رفتن به مطلب

داستان واقعی ترین لذت سیسیگاسم دنیا

arshad

ارسال‌های توصیه شده

سیسیگاسم رضا

16 سالم بود ، تن و بدن بلوری و کون گوشتی و قیافه نسبتا خوشگلی داشتم و حس زیادی به گی بودن داشتم
پسری بود بنام مجید که یکسال از من بزرگتر بود و 17 سال داشت باهاش رابطه دوستانه خوبی داشتم
مجید که عاشق کون من شده بود
اونقدر منو دست مالی کرد که حس مفعولیت وجودمو فرا گرفته بود
روزی از روز ها منو راضی کرد که باهم سکس کنیم ، ساعت ۱۲ ظهر بود که رفتم خونشون خالی بود وقتی رسیدم گفت بالاخره اومدی جیگرم خیلی وقته منتظر این لحظه بودم که امروز قراره روز فراموش نشدنی بشه برات 😍
باهم رفتیم داخل اتاق و من رفتم رو تخت و بدون اینکه لباسو هامونو دربیاریم اومد منو از پشت بغل کرد و شروع کرد به مالیدن و نوازش کردن ، کونم داشت از رو شلوار مالیده میشد به کیر کلفت و خوشگلی که قرار بود تا بیخ بره تو کونم اونم برای اولین بار
آروم آروم لباس هامونو در آوردیم یهو چشمم افتاد به کیرش کیر هیکل گنده و خوشگلی داشت ، بهش گفتم کیرت چقدر کلفته اونم گفت نترس این تورو خیلی دوس داره اصلا نمیزاره اذیت شی ، یه ژل برداشت گفت این ژل روان کننده رو میزنم هم خیلی لیز میشه هم اینکه کمی بی حسی میاره با انگشتش کمی ژل فرو کرد تو سوراخم ضربانم رفت بالا کمی انگشتشو تو سوراخم چوخوند و اونم فهمید که من خوشم اومده گفت ای جان و دوباره منو بغل کرد و روی تخت حسابی توی آغوشش منو میچرخوند و نوازش میکرد و میبوسید و هیجان رو بالا میبرد و تحریک میکرد حسابی حشرم زده بود بالا و پیش آبم راه افتاده بود
گفت دیگه وقتشه دمر بخوابی و ژل رو به پشتم زد به شکم خوابیدم روی تخت و اومد روم و کیر داغ و خوشگل شو گذاشت لای کون سفید من و شروع کرد مالیدن به در سوراخم، کیرشو میمالید لای کون و سوراخم از شدت شهوت و هیجان نالم دراومده بود و توی تنم چنان رعشه ای افتاده بود که احساس میکردم هر لحظه امکان داره آبم با شدت بپاشه بیرون. آخه پدر سگ همچنین کیر چرب و داغشو میمالید در کون تنگ و بی موی من که هنوز هیچی نشده من بی اختیار رختخواب و چنگ میزدم از لذت ، شما نمیدونین چه حال عجیبی داشتم
هر بار که سر کیرش با سوراخم برخورد میکرد تو دلم میگفتم فرو کن بره تو دیگه لعنتی همش دلم میخواست زودتر اون کیر کلفتشو فرو کنه بهم سوراخم بدجوری له له میزد واسه کیر ، آروم زیر گوشم گفت مزه کیرمو دوست داری؟
منو که مست و خمار کیرش کرده بود بی اختیار گفتم آره آره خیلی خوبه مجید توروخدا کیرتو بکن داخلم🥺 بیرحم گفت هنوز زوده و دوباره کیرشو مالید به کونم و آروم رو سوراخم فشار میداد و می کشید کیرشو و از فرط شهوت زیرش می لرزیدم و دلم میخواست از لذت گریه کنم
بالاخره گفت دیگه وقتشه که این کیر خوشگلم بره تو عمق وجودت و رسما کونی خودم بشی ، کیرشو روی سوراخم گذاشت و ذره ذره کیرشو نرم نرم تا دسته فرو کرد تو کونم
نفسم بند اومد ضربان قلبم چند برابر شد
زیر گوشم گفت زن شدنت مبارک عروسکم دیگه مال خودم شدی
تلمبه هاش شروع شد و اون کیر کلفتشو تا کلاهک میکشید بیرون و دوباره تا خایه میکرد توش
بلند شد و پوزیشنو عوض کردیم نشست رو مبل گفت قربونت برم رضا جونم بیا بشین روش رفتم نشستم رو کیرش و تا خایه رفت توم و مجید شروع کرد به بالا پایین کردنم رو کیرش ، باورم نمیشد این حالت لذت فوق العاده زیادی داشت چون تو این وضعیت کیر مجید به پروستاتم میخورد و باعث میشد بدون اینکه به کیرم دست بزنم خیلی سریع به اوج لذت نزدیک بشم همینطور که رو کیرش بالا و پایینم میکرد و میگایید گفتم آبم داره میاد اصلا تو حال خودم نبودم و لذت داشت منو میکشت و عین یه جنده جیغ میکشیدم و با هر تلمبش به ارگاسم نزدیک میشدم که مجید دید میخاد آبم بیاد تلمبه هاشو متوقف کرد گفتم یکم دیگه ادامه بده آبم بیاد گفت به این زودی نمیزارم آبت بیاد رضا جونم هنوز باهات کار دارم

بعد منو برد رو تخت دمر به شکم خوابیدم و اومد روم کیرشو گذاشت تو سوراخم و فرستاد تو و خوابید روم
بازم زیرش تحریک شدم و ارگاسمم نزدیک شد کاملا میدونست چیکار باید بکنه که معتاد کیرش بشم
تلمبه های عمیقی میزد و لب و گردنمو میخورد دیگه پروستاتم زیر تلمبه هاش طاقت نیاورد و داغ کرده بودم و از شدت لرز و شهوت زیر کیرش ضعف کردم و آبم با پاشید بیرون (سیسیگام شدم ) دیوونه کننده بود داشتم میمردم بدنم می لرزید و آبم با فشار میزد بیرون جلوی چشمم تاریک تاریک شده بود و بدنم داغ داغ شده بود
لذتم فراموش نشدنی بود تمام آب بدنم بدون لمس کیرم و با تلمبه های مجید پاشیده شد بیرون
بی شرف یه کون سیری ازم گایید که دیگه نفسم بالا نمیومد
با لذتی که اون روز بردم گاییده شدن و ارضا شدن از کون تو وجودم نهادینه شد و رسما منو به یه کونی تمام عیار تبدیل کرد ، ازون به بعد هر موقع می خواست منو میبرد خونشون یا مکان جور میکرد اینقدر لذت بخش و تایم بالا منو می گایید کم کم خودم با تلمبه هاش سی سیگاسم میشدم بدون اینکه خودمو بمالم
اونایی که کون دادن میفهمن سیسیگاسم چه حس و حالی داره
خلاصه که این بود ماجرای من و مجید امیدوارم که سیسیگاسم نصیب همتون بشه و حالشو ببرید😍

نوشته: رضا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18