رفتن به مطلب

داستان خیانت مامان

mohsen

ارسال‌های توصیه شده

خیانت مامان

سلام داستانی که قراره برای شما دوستان تعریف کنم سرنوشت تلخ زندگی منه من دریا هستم الان 20 سالمه داستان من مال 1393 بر میگرده یعنی زمانی که 10 سالم بود کلاس چهارم ابتدایی بودم دقیق 3 آبان 93 بود با داداشم رفتیم مدرسه داداشم اسمش آریا 3سال از من بزرگتره وقتی برگشتیم خونه دیدیم دم در خونه ما آدم زیاده پلیس آمبولانس من و داداشم دویدیم سمت خونه پلیس جلو منو گرفت گفتیم خونه ماست عمو آمد سمت ما رفتیم بغل عمو دیدیم دو تا جنازه از خانه آوردن بیرون بعدش بابامو دستبند زده آوردن بردن داخل ماشین پلیس من و داداشم دویدیم پیش بابا پلیس جلو منو گرفت .رییس پلیس هم محلی ما بود گفت بیاین بابا فقط گفت نگران من نباشید ببرید خونه مامان بزرگ .ما هنوز از هیچ چیز خبر نداشتیم رفتیم خونه مامان بزرگ .تا مامان بزرگ ما را دید گفت کار پسرم خوب بود زد مادرتو کشت من و داداشم اریا شکه شدیم بله مادر من خیانت کرد و بابا در حال خیانت مامانو با مرد همسایه دید و هر دو آنها را کشت .بعد از دو روز بابا را آوردن برای بازسازی صحنه جرم .به جرم قتل عمد .پدر بزرگ و مادر بزرگ مادری شکایت نکردند گفتند ما شکایت نداریم برادر همسایه که بابام داداششو کشته بود معتاد بود با 100 میلیون سال 94 رضایت داد ولی دادگاه به خاطر جنبه عمومی جرم بابامو 5 سال زندان محکوم کرد زندانی که بعد از یک سال روز ها بیرون بود و شبها زندان .بعد از یک سال که بابام روز ها بیرون بود مادر بزرگم به بابام گفت از کجا معلوم این بچه ها بچه های تو باشند باید بری آزمایش دی آن ای بدی ما را بردن. برای آزمایش بعد از 2ماه جواب آمد .و من بچه بابام نبودم از آن روز روز های تاریک من شروع شد من رو از خانه انداختن بیرون یک شب تو پارک بودم پلیس منو گرفت برد کلانتری زنگ زدن به بابام بابام آمد کلانتری همه چیز را تعریف کرد تا از آنجا زنگ زدن بهزیستی آنها خیلی تلاش. کردند که بابامو راضی کنند ولی نتوانستند بهزیستی زنگ زد به دادیم انها که همین را گفتند بعد از چند روز بابام آمد بهزیستی تمام وسایل من را آورد و رفت برای همیشه داداشم آریا بعضی وقت ها می آمد پیشم یک نفر به بابام خبر داد زد سر و دست داداشم و شکست اونم دیگه نیامد درسامو خوندم رشته حقوق دانشگاه قبول شدم الآنم که دارم این داستان را می نویسم داخل یک کارگاه خیاطی کار می کنم همین جا هم می خوابم الان هم ترم 3 رشته حقوق هستم انشالله آینده را درست میکنم
خیانت بدترین چیز در دنیا است ای کاش دیگه چنین چیزی
برای کسی پیش نیاد
پایان دریا 🥹🥹🥹😢😢😥
پایان

نوشته: دریا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18