migmig ارسال شده در 5 اسفند اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند دید زدن کس مامانم مامان من یه دهه شصتی داف و کس طلاست از هیکلش بگم؛ پوست سبزه و توپر ممه ۸۵ نوک تیز لباش قلوه ای کون گرد چشم و ابرو مشکی موهای قهوه ای فر با قد ۱۶۵ کصش هم تمام عیار رنگ قهوه ای خیلی کمرنگ کلوچه ای با چوچول های کوچک و قهوه ای اما بین چوچول ها صورتی. صورتی جلوم هیچوقت لخت نمیگرده اما وقتی عجله داره با شورت یا دستش رو میگیره جلو کس طلاش و رد میشه از شانس من هم اینکه شبا خیلی خستس و عمیق میخوابه همیشه هم آخر شب میره حموم و وقتی موهای کصش رو میزنه یا با حوله یا دامن بدون شرت میخوابه منم تا وقتی بتونم بیدار میمونم تا خوابش سنگین بشه و میرم دامنشو میزنم بالا گوشیمو با فلش میکنم زیر دامن یا حولش و حسابی فیلم و عکس می گیرم کصش هم یادمه چند سال پیش لابیا پلاستی کرد و چوچول اضافش رو برید تا خوشگل بشه کصش دو سه بار شده نمیدونسته من اومدم خونه از حموم لخت اومده بیرون صورتشو با لباسا دم در خشک بکنه منم همیشه غافلگیرش میکنم البته شرتاش همیشه چون سکسیه و توری داره کامل کونش و کصش رو میشه دید چند بار شده از حموم اومده بیرون دیده من تو اتاق نیستم حولش رو انداخته و جلو اینه داشته لخت میرقصیده و کصش رو میمالیده ولی من از بیرون از یه زاویه ای دیدش میزدم یه وقتایی که سوتین نمی بنده کامل نوک ممش میزنه بیرون و تکون میخوره منم خیلی حشری میشم یه وقتایی که میخواد بره بیرون و دیرش میشه سریع لخت میشه میره حموم و بعد حموم سریع میاد یه شورت میپوشه حولش رو میندازه دیگه و وقتی میخواد شلوار بپوشه قمبلی میکنه که کامل کونش از زیر توری های شرتش معلوم میشه بهترین خاطرم از هم اینه که یه شب از حموم با حوله اومد خوابید ولی چون هوا سرد بود پتوش رو کامل بغل کرد من هرچقدر بیدار موندم پتوش نمیرفت کنار نا امید شدم و خوابیدم صبح زود یهو دستشویی گرفت بلند شدم دیدم توی پوزیشن مورد علاقم پتو و حوله و همه خودش رفته کنار کس و کونش داره میدرخشه فقط روی شکمم دراز کشیدم و دقیقه کامل به کس و سوراخ کونش خیره بودم یهو دیدم کیرم داره میترکه دیگه رفتم دستشویی زدم اومدم دیدم رفته زیر پتو نشد عکس بگیرم ولی همیشه یادم موند بزرگترین آرزوم اینه باهاش رابطه داشته باشم خواستید باور کنید خواستید نکنید برام مهم نیست ولی مو به مو راسته نوشته: امیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده