mame85 ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل تصادفی که پاکیمو ازم گرفت سلام بند اول-دوم توضیحاته حوصله نداری نخون عزیزم من زهرام۲۴سالمه قدم۱۵۶عه وزنم۴۲ چندساله که حجابم کامل رعایت میکنم ولی به استایلم میرسم و آنلاین شاپ دارم با پولام ماشین خریده بودم تنها مشکلم حالا گواهینامه بود که هی رد میشدم ، بچه طلاق بودم و مادر پدرم کاملا از هم دور بودن ماشین از مترو خلاصم میکرد و بازار و خریدهامو راحت تر می کرد و گشتن و تفریحم بیشتر ! با مامانم تمرین میکردم بعدازظهرها یه روز گفت کار دارم منم گفتم میرم تنها تمرین چی میشه مگه؟! تو یه کوچه کاملا اتفاقی خوردم به یه بی ام و خب گفتم خسارت میدم و ۔۔۔ طرف گفت لطفا بزارید افسر بیاد برام مهمه ، گواهینامه نداشتم میدونستم این اتفاق مشکل سازه ! بعد کلی حرف قرار شد ماشین هامونو بزاریم دفتر محل کار پسره تا فردا یا پس فردا هماهنگ کنیم بریم چندتا تعمیرگاه ، تو پارکینگ : پسره گفت خانوم اگه میخواین بیاین یه چایی-آبی-چیزی بخورید اشاره به لرزش بدنم کرد گفت حالتون انگار خوب نیست واقعا خوب نبودم رفتم دنبالش ، دفترش خالی بود در باز گذاشت نترسم گفت راحت باشید دیگه تعطیله همه رفتن ، گفت چی میل دارید؟ نسکافه ۔۔۔گفتم ممنون رفت با دوتا لیوان نسکافه و یکم کیک و شکلات اومد گفت بخورید ۔۔۔۔ اگه میخواین شماره خانوادتونو بدید تماس بگیرم یکم قندم بالا اومد نگاهش کردم واقعا پسر خوش استایل و مردونهای بود بهش نمیخورد آدم بدی باشه ! گفتم من گواهینامه ندارم بحث پولش نیست گفت آخه چرا؟!میدونید به کسی بزنید چی میشه پول و خسارت مالی به جهنم۔۔۔۔ گفتم آخه من ۸بار آزمون دادم الکی ردم میکنن گفت مگه میشه الکی رد کنن؟! یه پوف کردم گفتم الان چی میشه۔۔۔ گفت امروز که نمیشه ولی پیش کارشناس شما نشون میدیم هر چقدر گفتن قبول دارم یه باشهای گفتم و شماره تلفن و کارت ملیمو دادم و هماهنگ شدیم و رفتم ! صبح زود بیدار شدم ، کارشناس از یکی دوستام پرسیده بودم هماهنگ کرده بود رفتم دوش بگیرم ، یه نگاه به بدنم انداختم ۔۔ دیدم چقدر بهم ریختم خودم شیو کردم ، یه آرایش ملایم کردم و راه افتادم ۔۔۔ رسیدم دفتر آقاعه کارشناس اومد با شوهر دوستم بهم گفتن اگه ازت شکایتم کنه نزدیک یک و یک پونصد خسارت باید بدی واقعا خبر بد بود که پشت هم بهم میرسید گفت باهاش بهتره حرف بزنی یجور سر و تهش هم بیاری ۔۔۔ روز تعطیل بود تنها دوباره نشسته بودیم دفتر ، صحبت باز کردم نمیدونم چطوری شد و چی شد ولی به خودم اومدم دیدم لباسم در اوردم زانو زدم جلوش و اون نشسته رو مبل و کمربندش وا کرده کیرش حدود ۱۷سانتی بود و کلفت بود ، چندباری کوبید رو صورتم شروع کردم با تمام تلاش درست ساک بزنم هی دستشو پشت سرم میذاشت تا مرز خفه شدن پیش میرفتم یه چک ریز هربار که عوق میزدم بهم میزد و یه جنده نثارم میکرد ! بغض گلومو گرفته بود ولی چارهای نداشتم هیچ کس اینقدر پول بهم نمیداد خودمم میخواستم بدم حداقل نصف چیزی که جمع کرده بودم تو سه سال بود بلندم کرد نشوند رو کاناپه بهش با لرز گفتم پرده دارم لطفا جلو نه ! گفت بهتر کونت پاره میکنم جنده کوچولو یه پاهامو بالا گرفته بود چندباری رو کصم کشید آهم در اومده بود، گفت معلومه تر تمیز کردی جنده کاربلدی هستی ولی منم بکن کار بلدیم ۔۔۔