رفتن به مطلب
  • آخرین مطالب ارسال شده در انجمن

• behrooz
      داداش کیرکلفت   وقتی یه زن طلاق میگیره وبر میگرده خونه باباش اولش همه دلگرمی بهت میدن و به دیدنت میاند ،ولی من خوب میدونم که همه ته دلشون فکر میکنند که دیگه جنده شدی و همه به یه چشم دیگه بهت نگاه میکنن،زنهای دروهمسایه هم که سریع میخوان پسرای ترشیدشون که ده و بیست سال بزرگتر از تو هستن و دیگه بازنشسته شدند و یا هر چی کور و کچل تو فامیلشون دارند بندازن بهت چون دیگه بیوه ای و دست دوم ، مردای پیرو جوون محل دوست و اشنا هم که فکر میکنند دیگه بعد از سه بارازدواج و طلاق تو زندگی راهت وا شده و دیگه جنده ای هرکی بهت یه متلکی میندازه میخواد برات یه کاری بکنه تا بهت نزدیک بشن و آخر سر هم تا دسته بکننت و تو همه محله کار بزنه که طرف جنده هستش ، سه تا شوهر تو نه ،ده سال راستش ، همه دنبال اینن که من یجوری بهشون راه بدم و یا صیغشون بشم که هر موقع راست کردند بیان پیش من و من لنگهام را براشون باز کنم و من را ازکس و کون بکنندو اخرشم سر کیرشون را بکنند تو حلقم که براشون بخورم بعدش هم با افتخار که خواهر رفیقمون را کردیم تشریف ببرند . من و داداشم از دوران مدرسه تو یه طبقه جدا از پدر و مادرمان زندگی میکنیم، و هیچ وقت یادم نمیره که چقدر داداشم از همون دوران با چشم شهوت به من نگاه میکرد و همیشه چند تا از شورتهام از تو کشوی لباسهای زیرم غیب میشدند و یه مدت بعد دوباره سره جاشون بودند، وهر موقع داداشم را میدیدم چشماش یا لای پام بودند و یا تو پستونام و از پشت سرم هم میدونستم که با چشماش من را از کون میکنه ، و حالا که برگشتم خونه و الان دوسال و نیم میشه و داداشمم چشم چرونتر شده خودش به عناوین مختلف میماله به من ، بغلم میکنه برام هدیه میخره و چند وقته که متوجه شدم وقتیکه حموم هستم و دارم خودم را میشورم از پنجره حموم منو دید میزنه ،داداشم که اهل ورزش هستش و بوکسوره و یه هیکل چهار شونه قد بلند و ورزیده داره و وقتیکه من را بغل میکنه من مثل موش میمونم ،خلاصه بگم که وقتی داداشت دنبال کردنته فکر کن غریبه ها چی فکر میکنند البته من که الان نزدیک سه ساله که هیچ سکسی نداشتم و منی که زمان شوهر داریم لاقل هفته ای سه بار لنگام هوا بود و آقای خونه تا نمیکرد و من را به تخت نمیدوخت راضی نمیشد الان این همه ساله که رنگ کیر را به خودم ندیدم و راستش خیلی دلم هوس کرده که چند نفری من را چهار دست و پا بکوبند زمین و مثل وحشی ها یه دل سیر بکننم، راستش خیلی دلم میخواهد یکی شاید بهتره بگم دو سه نفربا هم من را بدون اینکه بدونم شب توی خواب بیایند تو اطاقم و لباسهام را در بیاورند و دست و پای من را بگیرند و تا دسته از کس و کون من را بکنند و سومین نفر بکنه تا دسته تو حلقم و براش بخورم و به من تجاوز کنند،بعد از این رویا بلخره تصمیم گرفتم که مچ داداشم رو بگیرم ، یه مدت سعی کردم بیشتر باهاش بازی کنم فکر کردم یواش یواش بهش راه بدم ، وقتی پا میشدم ویا مینشستم لای پام رو بیشتر باز میکردم میدونستم که اون