رفتن به مطلب

داستان سکس گی کون دادن برای بار اول

behrooz

ارسال‌های توصیه شده

بالاخره پلمپ باز شد

با سلام محمدم 25 سالمه
یه پسر دوجنسگرا یعنی هم کس میکنم هم کون میدم این علمی ثابت شدس که اونایی که کون میدن حتما گی نیستن من فقط فانتزی هایی که نمیتونم با دختر انجام بدم خودم نقش اون دخترو بازی میکنم و میدم

برمیگردیم به 20 سالگی از اونجایی شروع شد که من میخواستم درس بخونم برا کنکور و همیشه خونه تنها بودم از صبح تا شب همش درس میخوندم گاهی اوقات تایم بیکاریم میرفتم تو سایتا می چرخیدم تا یه جقی هم بزنم
تا اینکه من هیکلم به خاطر همش تو خونه نشستن یه ذره تپل شد هم سینه در آوردم هم کونم گنده تر شد و نرم تر
یه بار داشتم تو سایتا میچرخیدم نوشته بود مردا هم نقطه g دارن داخل مقعد شانه و من هی میگفتم نه الکیه تا اینکه انقدر خوندم انگار خوشم اومده بود تست کنم هی به خودم میگفتم نکنه من کونی بشم و این حرفا… اما دلو زدم به دریا گفتم یه بار ضرر که چیزی نمیشه، خونه خالی شده بود خیار برداشتم یه سوپر گذاشتم جلوم همون کاری که اون پورن استار انجام می‌داد منم می خواستم انجام بدم اول سوراخمو تف مالی کردم با انگشتم با سوراخش بازی کردم خیار اومدم بکنم تو کونم اما نمی‌رفت بی حس شدم اومدم بیخیال شم اما با دیدن زنه باز تحریک شدم رفتم یه ذره کرم مالیدم به خیار و سوراخش، یه ذره فشار دادم رفت توش دادم رفت بالا هی اینور اونور دویدم و گفتم غلط کردم اما خوشم اومده بود از دردش
یه ذره که اروم شدم دوباره کردم توش خیارو این سری دردش کمتر شد یه ذره عقب جلو کردم و دیدم نه خوشم اومده دیگه درد جاشو داده بود به لذت و داشتم کیف میکردم، چون دفعه اولم بود ترسیدم چیزی بشه بس کردم و خیار انداختم دور رفتم یه جق زدم برا خودم
دیدم حس خوبی دارم انگار من این کارو دوست دارم
دیگه کار من هر هفته شده بود با خیار با خودم حال کردن یه زمانی حس کردم خیار برام بس نیست اومدم با بادمجون تست کردم بزرگتر و درازتر بود سوراخم گشاد شده بود و راحت توم جا شد، وقتی تو کونم ضربه میزدم حس میکردم این یه جایی میخوره که مث جنده ها دارم ناله میکنم فهمیدم این همون نقطه جی مردونست، داشتم ناله میکردم و لذت می‌بردم و سرعت ضربه هامو بیشتر میکردم تا اینکه جیشم اومد و بس کردم و دیگه ادامه ندادم خورد تو ذوقم
دیگه انگار از کس بدم میومد وقتی سوپر میدیدم خودمو جا زنه تصور می‌کردم و حشری میشدم هی با بادمجون تا اون نقطه که جیشم میومد ادامه میدادم و ناله میکردم
دیگه معتاد دادن شده بودم اصن به درس فکر نمیکردم همش حشری بودم یه بارم رفتم پشمای کونمو زدم و دیدم واقعا عینهو پورن استارا شدم و اسپنک رو به خودم میزدم، حس میکردم کیرم داره کوچیک تر میشه بدنم داره زنونه تر میشه کونم گنده تر شده بود
تا اینکه با کون باز آشنا شدم یه پروفایل درست کردم و یه عکس از کونم منتشر کردم دیدم مردا اومدن پیام گذاشتن همه هم عکس کیرشون بود و من خوشم اومده بود که انگاری یه دخترم که میتونم بگم کی منو بگاد اما میترسیدم چون من فقط با خیارو بادمجون لذت می‌بردم حس اینکه یه مرد روم باشه استرسیم می‌کرد
من عاشق شلوار چرمم کلی از کونم با شلوار چرم عکس دارم یه روز قبل عملیات پوشیدم و گفتم مث جنده ها رفتار کنم از چندتا پله راهرو بیام بالا و بعد شلوارمو در بیارم رفتم چهار تا پله پایین نگو نظافتچی اومده بود و اون بالا داشت منو دید میزد من اومدم بالا و کونمم داشت برا خودش میلرزید تا اینکه صداشو شنیدم سریع رفتم تو خونه نفس نفس افتاده بودم از ترس و خجالت

