رفتن به مطلب

داستان سکس ناب با زن شوهردار در ماشین

chochol

ارسال‌های توصیه شده

سکس بینظیر با راحله

سلام .
من تا بحال دو بار داستان نوشتم فرستادم از سکسی که داشتم .
حالا چه خوب چه بد یه سری افراد باور دارن یسری اصلا براشون قابل درک نیست .
برسیم ب داستان .
من با یه خانومی از یه طریق خیلییی جالبی اشنا شدم ک داستانش مفصل هست .
من حمید ۳۲ ساله تهران . اسم دوستم راحله ک ۵ سال از خودمم بزرگتر بود یعنی ۳۷ ساله من غرب تهران اون شرق تهران .
سکس های جذابی باهم داشتیم ک دوتاش تو ماشین بود تو پارک
یاس فاطمی نزدیک خیابون استخر بچه های شرق تهران خوب میشناسن ک چ پارک خوبی و مکان خوبی هست برای سکس ولی باز باید حواستون باشه .
برگردیم سراغ داستان یه روز قرار گذاشتیم با راحله جون بریم بیرون چون متاهل بود و بچه هم داشت .
هفته ای یه بار برنامه بیرون میزاشتیم ک مساوی با سکس بود چون هر جفت میدونستیم برای چی باهم هستیم .من قدی ۱۸۳ وزن نزدیک ۱۰۰ سایزمم معمولی ۱۷ سانت مثل بقیه گرز رستم نیست . ولی راحله قد ۱۷۰ وزنی ۶۰ ۶۵ بود ولی استیل خوب بقول معروف بغلی بود 🤣
خلاصه رفتیم پارک یه خاکی تا انتها رفتیم بین درخت ها ک اصلا کسی فکرش به اونجا نمیکشید ک کسی باشه اونجا .
جفتمون داغ کرده بودیم تا ماشین نگهداشتم پریدیم بغل هم شروع ب ور رفتن و لب گرفتن از هم شدیم .
من ماشینم ال ۹۰ بود
اتاق بزرگی داره صندلی هارو جلو دادیم و خودمون رفتیم عقب . راحله ک حشرش بدجور زده بود بالا سریع شلوارشو دراورد و شلوار و شرت منم از پام در آورد من تکیه دادم شروع کرد به ساک زدن ک عالی میخورد تا ته میکرد تو حلقش ک عوق میزد عاشق این کارش بودم ک دوست داشت اینجوری ساک بزنه . ب اندازه کافی خورد بودک گفتم نمیتونم تحمل کنم بخواب کصش دریایی از اب بود بینظیر
کص کوچیک تقریبا صورتی با لبه های یکم بیرون زده ک هوش از سرت میبرد . راحله داغ داغ بود کیرمو رو شیار کوصش بالا پایین میکردم التماس میکرد بکنم داخل سکس تقریبا خشن هم دوست داشت . علاقه خاصی ب طلبه های سنگین داشت یه پاشو گذاشت رو طاقچه عقب ماشین یه پاشم رو دوشم اروم شروع کردم زدن ک طاقت نیاورد خودش التماس میکرد محکم تا ته بکوب فقط . چون تو پارکم بودیم تو ماشین من خودم حواسم بود به اطراف که یه دفعه کسی نیاد . راحله ک چشماش از حشریت سفید شده بود تو اوج لذت بود . خدا برا همتون همچین کس حشر و پایه رو جلو راحتون بزاره ک مزه واقعی سکس رو بچشید . من خسته شده بودم تو اون پوزیشن گفتم عوض کنیم من رو صندلی نشسته بودم راحله اومد رو کیرم جوری بالا پایین میشد ک ماشین بدجور تکون میخورد . راحله خیلی پایه بود میگن دختر یا زن هرچی عاشق مرد باشه دوست داشته باشه لذت ببره همه کار میکنه
ازش درخواست کردم کیرمو بکنه تو کونش که گفت تا بحال ندادم ولی دوست دارم لذت ببریم ولی اروم بکن ک زده نشم دفعه های بعدم بهت بدم من باجون دل دل به کار دادم خودش که بالا بود اروم کیرمو کشیدم بیرون اول خوب با کونش ور رفتم که آماده بشه برای ورود و خودش اروم اروم نشت تا ته رفت توش چند ثانیه تو همون حالت موند تا عادت کنه بعد آروم شروع کرد بالا پایین شدن ک صداش از حشریت بی نظیر بود چند دقیقه زد گفت عشقم میشه تموم کنم خیلییی درد داره بیا از جلو بازم بکن ک کیرمو تمیز کرد دوباره نشست روش پوزیشن جوری بود ک من رو صندلی عقب ماشین بددم اون برعکس من رو من نشسته بود من از شیشه جلو حواسم به اطراف بود اون از شیشه عقب . دیگ اوج شهوتمون بود حوری بالا پایین میپرید که گفتم الان تخمام میترکه ‌ک راحله چند بار ارضا شده بود ولی بازم میخواست ک نزدیک بود منم ارضا شم که بهش گفتم میتونم بریزم داخل ک با جون دل گفت اره قرص میخورم فداش بشم ک همه جوره دوس داشت لذت ببریم همونجوری ک بالا پایین میشد آبمو داخلش خالی کردم دیگ بی حرکت بودیم فقط همدیگه بغل گرفته بودیم داشتیم لب های همدیگه رو میخوردیم از هم لذت میبردیم .
راحل بی نظیر بود .
شوهر داشت ولی دلیل اصلی خیانت ب شوهرش .
خود شوهرش بود ک اصلا اهمیت ب راحله نمیداد و مغازه دار بوده و اکثر روزها خونه نبوده و تا دیر وقت سر کار و وقتیم ک میامد خونه نیاز به استراحت داشته و خیلییی هم طبق گفته خود راحله چاق بوده ک راحله اصلا لذت نمیبرده . همین دلیل اصلی خیانت راحله بود . خودم میدونم سکس با زن شوهردار عواقب داره ولییییییی لذتش خیلیییییییی بیشتر .
سکس های بی نظیری با راحله داشتم ک اگ دوس داشتین براتون تعریف میکنم .
ببخشید ک بد نوشتم

نوشته: حمید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.