نگاه میکنه وقتی کسی خونه نبود لباسهای نازک تر و باز تر میپوشیدم سینه هام رو بیشتر نشون میدادم میدیدم که چشاش داره در میاد، یه روز که تو حموم بودم دیدم که داره منو یواشکی نگاه میکنه منم تمام تنمو کفی کردم پستنامو مالیدم هی لای پام دست کشیدم و بلخره خوابیدم رو زمین حموم لای پام رو باز کردم و رو کسم کف ریختم چشام رو بستم و شروع به دست کشیدن تنم کردم راستش خودمم دیگه حشری شده بودم احساس میکردم که ابم داره میاد راستش خودمو گذاشتم جای داداشم که اگه منم پسر بودمو خواهرمبعد از سه بار ازدواج طلاق گرفته و بیوه مثل هلو تو خونه بود ، شاید فکر کردنش تو مغزه منم بود که حالا که همه خواهرم را گاییدن و دیگه پرده نداره منم یه دور بکنمش ، ولی با این حال میدونستم دارم خواهرشو میگام خلاصه خودمو شستم با حوله کوتاه پستونام قلنبه از بالای حوله زده بود بیرون و رون‌های سفیدم از پایین، من هنوز شورت پام نکرده بودم و ازحموم و آمدم بیرون تنم را خیلی خشک نکردم قطره های اب هنوز رو تنم بود و موهام خیس و گرما و بوی حموم از رو تنم پخش میشد، رفتم پیش داداشم دیدم داره پر پر میزنه بهش گفتم چی چیزی شده چرا اینقدر سرخ شدی حالت خوب نیست ،زیر چشمی دیدم کیرش تو شلوارش راست شده ، داداشم که یه هیکل زمخت و و رزشکاری داشت و گاهی که دستم را میگرفت زبری انگشتاش را حس میکردم من را بیشتر حشری کرده بود و دام میخوایت که با انگشت‌های زبرش تو کسم را بخارونه ، خلاصه احساس کردم که تقصیر منم هست ، بهش گفتم بیا تو اطاقم میتونی پایه تختمو سفت کنی؟ و رفتم تو اطاقم بعد چند لحظه اونم امد که گفت بالا یا پائین گفتم نمیخواد ولش کن بعد حولم رو انداختم و لخت و ایستادم جلوش یهو شوکه شد و با دیدن بدن لختم و سیاهی پشمای کسم که جلوی کسم را پر کرده بود، بهش گفتم که میدونم که دردت چیه و چی میخواهی، خشکش زده بود با چشاش داشت پستونام رو میخورد گفتم معطل چی هستی فکر کردی نمیدونم که منو همیشه از پنجره حموم دید میزنی و یا برام راست میکردی و شورتام را از تو کشوم بر میداشتی، بیا الان همش مال تو بهم نشون بده که چقدر قدرشونو میدونی اینارو گفتم خوابیدم رو تخت و لای پام را براش باز کردم، خودمم از خود بیخود شده بودم ابم داشت میومد وکسم خیس اب شده بود ، دوست داشتم حسابی بکنتم ، از عقب و جلو پارم کنه طوری بکنه که استخوانهم جابجا بشند . دوباره کیرش راست شد ،شلوار و بلوز و شورتش را در آورد باورم نمیشد که داداشم کیرش اینقدر کلفت و دراز باشه سره کیرش سرخ شده بود و رگاش زده بود بیرون و داشت آبش میومد، امد کنارم و شروع کرد به تنم دست کشیدن هنوز باورش نمیشد که بهش گفتم مردشی یا نه که پستونامو گرفت تو دستش و شروع به مک زدن کرد بهش گفتم من خواهرتم ولی میخوام خودت خواهرت را بگایی و مثل یه جنده من را بکنی بهم رحم نکنی و هر حرفی تو دهنت آمد بهم بگی تا حشری تر بشم، من که با این حرفه‌ام انگار بهش نیرو داده باشم و حشری تر سده باشه، با دستهای زمختش شروع تنم رو مالیدن و میخراشوند و این باعث میشد که شهوتی تر بشم من حسابی حشری شده بودم دستش رو گرفتم گذاشتم رو کسم داشت و کیرشو گرفتم تو مشتم گفتم حیف نیست کس خواهرت رو فقط غریبه ها بکنند ،کیرش رو فشار دادم و دستم از آب کیرش حسابی لزج شده بود ، آبش را مالیدم به کیرش و به تخماش و با تخماش بازی کردم و ماساژشون دادم و لای پام رو براش باز تر کردم تا بفهمه که منم دلم میخواهد که بکنه تو کسم ،بهش گفتم که هر کاری میخوای باهاش بکن، که با سر رفت لای پام و شروع کرد به خوردن کسم با دستاش کسم را از هم باز کرد و چوچولم را مک میزد با تمام وجودش میمکید و من غرق شهوت شده بودم کلفتی کیرش من را به وجد آورده بود کیرشو گذاشت لای شکاف کسم و شروع به بالا پایین کرد و شروع کردیم به لب گرفتن و خوردن زبون همدیگر و مثل گشنه ها گردن و لاله گوشم را میخورد. آروم رفت پایین تر و به خوردن پستونام ،نوک پستونام از شهوت سفت شده بود و دلم میخواست که آنها را محکم تر مک بزنه و گازشون بگیره ،داداشم دیونه شده بود و مثل دیوانه ها پستونم را میخورد و تو دهنش فشارشون میداد و من به خودم میپیچیدم ،با اینکه نه سال با سه تا شوهر زندگی کردم ولی هیچکدومشون مثل داداشم من را حشری نکرده بودند، گفت میخوام همچین بکنمت که صدای عربدت صد تا خونه اونورتر بره دیگه حسابی حشری شده بودم تو دلم گفتم بکن توش لعنتی عذابم نده تا حالا اینقدر کسم خیس نشده بود تا بلخره نوکش رو کردتو کسم داشتم لذت مبردم چوچولم داشت کیف میکرد داشت تنم رو میخورد پستونامو گاز گاز میکرد نوک پستونم رو لیس میزد گفتم گازشون بگیره اونم شروع به گاز زدن کرد یه درد لذت بخش بهم میداد وبلخره لنگام رو تا میتونست از هم باز کرد به حدی که داشتم جر میخوردم و دوباره کیرش را گذاشت وسط لنگام وتوی پشمام بالا و پایینش میکرد تا اینکه کیرشو بدون هیچ رحمی تا دسته کرد تو کسم یه درد وحشتناک داشت و از یه طرف لذت بخش، خیلی وقت بودکه کسم رنگ کیر ندیده بود،و حالا دوباره داداشم داره کسم را روغن کاری میکنه و شروع کرد به تلمبه زدن ،داشت چشمام از حدقه میزد بیرون، با اینحال با چشام بهش نشون دادم که سفت تر بکنه، کیره کلفتش حسابی دهنم را آب انداخته بود دلم نمیخواست که کردنش تموم نشه تازه داشت لذت کس دادن دوباره یه دوران جدید تو زندگیم باز میکرد و از اینکه داداشم منو میکنه بیشتر لذت میبردم و میدونستم که لااقل بهم خیانت نمیکنه ،فقط کیرش خیلی کلفت و دردناکه، پاهام رو میخواست بیشتر باز کنه ولی دیگه جا نداشت داداشم شده بود مثل یه حیوون گشنه که تازه بعد از یه گشنگی طولانی داری بهش غذا میدی ، داشت حسابی من را میکرد و یواش یواش صدام شده بود مثل زوزه که زیره کیر از حلقومم در میومد، خیس عرق شده بود که بهش گفتم سفت تر بکنه که داداشم من را چرخوند و دستاش را روی مچ پاهام که تا کنار گوشم آمده بود بالا سفت فشار میداد و پاهاش را رو دیوارگذاشت و درحالی که کیرش تو کسم بود با تمام نیرو به دیوار فشار میاورد و کیرش با تمام قدرت خودش و فشاره روی دیوار میرفت تو کسم و میکشیدش بیرون ، من دیونه این طریق کردنش بودم که کلفتی کیرش تمام استخوان هام را جا بجا میکرد ‌کلفتی و درازی کیرش تمام وجود من را پر میکرد و گاهی حس میکردم که از حلقومم میزنه بیرون ، دوست داشتم که کردنش تموم نشه و و درد لذت بخشی که از کردنش داشتم و میدیدم که با چه ولعی من را میکنه، احساس میکردم که طی این همه سال چقدر حسرت کس من را کشیده و حالا که بهش رسیده داره کس خواهرش را میگاد.پستونام قرمز شده بودند جای دندان‌های داداشم و یا جای مک زدن هاش رو پستونم افتاده بود و میدونستم که فردا تمام پستونام و تنم کبود میشه، تا بالاخره آبش اومد همه رو پاشید رو شکم و پستونام و شروع کرد صورتش رو به کسم مالوندن و کسم رو لیس میزد و هیچی مثل مک زدن کسم‌تو دهنش نبود چنان می مکید که انگار الان تمام دل و رودم از کسم میاد بیرون تمام آب کسم را میمالید به صورتش و تا ته آبم را میخورد ،، چنان با شهوت از کسم میخورد و آب کسم را لیس میزد و با خوردن آب کسم چنان ملچ ملوچی را مینداخت که هر کی میشنید دهنش آب می افتاد و فکر میکرد که چی داره میخوره. ،بالاخره آن روز به شب رسید و داداشم بعد از چهار بار کردن و مثل دیوونه ها هنوز داشت از خوردن کسم و لیس زدنش و می مکیدنش لذت میبرد ، تنم سر تا پا پر از آب داداشم و آب خودم شده بود . تا بالاخره بعد از چهار بار گاییدنم دست از کردنم کشید ولی تا صبح سرش لای پام بود و از کسم میخورد. و الان بعد از چند ماه هنوز از کردناش سیر نشدم و قرار شده که بریم مسافرت و یکی از دوست‌های کیر کلفتش هم با خودش بیاره تا نفری بکنند. نوشته: فرحناز
    • behrooz
      صبح کس کردم شبش سه نفر کونم گذاشتن   سلام محمدم یه پسر دوجنسگرا که داستان نوشته بودم که هم به دختر حس دارم هم به پسر بریم سراغ داستان قبل عید بود که من دیگه انقد داده بودم سوراخم حسابی گشاد کرده بود و دیگه اختیار کونم دست خودم نبود دیگه داشتم زده میشدم گفتم برم یه چند بار کس بکنم از فکرش بیام بیرون چند بار کس کردم و خودمو اینطوری تخلیه کردم تا عید شد رفتم شمال ما 2 تا ویلا داریم تو شمال که یکیشو اجاره میدیم به مسافرا که خرج سفر در بیاد 2وم فروردین بود که 3تا پسر تبریزی از طرف املاکی اومدن خونه رو اجاره کنن ما اول نمی‌دادیم به مجرد ولی دیگه چون ویلا پر شده بود یه ذره بیشتر قیمت گفتیم قبول کردن ماشینو برداشتم رفتم خونه رو نشونشون دادم بعد من کلا دیگه شورت مردونه نمیپوشم همش زنونه اومدم خم شدم جلوشون که لوله گاز و اینارو نشون بدم شورت من که رنگ روشن بود دیدن همشون یکی از اونا گفت جوون منم خندیدم گفتم دلت نخواد دیگه هیچی نگفتن کلیدو دادم گفتن اینجا فقط به گوه نکشید مجردید نیایم ببینیم شورت و سوتین افتاده گفت نه ما نمیدونیم کجا باید پیدا کنیم کسی که مث شما از این شورتا میپوشه گفتم نه من به شورت زنونه بیشتر حس دارم خندیدو گفت مردم مردای قدیم و منم هیچی نگفتم کلیدو دادمو رفتم شبش یکی از رفیقا اس داد که یدونه جنده گرفتیم بیا بریم از صبح تا ظهر گفتم باشه رفتم تا ظهر ما اینو گاییدیم ابمونو خالی کرد اومدم خونه