رفتن به مطلب

داستان سکسی شوهرخواهر کیر کلفت

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

داستان من و کیر کلفت داماد

دوستان اگر کلمه ای اشتباه نوشتم ببخشید و در نظرات لازم نیست غلط املایی منو بگیرید 🙏🙏
داستان در مورد من ث و شوهر خواهر شوهرم ح هست
خلاصه ای از جریانو میگم که بگیرید از کجا شروع شد
اخرین خواهر شوهرم ازدواج کرد با یه پسر پولدار و خوشتیپ
بعد ازدواج خونه نزدیک خونه پدر زنش گرفت که خونه ما هم همون اطراف بود چون شوهرم ۱۴ روز کار ۱۴ روز خونه بود
وقتی شوهرم سر کار بود هر وقت بیرون میرفتن منم میبردن.
داخل همین رفتو امدها فهمیدم که ح چشش منو گرفته منم براش ناز میکردم خواهر شوهرم ادم دهن لغی بود هر کاری میکردن میومد میگفت وقتی از سکس باهمو برام تعریف میکردن من اتیش میگرفتم وقتی از سکسشون میگفت جوری تعریفش میکرد که انگاری مثل فیلم از جلوی چشام رد میشد وقتی میگفت که با کیر بزرگی که شوهرش داره چطوری جرش میده و تا شوهرش چند بار ارضاش نکنه خودش ارضا نمیشه بر عکس شوهر من من مثل یه اسب عربی وحشی هستم داخل سکس اما اون اندازیه یه خر هم نیست یه کیر ۱۰ سانتی کوچیک که تا میکنش داخل یه ۱ دقیقه نمیرسه ابش میاد و منم باید با انگشت خودم ابمو بیارم خلاصه داخل اون روزا که ح دنبال کردن من بود نمیدونم چرا بجایی که ازشم ممنون باشم که بیاد کسو کونمو پاره کنه براش ناز میکردم تا یه روز ظهر گرم بود که خواهر شوهرم گفت بیا پیشم گفتم گرمه گفت شوهرم از سر کار که امد قبل از اینکه بیاد خونه میاد دنبالت گفتم باشه نزدیک ساعت ۲ ظهر بود که ح زنگ زد گفت من پشت در هستم و گفت درو باز کنم میخواد تا من اماده بشم بره دستشویی درو باز کردم سلام کرد رفت دستشویی امد بیرون و منو نگاهی کرد گفت امروز خوشکل شدی منم با ناز گفتم خوشکل بودم گفت باشه خوشکل خانم برو اماده شو بریم رفتم داخل اتاق لباسهای خونگیمو در اوردم با شرتو سوتین بودم که احساس کردم کسی پشتم ایستاده برگشتم ح دست گذاشت در دهنم گفت من خیلی وقته چشمم گرفته تورو و الانم راهی نداری که بخوای بدون اینکه بدر بری گفت دوتا راه داری دستمو از در دهنت برمیدارم داد بزنی دهنتو با دستمال میبندم سیر دلم کس و کونتو پاره میکنم بعد ولت میکنم برو به هرکسی دوست داری بگو یا اینه مثل یه بچه خوب سرو صدا نکنی منم قول میدم یه حالی بهت بدم که تا اخر عمرت یادت نره بعدشم برو به همه بگو فرقی نداره برام گفت اگر دومی راه رو دوست داری سرتو تکون بده منم که دیدم راهی ندارم تکون دادم دستشو برداشت بلندم کرد گذاشتم روتخت تیشرتشو در اورد امد کنارم از گردنم شروع کرد به خوردن تا روی کسم من که فقط ناله میکردم و انگاری تو فضا بودم یا د حرف زنش افتادم که ح دوست داره کیرشو بخوری و با حرکت بهش فهموندم منم میخوام کیرتو بخورم چر خید سمتم شلوارو شرتشو در اوردم وای تا اون روز توی فیلمهای پورن فقط همچین کیری دیده بودم که فکرمیکردم دروغه ۲۴ سانت کیر که اندازیه ساعد دستم کلفت بود شروع کردم به خوردنش ۵دقیقه ای گذشت که بلند شد لنگامو داد بالا و سر کیرشو مالید لای کسم سرشو گذشت در سولاخ کسم و خوابید روم لبامو کرد تو دهنش و کیرشو فرستاد داخل احساس میکردم یه چیز خیلی بزرگی داره از وصت نسبم میکنه هرچی خواستم تکون بخورم نمیتونستم قفلم کرده بود کیرشو تا اخر کرد داخل چند سانیه ایستاد بعد یواش شروع کرد بر عقب جلو کردم خیلی درد داشت اما یواش یواش درد تبدیل شد به لذت لبامو ول کرد من که داشتم از این همه لذت میترکیدم ناله هام تمام خونه رو گرفته بود و و قربون صدقش میرفتم ۵ دقیقه ای گذشت که چنان نمیدونم چی بگم اما فقط اینو بگم که وقتی ارضا شدم احساس کردم تمام وجودم اب شد و رفت داخل کسم یخورده کیرشو تو کسم نگه داشت بعد کشید بیرون امد کنارم دراز کشید و مونو کشید تو بغلش جوری که کمرم تو بغلش بود دوتا انگشتاشو با اب کسم خیس کرد کرد داخل کونم خیلی درد داشت جیق زدم درد داره گفت دیدی کستم درد داشت اما اخرش دوست نداشتی کیرمو در بیارم الانم همونطوریه چند دقیقه دردو تحمل کن بعد ببین چه حالی به کسو کونت میدم قبول کردم با انگشتاش کمی کونمو باز کرد کیرشو مالید به اب کسم گذاشت در سولاخ کونم فشار داد سر کیرش یه دفعه پرید داخل از درد زبونم بند امد تا امدم زبونم باز کنم بگم درش بیار نصف کیرش داخل کونم بود چشام مثل خون قرمز شده بودن و پر از اشک هنوز نمیتونستم حتی جیغ بزنم که نگام کرد گفت خوب میشه و تمام کیرشو کرد داخل و دنهمو گرفت و گردنو میخورد ویواش عقب جلو میکرد راست گفت چند دقیقه بعد دردش کمتر. شد اما همون چند دقیقه پاره شدم بعد کمی که از کون کردم درش اورد کردش تو کسم و تند تند میکرد و یه دفعه ارضا شد تمام ابشو ریخت داخل که مثل اینکه اسید داخل کسم ریختن اتیش گرفتم اما خیلیم حال داد بعد ارضا شد با پاهم و دستام قفلش کردم داخل بغلم یه ۱۰ دقیقه ای کیرش داخل بود تا اینه کوچیک شد و شل اون روز درد داشت و درد کشیدم اما الان بعد دوسال راحت کسو کونمو پاره میکنه
بای دوستان این داستان کامل حقیقت داره و امیدوارم خوشتون امده باشه

نوشته: ثمین

• Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18