رفتن به مطلب

داستا سکس گی با راننده تاکسی

dozens

ارسال‌های توصیه شده

کیرگردی راننده‌ی تپسی

اون روز دوش گرفتم و همه جا رو تمیز و شیو کردم توشو شستم و رفتم یک بسته کاندوم و ژل لوبریکانت گرفتم که حین کار با تپسی کونی از عزا در بیارم. اون روز خیلی کونم میخارید و حسم این بود هرکس جور شد بهش بدم. آخه چند وقتی مریض بودم ‌و خیلی وقت بود سکس نداشتم.
قبلش تو شرکت کار می‌کردم و زیاد فرصت سکس نداشتم شبها خسته میومدم و می‌خوابیدم اما شرکت ورشکست شد و ما رو هم تعدیل کرد. اتفاقاً برای من بهتر شد رفتم تپسی کار کنم هم درآمدش بیشتر بود هم ارباب خودم بودم و هم میتونستم قرار بذارم هر جای تهران که کیر خوبی پیدا شد برم کیرسواری… در واقع تپسی یک جورایی برای من کیرگردی هم بود‌. البته به مسافرها هیچ کاری نداشتم. چندباری خانمها بعد سفر بهم گیر داده بودن اما نمی‌دونستن من خودم کونی‌ام. کیس ها رو تو تلگرام و اپ دوستیابی پیدا می‌کرم و بعد می‌رفتم اون قسمت شهر و قرار جور می‌شد. البته فیک هم زیاد بود. خلاصه اون روز چند تا مورد تهرانپارس جور کرده بودم رفتم اون سمت و دیدم دوتاشون آنلاین هستن. سلام کردم به جفتشون یکیشون سریع جواب داد. یک جوون خوشتیپ املاکی بود. بدن خوبی داشت کیرش هم بد نبود. خلاصه گفتم الان دارم میام اوکی هستی. گفت باشه بیا می‌برمت یک کیس خونه خالی دارم. رفتم اونجا دیدم اتفاقا موکت هم داره. انگار از اونجا زیاد استفاده می‌کرد. خلاصه لخت شدیم و خوابید بدنش شیو و تمیز بود. شروع کردم به خوردن بدنش از بالا تا پایین. رسیدم به کیرش دیدم بدک نیست کلفته. در همین حین که استرس پاره شدن داشتم حشرم زده بود بالا حسابی داشتم براش ساک و لیس میزدم. لیف لیف می‌کردم تا حال کنه هر چند لحظه کامل می‌کردم تو دهنم. اما بزرگ بود و زیاد نمی‌تونستم نگه دارم. دورو برش رو می لیسیدم و لب کلاهکش رو حسابی ساک زدم. گفت بسه داگی شو بکنمت. من هم کاندوم رو درآوردم و ژل زدم به سوراخم و کیرش. گفتم بذار بشینم روش باز بشه. اما هر کار کردم توش نمی‌رفت لامصب کلفت بود. حتی سعی کردم تمام وزنم رو بندازم روی کیرش تا بره تو اما نشد. گفت بذار داگی امتحان کنم ازش خواهش کردم یواش یواش بازش کنه. اون هم گفت باشه تو شل کن کاریت نباشه. من هم داگی شدم اون یک کم سرش رو مالید رو سوراخم بعدش کمرم رو محکم با دو تا دستش گرفت و با سرعت یکنواخت هول داد داخل تا اومدم داد بزنم دیدم تا ته فرو کرده. سوزش بدی داشت گفتم نگهش دار تا باز بشه. چند ثانیه‌ای نگه داشت و بعد آروم کشید بیرون و بعد شروع کرد آروم تلمبه زدن. سوزش سوراخم کم نمی‌شد اما لذت زیادی هم داشت. فکر کردم سوراخم پاره شده و خون اومده که انقدر می سوزه اما طوری نشده بود. چند دقیقه داگی منو کرد و بعد تلمبه‌هاش تندتر شد و حشری شده بود با کف دست می‌کوبید رو قنبلم و می‌گفت کونی منی. از طرفی شکمش هم می‌خورد به پشتم حسابی صدا پیچیده بود تو اون خونه که خالی هم بود. گفتم درد دارم بکش بیرون پوزیشنو عوض کنیم. به پشت خوابیدم و پاهامو دادم بالا تا از جلو بکنه. اون هم سریع دوباره فرو کرد تو سوراخم و پاهامو انداخت روی شونه‌هاش . این حالت برام جذاب بود که صورتشو می‌دیدم که هر لحظه شهوتی‌تر می‌شد. با دستام سینه‌ها و بدنشو می‌مالیدم و اون هم تلمبه می‌زد. و تو این حالت کیرش کامل می‌رفت تو کونم هیچ‌چیش بیرون نمی موند و خایه‌هاش می‌خورد به سوراخم. چند دقیقه تو این حالت کرد و گفت خسته شده بیا از بغل. من هم به بغل خوابیدم و یک پامو هوا کردم اون هم از پشت منو بغل کرد و تلمبه می‌زد اینکه تو بغلش بودم حس خوبی داشتم و دیگه دردی حس نمی کردم. بغل هم مثل سکس آرامش می‌ده. تو این حالت تلمبه زدنش سخت بود و آروم می‌کرد از طرفی روی موکت اذیت بودم. گفتم بیا بریم پشت اپن. بلند شدم و دستامو گذاشتم روی اوپن و خم شدم. اون هم قدش از من بلندتر بود کمی خم شد و کمی طول کشید تا سوراخ رو پیدا کنه. بهش گفتم تو بیا جلوتر و تکون نخور من عقب و جلو بکنم. خودم کونمو می‌چرخوندم و عقب و جلو می‌کردم. اون هم فقط کمرشو داده بود جلو. چند دقیقه هم اینطوری بهش حال دادم دیگه خسته شدم گفتم بیا بغل دیوار. در حالی که کیرش تو کونم بود رفتم چسبیدم به دیوار. اون هم شروع کرد به تلمبه زدن وحشیانه و سریع. فهمیدم دیگه داره آبش میاد. تو این پوزیشن آخر دو سه دقیقه بیشتر دوام نیاورد و دیدم شل شد و آبش اومد. گفتم بذار توش باشه تا خودش در بیاد. سوراخم حسابی باز شده بود‌. کیرش رو درآورد و تا رفت که کاندوم رو در بیاره بندازه تو یه چیزی جمعش کنه اثری ازش نمونه من مشغول لباس پوشیدن شدم. تا برگشت ازش خداحافظی کردم و سریع رفتم بیرون‌. داشت توضیح میداد اگر کسی چیزی پرسید چی بگم که گفتم جواب کسی رو نمی‌دم و به سرعت رفتم.
رسیدم تو ماشین و گوشی رو برداشتم دیدم اون یکی هم جواب داده. و چند بار نوشته بود الو الو. آرایشگر بود گفته بود مغازه‌اش پله داره بالای پله‌ها یک فضای خالی داره استراحت می‌کنه و اونجا مکان دنجی هست. مغازه رو می‌بنده و اونجا سکس می‌کنه. سرتون رو درد نیارم دیدم فاصله دو کیلومتر بیشتر نیست حتی نمی‌شه مسافر زد. گفتم دارم میام. مشتری‌ها رو ردشون کن بیام. گفت یک مشتری داشته که تموم شده الان تنهاست. رفتم اونجا دنبال پارکینگ بودم که پیدا نمی‌شد حدود دویست متر دورتر پارک کردم و رفتم دیدم در رو بسته و رو صندلی کنار نشسته. زدم به شیشه در رو باز کرد. گفت برو بالا من الان میام. هیکل درشتی داشت. ریشو سبیل داشت و شبیه بادیگاردها بود. بدن ماهیچه‌ای داشت و به خاطر همون دوست داشتم. فقط مونده بودم چکار کنم که با اون سوراخ آش و لاش نفهمه الان روی کیر بودم. خلاصه اومد بالا و اولش گفت ماساژ بلدی. گفتم زیاد نه اما می تونم‌. لباساشو درآورد و خوابید و من هم شروع کردم به ماساژ دادن از بالا. اومدم پایین روی باسنش حسابی مالیدم. دیدم اعتراضی نمی‌کنه لاشو باز کردم دیدم سوراخش هم بازه. خوابیدم روش، کیرمو گذاشتم لاش، در گوشش گفتم میخوای من هم بکنمت گفت نه فقط ماساژ بده. من هم شروع کردم مالیدن باسنش و هی لاشو باز می‌کردم و با سوراخش بازی می‌کردم لاپایی میزدم و می‌گفتم حیف این کون که نمی‌دی. گفت بذار برگردم و بلند شد به پشت خوابید. من هم سینه‌هاشو مالیدم. پشمالو بود زیاد حال نکردم بلیسم نوک پستونش رو خوردم و رفتم سراغ کیرش که نسبت به کیر قبلی کوچک‌تر بود. پرسروصدا براش ساک زدم حشری بشه و بعد چند دقیقه گفت داگی شو بکنمت که دیدم اینطوری حتما سوراخمو می‌بینه و می‌فهمه‌. گفتم بذار خودم می‌شینم روش باز بشه. کاندوم رو کشیدم رو کیرش و ژل هم زدم که می‌دونستم دیگه لازم نیست با این کون پاره. آروم سوراخمو تنظیم کردم روی کیرش و کمی آخ و اوخ کردم و خیلی آروم رفتم پایین که نفهمه قبلا باز شدم. بعد شروع کردم بالا پایین رفتن رو کیرش و چند دقیقه تو این پوزیشن بودم که گفتم میخوای حالا داگی بکنی گفت آره. داگی شدم و اون هم اومد پشتم و اولش آروم کرد اما یهو دیدم سرعتش خیلی زیاد شد. دیوانه‌وار می‌کوبید تو سوراخم اگه باز نبودم حتما جر می‌خوردم. گفتم بذار پوزیشن عوض کنیم گفت نه همین خوبه. حدود ده دقیقه وحشیانه کوبید من هم سعی کردم سوراخمو تنگ کنم تا زودتر آبش بیاد. بالاخره نفس نفس زد و آبش اومد. تا خواستم بگم بذار توش بمونه دیدم درش آورده، برگشتم دیدم حسابی عرق کرده. تو اون حالت وحشیانه که تلمبه می‌زد کیرم راست شد و کلی پیشاب ازش اومده بود. حسابی ارضا شده بودم. ازش خداحافظی کردم و رفتم سراغ رانندگی تپسی.
چند ساعتی با اون کون پاره رانندگی کردم همه مردها رو کیر می‌دیدم. عصر دیگه خسته شده بودم و داشتم سفرهای آخر رو می‌رفتم سمت خونه که دیدم امید پیام داد. نزدیک خونه خودم بود تازه پیداش کرده بودم اما کیرش حسابی کلفت بود و من تا به حال فقط براش ساک زده بودم و لاپایی. گفت میتونی بیای. من هم دیدم حالا که سوراخم اینقدر گشاد شده بهترین فرصته به اون هم کون بدم. بهش گفتم آره میام. گفت یک ربع دیگه بیا. من هم گفتم باشه خواستی این بار سوراخمو امتحان کن. باورش نمی‌شد گفت دمت گرم. اگه بذاری بکنمت خیلی عالیه حسابی تو کفم. برم سر اصل مطلب که سکس باشه، رفتم تو خونه‌اش که تخت دونفره داشت. خوابید روی تخت و من سریع لباساشو