حرفاش مثل پتک تو سرم بود یهو یه درد شدیدی حس کردم نفسم گرفت ۲/۳دقیقه بهوش نبودم وقتی بهوش اومدم یور شده بودم داشت توم تلمبه میزد سوزش حس میکردم یهو گفت به پشت شو (سگی) شروع ب اسپنک زدن کرد و موهام کشید ۶/۷دقیقه ای مداوم کرد ! من فکر میکردم پسرا زودانزالن ۲دقیقه س همش ولی ۱۵-۲۰دقیقه بود هرجور میخواست داشت منو جر میداد اشکم دیگه در اومده بود که بهم گفت آبم داره میاد بشین ، کیرش گذاشت دهنم آبش خالی کرد ۔۔۔ گفت قورت بده ! مزه بدی نمیداد گفت خسارت افت ماشین بخشیدم ، تعمیر کی میدی؟با پوزخند گفت و بعدش گفت اگه بچه خوبی باشی ماشینتم درست میکنم۔۔۔ من داشتم لباسم میپوشیدم اشک میریختم اون سیگارش روشن کرده بود ، گفت تا شب خبر بده و آخرشب فقط یه باشه اس ام اس کردم! از درد خوابم برد حتی درست نمیتونستم بشینم۔۔۔ -یه هفته بعد زنگ زد سریع خودمو رسوندم اینبار آدرس متفاوتی یه اپارتمان بود طبقه۹م یه برج، تمام مدارک درست بود و ۔۔۔ گفت حالا وقت عمل کردن توعه چارهای نداشتم یعنی شاید خوشمم اومده بود اینبار اومد جلو ، صورتش اورد نزدیک فکر کردم میخواد لبمو ببوسه روسری برداشت انداخت اونور ، مانتوم در اوردم لباسم ۔۔۔کمربندم باز کرد گفت درار جینمو از پام در اوردم پشتم بهش بود که محکم زد تو کونم واقعا دست سنگینی داشت سوتین نپوشیده بودم یه شورت توری ، گردنم گرفت کشوند سمت خودش گذاشت رو کاناپه دستم با شالم بست شلوارشو در اورد کیرشو اورد نزدیک صورتم یه پنج دقیقه ای خوردم تا خفه شدن چندباری پیش رفتم اینبار بهتر بودم ، شورتمو گوله کرد گذاشت تو دهنم واقعا نمیفهمیدم چرا انقدر تحقیرم میکنه یه دو سه تا چک زد تو صورتم یه تف انداخت رو کصم با سر کیرش یکم رو کصم بالا پایین کرد و اروم اروم کرد توش واقعا درد داشت ، اولین بارم بود هنوز درد پشتم خوب نشده بود درست راه نمیرفتم نمیتونستم راحت بشینم ، این مثل وحشیا اینبار کصمو داشت پاره میکرد و بعد ۱۰-۱۲دقیقه که اوج لذت درک کردم ارضا شدم یه دقیقه رفت با یه چی مثل دیلدو اومد کرد تو کصم ویبره بود ، خودش دوباره کاندوم کشید سر کیرشو کرد تو کونم ۱۰دقیقه گذشت ارضا شدم ویبره از کصم در اورد خاموشش کرد تو کونم ، خودش پاهامو گرفت بالا کرد تو کصم بعد یه دقیقه پاهام از رو شونش به دور کمرش رسید توم با فشار آبشو خالی کرد ! بعد ده دقیقه به زور خودم بلند کردم راه رفتن برام غیر ممکن بود،یه مسکن و یه قرص ضدبارداری بهم داد ته محبتش همین بود! یه سری چیزم جلوم گذاشت امضا کنم سوییچ ماشین و داد بهم ۔۔۔گفت پارکینگ فلان تعمیرگاهه به مامانم زنگ زدم گفتم بیاد اونجا ماشین برداشتیم رفتیم مامانم متوجه حال بدم شد گفتم بدجوری تو اسکیت سواری دیشب زمین خوردم ۔۔۔ نوشته: زهرا آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده