رفتن به مطلب

داستان سکسی زن مذهبی و محجبه من

migmig

ارسال‌های توصیه شده

تغییر تدریجی زن مذهبیم - 1

از همان اول خیلی برام قیافه می گرفت، زیر چادر مشکیش خنده های نمکینی داشت و خوب از خانواده مذهبی بود و خیلی اهل رعایت مسائل شرعی. زهرا الان 32 سالشه و یه زن معتقد، مذهبی، محجبه و عفیفه هست. یه خانم با 168 سانت قد، 80 کیلو وزن و سایز 85؛ اگر کمر باریکش رو ببنید اصلا فکر نمی کنید که اینقدر وزنشه ، از بس خوش اندامه و مثل ساعت شنی می مونه. پیش خودم برخی اوقات خدا رو شکر میکنم که زن چادریه ومذهبیه و گرنه با این اندام خیلی کار دستمان می داد!
خیلی از زندگی مشترکمان گذشت که متوجه شدمم زهرا عاشق تیپ زدن زیر چادره، ولی خب اهل رعایت بود؛ ماجرا رو از جایی فهمیدم که یک سری عکس حجاب استایل توی گوشیش دیدم و پیج اینستاش هم کلی حجاب استایل رو دنبال کرده بود. وویی خدای من یعنی زهرای مذهبی و چادری آرایش غلیظ و پوشش زیر چادر یا عبای حجاب استایل ها رو دوست داره؟
روز زن نزدیک بود، موسم گرفتن یه هدیه رسیده بود و هی با خودم فکر می کردم که چه چیزی می تونه برای زهرا مناسب باشه؟
بعد از کلی فکر کردن، پیش خودم گفتم باید به تدریج و گام به گام بهش پیشنهاداتی بدم که پس نزنه، تصمیمم رو گرفته بود برای شروع یک چادر عبایی که زیرش یه جوراب شلواری مشکی نازک سِت شده باشه چیز مناسبی بود. خرید جوراب مشکی نازک کار سختی نبود. اما انتخاب یک چادر عبایی که بتونه برجستگی های طبیعی زهرا رو نشون بده کار سختی بود، این را یادم رفت بگم که باسن زهرا خیلی خیلی طاقچه ای بود و خیلی تو ذوق میزد، به همین خاطر مانتوی خالی نمی تونست بپوشه، باید سایزبندی عبا رو جوری انتخاب میکردم که گودی کمر زهرا رو بهتر نشون میداد و از جلو هم خب چشم نواز بود.
به مغازه چادر فروشی که رسیدم، توجیهش کردم که برای روز زن هدیه میخوام عبا بگیرم، به فروشنده که تعمیرات هم در مغازه داشت گفتم اگه میشه کمی قسمت کمری عبا رو تنگ کنه! برگشت با یه تعجب بهم گفت اگر همسرتون لاغر نباشن شاید این عبا کمی تنگشون بشه، با لبخندی حاکی از رضایت گفتم: نه آقا، تنگ تر بشه بهتره ایشون تقریبا لاغرن ( توی دلم کلی می خندیدم که اگر این مرده زهرا رو میدید شک نمی کرد که با این ظاهر مذهبی خیلی بیغیرتم)
خرید رو که کردم تو راه خونه بودم که هی به خودم می گفتم یعنی زهرا می پوشه این عبا رو؟ یه جعبه کادو گرفتم و کلی خشکل کردم چینش چادر و جوراب شلواری رو داخلش، مطمئن بودم که زهرا از اونجایی که خیلی رمانتیکه، کادو برا ش جلب توجه کنه ممکنه این عبا رو بپوشه…

به آرزوم رسیدم یه جای خیلی خیلی خاص اون تیپ رو زد…
شاید اگر پسندیدین این تغییر تدریجی رو ادامه بدم

نوشته: کیان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18