gayboys ارسال شده در 30 اسفند، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2024 خجالت بعد از کلی بی حیایی سلام این اولین داستان منه من آرتام اولین بارم که این کارو کردم ۱۶ سالم بود و خیلی دوس دارم باهام این کار انجام بشه چون سفید بودن کون گردم ونرمی پوستم وسوراخ قرمزم وقتی خودمو تو اینه میدیدم میگفتم اوفففف پسر چرا نمیدی به کسی بکنتت خیلی خوب چیزی بودم تمیز وهمچی تموم از همه اینا گذشته مهربون و از همه مهمتر خیلی دوس داشتم بگم چشم این خودش حس زن بودن و عامل لذت شدن رو بهم منتقل میکرد یه دوستی داشتم اسمش محمد بود بر خلاف من اون مردونه عضلانی و پر پشم بود و کیرشم کلفت بود ما همیشه فیلم پورن میدیدیم و جق میزدیم ولی روم نمیشد بهش بگم این حس اومده تو بدنم بیا باهام همچین کاری بکن یه روز که خونه ما بودیم و رو تختم رفتیم برای فیلم دیدن دراز کشیدیم کنار همدیگه یدونه گوشی فیلم سوپر میدیدیم فرقی هم نمیکرد که گی باشه یه دختر پسر بغل هم بودیم همیشه محمد خیلی مردونه و بی خیال بود حتا توهین هاش بعضی وقتا منو بیشتر عاشق خودش میکرد چون من ضعیف و خوشگل بودم میدونست که بی عرضه هستم جلوش خلاصه من برا اینکه سر بحثو باز کنم رفتم چسبیدم بهش گفت چته گفتم شهوتی شدم چسبیدیم به هم تا بیشتر گرم بشیم گفت کص نگو مگه من کونیم تو سفیدی ومو نداری منکه مثل تو نیستم همون لحظه دلم میخواست بگم که میخوام بهت بدم باز گفتم زشته و خجالت کشیدم گفتم خب فدا سرت بیا من به سمت چپ میخوابم تو بغلم کن گوشیتم بگیر جلو صورتم منم ببینم فیلمو پتو انداخت بالامون و منو بغل کرد کیرش شق شده بود گفت ارتا من تورو گرفتم بغلم گوشی هم دستمه چرا مثل دخترا لوس شدی بغلم حد اقل بگیر تو دستت تا منم بمالم کیرمو یکم کسکش الکی گفتم من نمیتونم نگه دارم تو بگیر لطفا دیگه الان شهوتیم نزدیکه ابم بیاد گفت پس من چی گفتم محمد یه چیزی بگم مسخرم نمیکنی گفت چی مسخره چرا گفتم همه تو مدرسه دوس دارن منو بکنن تو چرا همیشه بغلتم نمیگی بهم بده گفت خب تو دوست صمیمی می نمیخام ناراحت بشی گفتم محمد بیا یه کاری کنیم من خیلی خوب چیزیم بیا شلوارمو میدم پایین تو که گوشی دستته رونامو میزارم رو همدیگه بکن لای رونام ابت بیاد همونجا هم بریز نگران نباش کثیف بشم من یا تخت گفت اگه خواهرت یهو بیاد ببینه چی گفتم اون نمیاد تو فقط بکن منو ابتو بیار لطفا اینکارو بکن من تاحالا به هیچکی التماس نکردم ازینکارا باهام بکنه ابجیم مبینا ۲۰ سالش بود و اونم خونه بود بعد گفت ارتا جدی میگی میخوای من بکنمت تو اگه کونی هستی چرا تاحالا نکردنت گفتم روم نشده زیر کسی بخوابم گفت چقد خوش شانسم من اومد جلو بوسم کرد منو روم نمیشد برگردم تو چشاش نگاه کنم گفت نگام کن ارتا جان برگشتم دیدم داره میخنده خجالت کشیدم گفت خاک تو سرت ارتا تو کونی گفتم محمد گوه خوردم همچین حرفی زدم ول کن گوشیشو گذاشت کنار منو گرفت از پشت بغلش گفت ارتا کنار گوشم یواشکی گفت یجوری بکنمت که ابجیتو صدا بزنی بیاد کیرمو از کونت دراره برگشتم بوسش کردم گفتم محمد غلط کردم گفت ساکت باش کیرم لای رونای سفید خواهرت لباساشو کامل دراوورد و منم لخت کرد پنج دقیقه ساک زدم لبه تخت رو به در منو قمبل کرد گفت کیرم خوشمزه بود مگه نه گفتم اره عزیزم خیلی مزه خوبی میداد صورتشو کرد لای کونم از حق نگذریم من خیلی تمیز و خوردنی بودم خودم دودولم برا خودم شق میشد زبونشو میکرد تو سوراخم اومد جلو صورتم کیرشو داد بهم گفت لیس برن لیس زدم گفت اماده ای با سر تکون دادم گفتم اوهوم اومد روم من قمبل و خم ضد لبه تخت اون مغرور و ایستاده کیرشو گذاشت رو سوراخم گفت ارتا گرمه گفت اخ محمد اره از کجا میدونی گفت خواهرتم همینو میگفت گفتم خیلی نامردی دیگه هی داری این حرفو تکرار میکنی گفت بخواب بابا کونی کیرم تو لبای صورتی خواهرت شوخی کردم نگاییدم خاهرتو رونامو گرفت تو دستش گفت چه کون و رونایی داری خاک تو سرت که اسم خودتو گذاشتی مرد گفتم محمد تو دیگه خجالتم نده گفت کونی تو نمیفهمی اینارو میگم مطیعم بشی دفعه اولم بود زیر کسی عرق میکردم و تحقیر میشدم بلد نبودم اونروز منو بیست دقیقه از کون کرد سوراخمم یه ذره باز شد کنارش ولی تا اخر تکون نخوردم تا اب کمرشو بهم بده ولی بعد از اینکه ابشو تو کونم ریخت روم دراز کشید و یکی از شورتای نشسته ابجیمو اوورد تو دهنم کرد و تو سوراخ باز شدم دوباره گذاشت و شروع کرد سوال پرسیدن منم که غیرت و حیام رفته بود زیرش کاملا مطیعش بودم میگفت کون ابجیت گرده مگه نه با سر تکون میدادم میگفتم اره می گفت ابجیت تنگه مگه نه میگفتم اره کلی تحقیرم کرد و حرفای زشت زد من انقد تو حس رفتم که کونمو زیرش تکون میدادم همینطوری توشم بود دودولم مالیده شد به کلافه تخت ابم اومد دید داره سوراخم نبض میزنه دور کیرش گفت ارتا دوس داشتی یا نه گفتم محمد فکر نمیکردم هم کون بدم بهت هم خواهرمو واسه خودت طبیعی کنی گفت اگه میخوای بیشتر لذت ببری قمبل کن دوباره تا بکنمت صداش بزنم بیاد ببینتت تو این مدل گفتم نه مرسی محمد برا امروز غیرت و مردونگی برام نذاشتی داغونم کردی گفت حالا ببین کی آبجی رو تو خونه خودتون روی تختت میکنم و خون پردشو میمالم به ملافت این حرفاش خیلی خجالتم می داد گفت حالا بلند شو دستمال بذار دم سوراخت که نه خونی بشه لای کون نه ابم بیاد بیرون بهترین و اولین خاطرم بود درد و خجالت زیادی داشت ولی نوش جونش باشه من راضیم از کیرش و حرفاش شما هم تا میتونید بدید به دوستاتون 🙏 نوشته: آرتا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده