رفتن به مطلب

داستان سکسی زن تو پر آخوند

migmig

ارسال‌های توصیه شده

زینب زن آخوند

سلام
من اسمم شهرام ۳۴ سالم اهل یکی از شهرها جنوبیم خیلی رابطه سکسی داشتم و این اولین داستانم ک میخوام بزارم تو سایت اگ ازش استقبال شد بقیه خاطره هام میگم خدا شاهده داستانا من کلمه کلمش حقیقت داره جز اسم آدما و شهر از دروغ متنفرم
حدودا ۵سال پیش تو اینستا با یکی از فالورام خیلی جفت جور شده بودم تو لایو همدیگه میرفتیم خلاصه خیلی باهم صمیمی شده بودیم اسمش زینب بود۲۳سالش ریس بسیج یکی از شهرهای کوچیک استان فارس شوهرش برقول خودش طلبه بود بچه نداشتن بعد ی مدت گفتم میخام بیام ببینمت اولش باور نکرد گفت ای همه برا دیدن من میخای بیای گفتم اره گفت باش فلان روز بیا گفتم صب زود حرکت میکنم قبل ظهر اونجا باشم گفت اوکی من شب زنگ زدم شراب اوکی کردم صب زود راه افتادم دور ور ساعت ده یازده رسیدم شهرشون لوکشن براش فرستادم چند دقیقه صب کردم زینب خانم تشریف اوردن دختر چادری قد تقریبا۱۵۷ تو پر اومد عقب نشست من حرکت کردم گفت پرده شیشه جلو بکش اینجا همه اشنان ما پرده کشیدیم اومد جلو نشست چادر در اورد گذاشت پشت واای چی میدیدم ی دختر دختر سفید لبا برجسته صورت تو پر با چشم مشکلی سینه ها بزرگ ی تاب با شلوار لی رونش توش میخاس بزنه بیرون همونجا راست کردم براش رفتیم جلوتر در مغازه برا مشروب مزه ک گفت گرفتیم با میوه ایچیزا گفت بریم بیرون شهر جا خوب بلدم رفتیم تو یه باغ ماشین زدیم کنار رفتیم زیر درخت گردو جا انداختیم سفره چیدیم نشستیم اون کم خورد دوتا لیوان ک خورد لش شد سرش گذاشت رو پاها من منم تقریبا نصف بطری یک و نیم خوردم حالم خیلی خوب شده بود همنجور ک مشروب میخوردم باهاش لب میگرفتم سینه هاش میمالیدم اونم هیچ نمیگفت بعد خیابون کنار باغ موتوری رد میشد نمیشد اونجا کاری کرد وسال جمع کردیم گذاشتیم تو ماشین دست همدیگ گرفتیم بریم تو ماشین حین راه رفتن از رو لباس انگشتام لا کونش میکشیدم اونم میگفت نکن شهرام این قرارمون نبود فقط دیدن بود گفتم باش رفت رو صندلی عقب نشستمنم منم رفتم عقب پیشش گفت چکا میکنی برو جلو بشین اینجا کسی رد میشه گفتم رد بشه شیشه ماشین دودی دستم گذاشتم رو پاهاش گفتم زینب ای همه راه اومدم نمیخای یه لب بدی گفت بیرون لبام حسابی خوردی بسته دیگ گفتم اینجا فرق داره ی لب کوچلو گفت باش شالش در اوردم دست کردم دور گردنش اروم اروم شروع کردم خوردن لبش اوف نگم براتون لب گوشتیش گاز کوچلو میزدم اون ناله میکرد زبونش کردم تو دهنم میکیدم دیه شل شده بود اروم اومدم طرف گردنش یکم خوردم گفت گاز نزنی گفتم نه نترس گردنش ک خوردم تاپش در اوردم وای دوتا ممه سایز تقریبی هشتاد سفید با نوک قهوه ای براش مالیدم بادستم بعد اروم اروم نوکشون کردم تو دهنم شروع کردم خوردن اون داشت اخ اوخ میکرد زبونم لا ممه هاش کشیدم تا پایین گفت چکا میکنی گفتم میخام کلوچه خوشمزت بخورم گفت ن دیه بسه نمیتونم من شوهر دارم شهرام بفهم گفتم چشم بزار ببینمش چ. شکلیه گفت نه خلاصه با اصرار شلوارش کشیدم پایین یه شرت راه راه سفید ابی پاش بود کلا شلوارش در اوردم روصندلی ماشین خوابیده بود کمرش زده بود ب در چ رونا سفید تو پری داش شروع کردم خوردن رونش اونم ناله میکرد از رو شرتش کصش بو کردم مستیم بیشتر شد اروم اروم از رو شرتش کصش خوردم سینش با دستم میمالیدم دیدم حسابی حشری شده شرتش در اوردم وااای یه کص تپل کوچلو بدن یه دونه مو حسابی خیس شده با دستمال تو ماشین اب کصش پاک کردم پاش یکم دادم بالا سوراخ کونش ببینم سوراخ تنگ قهوه ای نبضش میزد نوک زبونم اروم از رو جوچولش کشیدم تا رو سوراخ کصش اروم بالا پایین کردم اون داشت اخ اوخ میکرد منم زبونم فشار میدادم تو کص تنگ کوچلوش همینجور ک داشتم میخوردمش با انگشتش چوچولش میمالید دستش گرفتم گفتم مال من بهش دست نزن بعد ک حسابی خوردمش بلندش کردم نشست زیپ شلوارم وا کردم کشیدم رو لب خشگلش گفتم بخور برام اروم کیرم کرد تو دهنش تا ته حلقش برد اورد بیرون حسابی تفی شده بود چندبار ای کار کرد من کلا فکرم کصش بود گفتم برگرد داگی شو برگش کونش قمبل ک کرد وااای چی میدم یه کون گرد سفید شبیه هندونه جلوم بود دوباره حشریتم زد بالا شور کردم ب خوردن سوراخ کونش زبونم رو سوراخ کونش چرخوندم از کصش اب میومد بعد لبم گذاشتم رو کصش مکیدم ابش گفتم بهش عقبت بکنم یا جلوت گفت کصم بکن کشتی منو خیلی حس خوبی بهم میده وقتی داگی میخام کسی بکنم احساس غرور بهم میده سر کیرم اروم فشار دادم ب کصش خیس بود تا ته رفت توش داخلش تنگ خیس گرم بعد چن دقیقه تلمبه زدن ابم اومد کشیدم بیرون ریختم رو کون سفید تپلش بعد رسوندمش سر کوچشون چادرش پوشید رفت بعد اون یه بار دیگ باهاش سکس داشتم اگ از این خوشتون اومد اونم براتون میگم

نوشته: شهرام

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18