ده دقیقه ای گذشت در زد درو وا کردم گفت ببخشید یه لیوان آب به من میدید گفتم الان تا رفتم بیارم دیدم اومده تو خونه گفت دیدمت داشتی این کارو میکردی گفتم بلند شو برو افغانی اومدم سرو صدا کنم درو سریع بست چسبید بهم دهنمو گرفت و گرما کیرش خورده بود به شکمم زور مردونشم که منو جذب خودش کرده بود گفت بخورش تا برم وگرنه نمیرم از اینجا به زور دستمو گذاشت رو کیرش گفت نگاه چه قد خوبه منم 2 ساعت دیگه خانوادم میومدن و زورم بهش نمی‌رسید گفتم باشه، رو مبل نشست من هی عذاب وجدان داشتم که این چه کاریه دارم میکنم دیدی گی شدی دیدی ابرو خانوادتو بردی ولی از یه طرف داغ شده بودم که تا کی بادمجون خیار یه بار واقعی تست کن دیگه دو به شک بودم تا خودش بلند شد منو نشوند و سرپا کیرشو گذاشت جلو دهنم گفت بخورش دیگه
تا اینکه خودش کلمو حل داد جلو کیرشو و من کیرشو کردم تو دهنم و اون خودش کله منو عقب جلو می‌کرد من دندون زدم و گفت باید با زبونت بازی کنی و نباید با دندون بری جلو و من دستو پا شکسته چیزی که می‌گفتو گوش میکردم دیگه دیدم این عجب حالی میده و من هی میخوردم دقیقا عینهو یه پورن استار داشتم کیر یه مردو میخوردم از یه طرف ناراحت بودم و از یه طرف حشری ولی حشری بودنم نمیذاشت به ناراحتی فکر کنم تا اینکه همینطوری که داشتم میخوردم یهو آبش

اومد همشو خالی کرد ته حلقم من اولین بار آب کیر خوردم بلند شدم اوق زدم چسبیده بود ته گلوم انگار داشتم بالا می‌آوردم انگار دلمم درد گرفته بود ولی از حق نگذریم مزه آب کیر تازه اومده بود زیر زبونم و واقعا از بوش و مزش که اول بدم اومد بعد یه ساعت دیدم لذت بخشه

تا اینکه کنکورم دادم و ریدم گفتم باز میخونم برا کنکور بعدی اما تو سرم چیزی جز حشر نبود دو سه باری همون کارگر اومد و براش ساک میزدم و دیگه از کیر خوشم اومد قشنگ دیگه یاد گرفتم چطوری باید مث یه جنده باشم لوسیون میزدم به کونم اگه کونم مو در می‌آورد سریع میرفتم میزدم ولی جز بادمجون چیزی نمیکردم تو سوراخش تا اینکه پیش خودم گفتم من که ساک میزنم یه بار کون دادنو امتحان کنم چندتا عکس با شلوار چرم گذاشتم کون باز تا یه پسر پیام داد علیرضا 23 سالش بود کیرش کلفت بود و رگ دار عینهو بادمجانی که میکردم تو خودم اومد حرف زدیم گفتم من دفعه اولمه اعتماد سخته من فانتزیام شلوار چرمه دوست دارم با شلوار چرم بدم کلی حرف زد آروم آروم مخمو زد و گفت فردا شب میام دنبالت چندتا سوپر فرستاد که گی بود گفت اینارو ببین اماده بشی تا فردا شب
فردا شب شلوار چرم پوشیدم روش اسلش به خانواده گفتم میرم بیرون با رفیقام اومد دنبالم و رفتیم طرف خونشون حس اینکه عینهو یه جنده میان دنبالت که ببرن بکننت داشت دیوونم می‌کرد دیگه عذاب وجدان گذاشته بودم کنار گفتم یه باره برا تست راحت باش ولی استرس داشتم که نکنه فیلم بگیره خفتم کنه بلا سرم بیاره تا خودش دستشو گذاشت رو رونم و گفت این عروس خانم چه قد ساکته امشب شب توئه قراره عروس بشی خانم خانما با این حرفا من حشری تر میشدم

رسیدیم داروخانه رفت کاندوم ژل روان کننده تاخیری گرفت گفت امشب میخام از عروسیت لذت ببری رسیدیم خونشون شلوار اسلشمو در آوردم اومد از پشت بغلم کرد و داغی کیرشو رو کونم حس کردم گفت ای کاش زن آیندم مث تو باشه و یه زره گردنمو میک زد بعد گفت برو تخلیه کن خودتو گفتم تخلیه چیه قشنگ برام توضیح داد و من تازه فهمیدم که چرا این پورن آستارا مدفوع ندارن رفتم عینهو حرفاش خودمو تخلیه کردم و اومدم بیرون دستمو گرفت آورد رو تخت خودش خابید گفت شلوارمو دربیار من هی میخاستم عذاب وجدان بیاد طرفم نمیذاشتم شلوارشو درآوردم و گفت آروم کیرمو از شرت بمال مالیدم و دیدم نم نم راست شد همونی که بود تو عکسا همونقدر کلفت همونقدر جذاب دیگه گفتم شب شب توعه همونکارایی که تو فیلما دیدی بکن شورتشو کشیدم پایین و شروع کردم خوردن دیگه تو ساک حرفه ای شده بودم ساک زدم تا دهنم درد گرفت و گفت دیگه بسه شلوارمو تا زانو کشید پایین منو خوابوند رو تخت گفت اولش درد داره ولی بعدش عادت میکنی سوراخمو ژل مالی کرد و کاندومو گذاشت رو کیرش پاهامو گذاشت رو شونه هاش یه زره سرشو فرو کرد من تختو چنگ میزدم گفت آروم باش نفس عمیق بکش دردش الان میخابه و نم نم هی فرو می‌کرد تا 3 4 دقیقه درد داشتم بعد آروم شد دیگه کامل کیرش تو کونم بود چی حس میکردم یه کیر واقعی که نبضش داره تو کونم میزنه نم نم تلمبه هاش بیشتر شده بود و من رو ابرا بودم انگار دنیا وایساده بود و من داشتم فقط لذت می‌بردم تا اینکه کیرشو در آورد منو به حالت داگی گذاشت کونمو میزون کرد و رو سوراخش و کرد توم و دیگه فقط صدای تلمبه هاش خونرو پر کرده بود

یه چند دقیقه ای اینطوری منو گایید و آخر منو سرپا کرد و گفت تکیه بده به دیوار و کونتو بده عقب من عینهو یه دختر حرف گوش کن هرکاری میگفت میکردم و اینطوری که کرد دیگه کیرش میخورد به پروستاتم و ناله هام رفته بود بالا تو اوج شهوت بودم چشام بسته بود حس کردم یه چیزی ازم اومد بیرون فکر کردم باز جیشمه اما نگاه کردم دیدم آبم بوده زیاد نبود اما خودش گفت به جمع کونیا خوش اومدی اب از کس پسرونت اومده بیرون معلومه داری حال میکنی و ضربه هاشو محکم تر می‌کرد
بعد گفت حالا میخوام یه کاری کنم فقط عروس خودم بشی کاندومو درآورد و منم خوابوند رو تخت افتاد روم کیرشو چندتا عقب جلو کرد و تمام آبشو خالی کرد تو کونم گفت آغاز زنانگیت مبارک از حالا تو شدی عروس خانم
اومدم بلند شم نزاشت تکون بخورم گفت همینطوری بمون حدود یه ربع آبش تو کونم بود که بعدا فهمیدم برا اینکه همیشه کون بدم کرده اما اثر کامل نزاشت روم ولی خب رو کیرش بد قفلی زدم طوری که چند وقت بعدم باز رفتم زیر کیرش
بعد یه ربع گفت من عرق کردم بیا با هم دوش بگیریم خجالت نکش مارو برد حموم وسط دوش گرفتن هی کونمو می‌مالید هی اسپنک میزد منو نشوند و گفت زیر دوش ساک زدن فانتزیمه منم خسته شده بودم فقط میخواستم در برم گفتم باشه شروع کردم خوردن تا باقی آبش از تخماش کشیدم بیرون و خالی کردم دهنم بعدم اومدم بیرون شلوارمو پوشیدم منو رسوند خونه و من تا 2 روز حتی نای حرف زدنم نداشتم چه برسه بلند شدن و اولین زنانگیمو با هیچ حسی عوض نمیکنم خیلی خوب بود

این تازه شروع بود در ادامه میگم چرا دوجنسگرام

نوشته: سیسی لاتکس پوش

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18