migmig ارسال شده در 29 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر عکاسی مدلینگی که به گی ختم شد سلام به همه شما دوستان و همراهان همیشگی سایت کون باز بابت استقبالی که از داستان نویسی قبلیم داشتین بازم یه خاطر جذابمو براتون مینویسم امیدوارم ارزش وقتی که میزاریدو داشته باشه دوباره برسم سنت میگم کسانی که علاقه ای به همجنسگرایی مردونه ندارن پیگیر این خاطره نشن ضمنا این خاطره کاملا واقعی هست و من با جزئیات کاملش مینویسم اگه طولانیه صمیمانه عذر میخوام خب بریم سراغ خاطره موضوع برمیگرده به مرداد ماه سال ۹۹ من پیج های مدلینگ رو فالو داشتم یروزی که داشتم چرخ میزدم تو اینستا یه پیامی اومد : سلام خوبین؟ منم جواب دادم بعد یکم گپ زدن بمن گفت من پیجتو چک کردم فیس و استایلت خوبه برای مدلینگ اگه مایلی یه پروژه ای هست واسه عکاسی لباس زیر و فانتزی مردونه و زنونه ما دقیقا به یکی با اندام شما نیاز داریم موافقی با هم همکاری کنیم؟ منم بدم نمیومد هم عکاسی کنم هم پول دربیارم شمارمو دادم اومد تلگرام ازم عکس خواست فرستادم بعد گفت اگه اوکی هستی عکسای نود و راحت تر بگم لختی بفرست که پایین تنت بیشتر معلوم باشه خجالت هم نکش و واسه راحتی خیالت هم بدون چهره باشه منم که هیچ مشکلی نداشتم فرستادم و با کمال میل گفت اوکیه. و از این بهتر نمیشه قرارمون روز جمعه ساعت ۵ بود ازم خواست خودمو کاملا شیو کنم. منم گفتم بدنم لیزر شده و نیازی ب شیو خاصی ندارم ولی چشم فک میکردم لوکیشن تهران باشن ولی شهر خودمون بود.(ترجیح میدم نگم اهل کجام) رفتم ب لوکیشنی که فرستادن ۳نفر اونجا بودن با هیکل های پسرونه و و کاملا باب سلیقم هوا سرد بود اونی که اومد استقبالم اسمش حامد بود یه پسری با موی بلند هم قد با من و اندام و استایلی خوب سلام و احوالپرسی کرد و تو اولین معاشرت دستشو گذاشت پشت کمرم و نزدیکی خط باسنم ازم خواست کاپشن چرم رو دربیارم و راحت باشم منم انجام دادم برام قهوه آوردن بعد یکم معاشرت تیام ازم خواست اگه مشکلی ندارم ست فانتزی هم تو عکاسی بپوشم قبول کردم و رفتیم واسه شروع ماجرا حامد خودش عکاس بود از من خواست بیشتر ژست های شهوتی بگیرم من یه کاستوم تنم بود به بهانه اجرای درست همش ب بدنمو کونم دست میزد.دونفر دیگه که اسمشونو نپرسیدم هم که باهم تو عکسا بودیم تو ژست گیری همراهیم میکردن تا اینکه عکاس گفت یک از پشت و یکی از جلو بچسبه ب من قلبم تند تند شروع کرد به تپیدن از یه طرف استرس داشتم و از طرفی نگران بودم اگه تو این عکسا چهرم معلوم باشه چی؟ تا اینکه حامد اومد جلو و از اول عکسایی که گرفتیمو نشونم داد تو هیچ کدوم چهرم معلوم نبود و خیلی خیالم راحت تر شد. حامد رفت عقب تر و گفت واسه ژستای دیگه مشکلی نداری پارتنرات بهت نزدیک تر بشن و بیشتر ارتباط بگیرن باهات؟ منم با سرم تایید کردم که هیچ مشکلی ندارم اون دوتا که اسمشونم نپرسیدم و نمیدونستم شروع کردن به لمس کردنم باید تو موقعیتش باشید تا بدونید چه حس فوق العاده ای داره. حامد که فهمیده بود من چقدر تحریک شدم با یه لبخند شیطنت آمیزی عکساشو میگرفت یه موزیک بی کلام اسلو داشت پخش میشد و من بشدت با این حرکاتو فضا داشتم تحریک میشدم اونی که روبروم بود دستشو گذاشت زیر چونمو سرمو برد بالا و شروع کرد به لیس زدن و خوردن گردنمو گلوم حس بشدت خوبی بم میداد یه لحظه استپ کرد و زل زد تو چشمام من متعجب بودم و انگشت اشارشو کرد تو دهنم منم شروع کردم به خوردنش تو همین حین اونی که پشتم بود شروع به نوازش و بوسیدن باسنم کرد.حامد گفت عالیه بچه ها ادامه بدین من واقعا توان هیچ مقاومتی نداشتم اون دوتا لعنتی منو مث یه ربات مطیع خودشون کرده بودن دوباره ادامه داد انگشتشو از دهنم درآورد و صورتشو اورد جلو و شروع به خوردن لبام کرد باورم نمیشد انقدر راحت در اختیارشون بودم. اروم زیر گوشم گفت این پروژه رو دوست داری؟با سرم تایید کردم.یه لبخندی زدو گفت آفرین. و دوباره سرشو برد تو گردنم و خورد و این کارو تا جایی ادامه داد که من آه و نالم شروع شد لبمو گاز میگرفتم انقدر اومد پایین تا بند کاستوممو باز کرد و سینه هامو دید و لمس کرد به حالتی که کمرم صاف بود منو خم کرد سمت خودش و من کاملا همراهی میکردم حالا هم از جلو هم از پشت آماده لیس زدن بودم و این چیزی بود که اونا میخواستن خلاصه یکی افتاد به جون سینه های سفیدم و یکی هم از پشت سوراخ قرمز مو لیس میزد و مدام اسپنک های آروم میزد ناله و آهم در اومد یه لحظه ب خودم اومدم با صدای لرزون گفتم:با من چیکار میکنید دیووووونه ها؟لطفا بس کنید خواهش میکنم. حامد اومد جلو آروم انگشت اشارشو گذاشت جلو لبامو گفت :شششششششششششش بچه خوبی باش مقاومت نکن قول میدم لذت ببری و آروم لباشو گذاشت رو لبام و چند ثانیه بدون مکس ازم لب گرفت وقتی لباشو جدا کرد دستشو گذاشت رو گلومو یه فشار کوچیکی داد و زل زد تو چشمامو گفت خیییییییلی سکسی هستی.تو از حالا در اختیار مایی خوشحالم تورو داریم و رفت عقب و دوباره دوربینشو گرفت دستش تو همون حالت احساس کردم کونم داره یه چیزی روش ریخته میشه.بعد چند ثانیه فهمیدم از پشت داره چرب میشه بردنم یکم جلوتر گوشه دیوار گیرم انداختن و دوباره شروع به لاس زدن باهام کردن از دو جهت بشدت هات شده بودم حس عجیبی که تا ب اون لحظه نمونشو فقط تو فیلمای angela white(پورن) دیده بودم حامد مث کاکولد داشت منو دید میزد مشخص بود خیلی داره لذت میبره از دیدن اون صحنه ها کسی که پشت سرم بود دستامو به حالت زیکزاکی پشتم چفت کرد انگاری که بسته باشن و شروع کرد به گاز گرفتن و لیس زدنو خوردن لپای کونم و سوراخمو لیسسسسس میزد و من همون لحظه چشمام خمار شد کسی که جلوم بود اومد پایینتر و از ناف شکمم شروع به لاس زدن کرد تا نوک سینه هام زل زده بود تو چشمام و سینه هامو میخورد نگاه میکرد تو چشمام درست مثل mike adriano یه نگاهی انداخت به حامد و با یه خنده شیطنت آمیزی گفت این کثافت مث دخترای ۱۸ساله میمونه و با دستش گردنمو گوشامو و لبامو نوازش میکرد شکممو میبوسید و نوک سینه هامو می گرفت تو دستش و فشار میداد زل میزد تو چشمامو لباشو غنچه میکرد و جوووووووون کشیده ای میگفت حامد لبخند زد و گفت خوشمزس؟گفت آره خیلی ازش سیر نمیشم.به جفتشون گفت رسشو بکشید.من با چشمایی که توش التماس موج میزد یه نگاه به حامد انداختمو یه نگاه به اون و فقط نگاه میکردمو و آه میکشیدم. اومد بالا و بالاتر گردن و گوش و لب بازی با یه ولع خاصی لبامو میخورد اما این آخر کار نبود حالا این من بودم که دلم میخواست ادامه بدن هر دوتاشون اونی که پشتم بود لیس زدنو و خوردنشو قطع نمی کرد دستامو نگه داشته بود و حامد گفت بشین و توام یکم هنرتو نشونمون بده نشستم اون دوتا اومدن بالا سرم و کیرشونو اوردن نزدیک صورتم متر دم دستم نبود ولی واقعا هر کدوم ۱۸ سانت بودن حس ذوق زدگی داشتم و با ولع کامل ساک میزدم جوری حرفه ای که خودمو تو این کار بهترین میدونم حامد دیگه دوربینو کنار گذاشت و فقط داشت نگاه میکرد و منم به ساک زدنم ادامه میدادم بعد از حدود ۵ دقیقه خوردن منو بردن جلو حامد یه ساک کوتاه واسه اون زدمو نشستم رو کیر حامد و شروع به تلمبه زدن کرد انقدر هات شده بودم که لذت بیشتر از درد برام هیجان انگیز بود یه thersome واقعی از دو جهت ساک میزدم و گاییده میشدم یکی کیرشو از دهنم درآورد و اشاره کرد دهنم باز بمونه آب دهنشو ریخت تو دهنمو اشاره کرد ساک بزنم منم گوش دادم اونم سینه هامو شکممو میمالید خیلی هات شده بودم با صدای بلند آه و ناله میکردم و مس بازیگرای پورن جملات سکسی میگفتم fuck me yessssss byby oh god تا جایی که حامد منو نشوند رو مبل و دونه دونه کیراشونو کردن تو دهنمو آبشونو خالی کردن دهنم و قورت دادم اون لحظه هیچ طعمی متوجه نشدم واسه همین برام حال بهم زن یا چندش نبود برام عجیب بود وقتی اون همه باهام ور رفتن ارضا نشدم حامد نشست بغل دستم و منو نشوند رو پاش سینه هامو میخورد و دست راستشو اورد رو کیرم و شروع کرد ب جق زدن و ادامه داد وقتی آبم اومد واقعا بی حس شدم و ولو شدم رو مبل و ازشون تشکر کردم. خیس عرق بودم و بچه ها ازم خواستن دوش بگیرم وقتی در اومدم همه چیز عادی بود و با یه قهوه پذیرایی شدم حامد عکسارو نشونم داد تو هیچ کدوم صورتم معلوم نبود و ازش پرسیدم این عکسارو چیکار میکنی لبخندی زد و کانالو نشونم داد باورم نمیشد تو کانال با پوزیشن های پورن برای تبلیغ لباس های زیرشون این سیستمو انتخاب کردن که واقعا هم جوابگو بود. ازم خواستن بازم پیششون برم و منم با کمال میل قبول کردم اونا بهترین پارتنر های عمرم بودن از اینکه تا آخر این متن و خاطره سکسی همراه من بودین ازتون ممنونم اگه ایرادی میبینین ممنون میشم راهنماییم کنین من تجربه داستان نویسی نداشتم ولی خاطرات دیگه ای هم دارم که اگه از اینا استقبال بشه بازم مینویسم .ممنونم از همراهیتون فرزاد😘 نوشته: فرزاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده