رفتن به مطلب

داستان ممه های مامان خجالتی

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

ممه های مامانم

سلام به همه اعضای کونباز من اولین بار هست که دارم داستان می‌نویسم ممکنه خیلی بد از آب در بیاد پس پیشاپیش معذرت میخوام راستی داستان سکس نداره
اسم من امیر هست ۲۱ ساله ما شمال زندگی میکنیم اسم مامانم سارا هست ۵۰ سالشه سایز ممه هاش هم ۸۵ هست مامان من اکثرا تو خونه پوشیده میگرده یعنی حتی تابستون تاپ نمیپوشه و توی این ۲۱ سال شاید ۱۰ بار با تاپ دیده باشمش هر موقع هم که زیاد بغلش میکنم سعی می‌کنه خودشو جدا کنه ولی بعضی وقت ها هم خودش از لبام بوسم می‌کنه نمی‌دونم چرا این کارو می‌کنه الان هم تقریبا دو سالی میشه سوتین نمیبنده و نوک ممه هاش از زیر لباس معلومه.
مامان و بابام رابطه چندان خوبی باهم ندارن و هر چند روز یه بار یه بحثی با هم میکنن مامانم هم فک کنم خیلی وقته نداده به بابام.
تقریبا دو چند ماه پیش بود من تازه خدمتم رو تموم کرده بودم رفته بودیم خونه دختر خالم مامانم هم یه شلوار بیرون پاش بود و یه تیشرت آستین کوتاه تا کمرش سوتین هم نبسته بود تیشرت مامانم از بغل نخ داده بود و مامانم که نخ رو کشید لباسش پاره شد و متوجه نشد ممه هاش از بغل معلوم شد سفیدی ممه های قلمبه مامانم معلوم بود و پسرای فامیل داشتن نگاه میکردن خواستم برم به مامانم بگم که دیدم شاید ضایع باشه و بیشتر جلب توجه کنه چیزی نگفتم دیدم به هر حال همه خودی و محرم هستن داشتیم حرف می‌زدیم و می‌گفتیم و می‌خندیم و نگاه ها هم روی ممه های مامان بود پسر خالم داشت با مامانم حرف میزد یهو مامانم حواسش نبود پیرهنشو داد بالا و نوک سینش معلوم شد و پسر های فامیل که رو به روش بودن و همینطور من پستونای مامانم رو دیدیم مامانم مجلسو نورانی کرد ولی هیچکس به رو نیاورد ولی خوب کل پسرای فامیل ممه های مامانم رو دیدن مامانم میشد خالشون خاله ای رو که تا الان با تاپ ندیده بودن حالا داشتن پستوناش رو میدیدن
بعد رفتیم خونه من به مامانم گفتم اون چه لباسی بود پوشیدی پاره بود سینه‌ات معلوم بود بعد کلی خجالت کشید بعد بهش گفتم باشه لباست پاره بود دیگه چرا پیرهنتو دادی بالا همه چیزت معلوم شد بیشتر خجالت کشید بعدش گفت کی پیرهنو دادم بالا اصلا متوجه نشدم بعدش گفت واای ول کن حالا غریبه که ندید خواهر زاده هام دیدن محرم بودن دیگه خلاصه هر چند وقت یه بار یادش میارم میگه اونا فراموش کردن تو فراموش نکردی منم میگم فراموش کردم گاهی اوقات یادم میاد.
ولی خیلی دوست دارم مامانم راحت لباس بپوشه خودشو از محارمش نپوشونه اینم اتفاقی بود
امیدوارم خوب نوشته باشم

نوشته: s44

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.