رفتن به مطلب

داستان خیانت بخاطر شهوت زیاد

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

خیانت بخاطر شهوت - 1

سلام الهام هستم ۳۵ سالمه قدم ۱۷۰ وزنم ۷۰ کیلو و
شوهرم مجید ۳۹ سالشه ۱۷۶ و ۸۴ کیلو.ساکن کرج هستیم و یک پسر ۸ ساله داریم
پارسال داشتم میرفتم بازار تهران برای خرید مغازه پوشاکی که شوهرم داره خرید کنم با مترو گلشهر رفتم صادقیه و خط و عوض کردم مترو میخواست حرکت کنه و بدو بدو داخل مترو شدم و خیلی شلوغ بود و فهمیدم تو واگن اقایون امدم و همه بهم چسبیده بودیم و ایستگاه بعدی باز جمعیت امد داخل و واقعا داشتم له میشدم دوتا پسر حدودا ۲۲ساله پشت سرم بودن و میله رو مثل من گرفته بودن،یهو حس کردم کیر پسری که پشتمه راست شده و چسبیده به باسنم و روم نشد چیزی بگم و دیدم همینطور داره فشار میده به باسنم ،هم اعصابم خرد شده بود از کارش و شلوغیه مترو هم تازه پریودیم تموم شده بود و حدودا ده روزی بود سکس نداشتم کم کم داشتم شهوتی میشدم تا یهو دیدم یک دست امد روی باسنم و اروم داره میماله باسنمو یک نگاه به پشتم کردم و دیدم این دو پسر با لبخند بهم نگاه کردن و از ترس ابروم هیچی نگفتم هم هردو خوشگل بودن یکیشون چشم رنگی بور اون یکی هم خیلی بی بی فیس و موهای لختی داشت،نفسشونو پشت سرم حس میکردم تا بلاخره ایستگاه امام خمینی پیاده شدم و خط و عوض کردم و سوار مترو شدم و رسیدم ۱۵خرداد تو بازار که بودم یهو دیدم این دوتا پشت سرم هستن و تا جای شلوغلی میبینن میچسبونن بهم،چند بار خواستم سرشون داد بزنم بعد گفتم بچه هستن و ابرومم میره ،بیخیال شدم.
هر مغازه ای میرفتم ول کنم نبودن ،از یک مغازه ای لباس خریدم و گفت شمارتونو بده منم حواسم نبود شمارمو اروم بگم یا شماره شوهرمو بدم شمارمو که گفتم یهو دیدم این دوتا پشت سرم گوشی بدست شمارمو سیو کردن، خریدم تمام شد امدم بیرون گفتم شما خجالت نمیکشید همش دنبال من هستید گفتن سلام اسم من علی و منم پویا هستم گفتم امرتون گفتن ازت خوشمون امده و میشه کمکمان کنی؟
گفتم چه کمکی گفتن ما تا بحال با کسی سکس سکس نکردیم و اگه میشه با شما سکس کنیم گفتم بیخود گمشید تا ابروتونو نبردم و هردو فرار کردن،خریدامو کردم و برگشتم سوار مترو شدم وقتی رسیدم صادقیه دیدم گوشیم زنگ خورد مترو کرج هم هنوز نیومده بود ،جواب دادم دیدم علی بود
گفت سلام خوبید پرنسس خانم
جا خوردم گفتم شما
گفت علی هستم تو مترو
گفتم شمارمو از کجا اوردی
گفت از مغازه که بار خریدی
گفت تورو خدا خونمون همین کنار متروئه و خانوادم شمال هستن دوستتم رفت خونشون بیا بریم خونه من ببینمت و جلوت جق بزنم و سکسم نمیکنم قول شرف میدم مادرم چند ماهه فوت کرده و خیلی تنهام و واقعا نیاز دارم تو خیلی زیبایی و ….
یهو دلم سوخت واسش گفتم کجایی گفت پشت سرتم و باهم رفتیم خیابان کنار مترو منزلشون بود تو راه قلبم تند تند میزد تا بحال به شوهرم خیانت نکرده بودم و زندگیمو دوست داشتم گفتم میرم این جقشو بزنه یا نهایتا واسش ساک میزنم و برمیگردم
ساختمان شیکی بود تقریبا وارد شدیم طبقه ۵ رفتیم در و باز کرد استرس گرفته بودم میگفتم برگردم ولی بیشتر بخاطر مادرش که گفت فوت شده خودمو اروم میکردم
داخل شدم خونشون قشنگ بود نشستم رو مبل گفتم زود باش باید برم کرج بچه ام هم مدرسه ست باید زود برگردم
دیدم واسم آبمیوه اورد و نشست کنارم و دستشو انداخت دور گردنم و یهو سرمو کشوند سمت خودش و لبهامو شروع کرد خوردن
گفتم بسته جقتو بزن باید برم
هرچند تو دلم دوست داشتم واسش ساک بزنم علی هم خوشگل بود هم خوش هیکل،پاشد گفت بریم اتاق خواب اونجا جق بزنم،رفتیم داخل اتاق خوابش تی شرت و شلوارشو با هم در اورد یهو یک کیر بزرگ نمیدونم چند سانت ولی بزرگتر از مال شوهرم بود و کلفت و سفید روبروم بود
ناخداگاه خم شدم و کیرشو گذاشتم تو دهنم و شروع کردم خوردن وای کیرش عالی بود یکم که خوردم بلندم کرد لباسامو در اورد و جووون بلندی گفت و افتاد به خوردن سینه هام منم شهوتی شده بودم و داشتم دیونه میشدم که بکنه تو کصم.
سینه هامو چنان میخورد صدام در اومده بود گفتم علی بسه تورو خدا بکن تو
گفت چشم اروم گذاشت دم کصمو اروم اروم فشار داد جلو یهو حس کردم صدایی از پشت سرم آمد و دیدم پویا دوست علی لخت با یک کیر کلفت جلو در ایستاده
دیدم نمیتونم مقاومت کنم هرچی بگم لذتمو خراب کردم
فقط گفتم علی خیلی نامردی تو گفتی تنهایی
گفت پویا مثل داداشمه و هر کاری میکنیم با هم هستیم بیا پویا کیرتو بزار دهن الهام جون
منم شروع کردم ساک زدن علی هم با هر تلمبه اش قشنگ میخورد ته کصم
جاشونو عوض کردن پویا داگی کردم و علی گذاشت تو دهنم(منی که واسه شوهرمم زیاد ساک نمیزدم و هیچ وقت از کصم در میاورد ساک نمیزدم )الان داشتم واسه علی رو میخوردم پر اب کصم بود
پویا خوابید و من نشستم رو کیرش و سینه هامو لبهامو میخورد علی هم اومد پشتم و میخواست بکنه تو کونم که جیغ زدم نه نمیدم و یهو ترسید گفت اروم باش پس میزارم تو کصت عزیزم
وای باورم نمیشد اروم ارو کیرشو کنار کیر پوریا که تو کصم بود جا داد کصم داشت رسما جر میخورد و همینطور ارضا میشدم تو زندگیم اینقدر ارضا نشدم یهو دیدم صدای علی بلند شد و ابشو ریخت تو کصم
علی امد روم و به شکم خوابیدم و علی تلمبه میزد و پویا کیرشو گذاشت دهنم گفت جنده خانم کیرمو تمیز کن منم از این حرفش ناراحت شدم و تا اومدم بگم کثیفه نه گذاشت تو دهنم علی هم تند تند مثتلمبه میزد و یهو داغی ابشو تو کصم حس کردم و رفتم دستشویی خودمو شستم و دیدم علی اهنگ گذاشته و گیر داد یکم با این اهنگ لخت واسمون برقص
منم ۵ دقیقه ای تنهایی رقصیدمو لباسامو پوشیدم و رفتم با حس جدید و حس عذاب وجدان راهی کرج شدم
رسیدم خونه سریع پریدم حمام چون شوهرم ظهرها ناهار میومد خونه و کل تنم بو گرفته بود.
چند روزی از اون ماجرا میگذشت که دیدم واتساپم پیام امد دیدم علی بود منم سریع بلاکش کردم ،زنگ زد بلاکش کردم،دیدم با یک خط ناشناس یک کلیپ واسم اومد دیدم وای کلیپ رقص لخت منه پیام دادم خدا ازتون نگذره پدرتونو در میارم و شکایت میکنم از دستتون
پیام امد فردا صبح ساعت ۱۰ صبح منتظرتیم وگرنه هم فیلم رقصتو هم فیلم سکستو پخش میکنیم

ببخشید دوستان اگر بد توضیح دادم یا غلط املایی داشتم منتظر نظراتتون هستم اگر حمایت کردین ادامشو بنویسم

نوشته: الهام

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.