رفتن به مطلب

داستان سکس خشن با دوست پسر

behrooz

ارسال‌های توصیه شده

خواهش میکنم جرم بده

وقتی رسیدم خونشون ساعت دو بعد از ظهر ۷ آبان یک روز سرد پاییزی
تو لباس نسکافه ای بلندم غرق شده بودم و مخصوصا آرایش کرده بودم برعکس همیشه چون میدونستم وقتایی که بیرون آرایش میکنم بهم میگه زشت شدی
اما وقتی باهاش تنها میشم ازم تعریف میکنه و من توی دلم پروانه ها پرواز میکنن و هی از پیله در میان
در و که برام باز کرد آروم تو بغلش فرو رفتم
سرم رو سینش قرار گرفت و گوشام صدای قلبشو شنید
لباش روی موهامو بوسید
لباش کل صورتم و بوسید رو گردنم نشست انقدر گردنم و با لباش و زبونش مکید که پاهام شل شد و کاملا متوجه شدم که شرتم خیس شده
ازش خواستم که صبر کنه چون بشدت توی اون لباس گرمم شده بود
خودش کمکم کرد لباسم و در آوردم و از بدنم مثل همیشه تعریف کرد
و گفت رژیمم تاثیر داشته و چقدر لاغر تر شدم و کمرم و تو دستاش گرفت و چلوند
دستم و تا اتاق کشید و خودش روی تخت نشست و منم روی پاهاش و مستقیم کصم و روی کیر سنگیش گذاشتم که به شلوارش فشار میاورد و خودم و روش تکون میدادم
خیلی حشری شده بودم و دوباره اون خوی شیطونیم گل کرده بود
دستشو روی کونم گذاشت و فشارش داد و کمرم و به خودش فشار داد
مثل همیشه که قبل از سکس حرفای خنده دار میزدیم و تو گوش هم زمزمه میکردیم
گفت حتی نرم تر شدم دستشو روی پوستم میکشید و از بغل شرتم رد کرد و لای شیار کصم کشید و تو مشتش چلوند گفت وای چقدر خیس شدی
گفتم اخه خیلی دلم میخواد
خم شد انگار که میخواستم بیفتم زمین ترسیدم از گردنش آویزون شدم گفت همیشه به من اعتماد کن
گفتم باشه
از جامون بلند شدیم و دوباره لب گرفتیم بهترین بوسای زندگیمو بهش دادم زبونامون انگار باهم میرقصند شونم و به سمت پایین فشار داد و من زانو زدم جلوش شلوارشو در آوردم و صورتم و مالیدم به تخماش و شروع کردم به لیس زدن تخماش کاری که میدونستم عاشقشه ازم خواست دهنم و باز کنم و تو دهنم تف کرد و کیرش و فرو کرد ته حلقم و چند تا تلمبه آروم تو دهنم زد و بعد خودم شروع کردم به ساک زدن یکم که گذشت یکمی رفتم جلو تر و شروع کردم با دستم کیرش و مالیدن و تخماشو خوردن و تو دهنم جا دادن
یکم پاهاشو باز کرد که میدونستم معنیش چیه
سوراخ کونشو چند بار زبون زدم و بعد لبام و دورش گذاشتم و تند تند میک میزدم و زبونم و سعی میکردم توش فرو کنم یکمی که گذشت دوباره دهنم و ثابت نگه داشت و شروع به تلمبه زدن کرد و من همزمان سوراخش و میمالیدم
آب کصم چکه کرده بود و یکم روی فرش ریخته بود
وقتی تحت سلطش بودم کصم انگار چشمه میشد
دستم و گرفت و بلندم کرد و لب تخت نشوند
و پاهامو باز کردم براش ازم لب میگرفت و انگشتش آروم چوچولمو ماساژ میداد و بعد یواش کصم و با انگشتش میگایید
آروم تو دهنش ناله میکردم
انگشت تند تند نقطه جیمو تحریک میکرد و صدای شالاپ شولوپ میداد از خیسی
یکمی ازش فاصله گرفتم هولش دادم و نشستم رو کیرش و یکمی نوک کیرش و تو خودم فرو کردم و در آوردم و گردنشو لیس زدم
کاندوم و روی کیرش کشیدم و خودمم تا تخماش روش نشستم و شروع کردم بالا پایین شدن و سواری گرفتن
دختر کیرچرون در واقع باید اسم این پوزیشن میشد
قربون صدقم میرفت و نوک سینه هامو گاز میگرفت و میک میزد و چک میزد بهشون
کمرم و گرفت و تو همون حالت چرخیدیم و اون اومد روم و شروع کرد کصمو گاییدن در حدی محکم تلمبه میزد که زیر دلم تیر میکشید
محکم گردنمو فشار میداد و چک میزد رو سینه هام
قربون صدقم میرفت و بالای کصم و چنگ میزد گاهی چوچولمو میکشید یا میمالید و دیگه نمیتونستم جیغامو کنترل کنم و حتی نفسم قطع میشد از شدت لذت یا چشمام سفید میشد
بهش گفتم دارم اسکویرت میشم( انزال زنانه) و ممکنه هر دقیقه تخت و خیس کنم
بلند شدیم و اولش از پشت منو بلند کرد و کیرشو فرو کرد توم و چند ثانیه محکم تلمبه زد تمام تنم میلرزید و پاهام روی هوا بود
گذاشتم زمین و در جا فرو کرد چند دقیقه تلمبه نزده بود که احساس کردم دارم میام و شروع کردم به برون پاشی و مثل فواره می ریخت بیرون
کمرم و بین دو تا دستاش فشار میداد و من انگار داشتم جونمو از طریق کصم خالی میکردم
لرزش رونام و نمیتونستم کنترل کنم و فقط میپاچیدم بیرون
وقتی ارضا شدنم تموم شد بهش گفتم عشقم تورو خدا بیشتر جرم بده پارم کن و اون محکم تر سوراخمو میگایید از روی میز روغن بچه رو برداشته بود و ریخته بود روی کونم و تو آینه میدیدم که برق میزنه
انقدر محکم بهم اسپنک میزد که کونم سرخ شده بود و هر بار بهش میگفتم بازم بزن محکم تر
بهم گفت عشقم دیگه نمیتونم ازم میخواست هی بیشتر پاهامو باز کنم و در حدی رفتم که دردم گرفت موهامو گرفته بود و محکم سرم و به تخت فشار میداد و وقتی تلمبه میزد انگار کیرش میومد تا معدم
که ارضا شد
تمام وجودم و غرق بوس کرد و تو بغلش لهم کرد
بازم بخواید مینویسم اینطوری از این خاطره هامون زیاده

نوشته: خانم راچستر

سکس خشن
اروتیک

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.