شب برات یه شام خوشمزه درست میکنم . نمیخوای دست پخت منو بخوری ؟ گفتم نسرین جون خیلی کار دارم ، باشه یه وقت دیگه . زدم بیرون ، واقعا حس خوبی داشتم ، تو عمرم همچین کوس و کون خوبی نکرده بودم . بعد اون روز چند بار نسرین بهم پیام داد ، منم کم و بیش جوابشو میدادم . تا این که چند روز بعد عید غدیر مثل هرسال خونه داییم که خانومش سیده دعوت بودیم . نسرین خیلی عادی برخورد میکرد ، به جز یبار که چشم تو چشم شدیم و یه لبخند کوچیک زد . تا این که بعد از دو هفته تو نمایشگاه نشسته بودم که دیدم نسرین با ماشینش جلو نمایشگاه ایستاد . چون خیلی طولانی شد ، اگه دوست داشتید ادامشو تو قسمت بعد میگم . نوشته: نوید واکنش ها : mame85 و behrooz 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mame85 ارسال شده در 22 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد کردن کون گنده و پروتز کرده زن پسر داییم 2 سلام دوستان ، تو قسمت قبل گفتم چطور با کیر کلفتم گریه نسرین رو موقع کردن کونش در آوردم . همون طور که گفتم دم نمایشگاه نشسته بودم که دیدم نسرین با ماشینش جلو نمایشگاه وایستاد . علی همکارم یه نگاه به من کرد بعد با خنده گفت : آقا نوید با شما کار دارن . همون لحظه گوشیم زنگ خورد ، دیدم نسرین . نسرین : عشقم جلو نمایشگاهم ، یه لحظه میای تو ماشین . گفتم : کی بهت گفته بیای اینجا ؟ چرا قبلش نگفتی میای ؟ نسرین : یه لحظه بیا ، کار مهم دارم . رفتم نشستم تو ماشینش ، نسرین یه شلوار مشکی پارچه ای خوشگل پوشیده بود که کوتاه بود و ساق پای سفیدش تو کفشهای پاشنه دار برق میزد ، با یه تاپ سفید و مانتو بلند مشکی . راستش دلم میخواست باز اون کون خوشگل و گندشو بلیسمو و بکنم ، دوست داشتم عسل بریزم رو سینه هاش و یک روز کامل سینه هاشو بلیسم و بخورم . اما نمیخواستم جوری رفتار کنم که متوجه بشه چقدر واسه گاییدنش مشتاقم . نسرین : هفته دیگه میخوام ۳ روز برم کیش ، سمینار زیبایی صورت . گفتم : خب ؟ به سلامتی ، خوش بگذره . نسرین : مسخره بازی در نیار دیگه ، میخوام تو هم باهام بیای ، هزینه بلیط و هتلت هم با من . گفتم : نسرین جان ، مگه من فقیر و بدبختم که اینجوری میگی ، بخوام برم کیش خودم میتونم ، تو هم پولاتو نگه دار واسه خودت . نسرین : واا ، چرا ناراحت میشی ، منظورم اینه تو فقط با من بیا تنها نباشم ، بعدشم هوس کیر گندتو کردم باز . گفتم : آخه مگه میشه منو تو با هم بریم هتل ؟ نمیگن نسبتتون چیه ؟ نسرین : اونش با من ، شناسنامه خودمو مهدی رو میارم ، عکس شناسنامه مهدی آنقدر قدیمیه که اصلا متوجه نمیشن . من کیش زیاد رفتم . اونجا کلی ویلا و سوییت هست ، که اصلا شناسنامه نمیبینن ، با خودم گفتم نهایتا ویلا میگیریم . یه رفیق هم دارم کیش اسمش امیر علی اصالتا اهوازیه ، ۳۲ سالشه و مجرد ، بدنساز حرفه ای و ۲ سال پیش طلای سنگین وزن بدنسازی گرفت . قدش ۱۹۰ و الآنم استخر المپیک کیش دست خودشه . گفتم : میام نسرین ، ولی میدونی که چی میخوام ؟ نسرین : میدونم سرورم ، بعد یه دست کشید به کون گندشو گفت اینو ، بعد اشاره کرد به کیرم و گفت منم اون هیولای لای پاهاتو میخوام . زدم زیر خنده ، گفتم ، ساعت و روز پرواز و بهم قبلش خبر بده . از ماشین پیاده شدم برگشتم تو نمایشگاه ، به علی گفتم من احتمالا ۳ روز نباشم ، اونم خندید گفت کاره همیشه شماست آقا نوید . چند روز بعد عکس بلیط و برام فرستاد ، ساعت ۱۱ شب از تهران به سمت کیش ، برگشتش هم ۲ روز بعد ساعت ۷ و نیم عصر . بعد نوشت یه اتاق تخت کاپل روبه دریا هم گرفتم هتل داریوش واسه ۳ شب . من پارسال هتل داریوش رفته بودم ، اتاقش از شبی ۱۰ میلیون شروع میشد ، ولی خب میدونستم این پولا برا نسرین و مهدی چیزی نیست . روز پرواز یه چمدون کوچیک داشتم ، چند دست لباس زیرو تیشرت و شلوار برداشتم ، مسواک و ژیلت و ادکلن و از همه مهم تر ژل تاخیری . قرار بود ساعت ۹ فرودگاه باشم ، نسرین هم خودش بیاد . رسیدم فرودگاه ، جلو ترمینال ۱ با چمدون منتظر نسرین بودم که دیدم پیام اومد از نسرین : من با مهدی دارم میام ، مواظب باش نبینتمون . رفتم پشت یه ستون وایستادم ، نگاهم به اطراف بود که دیدم یه لندکروز مشکی داره میاد ، میدونستم مهدی . ماشین و نگه داشت ، صندوق و باز کرد ، یه چمدونه بزرگ در آورد گذاشت پایین . نسرین هم کنارش بود . خیلی برام جذاب بود این صحنه ، مهدی خودش زنشو آورده فرودگاه که من ببرمش کیش جررر بدم زنشو . گرچه مهدی هم میدونستم الان خوشحال که زنش داره میره و اون الان میره خونه با رفیقاش شروع میکنه مشروب خوردن . نسرین با مهدی دست داد بعد مهدی نشست تو ماشین گازشو گرفت رفت . حتی منتظر نموند زنش وارد ترمینال فرودگاه بشه . آخ چقدر این مهدی کوس نشناس بود . تیپ نسرین برعکس همیشه خیلی پوشیده بود ، یه کتونی نایک سفید ، یه شلوار جین . یه مانتو مشکی که دکمه هاشو بسته بود . منم یه تیشرت تنگ مشکی پوشیده بودم ، که حسابی بازو گندم خودشو نشون بده . نسرین داشت میرفت داخل که صداش کردم ، اومد سمتم ، بغلم کرد ، منم پیشونیشو بوسیدم ، گفتم سلام خانوم خوشگل خودم . رفتیم داخل ، چمدونا رو تحویل دادیم و کارت پرواز گرفتیم ، رفتیم نشستیم یه قهوه بخوریم . گفتم نسرین چه خبره چمدون به این بزرگی ؟ مگه قراره یه سال بمونیم . نسرین : خب نمیشه که اونجا همش همین لباس تنم باشه ، بعدشم کلی لباس خوشگل آوردم برات بپوشم . سوار هواپیما شدیم ، طبق معمول یه هواپیما داغون ، نسرین دکمه های مانتوشو باز کرد ، رفت کنار پنجره هواپیما نشست منم کنارش نشستم . وقتی نشست تازه دیدم زیر مانتو چه خبره ، یه تاپ سفید تنگ خیلی نازک ، که سوتین مشکیش قشنگ معلوم بود . گفتم : نسرین حس میکنم داریم میریم ماه عسل . نسرین : کاری برات بکنم که تو ماه عسل خودم برا مهدی نکردم . رسیدیم کیش ، معطل نکردیم ، با تاکسی فرودگاه مستقیم رفتیم هتل داریوش . اونجا خدمه در ماشین و باز کردن ، چمدون و تحویل گرفتن . ما هم رفتیم پذیرش واسه تحویل اتاق . پذیرش یه خانوم خوشگل بود که شناسنامه نسرین و مهدی و گرفت ، قسمت ازدواج و چک کرد گذاشت پایین و کلید اتاق و داد و گفت اقامت خوبی داشته باشید . برام جالب بود حتی نگاه نکرد تو صورتم ببینه شناسنامه مال منه یا نه . نسرین یه خنده ای تو صورتم کرد و دستمو گرفت رفتیم سمت آسانسور . رفتیم طبقه سوم ، وارد اتاق شدیم . خیلی اتاق شیکی بود ، منظره روبه دریا قشنگ ، یه جکوزی تو حموم ، تخت تمیز . من لباسامو کندم ، با شورت دراز کشیدم رو تخت . نسرین هم لباسش رو در آورد ، یه شورت و سوتین خوشگل مشکی تنش بود . یه شومیز یقه هفت سفید پوشید که تا نصف کون گندش بود . همون لحظه زنگ اتاقو زدن ، نسرین گفت : چمدونا رو آوردن ، من میگیرم . گفتم نه تو لباست مناسب نیست من میرم . ولی اون اصلا توجه نکرد ، رفت سمت در ، درو باز کرد ، چمدونا رو آورد داخل و درو بست . گفتم : نسرین آخه با این لباس کوتاه و شورت که نصفش لای کون گندته باید بری جلو در ؟ نمیگی یارو بیاد تو بکنتت ؟ نسرین : وا ، مگه چیه ؟ اینا از این جور موردا زیاد دیدن . فهمیدم نسرین واقعا یه جندست که فقط به کیر فکر میکنه . گفتم نسرین حالا سمینارت چه ساعتیه ؟ نسرین بلند خندید و گفت : سمینار کجا بود . واقعا این زن یه جنده کیر پرسته . نسرین رفت دوش گرفت ، ولی من چون قبل اومدن دوش گرفته بودم نرفتم ، بعد اومد حولشو درآورد ، لخت اومد کنارم رو تخت ، شروع کردم لباشو خوردن ، سینه هاشو لیسیدن ، بعد رفتم پایین کونشو لیسیدن ، چند بار کون گندشو حسابی گاز ریز گرفتم . دراز کشیدم رو تخت ، گفتم نسرین : ۶۹ نسرین خندید و سریع حالت ۶۹ خوابید روم ، شروع کرد تخمامو لیس زدن ، کیرمو تا جایی که میتونست میکرد دهنش بعد در می آورد ، منم که دلم میخواست اون کوس خوشگلشو بخورم ، زبونمو از پایین کوسش تا سوراخ کونش میکشیدم و باز تکرار میکردم . اونم با دهنش و زبونش هر کاری بلد بود با کیر کلفت و تخمام میکرد . رو کمر خوابوندمش ، یه بالشت گذاشتم زیر باسن گندش ، کیرمو آروم فشار دادم تو کوسش . یکم که عقب جلو کردم ، شروع کردم همزمان موقع تلمبه زدن سینه های نازشو خوردن ، لباشو لیس زدن . دیگه وقتش بود سرعت تلمبه بیشتر کنم . گفتم داگی شو ، فکر کرد میخوام کونشو بکنم . نسرین : نوید کرم مرطوب کننده دارم ، میخای بمالی به کونم . گفتم عزیزم امشب فقط کوس ، وقتی داگی شد ، اون کون گندش دیوونم کرد . از پشت گذاشتم تو کوسش ، انگشت شصتمو کردم تو کونش ، خیلی راحت رفت ، خندم گرفت ، گفتم نوید چیکار کردی با کون این بیچاره . دو طرف کونشو گرفتم ، شروع کردم سریع تلمبه زدن تو کوسش و گفتم : جووون ، چه کوسی داری ، مهدی زنت خودش برام بلیط گرفته تا کوسشو بگام ، دارم یه جنده حسابی برات میسازم مهدی . نسرین که حسابی آه و ناله های حشری میکرد گفت : بکن عشقم ، مهدی خر کیه ، من مال تو ام ، جنده و کونی تو ام ، تو صاحبمی ، سرورمی ، میمیرم واسه کیر گندت . ۱۵ دقیقه ای کرده بودمش و آبم داشت دیگه میومد ، به خودم گفتم نوید کاش ژل میزدی به کیرت ، ولی بعد گفتم وقت زیاده . کیرمو کشیدم بیرون ، آبمو با فشار خالی کردم رو سینه و گردن نسرین . نسرین : عزیزم مرسی که آنقدر خوب میکنی . بعد با دست آب کیرمو مالید به سینه هاش . بعد انگشتش که آب کیرم بهش چسبیده بود و کش میومدو کرد تو دهنش و حسابی لیس زد . کنار هم دراز کشیده بودیم و با دستش کیرمو نوازش میکرد . گوشیمو برداشتم زنگ زدم به امیر علی . گذاشتم رو اسپیکر ، بوق دوم برداشت . امیر علی : به به ، سلام آقا نوید ، یاد ما کردی . چه عجب . نوید : سلام داداش ، اومدم کیش ، یادت افتادم . امیر علی : خالی نبند بابا ، تو هیچ موقع این وقت سال جایی نمیری . فقط فکر پول در آوردنی . نوید : به جون تو کیشم ، هتل داریوش ام . امیر علی : خیلی نامردی ، خونه منو قابل نمیدونی ؟ گفتم داداش تنها نیستم ، با دخترم . امیر علی : آها ، خب اگه با دوست دخترت هستی بحثش فرق داره . گفتم : نه بابا ، جندست ، گفتم بیارمش کیش یه کوسی ازش بکنم ببینه کیر ورزشکار چه طعمی داره . بعد بلند زدم زیر خنده . نسرین یه نیشگون محکم از بازوم گرفت ، که یعنی من جندم ؟ امیر علی : خب داداش بیارش اینجا با هم بکنیم که ببینه کیر بدنساز از نوع عربش یعنی چی , بعد زد زیر خنده . گفتم امیر علی ولی جدا اگه حوصله داری شام بیا بیرون ببینمت . اونم اوکی داد و قرار شد یه ساعت دیگه اون رستورانی که گفته باشم . رفتم دوش گرفتم ، نسرین هم بدنشو شست . اومدم بیرون شروع کردم لباس پوشیدن که نسرین گفت آنقدر عجله نکن حالا بزار منم بپوشم . گفتم مگه تو هم میخوای بیای ؟ نسرین : پس تنها بمونم هتل ؟ گفتم خب برمیگردم سریع ، بعد با خنده گفتم نکنه هوس کیر امیر علی و کردی ؟ نسرین : خیلی بیشعوری ، خب منم گشنمه . گفتم خودت میدونی ، برا من فرقی ندارد میخوای بیای بیا . نسرین همونجوری لخت نشست آرایش کردن ، منم که لباسام و پوشیده بودم ، رو تخت دراز کشیده بودم کون گندشو نگاه میکردم . آرایشش که تموم شد ، چمدونشو باز کرد ، یه شورت لامبادا قرمز پوشید . خندیدم و گفتم : من اصلا نمیدونم چرا این شورتا رو میپوشن ، پوشیدنش با نپوشیدنش فرق نداره . بعد یه سوتین قرمز برداشت پوشید ، خیلی ناز شده بود . یه پیراهن سفید پوشید که از بالا خط سینش معلوم بود ، بعد دیدم یه لگ چرمی مشکی برداشت نشست لبه تخت پاش کرد ، بعد بلند شد به زور از کون گندش داد بالا و لبه پیراهنشو داد تو لگ ، رو پیراهن هم یه کت کوتاه پوشید که تا بالای باسنش بود . اومد کنارم گفت خوبه ؟ دقت کردم دیدم قشنگ لگ از جلو رفته لای کوسش ، از پشت هم لای کونشه ؟ گفتم : به نظرم که تو یه جنده واقعی هستی . یه کفش پاشنه بلند پوشید ، یه کلاه نقاب دار چرم همسرش کرد . گفتم نسرین اینجا کیش ، دبی نیستا . نسرین یه خنده ای کرد و گفت : پیاده که نمیریم با تاکسی میریم رستوران . وقتی جلوم راه میرفت به سمت آسانسور ، کون گندش تو اون لگ چرمی حسابی بالا پایین میشد . کونش داشت لگ و جر میداد . به خودم گفتم نسرین الان شوهرش نیست ، دوست داره مثل جنده ها بگرده ، به تو چه که کاسه داغ تر از آش میشی . سوار تاکسی هتل شدیم ، گفتم لطفا رستوران هوک لانژ . قبلا با امیر علی رفته بودم هوک لانژ ، پیشنهاد میکنم رفتید کیش حتما برید . امیر علی زنگ زد کجایی پس ، گفتم ۵ دقیقه دیگه اونجام . وارد رستوران شدیم دیدم امیر علی با اون هیکل گولاخش با یه تیشرت سفید شلوار جین نشسته . رفتیم سمتش معلوم بود هم تعجب کرده چرا تنها نیومدم هم خوشحاله . نسرین دستشو برد جلو امیر علی و دست داد گفت : نسرین هستم . امیر علی هم باهاش دست داد ، بعد دستشو آورد بالا یه بوس کرد و گفت : منم امیر علی هستم نسرین جون . چه کوسکش ی بود امیر علی و من نمیدونستم . تو چشای نسرین میتونستم بخونم که خیلی دلش میخواد کیر امیر علی و تو کوسش حس کنه . واقعا برام مهم نبود ، امیر علی به گردنم خیلی حق داشت . نوش جونش . میدونستم نسرین عاشق مردای قویه . و به خاطر همین از مهدی با اون شکم گندش متنفره . گفتم : امیر علی چی میخورید سفارش بدیم ؟ امیر علی : ببین نسرین جون چی میل دارن ، من که میدونی همیشه میگو میخورم اینجا . نسرین گفت من ماهی کبابی بدون برنج ، منم میگو سفارش دادم . نسرین گفت نوید جان من برم دستم و بشورم بیام . بعد بلند شد وایستاد کتشو در بیاره ، دیدم نگاه امیر علی به کوس نسرینه که لگ چرمی رفته لاش . امیر علی سریع بلند شد به نسرین گفت اجازه بدید کمکتون کنم ، بعد کت نسرین و گرفت و با صدای بلند داد زد ، حسن کت خانومو آویزون کن . نسرین کنار امیر علی با اون قد بلند و هیکل گنده مثل یه دختر بچه به نظر میومد . نسرین : ببخشید سرویس کجاست امیر آقا ؟ امیر علی : انتهای رستوران ، اجازه بدید من راهنماییتون میکنم ، خودمم میخوام دست بشورم ، این نوید که نمیفهمه نظافت یعنی چی . بعد خندید . منم نگاهش کردم و سرمو تکون دادم ، یعنی برو کوسکش و کوس لیس . خخ بعد ۵ دقیقه برگشتن ، امیرعلی صندلی و کشید عقب نسرین بشینه ، وقتی نسرین نشست ، امیر صندلیو با نسرین باهم داد جلو . که زورشو به رخ من بکشونه . شامو آوردن ، حین شام خوردن امیر یه زیتون برداشت ، برد جلو لبای خوشگل نسرین ، نسرین لباشو غنچه کرد که یکم انگشت امیر رو هم با لباش لمس کرد و زیتون و خورد . امیر گفت زیتون این رستوران عالیه . نسرین هم گفت هم خوش طعمه هم درشت . بعد تو چشام چشمک زد . تابلو بود وقتی رفتن دست بشورن ، امیر مخ نسرین و زده . شامو که خوردیم ، گفتم امیر صورت حساب و بگو بیارن . گفت تا حالا دیدی اینجا من پول بدم ؟ گفتم آخه مفتی ؟ امیر گفت : داداش تو که غریبه نیستی ، نسرین جونم که از خودمونه ، اینجا مال خودمه . گفتم دهن سرویس میترسی چشت کنیم نمیگی ؟ بلند شدیم ، امیر کت نسرین رو گرفت که نسرین تنش کنه ، تو دلم گفتم نسرین خانوم به این مهربون بازیاش نگاه نکن ، جوری میکنتت که آب کیر از چشت در بیاد . گفتم امیر ما میریم هتل کاری چیزی ؟ امیر : حرف نزن ، امشب همه خونه من ، مگه من میزارم برید هتل . نسرین : آخه من لباس نیاوردم آقا امیر . بله ، انگار همه چی از قبل چیده شده بود . امیر : با ماشین من میریم هتل وسایلی که می خواهید بردارید . امیر یه تویوتا هایلوکس داشت که مارو برد هتل ، وقتی رسیدیم گفتم من که چیزی لازم ندارم ، نسرین تو اگه چیزی لازم داری برو بیار . نسرین پیاده شد ، رفت داخل هتل ، وقتی میرفت داخل ، کونش حسابی دلبری میکرد . امیر گفت : نوید چه شاه کوسیه این نسرین . گفتم : امیر دهن سرویس ، چیکار کردی که این نسرین اینجوری برات تو رستوران دلبری میکرد . امیر : وقتی رفتیم دست بشوریم ، نسرین خم شده بود دستاشو بشوره ، از پشت کیرمو فشار دادم به کونش ، تو آیینه تو چشاش نگاه کردم گفتم اگه میخوای یه شب رویایی برات تو کیش بسازم ، هرچی گفتم نه نیار . نسرین گفت پس نوید چی ؟ منم گفتم نوید رو حرف من حرف نمیزنه . امیر گفت : نوید اینو از کجا پیدا کردی ناموسا ، خیلی بدن و چهره خوشگلی داره ، خیلیم حشریه ، راحت پا میده . گفتم : امیر علی داستانش طولانیه ، حالا شاید یه روز گفتم ، تو فقط بکنشو لذت ببر ، نوش جونت . امیر زنگ زد به یکی شروع کرد عربی حرف زدن و قطع کرد . دیدم نسرین با چمدونش داره میاد سمت ما . امیر علی سریع پیاده شد ، چمدونش و گرفت گذاشت پشت ماشین ، در ماشین و براش باز کرد نسرین بشینه . کاری به کوس لیسی امیر ندارم ولی واقعا امیر تو مهمون نوازی درجه یکه . رفتیم سمت خونه امیر علی ، خونه امیر علی قبلا رفته بودم ، یه خونه ویلایی دوبلکس . ریموت و زد ، با ماشین رفتیم تو حیاط خونش . امیر چمدون و برداشت و راهنماییمون کرد داخل . طبقه پایین خونه یه سالن بزرگ با مبل و یه اتاق خواب داشت ، طبقه بالا ۲ تا اتاق با یه سالن کوچیک و یه تراس بزرگ روبه حیاط . امیر علی گفت : نوید تو که همه جا خونه رو بلدی ، بعد روبه نسرین گفت : یه اتاق اینجاست ، دو تا اتاق بالا ، همه اتاق ها هم مستر هستن . نسرین : امیر جان خونت خیلی تمیز و شبکه ، اصلا به خونه مجردی نمیخوره . بعد گفت من با اجازتون همین اتاق پایین وسایلمو میزارم . بعد با چمدون رفت تو اتاق و درو بست . امیرم رفت بالا ، وقتی از پله ها میومد پایین دیدم فقط یه شلوارک پاشه که اون کیر گندش توش تاب میخوره این ور اون ور . بعد وایستاد جلوم چند تا فیگور گرفت ،. گفت : حال میکنی بدن و یا نه ؟ منم لباسامو کندم ، یه شورت هفتی پام بود ، جلوش چند تا فیگور گرفتم ، گفتم درس پس میدیم . نشستیم رو مبل یکم در مورد کار و ورزش و اینجور چیزا حرف زدیم که در اتاق نسرین باز شد اومد بیرون . اووووف ، یه دامن چرمی تنگ تا زیر باسن گندش پوشیده بود با یه نیم تنه تا زیر سینه های گندش ، نوک سینه هاش حسابی معلوم بود ، مشخص بود سوتین نداره . یه صندل رو فرشی مشکی پاش بود که یه پاشنه ۵ سانتی داشت . وای چه پاهای ناز و سفیدی داشت ، چه رونای خوردنی . داشت میومد سمت ما که رو مبل بشینه که زنگ خونه امیرعلی خورد . نسرین مات و مبهوت داشت سمت در نگاه میکرد ، خودمم تعجب کردم چرا باید کسی بیاد . امیر علی : بشنید بچه ها ، راحت باشید . دو دقیقه بعد دو تا خانوم با چادر عربی بلند . پوشیه که فقط چشمشان معلوم بود اومدن تو . امیر اومد پیش ما نشست ، گفتم : امیر علی نمیخوای بگی چه خبره ؟ امیر زد زیره خنده گفت : چقدر عجولی . نسرین وقتی نشست روی مبل روبروی من حسابی دامنش رفت بالا ، شورت نپوشیده بود ، یه لحظه اون کوس توپول و خوشگلشو دیدم که سریع پاشو انداخت رو هم . دوتا خانوم ، چادرشونو در آوردن ، زیر چادر لخت بودن و فقط یه لباس رقص عربی بود که فقط سوتین و شورت با کلی تور و پولک بود . سینه های بزرگی داشتن ، بدن سبزه و تو پور . بهشون میخورد حدود سی و پنج شیش سالشون باشه امیر یه آهنگ عربی پلی کرد ، اونا هم شروع کردن رقص عربی جلوی ما . حسابی سینه و کونشونو میلرزونن . بعد یکیشون رفت از یخچال امیر یه بطری ویسکی و کلی میوه آورد گذاشت جلومون و ادامه داد رقصیدن . امیر گفت : اینا همه به افتخار نسرین جونه ، بفرمایید تعارف نکنید . گفتم : امیر میدونی که من مشروب نمیخورم نسرین : ولی من دو سه تا شات میخورم . امیر براش ، میریخت ، نسرین هم میخورد . تقریبا ۴ تا شات خورد و گفت بسمه امیر جون . اون دوتا خانوم اومدن دست نسرین و گرفتن بلند کردن برقصه . وقتی نسرین بلند شد اصلا دامنشو نداد پایین و با اون کون گندش رفت وسط یکم رقصید که امیر دست کرد تو کشو یه دسته تراول ۱۰۰ هزاری در آورد ، چنتا چنتا ریخت رو سر نسرین و اون خانوما ، نسرین قشنگ معلوم بود مسته مسته ، بعد امیر دستشو انداخت کمر لخت نسرین و آوردش رو مبل بشینه کنار خودش . بعد آهنگ و قطع کرد و عربی یه چیزی گفت ، اون دوتا خانوم پولارو جمع کردن و رفتن . نسرین : نوید خوب کون و سینه هاشونو نگاه میکردیا . بعد زد زیر خنده . بعد سرشو گذاشت رو شونه امیر علی و گفت : مرسی امیر ، امشب خیلی تو زحمت افتادی . میخواستم یه جوری تنهاشون بزارم حالشونو بکنن . گفتم : بچه ها ساعت ۳ صبح ، من میرم بالا بخوابم . امیر : ضد حال نزن دیگه . پاشدم گفتم من میرم بالا بخوابم . بالا دو تا اتاق داشت ، یکی اتاق خود امیر بود که یه تخت دو نفره بزرگ بود ، یک اتاق هم یه تخت یه نفره که من رفتم روش دراز کشیدم و با گوشی ور میرفتم . صدای خنده های بلند نسرین و امیر از پایین میومد . هر از گاهی هم نسرین جیغ میزد . فیلم کردن کون نسرین رو تو گوشیم باز کردم و نگاه میکردم ، چه جنده ایه نسرین . چه کونی داره . دیدم صداشون داره میاد که از پله ها دارن میان بالا . یه دفعه در اتاقم باز شد ، برق روشن شد . نگاه کردم دیدم امیر ، لخت لخت با اون کیر گنده آویزان ، نسرین و از پاهاش گرفته انداخته رو شونش ، کون گندش سمت منه . نسرین هم لخت لخت بود . خندم گرفت ، امیر گفت : میدونستم نخوابیدی پاشو بیا تو اتاقم . نسرین جون امشب هوس دوتا کیر کرده . بعد یدونه محکم زد رو کون نسرین . نسرین یه آاااااخ بلند گفت . بعدش گفت : نوید بیااا دیگه . من میترسم از امیر . بیا مواظبم باش . خیلی صحنه قشنگی بود . شورتمو در آوردم ، رفتم جلو ، یه بوس از کوون نسرین کردم ، گفتم : مگه میشه آخه تورو نکرد . رفتیم تو اتاق ، امیر آروم نسرین و گذاشت رو تخت . پاهاشو داد بالا ، کیرشو کرد تو کوس نسرین و گفت : نوید با اجازت من یه تستی بکنم . خندیدم گفتم : من که میدونم تو سالن پایین یه راند کوسشو کردی ولی بفرما . امیر یکم تو کوس نسرین تلمبه زد بعد خوابید رو تخت ، نسرین و کشوند رو خودش ، کیرشو چپوند تو کوسش . کلفتی کیر امیر مثل کیر خودم بود اما حس میکنم یکم دراز تر ، کمره نسرین و گرفته بود و سینه نسرین و به سینه خودش چسبونده بود محکم تلمبه میزد . نسرین هنوز مست بود و آخ و ناله میکرد . امیر یه نگاه به من کرد یه نگاه به کون نسرین که یعنی شروع کن . بعد دستشو برد از کشو کنار تخت وازلین برداشت پرت کرد سمتم . وازلین و مالیدم به کیرم یه کمم رو سوراخ نسرین . بعد آروم فشار دادم داخل نگه داشتم ، نسرین داد زد : واییییی مامان ، پاااره شدم ، جلو عقب رفتن کیر امیر رو با کیرم حس میکردم . شروع کردم تند تند تلمبه زدن تو کون گندش ، بعد به امیر اشاره کردم جامونو عوض کنیم . خوابیدم رو تخت ، نسرین و آوردم رو خودم ، کیرمو کردم تو کوسش ، شروع کردم یکم لبشو خوردن ، فهمیدم حسابی پایین واسه امیر ساک زده ، لبمو جدا کردم یکم چندشم شد . امیر که حسابی کیرشو چرب کرده بود ، گذاشت رو سوراخ نسرین ، آرووم تا ته کرد توش . نسرین : آااااخ ، امیر کونم انگار داره از هم جدا میشه . واییی در بیار . امیر : نوید عجب کونی داره زن پسر داییت . دیگه هر وقت بیام تهران باید بکنمش . بله فهمیدم نسرین تو مستی همه چیو تعریف کرده واسه امیر علی . امیر علی : نوید من یکم دیگه بکنم آبم اومده تو چی ؟ گفتم : منم دارم میام داداش . امیر علی : پس همزمان آبمونو میریزیم تو کوس و کون این جنده . بعد شروع کرد سریع تلمبه زدن ، منم سرعتمو زیاد کردم ، یه دفعه امیر علی یه آاااه بلند گفتو و آبشو خالی کرد تو کون خوشگل نسرین ، منم بعدش با یه جووون بلند ، آبمو پاشیدم ته کوسش . خیلی لذت بخش بود ، افتادیم رو تخت ، نسرین بین منو امیر لخت و بیهوش و تو اوج لذت دراز کشید . ساعت ۱۲ ظهر بود ، بلند شدم ، هنوز امیر و نسرین خواب بودن ، زیر نسرین ، روی پتوی تخت پور از آب کیر خشک شده بود . آرایش نسرین حسابی بهم ریخته بود . به این فکر میکردم که روز اول اینجوری گذشت ، خدا رحم کنه بقیشو تو کیشو . نوشته: نوید واکنش ها : behrooz 1 آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behrooz ارسال شده در 23 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد کردن کون گنده و پروتز کرده زن پسر داییم 3 سلام دوستان ، تو قسمت قبل گفتم چطور با کیر کلفتم گریه نسرین رو موقع کردن کونش در آوردم . همون طور که گفتم دم نمایشگاه نشسته بودم که دیدم نسرین با ماشینش جلو نمایشگاه وایستاد . علی همکارم یه نگاه به من کرد بعد با خنده گفت : آقا نوید با شما کار دارن . همون لحظه گوشیم زنگ خورد ، دیدم نسرین . نسرین : عشقم جلو نمایشگاهم ، یه لحظه میای تو ماشین . گفتم : کی بهت گفته بیای اینجا ؟ چرا قبلش نگفتی میای ؟ نسرین : یه لحظه بیا ، کار مهم دارم . رفتم نشستم تو ماشینش ، نسرین یه شلوار مشکی پارچه ای خوشگل پوشیده بود که کوتاه بود و ساق پای سفیدش تو کفشهای پاشنه دار برق میزد ، با یه تاپ سفید و مانتو بلند مشکی . راستش دلم میخواست باز اون کون خوشگل و گندشو بلیسمو و بکنم ، دوست داشتم عسل بریزم رو سینه هاش و یه روز کامل سینه هاشو بلیسم و بخورم . اما نمیخواستم جوری رفتار کنم که متوجه بشه چقدر واسه گاییدنش مشتاقم . نسرین : هفته دیگه میخوام ۳ روز برم کیش ، سمینار زیبایی صورت . گفتم : خب ؟ به سلامتی ، خوش بگذره . نسرین : مسخره بازی در نیار دیگه ، میخوام تو هم باهام بیای ، هزینه بلیط و هتلت هم با من . گفتم : نسرین جان ، مگه من فقیر و بدبختم که اینجوری میگی ، بخوام برم کیش خودم میتونم ، تو هم پولاتو نگه دار واسه خودت . نسرین : واا ، چرا ناراحت میشی ، منظورم اینه تو فقط با من بیا تنها نباشم ، بعدشم هوس کیر گندتو کردم باز . گفتم : آخه مگه میشه منو تو با هم بریم هتل ؟ نمیگن نسبتتون چیه ؟ نسرین : اونش با من ، شناسنامه خودمو مهدی رو میارم ، عکس شناسنامه مهدی آنقدر قدیمیه که اصلا متوجه نمیشن . من کیش زیاد رفتم . اونجا کلی ویلا و سوییت هست ، که اصلا شناسنامه نمیبینن ، با خودم گفتم نهایتا ویلا میگیریم . یه رفیق هم دارم کیش اسمش امیر علی اصالتا اهوازیه ، ۳۲ سالشه و مجرد ، بدنساز حرفه ای و ۲ سال پیش طلای سنگین وزن بدنسازی گرفت . قدش ۱۹۰ و الآنم استخر المپیک کیش دست خودشه . گفتم : میام نسرین ، ولی میدونی که چی میخوام ؟ نسرین : میدونم سرورم ، بعد یه دست کشید به کون گندشو گفت اینو ، بعد اشاره کرد به کیرم و گفت منم اون هیولای لای پاهاتو میخوام . زدم زیر خنده ، گفتم ، ساعت و روز پرواز و بهم قبلش خبر بده . از ماشین پیاده شدم برگشتم تو نمایشگاه ، به علی گفتم من احتمالا ۳ روز نباشم ، اونم خندید گفت کاره همیشه شماست آقا نوید . چند روز بعد عکس بلیط و برام فرستاد ، ساعت ۱۱ شب از تهران به سمت کیش ، برگشتش هم ۲ روز بعد ساعت ۷ و نیم عصر . بعد نوشت یه اتاق تخت کاپل روبه دریا هم گرفتم هتل داریوش واسه ۳ شب . من پارسال هتل داریوش رفته بودم ، اتاقش از شبی ۱۰ میلیون شروع میشد ، ولی خب میدونستم این پولا برا نسرین و مهدی چیزی نیست . روز پرواز یه چمدون کوچیک داشتم ، چند دست لباس زیرو تیشرت و شلوار برداشتم ، مسواک و ژیلت و ادکلن و از همه مهم تر ژل تاخیری . قرار بود ساعت ۹ فرودگاه باشم ، نسرین هم خودش بیاد . رسیدم فرودگاه ، جلو ترمینال ۱ با چمدون منتظر نسرین بودم که دیدم پیام اومد از نسرین : من با مهدی دارم میام ، مواظب باش نبینتمون . رفتم پشت یه ستون وایستادم ، نگاهم به اطراف بود که دیدم یه لندکروز مشکی داره میاد ، میدونستم مهدی . ماشین و نگه داشت ، صندوق و باز کرد ، یه چمدونه بزرگ در آورد گذاشت پایین . نسرین هم کنارش بود . خیلی برام جذاب بود این صحنه ، مهدی خودش زنشو آورده فرودگاه که من ببرمش کیش جررر بدم زنشو . گرچه مهدی هم میدونستم الان خوشحال که زنش داره میره و اون الان میره خونه با رفیقاش شروع میکنه مشروب خوردن . نسرین با مهدی دست داد بعد مهدی نشست تو ماشین گازشو گرفت رفت . حتی منتظر نموند زنش وارد ترمینال فرودگاه بشه . آخ چقدر این مهدی کوس نشناس بود . تیپ نسرین برعکس همیشه خیلی پوشیده بود ، یه کتونی نایک سفید ، یه شلوار جین . یه مانتو مشکی که دکمه هاشو بسته بود . منم یه تیشرت تنگ مشکی پوشیده بودم ، که حسابی بازو گندم خودشو نشون بده . نسرین داشت میرفت داخل که صداش کردم ، اومد سمتم ، بغلم کرد ، منم پیشونیشو بوسیدم ، گفتم سلام خانوم خوشگل خودم . رفتیم داخل ، چمدونا رو تحویل دادیم و کارت پرواز گرفتیم ، رفتیم نشستیم یه قهوه بخوریم . گفتم نسرین چه خبره چمدون به این بزرگی ؟ مگه قراره یه سال بمونیم . نسرین : خب نمیشه که اونجا همش همین لباس تنم باشه ، بعدشم کلی لباس خوشگل آوردم برات بپوشم . سوار هواپیما شدیم ، طبق معمول یه هواپیما داغون ، نسرین دکمه های مانتوشو باز کرد ، رفت کنار پنجره هواپیما نشست منم کنارش نشستم . وقتی نشست تازه دیدم زیر مانتو چه خبره ، یه تاپ سفید تنگ خیلی نازک ، که سوتین مشکیش قشنگ معلوم بود . گفتم : نسرین حس میکنم داریم میریم ماه عسل . نسرین : کاری برات بکنم که تو ماه عسل خودم برا مهدی نکردم . رسیدیم کیش ، معطل نکردیم ، با تاکسی فرودگاه مستقیم رفتیم هتل داریوش . اونجا خدمه در ماشین و باز کردن ، چمدون و تحویل گرفتن . ما هم رفتیم پذیرش واسه تحویل اتاق . پذیرش یه خانوم خوشگل بود که شناسنامه نسرین و مهدی و گرفت ، قسمت ازدواج و چک کرد گذاشت پایین و کلید اتاق و داد و گفت اقامت خوبی داشته باشید . برام جالب بود حتی نگاه نکرد تو صورتم ببینه شناسنامه مال منه یا نه . نسرین یه خنده ای تو صورتم کرد و دستمو گرفت رفتیم سمت آسانسور . رفتیم طبقه سوم ، وارد اتاق شدیم . خیلی اتاق شیکی بود ، منظره روبه دریا قشنگ ، یه جکوزی تو حموم ، تخت تمیز . من لباسامو کندم ، با شورت دراز کشیدم رو تخت . نسرین هم لباسش رو در آورد ، یه شورت و سوتین خوشگل مشکی تنش بود . یه شومیز یقه هفت سفید پوشید که تا نصف کون گندش بود . همون لحظه زنگ اتاقو زدن ، نسرین گفت : چمدونا رو آوردن ، من میگیرم . گفتم نه تو لباست مناسب نیست من میرم . ولی اون اصلا توجه نکرد ، رفت سمت در ، درو باز کرد ، چمدونا رو آورد داخل و درو بست . گفتم : نسرین آخه با این لباس کوتاه و شورت که نصفش لای کون گندته باید بری جلو در ؟ نمیگی یارو بیاد تو بکنتت ؟ نسرین : وا ، مگه چیه ؟ اینا از این جور موردا زیاد دیدن . فهمیدم نسرین واقعا یه جندست که فقط به کیر فکر میکنه . گفتم نسرین حالا سمینارت چه ساعتیه ؟ نسرین بلند خندید و گفت : سمینار کجا بود . واقعا این زن یه جنده کیر پرسته . نسرین رفت دوش گرفت ، ولی من چون قبل اومدن دوش گرفته بودم نرفتم ، بعد اومد حولشو درآورد ، لخت اومد کنارم رو تخت ، شروع کردم لباشو خوردن ، سینه هاشو لیسیدن ، بعد رفتم پایین کونشو لیسیدن ، چند بار کون گندشو حسابی گاز ریز گرفتم . دراز کشیدم رو تخت ، گفتم نسرین : ۶۹ نسرین خندید و سریع حالت ۶۹ خوابید روم ، شروع کرد تخمامو لیس زدن ، کیرمو تا جایی که میتونست میکرد دهنش بعد در می آورد ، منم که دلم میخواست اون کوس خوشگلشو بخورم ، زبونمو از پایین کوسش تا سوراخ کونش میکشیدم و باز تکرار میکردم . اونم با دهنش و زبونش هر کاری بلد بود با کیر کلفت و تخمام میکرد . رو کمر خوابوندمش ، یه بالشت گذاشتم زیر باسن گندش ، کیرمو آروم فشار دادم تو کوسش . یکم که عقب جلو کردم ، شروع کردم همزمان موقع تلمبه زدن سینه های نازشو خوردن ، لباشو لیس زدن . دیگه وقتش بود سرعت تلمبمو بیشتر کنم . گفتم داگی شو ، فکر کرد میخوام کونشو بکنم . نسرین : نوید کرم مرطوب کننده دارم ، میخای بمالی به کونم . گفتم عزیزم امشب فقط کوس ، وقتی داگی شد ، اون کون گندش دیوونم کرد . از پشت گذاشتم تو کوسش ، انگشت شصتمو کردم تو کونش ، خیلی راحت رفت ، خندم گرفت ، گفتم نوید چیکار کردی با کون این بیچاره . دو طرف کونشو گرفتم ، شروع کردم سریع تلمبه زدن تو کوسش و گفتم : جووون ، چه کوسی داری ، مهدی زنت خودش برام بلیط گرفته تا کوسشو بگام ، دارم یه جنده حسابی برات میسازم مهدی . نسرین که حسابی آه و ناله های حشری میکرد گفت : بکن عشقم ، مهدی خر کیه ، من مال تو ام ، جنده و کونی تو ام ، تو صاحبمی ، سرورمی ، میمیرم واسه کیر گندت . ۱۵ دقیقه ای کرده بودمش و آبم داشت دیگه میومد ، به خودم گفتم نوید کاش ژل میزدی به کیرت ، ولی بعد گفتم وقت زیاده . کیرمو کشیدم بیرون ، آبمو با فشار خالی کردم رو سینه و گردن نسرین . نسرین : عزیزم مرسی که آنقدر خوب میکنی . بعد با دست آب کیرمو مالید به سینه هاش . بعد انگشتش که آب کیرم بهش چسبیده بود و کش میومد کرد تو دهنش و حسابی لیس زد . کنار هم دراز کشیده بودیم و با دستش کیرمو نوازش میکرد . گوشیمو برداشتم زنگ زدم به امیر علی . گذاشتم رو اسپیکر ، بوق دوم برداشت . امیر علی : به به ، سلام آقا نوید ، یاد ما کردی . چه عجب . نوید : سلام داداش ، اومدم کیش ، یادت افتادم . امیر علی : خالی نبند بابا ، تو هیچ موقع این وقت سال جایی نمیری . فقط فکر پول درآوردن . نوید : به جون تو کیشم ، هتل داریوش ام . امیر علی : خیلی نامردی ، خونه منو قابل نمیدونی ؟ گفتم داداش تنها نیستم ، با دخترم . امیر علی : آها ، خب اگه با دوست دخترت هستی بحثش فرق داره . گفتم : نه بابا ، جندست ، گفتم بیارمش کیش یه کونی ازش بکنم ببینه کیر ورزشکار چه طعمی داره . بعد بلند زدم زیر خنده . نسرین یه نیشگون محکم از بازوم گرفت ، که یعنی من جندم ؟ امیر علی : خب داداش بیارش اینجا با هم بکنیم که ببینه کیر بدنساز از نوع عربش یعنی چی , بعد زد زیر خنده . گفتم امیر علی ولی جدا اگه حوصله داری شام بیا بیرون ببینمت . اونم اوكي داد و قرار شد یه ساعت دیگه اون رستورانی که گفته باشم . رفتم دوش گرفتم ، نسرین هم بدنشو شست . اومدم بیرون شروع کردم لباس پوشیدن که نسرین گفت آنقدر عجله نکن حالا بزار منم بپوشم . گفتم مگه تو هم میخوای بیای ؟ نسرین : پس تنها بمونم هتل ؟ گفتم خب برمیگردم سریع ، بعد با خنده گفتم نکنه هوس کیر امیر علی و کردی ؟ نسرین : خیلی بیشعوری ، خب منم گشنمه . گفتم خودت میدونی ، برا من فرقی ندارد میخوای بیای بیا . نسرین همونجوری لخت نشست آرایش کردن ، منم که لباسام و پوشیده بودم ، رو تخت دراز کشیده بودم کون گندشو نگاه میکردم . آرایشش که تموم شد ، چمدونشو باز کرد ، یه شورت لامبادا قرمز پوشید . خندیدم و گفتم : من اصلا نمیدونم چرا این شورتا رو میپوشن ، پوشیدنش با نپوشیدنش فرق نداره . بعد یه سوتین قرمز برداشت پوشید ، خیلی ناز شده بود . یه پیراهن سفید پوشید که از بالا خط سینش معلوم بود ، بعد دیدم یه لگ چرمی مشکی برداشت نشست لبه تخت پاش کرد ، بعد بلند شد به زور از کون گندش داد بالا و لبه پیراهنشو داد تو لگ ، رو پیراهن هم یه کت کوتاه پوشید که تا بالای باسنش بود . اومد کنارم گفت خوبه ؟ دقت کردم دیدم قشنگ لگ از جلو رفته لای کوسش ، از پشت هم لای کونشه ؟ گفتم : به نظرم که تو یه جنده واقعی هستی . یه کفش پاشنه بلند پوشید ، یه کلاه نقاب دار چرم همسرش کرد . گفتم نسرین اینجا کیش ، دبی نیستا . نسرین یه خنده ای کرد و گفت : پیاده که نمیریم با تاکسی میریم رستوران . وقتی جلوم راه میرفت به سمت آسانسور ، کون گندش تو اون لگ چرمی حسابی بالا پایین میشد . کونش داشت لگ و جر میداد . به خودم گفتم نسرین الان شوهرش نیست ، دوست داره مثل جنده ها بگرده ، به تو چه که کاسه داغ تر از آش میشی . سوار تاکسی هتل شدیم ، گفتم لطفا رستوران هوک لانژ . قبلا با امیر علی رفته بودم هوک لانژ ، پیشنهاد میکنم رفتید کیش حتما برید . امیر علی زنگ زد کجایی پس ، گفتم ۵ دقیقه دیگه اونجام . وارد رستوران شدیم دیدم امیر علی با اون هیکل گولاخش با یه تیشرت سفید شلوار جین نشسته . رفتیم سمتش معلوم بود هم تعجب کرده چرا تنها نیومدم هم خوشحاله . نسرین دستشو برد جلو امیر علی و دست داد گفت : نسرین هستم . امیر علی هم باهاش دست داد ، بعد دستشو آورد بالا یه بوس کرد و گفت : منم امیر علی هستم نسرین جون . چه کوسکش ی بود امیر علی و من نمیدونستم . تو چشای نسرین میتونستم بخونم که خیلی دلش میخواد کیر امیر علی و تو کوسش حس کنه . واقعا برام مهم نبود ، امیر علی به گردنم خیلی حق داشت . نوش جونش . میدونستم نسرین عاشق مردای قویه . و به خاطر همین از مهدی با اون شکم گندش متنفره . گفتم : امیر علی چی میخورید سفارش بدیم ؟ امیر علی : ببین نسرین جون چی میل دارن ، من که میدونی همیشه میگو میخورم اینجا . نسرین گفت من ماهی کبابی بدون برنج ، منم میگو سفارش دادم . نسرین گفت نوید جان من برم دستم و بشورم بیام . بعد بلند شد وایستاد کتشو در بیاره ، دیدم نگاه امیر علی به کوس نسرینه که لگ چرمی رفته لاش . امیر علی سریع بلند شد به نسرین گفت اجازه بدید کمکتون کنم ، بعد کت نسرین و گرفت و با صدای بلند داد زد ، حسن کت خانومو آویزون کن . نسرین کنار امیر علی با اون قد بلند و هیکل گنده مثل یه دختر بچه به نظر میومد . نسرین : ببخشید سرویس کجاست امیر آقا ؟ امیر علی : انتهای رستوران ، اجازه بدید من راهنماییتون میکنم ، خودمم میخوام دست بشورم ، این نوید که نمیفهمه نظافت یعنی چی . بعد خندید . منم نگاهش کردم و سرمو تکون دادم ، یعنی برو کوسکش و کوس لیس . خخ بعد ۵ دقیقه برگشتن ، امیرعلی صندلی و کشید عقب نسرین بشینه ، وقتی نسرین نشست ، امیر صندلیو با نسرین باهم داد جلو . که زورشو به رخ من بکشونه . شامو آوردن ، حین شام خوردن امیر یه زیتون برداشت ، برد جلو لبای خوشگل نسرین ، نسرین لباشو غنچه کرد که یکم انگشت امیر رو هم با لباش لمس کرد و زیتون و خورد . امیر گفت زیتون این رستوران عالیه . نسرین هم گفت هم خوش طعمه هم درشت . بعد تو چشام چشمک زد . تابلو بود وقتی رفتن دست بشورن ، امیر مخ نسرین و زده . شامو که خوردیم ، گفتم امیر صورت حساب و بگو بیارن . گفت تا حالا دیدی اینجا من پول بدم ؟ گفتم آخه مفتی ؟ امیر گفت : داداش تو که غریبه نیستی ، نسرین جونم که از خودمونه ، اینجا مال خودمه . گفتم دهن سرویس میترسی چشت کنیم نمیگی ؟ بلند شدیم ، امیر کت نسرین رو گرفت که نسرین تنش کنه ، تو دلم گفتم نسرین خانوم به این مهربون بازیاش نگاه نکن ، جوری میکنتت که آب کیر از چشت در بیاد . گفتم امیر ما میریم هتل کاری چیزی ؟ امیر : حرف نزن ، امشب همه خونه من ، مگه من میزارم برید هتل . نسرین : آخه من لباس نیاوردم آقا امیر . بله ، انگار همه چی از قبل چیده شده بود . امیر : با ماشین من میریم هتل وسایلی که می خواهید بردارید . امیر یه تویوتا هایلوکس داشت که مارو برد هتل ، وقتی رسیدیم گفتم من که چیزی لازم ندارم ، نسرین تو اگه چیزی لازم داری برو بیار . نسرین پیاده شد ، رفت داخل هتل ، وقتی میرفت داخل ، کونش حسابی دلبری میکرد . امیر گفت : نوید چه شاه کوسیه این نسرین . گفتم : امیر دهن سرویس ، چیکار کردی که این نسرین اینجوری برات تو رستوران دلبری میکرد . امیر : وقتی رفتیم دست بشوریم ، نسرین خم شده بود دستاشو بشوره ، از پشت کیرمو فشار دادم به کونش ، تو آینه تو چشاش نگاه کردم گفتم اگه میخوای یه شب رویایی برات تو کیش بسازم ، هرچی گفتم نه نیار . نسرین گفت پس نوید چی ؟ منم گفتم نوید رو حرف من حرف نمیزنه . امیر گفت : نوید اینو از کجا پیدا کردی ناموسا ، خیلی بدن و چهره خوشگلی داره ، خیلیم حشریه ، راحت پا میده . گفتم : امیر علی داستانش طولانیه ، حالا شاید یه روز گفتم ، تو فقط بکنشو لذت ببر ، نوش جونت . امیر زنگ زد به یکی شروع کرد عربی حرف زدن و قطع کرد . دیدم نسرین با چمدونش داره میاد سمت ما . امیر علی سریع پیاده شد ، چمدونش و گرفت گذاشت پشت ماشین ، در ماشین و براش باز کرد نسرین بشینه . کاری به کوس لیسی امیر ندارم ولی واقعا امیر تو مهمون نوازی درجه یکه . رفتیم سمت خونه امیر علی ، خونه امیر علی قبلا رفته بودم ، یه خونه ویلایی دوبلکس . ریموت و زد ، با ماشین رفتیم تو حیاط خونش . امیر چمدون و برداشت و راهنماییمون کرد داخل . طبقه پایین خونه یه سالن بزرگ با مبل و یه اتاق خواب داشت ، طبقه بالا ۲ تا اتاق با یه سالن کوچیک و یه تراس بزرگ روبه حیاط . امیر علی گفت : نوید تو که همه جا خونه رو بلدی ، بعد روبه نسرین گفت : یه اتاق اینجاست ، دو تا اتاق بالا ، همه اتاق ها هم مستر هستن . نسرین : امیر جان خونت خیلی تمیز و شبکه ، اصلا به خونه مجردی نمیخوره . بعد گفت من با اجازتون همین اتاق پایین وسایلمو میزارم . بعد با چمدون رفت تو اتاق و درو بست . امیرم رفت بالا ، وقتی از پله ها میومد پایین دیدم فقط یه شلوارک پاشه که اون کیر گندش توش تاب میخوره این ور اون ور . بعد وایستاد جلوم چند تا فیگور گرفت ،. گفت : حال میکنی بدن و یا نه ؟ منم لباسامو کندم ، یه شورت هفتی پام بود ، جلوش چند تا فیگور گرفتم ، گفتم درس پس میدیم . نشستیم رو مبل یکم در مورد کار و ورزش و اینجور چیزا حرف زدیم که در اتاق نسرین باز شد اومد بیرون . اووووف ، یه دامن چرمی تنگگ تا زیر باسن گندش پوشیده بود با یه نیم تنه تا زیر سینه های گندش ، نوک سینه هاش حسابی معلوم بود ، مشخص بود سوتین نداره . یه صندل رو فرشی مشکی پاش بود که یه پاشنه ۵ سانتی داشت . وایی چه پاهای ناز و سفیدی داشت ، چه رونای خوردنی . داشت میومد سمت ما که رو مبل بشینه که زنگ خونه امیرعلی خورد . نسرین مات و مبهوت داشت سمت درو نگاه میکرد ، خودمم تعجب کردم چرا باید کسی بیاد . امیر علی : بشنید بچه ها ، راحت باشید . دو دقیقه بعد دو تا خانوم با چادر عربی بلند . پوشیه که فقط چشمشان معلوم بود اومدن تو . امیر اومد پیش ما نشست ، گفتم : امیر علی نمیخوای بگی چه خبره ؟ امیر زد زیره خنده گفت : چقدر عجولی . نسرین وقتی نشست روی مبل روبروی من حسابی دامنش رفت بالا ، شورت نپوشیده بود ، یه لحظه اون کوس توپول و خوشگلشو دیدم که سریع پاشو انداخت رو هم . دوتا خانوم ، چادرشونو در آوردن ، زیر چادر لخت بودن و فقط یه لباس رقص عربی بود که فقط سوتین و شورت با کلی تور و پولک بود . سینه های بزرگی داشتن ، بدن سبزه و تو پور . بهشون میخورد حدود سی و پنج شیش سالشون باشه امیر یه آهنگ عربی پلی کرد ، اونا هم شروع کردن رقص عربی جلوی ما . حسابی سینه و کونشونو میلرزوندن . بعد یکیشون رفت از یخچال امیر یه بطری ویسکی و کلی میوه آورد گذاشت جلومون و ادامه داد رقصیدن . امیر گفت : اینا همه به افتخار نسرین جونه ، بفرمایید تعارف نکنید . گفتم : امیر میدونی که من مشروب نمیخورم نسرین : ولی من دو سه تا شات میخورم . امیر براش ، میریخت ، نسرین هم میخورد . تقریبا ۴ تا شات خورد و گفت بسمه امیر جون . اون دوتا خانوم اومدن دست نسرین و گرفتن بلند کردن برقصه . وقتی نسرین بلند شد اصلا دامنشو نداد پایین و با اون کون گندش رفت وسط یکم رقصید که امیر دست کرد تو کشو یه دسته تراول ۱۰۰ هزاری در آورد ، چنتا چنتا ریخت رو سر نسرین و اون خانوما ، نسرین قشنگ معلوم بود مسته مسته ، بعد امیر دستشو انداخت کمر لخت نسرین و آوردش رو مبل بشینه کنار خودش . بعد آهنگ و قطع کرد و عربی یه چیزی گفت ، اون دوتا خانوم پولارو جمع کردن و رفتن . نسرین : نوید خوب کون و سینه هاشونو نگاه میکردیا . بعد زد زیر خنده . بعد سرشو گذاشت رو شونه امیر علی و گفت : مرسی امیر ، امشب خیلی تو زحمت افتادی . میخواستم یه جوری تنهاشون بزارم حالشونو بکنن . گفتم : بچه ها ساعت ۳ صبح ، من میرم بالا بخوابم . امیر : ضد حال نزن دیگه . پاشدم گفتم من میرم بالا بخوابم . بالا دو تا اتاق داشت ، یکی اتاق خود امیر بود که یه تخت دو نفره بزرگ بود ، یک اتاق هم یه تخت یه نفره که من رفتم روش دراز کشیدم و با گوشی ور میرفتم . صدای خنده های بلند نسرین و امیر از پایین میومد . هر از گاهی هم نسرین جیغ میزد . فیلم کردن کون نسرین رو تو گوشیم باز کردم و نگاه میکردم ، چه جنده ایه نسرین . چه کونی داره . دیدم صداشون داره میاد که از پله ها دارن میان بالا . یه دفعه در اتاقم باز شد ، برق روشن شد . نگاه کردم دیدم امیر ، لخت لخت با اون کیر گنده آویزوون ، نسرین و از پاهاش گرفته انداخته رو شونش ، کون گندش سمت منه . نسرین هم لخت لخت بود . خندم گرفت ، امیر گفت : میدونستم نخوابیدی پاشو بیا تو اتاقم . نسرین جون امشب هوس دوتا کیر کرده . بعد یدونه محکم زد رو کون نسرین . نسرین یه آاااااخ بلند گفت . بعدش گفت : نوید بیااا دیگه . من میترسم از امیر . بیا مواظبم باش . خیلی صحنه قشنگی بود . شورتمو در آوردم ، رفتم جلو ، یه بوس از کوون نسرین کردم ، گفتم : مگه میشه آخه تورو نکرد . رفتیم تو اتاق ، امیر آروم نسرین و گذاشت رو تخت . پاهاشو داد بالا ، کیرشو کرد تو کوس نسرین و گفت : نوید با اجازت من یه تستی بکنم . خندیدم گفتم : من که میدونم تو سالن پایین یه راند کوسشو کردی ولی بفرما . امیر یکم تو کوس نسرین تلمبه زد بعد خوابید رو تخت ، نسرین و کشوند رو خودش ، کیرشو چپوند تو کوسش . کلفتی کیر امیر مثل کیر خودم بود اما حس میکنم یکم دراز تر ، کمره نسرین و گرفته بود و سینه نسرین و به سینه خودش چسبونده بود محکم تلمبه میزد . نسرین هنوز مست بود و آخ و ناله میکرد . امیر یه نگاه به من کرد یه نگاه به کون نسرین که یعنی شروع کن . بعد دستشو برد از کشو کنار تخت وازلین برداشت پرت کرد سمتم . وازلین و مالیدم به کیرم یه کمم رو سوراخ نسرین . بعد آروم فشار دادم داخل نگه داشتم ، نسرین داد زد : واییییی مامان ، پاااره شدم ، جلو عقب رفتن کیر امیر رو با کیرم حس میکردم . شروع کردم تند تند تلمبه زدن تو کون گندش ، بعد به امیر اشاره کردم جامون و عوض کنیم . خوابیدم رو تخت ، نسرین و آوردم رو خودم ، کیرمو کردم تو کوسش ، شروع کردم یکم لبشو خوردن ، فهمیدم حسابی پایین واسه امیر ساک زده ، لبمو جدا کردم یکم چندشم شد . امیر که حسابی کیرشو چرب کرده بود ، گذاشت رو سوراخ نسرین ، آرووم تا ته کرد توش . نسرین : آااااخ ، امیر کونم انگار داره از هم جدا میشه . واییی در بیار . امیر : نوید عجب کونی داره زن پسرداییت . دیگه هر وقت بیام تهران باید بکنمش . بله فهمیدم نسرین تو مستی همه چیو تعریف کرده واسه امیر علی . امیر علی : نوید من یکم دیگه بکنم آبم اومده تو چی ؟ گفتم : منم دارم میام داداش . امیر علی : پس همزمان آبمونو میریزیم تو کوس و کون این جنده . بعد شروع کرد سریع تلمبه زدن ، منم سرعتمو زیاد کردم ، یه دفعه امیر علی یه آاااه بلند گفتو و آبشو خالی کرد تو کون خوشگل نسرین ، منم بعدش با یه جووون بلند ، آبمو پاشیدم ته کوسش . خیلی لذت بخش بود ، افتادیم رو تخت ، نسرین بین منو امیر لخت و بیهوش و تو اوج لذت دراز کشید . ساعت ۱۲ ظهر بود ، بلند شدم ، هنوز امیر و نسرین خواب بودن ، زیر نسرین ، روی پتوی تخت پور از آب کیر خشک شده بود . آرایش نسرین حسابی بهم ریخته بود . به این فکر میکردم که روز اول اینجوری گذشت ، خدا رحم کنه بقیشو تو کیشو . نوشته: نوید . آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده