رفتن به مطلب

داستان پسر بی غیرت مامان

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

بیغیرتی رو مامان

سلام من امیرم 18 سالمه این داستانی که میگم برای 2 هفته پیشه
من هیچوقت فکر نمیکردم فانتزی هایی که داشتم به واقعیت تبدیل بشه همیشه مجازی بیغیرتی میکردم رو مامانم ولی تو واقعیت اصلا از مامانم بگم مریم 40 ساله پوست سفید سینه 80
باسن بزرگ خوش فرم خیلیم فیسی خوشگله بعد ی روز مجازی با یکی آشنا شدم درمورد مامانم باهم حرف زدیم یه پسر جوون 27 ساله بود اسمشم علی بود گفتم مثل همیشه همینطوری درمورد مامانم چت میکنم لذتشو میبرم بعد کمی بحثمون جدی شد که گفت دوس داری شورت های خوشگل مریمو بیاری پیشم کمی حال کنیم جلوت شورتشو بو بکشم بمالم به کیرم که من شهوتم زد بالا انقدم حالم خراب شد پشت گوشی گفتم باشه من اوکیم لوکیشن داد گفت بیا اینجا خونه من اولش کمی تردید داشتم چون هیچ تجربه ای نداشتم از این کارا ولی خب انقد شهوت بیغیرتی داشتم قبول کردم بهم گفت شورت های خوشگل مامانتو برام بیار همون روز دو ساعت بعدش رفتم خونش رسیدم کمی حرف زدیم خوش و بش کردیم من خجالت میکشیدم نشست کنارم گفت نمیخای سوپرایز هاتو نشونم بدی که گفتم صبر کن دوتا شورت خوشگل سکسی مامانمو در اوردم یکی ابی بود که خیلی سکسی بود یکی هم مشکی برا ست سکسیش بود از اینا که هیج جای ادمو نمیگیره دادم بهش بو کشید شورت ابی رو گذاشت رو کیرش از رو شلوار گفت اینجا جاش بهتره اون یکی شورتو اورد سمت من گفت این قسمتی که کص مامانت میچسبه بهش رو بلیس مزه شو بچش لیس زدم با زبونم خیس کردم شورت مامانمو آروم آروم کرد تو دهنم شورتو کمی تو دهنم خیس شد شورت مریم بعد در اوردم نگام کرد گفت میشه ببوسمت اشاره کردم که اوکیه لباشو گذاشت رو لبام کمی خورد گردنمو بوسید بعد شلوارشو کشید پایین گفت عکس مامانتو بهم نشون میدی عکسو در اوردم نشون دادم گوشیو گرفت ازم گوشی تو دستش عکس مامانم گفت نمیخای شورت مریمو بمالی به کیرم نگاش کردم شورت مامانمو مالیدم به کیرش کشیدم دور کیرش توف زدم دستم کیرشو مالیدم خیس کردم کمی خیلی حس عجیبی بود برام اولین بارم بود نگام کرد گفت نمیخای با دهنت خیسش کنی یه نگاه به کیرش کردم یه نگاه به خودش آروم رفتم سمت کیرش لبامو گذاشتم رو کیرش آروم خوردم شورت مامانمم رو کیرش عکسشم جلو چشمام شهوت دیونم کرده بود هی از مامانم میگفت از سینه هاش از فیس سکسیش منم کیرشو میخوردم میگفت مریم ته حلقی دوس داره تلمبه میزد تو حلقم خفه میشدم با کیرش اولین بارم بود ساک میزدم میگفت همه جاشو بلیس آروم میلیسدم از پایین تا بالا که خواست بره سمت باسنم نذاشتم میترسیدم اونم همون اولین بار گفت باشه سمتش نمیرم نمیخام اذیت بشی منم کیرشو میخوردم میگفت شورت مامانتو بذار روش بخور با کیرم با طمع شورت مامانم کیرشو میخوردم اون یکی شورت هم دستش یه دستش هم عکس مریم اخراش بود گفت داره آبم میاد که سرمو اوردم بالا شورت آبی رو کشیدم دور کیرش مالیدم ابش رو اوردم رو شورت مامانم خیلی حس هیجان و شهوت داشتم که بعد منم شلوارمو دادم پایین شورت مامانمو بو میکردم همون که ابشو خالی کرد روش مالیدم خودمم ارضا شدم خیلی حس خوبی بود و برام لذت داشت دیگه اینطوری شد منم پاشدم تو شوک بودم هنوز نموندم زیاد پیشش آماده شدم خدافظی کردیم رفتم
تا دو روز هنگ کرده بودم چون فکرشو نمیکردم یروز تو واقعیت همچین کاری کنم از اون روز ب بعد هم دیگه نتونستم راستش حس پشیمونی داشتم ولی واقعا خیلی آدم خوبی بود
خوب یا بد تعریف کردم ببخشید اولین بارم بود داستان مینویسم هرچی هم تعریف کردم واقعیته ممنون

نوشته: امیر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18