درآوردم و رفتم سراغ کیر گنده‌اش که ساک بزنم‌. ساک زدن کیر بزرگ که دهن رو پر کنه بزرگترین لذت زندگی منه‌. پنج دقیقه اطراف کیرش رو لیسیدم و خوردم حسابی راست شد. از کلفتیش وحشت کرده بودم اما هر چی کلفت‌تر می‌شد بیشتر حال می‌داد می‌کردم تو حلقم. کاندوم و ژل رو درآوردم که گفت من با کاندوم حال نمی‌کنم. گفتم من هم بی کاندوم کون نمی‌دم. خواهش و تمنا کرد دید راه نداره پا شدم که برم گفت باشه دیگه شق دردم بیا بکش روش. من هم کاندوم رو کشیدم و داگی شدم لب تخت اون هم کنار تخت ایستاد پشتم. کیرشو گذاشت دم سوراخم کمی مالید و بالا پایین کرد. بعد گذاشت وسط سوراخم و شروع کرد به تلمبه زدن یواش یواش. این حالت بهترین روش باز کردن کونه. اون هم چون کیرش کلفت بود استاد شده بود. یعنی هنوز تو نرفته اون عقب و جلو کردن رو شروع می‌کرد. کم‌کم دامنه تلمبه زدن رو بیشتر می‌کرد و پیشروی می‌کرد داخل. با آن روش حتی سوراخ پلمپ هم بدون ژل باز می‌شه.یکی دو دقیقه طول کشید با این روش کیر به اون بزرگی رو تا دسته کرد تو کونم. خایه‌هاش شل بود وگرنه اونارو هم جا می کرد. من هم وقتی حس کردم کامل رفته تو بهش گفتم نگهش دار درد دارم. بدجوری تحریک شده بودم. کیرش سوراخمو حسابی باز کرده بود. کم‌کم شروع کرد به تلمبه زدن و دیوانه‌وار داشتم تحریک می‌شدم. می‌دونستم به کیرم دست بزنم آبم میاد اما حسابی راست شده بود و دست خودم نبود آروم کیرمو گرفتم و یواش جلق می‌زدم تا آبم نیاد. اگر میومد حسم می‌پرید و نمی‌تونستم بهش بدم و ضدحال می‌شد. شروع کرد به اسپنک زدن. من هم کم‌کم از حالت داگی رفتم خوابیدم رو تخت اون هم خیلی تلاش کرد پشت من بیاد و تلمبه زدن رو ادامه بده اما کیرش دراومد. خوابید روم لای پامو باز کرد و کیرش رو گذاشت تو سوراخم و شروع کرد به تلمبه زدن. از این روشش حال می‌کردم که سریع عقب و جلو نمی‌کرد و تا ته فرو می‌کرد و تقریبا کلش رو درمی‌آورد و دوباره تلمبه می‌زد. حرفه‌ای بود. کیرش رو تو اعماق وجودم حس می‌کردم حسابی تو اوج شهوت بودم و گفت دوست داری عشقم گفتم آره جرم بده من دیگه زیرخوابتم و انگشتاشو کردم تو دهنم. چند دقیقه تلمبه زد و من حقیقتا چنین سکسی تا اون موقع نداشتم و روی آسمونا بودم. سرعتش رو زیاد کرد و نبض کیرش رو تو کونم حس کردم. آبش اومد. گفتم بخواب روم بذار توش باشه. دو سه دقیقه روم خوابید و کیرش کم‌کم کوچیک شد و دراومد.
اون روز بیشترین سکس رو تو یک روز داشتم. زیاد پیش میومد به دو نفر تو یه روز بدم اما سه تا نشده بود‌. کونم اون روز خیلی باز شد اما بعد از چند روز و نرمش سوراخم به حالت قبل برگشت. این بود داستان کیرگردی من با تپسی.

نوشته: رامتین

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18