minimoz ارسال شده در 25 دی، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2024 گی تایم بالا سلام علی ام ۳۱ سالمه تهران زندگی می کنم غرب تهران قدم ۱۸۳ وزنم هم حدودا ۱۰۰ فیس ام مردونست ، ته ریش دادم از تقریبا ۲۵ سالگی هر از چندی کون می دم هم کون می دم هم می کنم ولی به خاطر اینکه سایزم کوچیکه بیشتر می دم ولی یه مشکلی دارم به اکثر کسایی که کون دادم حالا جدا از سایزشون، تایمشون کمه گشتم تو این گروه های تلگرامی یه پسره رو پیدا کردم آشنا شدیم از بچه های یافت آباد بود ، اونم اسمش علی بود ، قد و هیکل مناسب ، تقریبا مثل خودم ولی لاغر تر از من سایزش خوب بود ۱۹ سانت بود ، می گفت دیر ارضاست ، من که گفتم باشه ولی باور نکردم ، خلاصه یه مکان اجاره کرد ساعتی رفتیم ، سمت خیابان امام خمینی بود من کلا ساک نمی زنم بدم میاد ، رسیدیم بعد اینکه رفتم خودم رو خالی کردم کامل برگشتم دیدم کامل لخت شده ، کیرش هم قشنگ همونی بود که تو عکس دیدم ۱۹ -۲۰ سانت ، کاندوم رو کشید سرش ، گفت لخت شو شروع کنیم من لباس ها رو کامل کنم رو مبل استایل داگی شدم کیرش کلفت و دراز بود چند دقیقه اول خیلی درد داشتم ولی یه زره گذشت دردش کمتر شد ( اینم بگم تا آخر کار دردش بود 🤣) ، یه ۷ -۸ دقیقه ای تو همون حالت کرد گفت پوزیشن رو عوض کنیم منم دیدم نه مثل اینکه واقعا دیر ارضاست، کامل وایستادیم شروع کرد کردن ، بعد دیدم درد دارم هنوز به پهلو رو تخت خوابیدم ، اونم پشتم به پهلو خوابید شروع کرد کردن ، تو این حالت من دردم کمتر می شه راحت جا باز می کنه کونم ، ۱۰ دقیقه که اینطوری کرد کلا دمر خوابیدم اومد روم یه جوری تلمبه می زد تخت صداش در اومده بود بعد برگشتم به کمر خوابیدم پاهام رو داد بالا با فشار کرد تو کونم اینقدر دیگه کرده بود سوراخم بی حس شده بود بعضی جاها تلمبه تو کونم رو حس نمی کردم ، خلاصه بعد ۴۰ دقیقه کون دادن واقعا خسته شدم ، بهش گفتم نمی خوای تموم کنی ، با خنده گفت فکر کردی منم مثل بقیه خروسم ؟ گفت داگی شو الان می زنم آبم بیاد ، استایل داگی شدم ، یه جوری شروع کرد تو کونم تلمبه زدن که انگار ارث باباش رو خوردم تا شکمم حس می کردم بعد ۵ دقیقه کل آبش رو ریخت تو کونم این بهترین کون دادن من بود خیلی به خودم حال داد نوشته: علی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده