رفتن به مطلب

داستان سکس پر از لذت با زن سن بالا

minimoz

ارسال‌های توصیه شده

زن سن بالا لذتش بیشتره

مدتی بود که من و داداشم فرزاد که بهش میگیم فری از یه زنه ای بنام ندا خوشمون میومد البته فری بیشتر و من کمتر اما اغلب همه لاس زدنا و عشق و حالشو 3تایی می رفتیم و اونا عشق و حال می کردن و من نگاه می کردم و معمولا بعد از اینکه فری عشق و حالشو می کرد و می خوابید ندا میبردم تا برام بخوره و بعدش که آبم میومد منم میرفتم می خوابیدم.اما فری از کوس و کون حسابی می کردش من ازش زیاد خوشم نمیومد چون خیلی بد دهن و لاغر و قد بلند بود هیچ چیز جذابی نداشت جز صورتش که اونم برای فری خیلی جذاب بود نه من چند باری رسوندمش نرسیده به محلشون پیاده میشد چون متاهل بود میگفت همسایه ها نبینن چند باری هم رسونده بودمش خونه مامانش از مامانش بیشتر خوشم میومد یه زن سفید قد کوتاه تپلی مهربون بود که از منم خیلی خوشش میومد چون چند باری بردمش خرید و همه خرید هاشو من انجام میدادم میگفت خودم یه زن خوب برات پیدا میکنم جووون به این خوبی و خوشتیپی من بیشتر روی مادرش نرگس جون تمرکز کرده بودم و دنبال سکس با اون بودم اما پا نمیداد چند باری هم حالیش کردم که چی می خوام اما خودشو زد به نفهمیدن و از روز دیگه کمتر باهام میومد بریم خرید بار آخری دست زدم به رون و باسنش که ناراحت شد و دعوام کرد و پیاده شد گفت من ازوناش نیستم اشتباه گرفتی بچه جون برو با همسنای خودت بهش گفتم می خوامش گفت من هرزه نیستم حالم گرفته بود یه روز که با فری و ندا رفته بودیم عشق و حال وقتی ندا بردم برام بخوره بهش گفتم من مامانت می خوام گناه داره به خدا تو متاهلی با فری هم می خوابی اون که چند ساله بیوه است اونم نیاز داره میدونم از منم خوشش میاد اما بهم اطمینان نداره به خدا انقدر می خوامش که حاضرم صیغش کنم چرا باید با یه پیرمرد بخوابه وقتی من جووون هستم؟
گفت خیلی عوضی با من سکس نمی کنی بعد دنبال سکس با مامانمی؟ گفتم من عاشق زنای سن بالا تپل و سفیدم گفت خیلی تخم سگی آرش حرومزادگی توی خونته گفتم تو شوهر داری با فری هم می خوابی خوبی بعد من با یه زن 45ساله می خوام بخوابم شدم تخم سگ حرومزاده؟ گفت حالیت نیستا؟ تو اومدی به من میگی من مامانتو می خوام بکنم من باید بگم باشه بکن؟ گفتم به خدا اونم دوست داره اما چون من جوونم میترسه و حاضر نیست اعتماد کنه به خدا نمیذارم هیچ کس بفهمه حتی فری گفت از من چی می خوای؟ گفتم تو و فری از اینجا دارید میرید آدرس این خونه بهش بده بگو بیاد اینجا بقیش با من گفت چیز دیگه نمی خوای؟ گفتم قول میدم اگر قبول نکرد بهش دست نزنم گفت تو تا حالا سکس های زیادی از من و فری دیدی اما جز ساک زدن ازم چیزی نخواستی باشه من زنگش میزنم میگم بیاد اینجا اما آرش مراقبش باش اینا قدیمی ان این چیزا درک نمی کنن مرد و مردونه قبول نکرد برسونش در خونه باشه؟ ببین آرش من کاری برات کردم که هیچ دختری در حق مادرش نکرده گفتم بهترین کارو می کنی واقعا اونم نیاز داره گفت اون یا تو؟ گفتم هر دو گفت باشه قبل از رفتن با فری بهش زنگ میزنم میگم حالم بد شد اومدم خونه دوستم بیا دنبالم بازم میگم آرش مراقبش باشیا می ترسم گفتم از چی؟ ندا بیا بریم توی اون اتاق رفتیم توی اون اتاق انداختمش روی تخت و افتادم روش گفتم الان می تونم بکنم توی کوست هیچ کس هم کاری بهم نداره قبول داری؟ اما نمی کنم چون نمی خوام مامانتم نخواست مثله الان که از روی تو بلند میشم از روش بلند میشم من برعکس فری اختیار کیرم دست خودمه گفت باشه عزیزم زنگ میزنم و بوسیدمش و گفتم قول میدم خوشش بیاد گفت اینجوری میفهمه من میدونم شما دو تا با همید گفتم بفهمه اینجوری بهتره میفهمه که قصدم جدیه و گفت صیغه حتی حاضرم صیغش کنم گفت باشههههه آرش باشهههه آرش که هیچ کس حریف شما پسرا نمیشه وقتی کیرتون برای یه کوس و کونی راست کنه گفتم به خدا دوست دارم اونم تجربه سکس جونیاش براش زنده بشه و لذت ببره اونم یه زنه ببین تو چقدر عشق و حال میکنی؟ گفت اون اگر می خواست خواستگارای زیادی داشت گفتم اونا پیر بودن اما من یه جوون خوشتیپم با من بیشتر بهش حال میده تا یه پیر که سوراخو گم میکنه گفت میگم تخم سگ و خرومزاده ای نگو نه گفتم من تخم سگم حرومزادم مادر جندم هر چی تو میگی الان فری بیدار میشه میری زنگ بزنی یا نه؟ گفت الان میرم زنگ میزنم اما تو اینجا بمون و رفت توی حیاط زنگ زد و اومد گفت فقط قولت یادت نره گفتم چشم و ازش لب گرفتم گفت تا یه ساعت دیگه میرسه رفت فری بیدار کرد و رفتن منم دوش گرفتم و تمیز کردم و عطر سکسی زدم و منتظر نرگس جون شدم زنگ که زد توی آیفن تصویری دیدمش اومد داخل تا منو دید گفت تو اینجا چیکار می کنی گفتم ندا توی اتاق خوابه بریم اونجا رفتیم دم اتاق هولش دادم داخل اتاق در اتاق بستم و بغلش کردم انداختمش روی تخت گفت چته پسر؟ آروم باش چرا وحشی بازی در میاری؟ ندا کو؟ گفتم اجازتو از ندا گرفتم امشب ماله منی تا صبح گفت آخر کار خودتو کردی؟ خیلی حرومزاده ای تو از جون من چی میخوای؟ این همه زن و دختر چرا من؟ گفتم چون تو رو دوست دارم همه چیزتو زن تپلی سفید دوست دارم کون گندتو دوست دارم این کوس گوشتی دوست دارم و کوسشو میمالیدم گفت آرش من یه زن آبرو دارم حاضری صیغم کنی؟
گفتم آره صیغت میکنم به خدا مهریتم هر چی بخوای میدم فقط ماله من باش گفت من جای مامانتم گفتم چه اشکالی داره هم مامانم باشی هم زنم؟ من دنبال چنین زنی هستم که هم مثله مامانا باشن هم بشه باهاشون حال کرد انقدر کوسشو میمالیدم متوجه شدم که داره تحریک میشه چون پاهاشو بازتر کرد منم پررویی تمام کردم و لختش کردم گفتم جوون چه بدنی چه هیکلی خودمم لخت شدم و خوابیدم بغلش گفتم جوووون چه حالی میده من خوابیدم و اون اومد وسط پام شروع کرد خوردن کیرم گفت میدونستم کیرت کلفته گفتم پس چرا اون روز توی ماشین پا ندادی؟ کلی حرفم زدی و ناراحت شدی؟ گفت قبول کن اعتماد به نسل شما سخته من هنوزم نمیدونم چرا تو انقدر دوست داری با من بخوابی واسه خودمم سواله برای تو دختر کم نیست چرا من؟ واسه همین گفتم بذار ببینم دنبال چی هستی توی من؟ گفتم دنبال کوس به این تپلی که تا ته بکنم توش بلند شدم خوابید پاشو باز کرد و تا ته کردم توی کوسش خیلی حال داد کیرمو توی کوسش نگه داشتم گفتم بعد ازچند سال کیر رفته توی کوست؟ گفت 2 سال گفتم دو سال؟ قبلش چی؟ گفت صیغه برادر شوهرم بودم تا اینکه فوت کرد گفتم من فکر می کردم بعد از شوهرت بی کیر موندی گفت زنها هم بلدن چطور یواشکی و با کی عشق و حال کنن که کسی نفهمه گفتم از الان منم که میکنمت قول میدم هیچ کس نفهمه گفت ندا که میدونه گفتم منم از ندا یه چیزی میدونم که تا ابد این راز هیچ جا فاش نمیشه و تا همیشه کوستو خودم با کیرم پر میکنم گفت فقط کوسمو؟ گفتم جوووووووووون مگه میشه از این کون گوشتی گنده گذشت؟ اونم برات میکنم و شروع کردم تلمبه زدن که دیدم داره از چشاش اشک میاد گفتم چته نرگس من؟ گفت فکر نمی کردم یه جووونی مثله تو دوست داشته باشه باهام بخوابه گفتم از الان تا ابدیت زیر کیر من می خوابی گفت فدای کیرت بشم آرشم فقط تندتر تلمبه بزن منم تندتند تلمبه میزدم تا اینکه آبم اومد ریختم توی کوسش گفت جووووون چه داغه آبت ذوبم کردی ندا کیرمو می خورد آبم میومد بعدش دیگه از همه چیز حالم بهم می خورد اما آبم که توی کوس نرگس جونم ریخت بازم دلم سکس می خواست یکم توی کوسش نگه داشتم و شروع کردم تلمبه زدن کیرم که تا میرفت داخل و بدنم به بدنش می خورد عشق می کردم بهش می گفتم کوست خیلی حال میده با اینکه یه بار آبم اومد بازم دارم تلمبه میزنم گفت منم دوست دارم تا همیشه کیرت توش باشه دوست ندارم درش بیاری گفتم الان کاری می کنم دو تامون تا سر حد جنون لذت ببریم و شروع کردم تند تند تلمبه زدن صدای آه و ناله ها و جیغ های کوتاه و بلند نرگس جون و آه های بلند و از ته دل من خونه برداشته بود که دوباره آبم اومد و ریختم توی کوسش و افتادم روش گفت امشب باید بیشتر از این کوسمو بکنی من دیر ارضا میشم گفتم آخ جون نرگس من اون روز دو بار دیگه کوسشو کردم و دوتایی خوابمون برد وقتی بیدار شدیم 11و نیم شب بود و چندین بار ندا بهم زنگ زده بود و پیام داده بود که چی شد؟ منم بهش پیام دادم از الان باید بهم بگی بابا برام نوشته بود من تا همیشه بهت میگم حرومزاده گفتم خوبه اونم قشنگه اما حرومزاده ای که مامانتو میکنه یه مرد واقعیه اما حرومزاده ای که با اینکه متاهله با دو تا مرد دیگه می خوابه مادر جندست از اون زمان که نرگس جون صیغه کردم بعد از فری منم کوس ندا رو می کنم نه واسه اینکه ازش خوشم میاد واسه اینکه کوس مادر و دخترو با هم کرده باشم ببینم کدوم بیشتر حال میده جماعت من تجربه کردم مادرش بیشتر حال میداد کوس زن سن بالا کردن لذتش از کوس دختر جووون کردن بیشتر حال میده فری ندا رو بعد 3 ماه ول کرد رفت سراغ یکی دیگه اما من و هنوز نرگس جون هنوز با همیم بعضی وقتا هم یه حالی به ندا میدم کمبود فری حس نکنه.

نوشته: آرش

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.