رفتم دوش گرفتم غروب یکی از این پسرا بهم پیام داد سلام آقا محمد خوبی گفتم قربونت مرسی جانم گفت والا من این گازو نمیتونم روشن کنم انگار خراب شده شما میای نگاه کنی گفتم خب بزار فردا میام گفت نه اخه میخایم آشپزی کنیم بیا حالا یه کمکی به ما بکن عرقم داریم دوتا پیک باهم بخوریم من اولش شک کردم گفتم یه نقشه ای هست چون گاز مشکلی نداشت ولی گفتم باشه طبق معمول شورت زنونه که رنگ آبی روشن بود پوشیدمو سوییچ ورداشتم رفتم ویلا گفتم چی شده داداش گفت چه به موقع اومدی بیا دوتا پیک بخوریم منم دوتا پیک خوردم رفتم سرگاز خم شدم ببینم لوله باز گیر کرده یکیشون اومد کیرشو چسبوند به کونم گفتم چیکار میکنی داداش گفت شورت زنونه میپوشی بایدم مث زنا رفتار بشه باهات گفتم جنبه نداری باهات میگم میخندم که یکیشون پرید درو قفل کرد گفت امشب باید یه حالی بهمون بدی ما الان مستیم نمیزاریم بری منم گیر افتاده بودم بین 3 تا تبریزی گفتم ‌شرطط داره گفتن چی گفتم من تا کاندوم نباشه نمیدم گفتن شبو خراب نکن بیا یه باره گفتم تا کاندومو نباشه نه وگرنه سرو صدا میکنم همه بیان تا یکیشون گفت من میرم میگیرم تا اون بره بگیره من که دیدم دیگه چاره ای ندارم باید امشب بدم به 3 نفر گفتم حداقل برم تمیز کنم خودمو رفتم تخلیه قشنگ کردم شلوارم در آوردم با یه شرت زنونه موندم فقط جلوشون دیدم نشسته بودن رو مبل رفتم گفتم فقط همین امشب منم میهمانم دیگه نیاید بگید هر روز بیا اینا گفتن نه باشه یه زره با کیرشون بازی کردم تا نفر 3وم با کاندوم اومد یه زره از کونمو و رونم تعریف کرد و بلندم کرد منو چسبوند به دیوار شروع کرد اسپنک زدن به کونم من چون صبح کص کرده بودم زیاد میلی نداشتم ولی کم کم داشتم داغ میشدم اسپنکاشو زد دونه دونه شلواراشون در آوردن 3 تا کیر جلوم بود 2 تا بزرگ یدونه معمولی شروع کردم براشون خوردن آخ که. نمیدونید وقتی نشستی داری کیر یه مردو ساک میزنی چقد باحاله ساک زدم اونا هم ترکی ترکی حرف میزدن میخندیدن تا گفتم بسه بریم رو تخت رفتم روتخت کاندوم 2 تاشون گذاشتم یه کرم بود زیر تخت یه ذره مالیدمو اومدم یکیشون اومد جلو دهنم یکیشون رفت پشتم داگی اول یه زره کرد توش نرفت ولی گفت جنده امشب بازت میکنم و با قدرت تمام کرد توم من از درد کیر اون یکیو گاز گرفتم دوتا چک محکم زد تو گوشم گفت یه بار دیگه گاز بگیری مجبورت میکنم عنمو بخوری تحمل کن زن جنده اونی که کرده بود تو کونم بدون اینکه جا باز کنه شروع کرد تلمبه زدن داشتم جر میخوردم از درد گفت آره همینه کونیارو باید اینطوری گایید سرعت تلمبه هاش بیشتر کرد محکم کرد بعد دوستش گفت بیا کنار اومد کنار نشست کیرشو داد دستم گفت بمال اون. اومد یه تف زد سوراخم دوتا اسپنک زد و اونم شروع کرد منو داگی کردن حالا من یه کیر دهنم یه کیر کونم یه کیر دستم تلمبه هاشون زیاد بود نفسمو بند آورده بود اما اونا اهمیت نمیدادن. اونی که کیرش دهنم بود میگفت اگه ساک نزنی واییی پامو میکنم تو حلقت یه ذره اینطوری منو گاییدن تا من گفتم یکی بشینه من بشینم رو کیرش سواری