رفتن به مطلب

داستان کون دادن علی

migmig

ارسال‌های توصیه شده

کون دادن علی

سلام اسمم علی قد ۱۸۰وزن ۶۰ داستان سکس با بچه ها من تو بچه گی یبار زور گیر شدم کون دادم بعد اون دیگه این حس داشتم برا دادن ولی ترس اون روز تو وجودم بود تا با این سایت اشنا شدم با یکی اشنا شدم عکس فرستادیم برا هم اوکی کردیم قرار گزاشتیم پسره اومد سر قرار از دور دیدمش خودمو نشون ندادم احساس کردم همش دروغ گفته راجب سایزش قیافه اینا دل دل کردم زنگ زد جواب ندادم خواستم بیخیال شم دوباره زنگ زد جواب دادم رفتم پیشش سلام کردم نشستم تو ماشینش رفتیم خونش رسیدیم اونجا دیدم یه خونه خالی با چند تا مبل فرش موکت هم نداشت یه کم ترسیدم ولی چیزی نگفتم شروع کردیم لخت شدیم یه کم حال کردیم لب گرفتیم دستم بردم شورتش دراوردم دیدم کیرش بزرگ تر از اونی بود تو عکس ولی چون حشری بودم گفتم اشکال نداره تحملش میکنم یه کم با کیرش بازی کردم اونم فقط سیگار میکشید یه کم ساک زدم براش اونم انگشت کرد ه بود تو کونم ولی اصلا احساسی نبود داشتم ازیت میشدم حال نمیداد خودم دست به کار شدم نشستم رو کیرش میخورد به سوراخم حال میداد اومدم یه کم ژل زدم به کیرش و سوراخم نشستم روش داخل نمیرفت بزور فشار دادم یه کم رفت داشتم درد میکشیدم همونجوری موندم یه کم دردش زیاد بود یهو کمرم گرفت کشید سمت خودش تا ته رفت داخل هرچی زور زدم ولم نکرد واقعا درد داشتم چند دیقه همون حالت بودیم گردنمو میخورد هم درد بود هم استرس هم لزت بعدش شروع کرد تلمبه زدن من ناله میکردم ولی اون گوش نمیکرد فقط میکرد سوراخم داشت میسوخت که تلمبه هاش زیاد کرد بعد چند دیقه ابش اومد یه دیقه کیرش تو‌کونم بود که درومد کونم پر اب شد رفتم دستشویی خودمو تمیز کردم سوراخم سه تا انگشت میرفت داخلش با اب سرد گرفتم روش یه کم دردش کم شد وقتی اومدم بیرون از دستشویی دیدم یه نفر دیگه تو خونه بود منو دید گفت سلام منم سلام کردم گفتم این کیه گفت دوستمه اینم میخواد بکنه گفتم اصلا فکرش نکن کونم پاره شده گفت بیا نگاش کنم نگاش کرد به دوستش گفت برا چی ازیتش کردی گفت نترس کیرم من کوچیکه گفتم واقعا نمیتونم درک میکنی گفت ببین در قفله گوشی مدارکت هم دست منه تا نکنم نمیری منم دیدم چاره نیست گفتم اگه دردم اومد ادامه نمیدی گفت باشه لخت شد دیدم کیرش واقعا باریک قلمی بود ولی دراز بود اومد سمتم منو از پشت بغل کرد کم با لپ‌کونم ور رفت گفت داگی وایسا رو مبل داگی شدم اومد پشتم یه کم ژل زد به کیرش گذاشت دم سوراخم آروم فرستاد داخل درد نداشت ایندفه ولی کیرش میخوردم به شکمم شروع کرد تلمبه زدن تو مونم داشتم لزت میبردم که یه کم ژل زد به لپ کونم شروع کرد مالیدن کونم داشتم لذت میبردم واقعا کار بلد احساسی بود دوستش اومد جلو مبل وایساد کیرش اورد گفت برام ساک بزن حالم ازش بهم میخورد ولی مجبور بودم ساک زدم براش از عقب جلو کیر توم بود غرق لذت بودم که تلمبه هاش تند تر شد ابش اومد ریخت تو کونم پر آب شد افتاده بود روم که کیرش در اومد از تو کونم پسره که براش ساک میزدم اومد پشتم کیرش گذاشت دم سوراخم یه کم فرستاد داخل تا ته نمیکرد این دفعه آبش اومد تو کونم پر اب شده بود رفتم دستشوی ابش خالی کردم ولی کونم بی حس بود دیگه اومدم بیرون لباس پوشیدم رفتم ولی تا یه هفته کونم درد میکرد

نوشته: علی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18