رفتن به مطلب

داستان سکس ضربدری در مستی

migmig

ارسال‌های توصیه شده

ضربدری با رفیق قدیمی

سلام من محمدم ۳۱سالمه قدم۱۸۲ و دوستم امیرعلی هم سنیم اون هم حدودا هم قدمه ، سالهاست باهم دوستیم و باشگاه میریم و راحتیم از اولین جق تا پک به سیگار و جنده و ۔۔۔ چندسالیه ازدواج کردیم من با مونا ۲۸ساله قد۱۶۲ وزن ۵۹ کیلو پوست گندمی و صورت معمولی ، امیرعلی هم از من قشنگتره هم پولدارتر برای همین دخترا بهش بیشتر پا میدادن و آخر سر با یه دختر خیلی قشنگ به اسم ماهک قد۱۶۸ و هیکل و فیس مدل ازدواج کرد اتفاقا زن با وقاری بود و ۔۔۔ باهم راحت بودیم مثل برادر و زنامون مثل خواهر بودن همه چی عادی بود تا یه روز صحبت ضربدری اینا شد جفتمون گارد نداشتیم ولی بهش فکرم نمیکردیم زنامون عمرا اینکارو بکنن قبلا چندباری دوتایی یه جنده کرده بودیم ، خلاصش یه شب باغ امیرعلی بودیم درحال باد زدن جوجه بودیم (زن من صورت و هیکلش کاملا بیبی فیسه ولی کون گنده ای داره هرچی نداره کص و کونش خوبه۔۔۔ اون روز یه دامن پوشیده بود اتفاقی باد زده بود و گردی کونش امیرعلی دیده بود) بحث وسط کشید معلوم بود حشری شده راستش منم میخواستم اما میدونستیم ضربدری نمیشه مگر اینکه زنامون متوجه نشن ما کی ایم ، بعد شام امیرعلی یه بطری مشروب (درصد بالا) گذاشت وسط ماهم یکم بیشتر برای خانومامون ریختیم ، همه میدونن فقط کصشره که طرف نفهمه کیه مگر اینکه خواب بیدار باشه فضا تاریک باشه ماهک یه لباس کامل تا مچ پاش تنش بود یکم نوک سینه هاش معلوم بود انقدر ولو شده بود که پاهای سفیدش معلوم شده بود امیرعلی گفت وقتشه لامپ خاموش کردم چندتا لامپ روشن بود۔۔۔حسابی گرفته بودشون و بردیم تو اتاق خواب به بهونه خواب و اینا شروع به مالیدن کردیم قراربود اماده شدن هماهنگ کنیم جامون عوض کنیم و برای هم فیلم بگیریم امیرعلی بهم گفت برو تو حموم تو وانه اوکی گفتم سریع رفتم

وقتی رسیدم یه بدن بی نظیر با یه چشای خمار کیر تو نیمه روشنایی میدیدم داشت خودش میمالید گفت عشقم کجایی رفتی۔۔۔نزاشتم حرف بزنه نمیخواستم صحبت کنم میترسیدم گوشی تنظیم کردم همزمان با لب گرفتنم رو میز جوری که دید داشته باشه دستی رو شکمم کشید شورتم کشید پایین گفت جوون امشب چه بلند شده (مال من بلند بود و مال امیرعلی کلفت) گرفت تو دستاش شروع به ساک زدن کرد یه جور میخورد انگار عصاره وجودم میگرفت رفتم پشتش سرمو لای باسنش کردم یکم خوردم مزه بهشت میداد یکم کیرم رو کصش کشیدم شروع کردم داگ استایل تلمبه زدن بعد۵/۶دقیقه ارضا شدم کولش کردم گذاشتم رو تختش چهره‌م کامل نمیدید اما کم کم میترسیدم شک کنه چون میگفت دارم مثل محمد می بینمت انقد سگ مستم منم سریع فلنگ بستم گفتم بخوابیم ۔۔۔ از پشت بغلش کردم که چسبوند به کیرم منم گذاشتم لاش بعد ۲/۳دقیقه حس کردم قفل کرده یه لرزشی کرد من خواستم عقب جلو کنم که آب منم دوباره بیاد دستشو گذاشت مانع شد اروم گفتم پس من چی در گوشش برگشت پتو کنار زد برام شروع به ساک زدن کرد منم سرش نگهداشتم آبم اومد ریختم دهنش مجبور شد قورت بده۱۰ثانیه نشست داشت لبشو پاک میکرد یهو حالت استفراغ گرفت رفت سمت دستشویی امیرعلی اومد تو اتاق من سریع رفتم بیرون

وقتی رفتم کنار زنم بخوابم دیدم کل کونش قرمزه امیرعلی جاکش شرط زیر پا گذاشته بود رسما کون و کس زنم یکی کرده بود مثل غار شده افتاده بود خوابش برده بود فرداش امیر علی یه فیلم داد زنم رسما مثل جنده ها کس و کونش در اختیار امیرعلی گذاشته.

نوشته: محمد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18