برم منم داغ بودم رو ابرا اون اولی خوابید منم رو کیرش نشستم اون یکی که. کیرشو میخوردم اومد وایساد جلوم کیرشو باز کرد دهنم دیگه صورتم قرمز قرمز شده بود منم رو کیرشون بالا پایین میشدم اولیه جاشو داد به دومیه و گفت من داره ابم میاد کاندومو در آورد اومد جای اونی که کیرش دهنم بود و گفت بخورش کونی جنده یه ذره که خوردم آبش خالی شد تو دهنم گفت شما این کونی رو بکنید من میرم سیگار بکشم بعد برم دوش بگیرم اونی که نفر دوم بود منو خوابوند رو تخت پاهامو گذاشت رو شونش و شروع کرد تلمبه زدن یه ذره دیگه گذشت کاندومو درآورد اومد ابشو ریخت رو صورتم و گفت من میرم دوش بگیرم موند نفر آخری گفت من اینطوری حال نمیکردم برا همین وایسادم حالا نوبت منه کاندومو گذاشت گفت برو دوباره خودتو بشور رفتم صورتمو شستم کونمو تمیز کردم گفت من نگفتم بهشون من تاخیری زدم ابمم دیر میاد خشن میکنم منم حتی حال نداشتم حرف بزنم گفتم هرکاری میکنی بکن فقط ولم کن برم گفت باشه منو داگی. کرد شروع کرد تلمبه زدن دیگه تلمبه هاش خیلی محکم بود من موندم کون خودم هیچی تخمای خودش نمیترکید بعد بلندم کرد چسبوند به دیوار منو و شروع کرد تلمبه زدن این روش که منو میگان ابم میاد ناخودآگاه بعد چند تا تلمبه آبم اومد گفت همشونو بخور ابتو بخور مجبورم کرد آب خودمو خوردم و دوباره شروع کرد تلمبه زدن یه ذره دیگه زد گفت بخواب کف تخت من میام روت خوابیدم دیگه دوست نداشتم بلند شم انقدر بی جون بودم ولی یه مرد داشت تلمبه میزد بهم باید تحمل می‌کردم یه ذره اینطوری تلمبه زد گفت من خسته شدم آبم نمیاد شروع کن تخمامو خوردن ساک بزن زانو زدم کاندوم درآوردم تخماشو خوردم با کیرش بازی کردم ساک زدم تا ابش اومد ابشو همرو خالی کرد تو دهنم گفت اینم سزای کسی که شورت زنونه میپوشه بعد منو مث یه جنده لباس تنم کردن نذاشتن حتی خودمو تمیز کنم انداختن تو ماشین من با کونی جر خورده و دهنی کثیف رفتم طرف خونه مستقیم دوش گرفتم و به خانواده گفتم خوردم زمین بدنم درد میکنه و تا الان هرجا خواستن برن خانواده نرفتم چون حال ندارم اگه غلط املایی داشتم ببخشید نوشته: سیسی لاتکس پوش
    • behrooz
      یه قطرش بریزه زمین میکنمت   با سلام محمدم 25 سالمه 2 تا داستانای خودمو نوشتم که نمیدونم چطوری باید اینجا بزارم تا بخونید این داستانی که میخوام بگم داستان فقط ساک زدنمه رفته بودیم شمال و من دیگه از کیر دور شده بودم و نسخ کیر بودم چندروز پیش 4 تا پسرداییام گفتن بریم یه ویلا بگیریم استخر دار حالا که هوا سرده بریم تو استخر گفتیم باشه رفتیم ویلارو گرفتیم 4 تا پسرداییام با 2 تا رفیقامون و 3 تا دختر رفتیم ویلا خندیدیم رقصیدیم یکی از پسر داییام که مایو پوشیده بود دیدم کیرش باد کرده رفتیم تو استخر خودمو چسبوندم بهش که کیرش هی بخوره بهم توجه ای نکرد فکر کرد دارم شوخی میکنم باهاش تا اومدیم بیرون اون دخترا سر یه سری بی لول بازی پسرا بعد استخر قهر کردن رفتن خونشون ما 6 تا پسر موندیم شروع کردیم عرق خوردن تا اون پسرداییم که کیرش خیلی گنده بود و منو جذب کرده بود بد مست شد و اصن چشاش باز نمیشد بلندش کردیم بردیمش طبقه بالا که بخابه تا صبح دوباره نشستیم خودمون عرق بخوریم من گفتم من برم یه سر بهش بزنم ببینم حالش خوبه میام رفتم پیشش دیدم اصن بیهوش انگار هرچه قد صداش کردم نفهمید فکر شیطانی زد به سرم درو بستم پرده هارو کشیدم شلوارشو کشیدم پایین چی میدیدم یه کیر کلفت و گوشتی اولش گفتم بزار برم رو کیرش بعد گفتم نه کثیف کاریه پس کشوندم لبه تخت زانو زدم جلو کیرش و شروع کردم از تخماش خوردن لیس میزدم تخماشو و با کیرش بازی میکردم راست نمیشد ولی نیمه راستشم کلفت بود دیگه کیرشو کردم تو دهنم و شروع کردم ساک زدن به هر روشی بود داشتم ساک میزدم و اونم هیچ حسی نداشت تو همین حین ساک زدن بودم یهو درو یکی از رفیقامون باز کرد و دید منو تو اون وضعیت یه نگاه کرد و هیچی نگفت درو بست من استرس داشتم میمردم ولی هنوز از کیرش سیر نشدم گفتم حالا اون مست بوده ندیده همینطوری براش خوردم تا اخر ابش اومد و ابشو خوردم لبامو تمیز کردم برگردوندم سر جاش و رفتم بیرون پیش بچه ها نشستم یه زره عرق باز خوردیم و رفتیم بخابیم من رفتم دسشویی که مسواک بزنم در دسشویی باز شد همون رفیقمون اومد گفت ببین مال اونو میخوری مال منو نه منو گفتم چی میگی توهم زدی گفت زر نزن کونی مال اونو خوردی منم منم باید بخوری دختره رفته تو باید جاش پرکنی گفتم من نمیدما فقط ساک گفت باشه منو برد تو اتاق درو قفل کرد لباسشو شلوارشو درآورد زیاد کلفت نبود مث اون پسرداییم ولی بس بود گفت ببین اگه یه قطرش زمین بریزه کونت میزارم خودش کرد تو دهنم به زور میگفت بخورش کونی بخورش جنده بعد به دختره خیالی فش میداد دیدی جنده قهر میکنی میری من بدون سوراخ نمیمونم بیاا ببین جنده این کونی برام میخوره و شدت تلمبه هاشو از حرص تو دهنم بیشتر می‌کرد من حتی نفس نمیتونستم بکشم میگفت اره باید خفه شید باید خفه شی کونی بخورش که اگه نخوری میکنمت کیرشو تا ته می‌کرد تو حلقم نگه می‌داشت براش اهمیت نداشت نفس بکشم یا نه هی تلمبه میزد تا اخر داشت ابش میومد دوتا چک سکسی زد به صورتم موهامو گرفت منو انداخت رو لبه تخت خودش اومد بالا سرم تخماشو گذاشت رو چشام گفت یه قطره آبم بریزه از دهنت بیرون باید از سوراخ کونم بلیسی تا بالا بلکه نکنمت منم حشری بودم میگفتم چشم کیرشو کرد تو دهنم و خودش تلمبه میزد تا آخر آبش اومد چه آب غلیظی و زیادی اصن اون حجم آب ندیده بودم تا حالا بعد من دهنم درد گرفته بود موهامو گرفت درو باز کرد من از اتاق انداخت بیرون درو بست عینهو یه جنده البته صبحش کلی ازم عذرخواهی کرد گفت مست بوده عصبی بوده سری بعدی هم کیرشو خوردم اما خیلی مهربون تر باهام بود و کلی قربون صدقم میرفت نوشته: سیسی لاتکس پوش
    • mame85
      بدن نمایی دختر خوش استیل ایرانی . تایم: 01:30 - حجم: 10 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
    • mame85
      بدن نمایی داف خوشگل ایرانی . تایم: 01:30 - حجم: 10 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18