رفتن به مطلب

داستان سکس با یک جنده

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

اولین و آخرین بار با جنده

سلام رفقای شهوتی کونباز،رامین هستم۲۰ساله دانشجو و اندام و همه چی معمولی،یک جوون بدبخت معمولی ایرانی،این هم نصیحته هم داستان.۲سال قبل نزدیک کنکور۲۴ساعته خونه بودم اصلا بیرون نمی‌رفتم.آخه خونه ای که هم پدر و هم مادرت فرهنگی باشند و دبیر مجبوری درس بخونی،مخصوصا اگه یک خواهر خر خون و دانشگاه رفته هم داشته باشی که از خودت بزرگتر هم باشه. خونه ای که ما خریدیم یک خونه ۲طبقه ویلایی۲۰سال ساخت ولی زیبا و بزرگه.قبلا خونه مال یک کفتر باز بوده که دور پشت بوم تماما دیواره.جونه خوابیدن توی تابستونه.بابام دیوارش و خراب نکرد و گفت تابستونا محرمه خوبه،مایکسال بود توی این محله بودیم.اون روز که تقریبا نزدیکای کنکور بود.رضا پسرعموی کسخلم اومد خونه ما گفت مشنگ اینقدر درس نخون شاید فردا مردی به کنکور نرسیدی به پدرم گفت عمو من و بچه های عمه و فلانی و فلانی.یک استخر خصوصی اجاره کردیم بزار رامین هم بیاد.خلاصه که من هم رفتم ۴عصرتا۸شب بود.۸که برگشتم بارون میومد شدید.پدرم گفت خوب شد اومدی بدو برو روی پشت بوم راه آب بارون رو باز کن تا آب از ناودان ها بریزه پایین که روی پشت بوم استخر درست نشه، بارون شدید بود ولی لباس خوب تنم بود رفتم بالا.قبلا تابستون راه آب رو نبسته بودیم موش افتاده بود داخلشون. الان که هر وقت بارون یا برف تموم میشد درپوش میزاشتیم…چیزی داخلشون نره.۴تا راه آب ۴گوشه پشت بوم بودن…لحظه آخر ته پشت بوم.خونه پشتی ما…که توی کوچه پشتی هستن،یعنی ما قطعه شمالی این کوچه ایم و اونها جنوبی کوچه قبلی…از پشت بوم ما اول حیاطشون دیده میشد بعد توی خونه،بارون عجیبی بود…توی خونه لامپش روشن بود.یا خدا چی بود.یک زنه قدبلند مو مشکی سفید ناز لخته مادر زاد عین پریزاد از جلوی پنجره رد شد.سینه ها بزرگ کمی اویزون کون گنده کوسش خوب دیده نمیشد.ولی زن زنه دیگه مخصوصا لختش،اون هم برای آدمی که کوس ندیده.پشت سرش دیدم دوتا پسره لخت شاید از من هم سن و سالشون کمتر بود.اونها هم پشت سرش بودن لخت قدبلنده کیرش خوب کلفت بود اما کوچیکه دراز و لاغر بود.زنه درست روبروی من روی تخت دراز کشید و اونها نوبتی عقب جلو گاییدنش.مخصوصا خر کیره خوب گایید من هم ازشون فیلم گرفتم…کیرم هم مث خر شق بود.آخه برای اولین بار بود که بطور زنده و طبیعی سکس میدیدم.بقيه اش یا فیلم بود یا داستان.ولی الان واقعی بود.کارشون که تموم شد پول دادن و رفتن،،فهمیدم زنه جنده است.خونه مال زنه بود اونها رفتن…من هم جقی زدم و رفتم پایین.در ضمن دوستان ارتفاع دیوار فقط۱ونیم متره فردا نخونید بگین چطوری دیدی،برای من اتفاقی همش از روی کنجکاوی و برای اولین بار بود.برگشتم پایین خیسه خیس بودم.مادرم گفت بدو برو حموم.دوباره‌ یادم اومد بازم جق زدم.مگه از ذهنم این جریان پاک میشد.توی خواب، بیداری،توالت همش سکسشون جلوی چشمم بود.نزدیک کنکورم هم بود.دیدن زن لخت و سکس زنده اونم اول جوونی ببین چه حس وحالی ازت عوض میکنه دیگه.فرداش بعداز ظهر تاغروب استراحت کردم.بعدش بلند شدم درس بخونم.تا۹شب مشغول بودم که زد به سرم برم روی پشت بوم.گوشی رو برداشتم و رفتم بالا.جالب بود باز هم مشغول سکس بود.باز هم دوتا جوون دیگه…اما صبرکن صبر کن.یکی از اونها جاوید رفیق دوران دبستان خودم بود که گاه گداری میدیدمش.هم محله بودیم ولی از دبیرستان به این طرف اون رفت هنرستان و من دبیرستان…فرداش ظهر رفتم در خونه اشون…اومد دم در گفت اوه داش رامین اینجا چکار میکنی؟بدون رودربایستی جریان رو گفتم. خندید گفت دهنت سرویس بچه کونی آمار میگیری.اون زنه کوسه رسمیه ولی اصلا بالای ۳۰سال نمیده عاشق نوجوونهاست،گفت ولی گرونه راهی ۱تومن میگیره.گفتم اوه چی زیاد.گفت کسی رو پیدا کن دونفری نفر پانصد بدین.گفتم قبول میکنه.گفت اون شبی یکبار مشتری راه میندازه.۸تا۱۰شب.فقط وقت میده.یک کوسکشه براش مشتری میگیره۱تومن میزنی کارت طرف اون هم وقت میده بهت.خلاصه راه و چاه رو بهم یاد داد.من هم موندم که چیکار کنم.خلاصه رفتم سراغ رضا کوسخول پسر عموم فیلمو نشون دادم گفت اوف چه کوسی.گفتم ۱تومن بده بریم بکنیم.پول از تو جور کردنش از من.گفت باشه.خلاصه کلام که هفته بعد به بهانه دوباره استخر اجاره کردن، که پدرم بزور اجازه داد رفتیم سراغ زنه…اوف از جلو عجب کوسی و قد وبالایی داشت.اول نوبتی کیرامون رو خورد.خوبیش این بود رضا کوسخول۱نخود شیره بهم داد با چای نبات انداختم بالا.که بقران اگه پدرم می‌فهمید جرم میداد.رضا اول کرد ولی آبش نمیومد که.گفت توی کونت هم بزاریم گفت بکن ولی باید ۲۰۰تومن دیگه بدین.گفت باشه…کوسخول گفت با کاندوم دوست ندارم آبم نمیاد بدون کاندوم بکنم.زنه هم از خدا خواسته گفت خودت میدونی،فقط بکن برو.من هم کف کرده بودم…رضا چند دقیقه ای کرد و زنه اینقدر گشاد بود نه جلو نه عقب آخ هم نگفت…رضا کارش تموم شد لباس پوشید و رفت کنار.نوبت من شد.گفت خوبه باز کیر تو یک‌کم جون دار تره،،کلفتره.در صورتیکه همچین هم از مال رضا کلفتر نیست…من هم کردم ولی اصلا چیزی احساس نمیکردم.خیلی خیلی گشاد بود.باور کنید اگه دونفری هم توی کوسش میزاشتیم براش مهم نبود آخ نمیگفت.فقط زیبایی بدنش خوب بود و قشنگی خودش.اخرش هم کردم کونش و اون هم بدون درد و رنجی تموم شد رفت…خلاصه ۱و۲۰۰حروم شد…چند روزی گذشته بود.انگار زیر شیکمم پشه گزیده دائم میخارید.تا سر کیرم.همش شاش داشتم و نداشتم…نمدونم چکارم شده بود.تا اینکه رضا آمد.گفت پدرسگ بدو بریم دکتر گفتم چرا.گفت زنیکه سوزاک داشته کیر وخایه ام همه درگیر شده.گفتم وای برای همینه نمیتونم خوب بشاشم…گفت بدو.اقا رفتیم دکتر و جریان رو گفتیم.ما رو ترسوند…حق هم داشت.بعد از کلی دارو ودوا.ورنجی که چند روز بعد توی شاشیدن کشیدیم.اقلا…تا الان۲بار آزمایش ایدز دادم.که شکر خدا منفی بوده.نمیدونید استرسش چقدر بده…آقا دوستان خلاصه که سراغ هرکی هرکی نرید.اگه هم رفتین اصلا بدون ۲تا کاندوم کاری نکنید…من چون اولین بارم بود و گول زیبایی زنه رو خوردم بیمار شدم.کیرم عفونت کرده بود ورم کرده بود.شانس آوردم دکتره خیلی مرد بود.توی مطبش سون به من و رضا وصل کرد سروم زد.ما رو دوساعتی نگه داشت و بهمون خندید.اگه پدرم می‌فهمید.از کون اعدامم می‌کرد…تازه میگن آزمایش HIV تا چند بار اونم هر۶ماه یکبار باید انجام بدی تا خیالت راحت بشه…این شد دیگه اولین و آخرین باری که جنده بازی کنم،،دوستان مواظب خودتون باشید…

نوشته: رامین

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18