behrooz ارسال شده در 25 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر کون دختر خاله زنم من وحید هستم و ۲۸ سالمه قدم ۱۸۰ اندازه 🍆 ۱۶ سانته من دوساله ازدواج کردم اسم زنم مریم مریم بدن سبزه و لاغر و سینه های سایز ۷۰ داره قد مریم ۱۷۰ و بسیار گرم و حشری هستش مریم ۲۵ سالشه بیشتر روز های هفته با مریم سکس دارم گاهی اوقات که من خسته هستم میخوابم مریم میاد تو خواب شرت من رو در میاره برام ساک میزنه رو کیرم میشینه آنقدر عقب و جلو میکنه و بالا و پایین میکنه تا ارضا بشه. مریم کلی دختر خاله داره ولی با یکیشون خیلی خوبه هم سن هستند و همیشه رفت و آمد داره با همون اسمش منا هستش رابطه منا با من خیلی خوبه گاهی اوقات که از سر کار میام خونه مریم زنگ میزنه میگه تو مسیر منا رو بیار منم تو راه سوارش میکنم میارمش خونمون. منا قدش اندازه مریم هستش موهای فرفری سینه های تقریباً سایز ۸۰ داره منا هم مثل مریم لاغره یک روز تو مسیر که داشتم منا رو میاوردم خونه بهم گفت وحید میشه یک چیزی بگم بین خودمون بمونه ؟ گفتم بفرمایید گفت میخوام لباس بخرم مادرم میگه پول ندارم هنوز بابات حقوق نگرفته میشه دو میلیون بهم قرض بدی تا بابام حقوق گرفت بهت میدم گفتم چشم شماره کارت ازش گرفتم براش سه میلیون زدم بهش گفتم برای خودت از طرف من گفت وای نه من پس میدم گفتم لازم ندارم ، بعد گفت به مریم نگی خجالت میکشم ، گفتم نه نمیگم خیالت راحت باشه رابطه من و منا گرمتر شد البته منا دختر بود ، گاهی اوقات سر کار بودم پیام میداد با هم چت میکردیم جوری رفتیم جلو که چت ها و حرف هامون به شوخی شوخی سکس رسید منتظر بودم که مریم بگه برو دنبالش بیارش که بیشتر کنارم باشه یک روز رفتم دنبالش گفتم منا قبل از اینکه بریم خونه یکم دور بخوریم گفت بریم تو مسیر فقط داشتم نگاه سینه هاش میکردم دستمو گذاشتم رو پاش دیدم چیزی نگفت بهش گفتم بهم بوس میدی ؟ گفت بله لبش بوسیدم جسارت من بیشتر شد یک گوشه خلوت زدم کنار ازش یک لب حسابی گرفتم و سینه هاشو از رو مانتو فشار میدادم هیچی نمیگفت یک نگاهی به دور ورم انداختم ببینم کسی نیست دستم بردم زیر لباسش یک از سینه هاشو درآوردم میخوردم وااااااااای چقدر نرم سفید و لطیف گفت خیلی حال میده ولی بریم یک جای کسی نیاد یک وقتی گفتم باشه مریم زنگ زد گفت کجاید ؟ گفتم داریم میایم اون روز رفتیم خونه خیلی عادی رفتار کردیم ولی سینه های منا از ذهنم بیرون نمیرفت مریم رفت حمام به منا گفتم فردا از سر کار بیام دنبالت یک سویت بگیرم بریم ؟ گفت باشه منم یک سویت جای دنج پیدا کردم از سر کارم زودتر رفتم دنبال منا رفتیم سویت پول واریز کردم کلید گرفتم رفتیم داخل در بستم به همدیگه امون ندادیم همون ورودی همدیگه رو بغل کردیم از هم لب میگرفتیم گفتم بریم تو اتاق رفتیم آنجا دوتایی لخت شدیم چه سینه های بزرگ سفیدی یکم سینه هاش خوردم بهش گفتم برام ساک بزن خوب ساک میزد گفتم بسه پشتت بکن گفت دیونه من دخترم حواست باشه پردمو نزنی وگرنه بدبخت میشم ، گفتم چشم رو به شکم خوابید تف زدم به سوراخ کونش رو کیر خودم زدم نشستم رو کونش سرش کردم داخل گفت درد داره آروم وحید گفتم چشم آروم آروم میکردم داخل و عقب و جلو میکردم عجب کونی مثل یک حلقه تنگ دور کیرمو گرفته بود گفت درش بیار دوباره تف بزن گفتم باشه درش آوردم تف زدم کردم داخل خوابیدم رو کمرش آروم آروم تلمبه میزدم چند دقیقه همش میگفت یواش بکن من که تو بهشت بودم دستم بردم سینه هاشو از زیر گرفتم با اون دستم فکش گرفتم آوردم سمت خودم ازش لب میگرفتم تلمبه میزدم شدت تلمبه رو بیشتر کردم از درد افتاده بود رو نفس نفس بیشتر حال میداد کون نرمش چقدر خوب بود سینه های بزرگ تو دستم و تلمبه میزدم بدون اینکه چیزی بهش بگم آب ریختم تو کونش ولی از روش بلند نشدم سوراخ کونش پر از آب شده بود کیرم داخل کونش راحت عقب و جلو میکردم همینجوری که زیر من خواب بود خودش هم کونش زیرم بالا و پایین میکرد انگاری خوشش آمد بود گذاشتم خوب کونش آب کیرمو جذب کنه درش آوردم رفتم دستشویی و آمدم دیدم هنوز همینجوری خوابیده منم رفتم کنارش بلغش کردم ، بهش گفتم چطوری گفت خوبم گفتم بریم ؟ گفت نمیخوای ؟ دیدم موقعیت خوبیه گفتم صبر کن تا حالم بیاد سر جاش چشم بهم گفت کیرتو تمیز شستی ؟ گفتم بله چطور ؟ گفت بخواب منم خوابیدم آمد روبروم کیرمو گرفت گذاشت تو دهنش و برام ساک میزد وااااااااای چه حالی میداد کیرم دوباره بلند شد ولی گذاشتم خوب برام ساک بزنه رفتم پشتش تف زدم کیرمو گذاشتم داخل ایندفعه راحت تر رفت خوابیدم روش خودش دستش از زیر برد گذاشت رو کسش و با کسش بازی میکرد و منم سفت بغلش کردم سینه هاشو فشار میدادم و تو کونش تلمبه میزدم اونم همش آح بلند میکشید و تو گوشش میگفتم کون کیه میگفت مال تو بکن بکن گفتم دوست دارم همیشه بهم بدی گفت همیشه بهت میدم فقط بکن یک جیغ زد و آروم شد فهمیدم ارضا شد گفتم آب داره میاد بریزمش داخل گفت بریز عاشق آب منی تو هستم منم تمام آب ریختم داخل کونش گفت وای چقدر گرمه آبت خواستم بلند شم گفت نه بلند نشو یکم همینجوری تلمبه بزن تو کونم دوست دارم یکم تلمبه زدم احساس کردم کیرم تو کونش خوابیده ولی تا زمانی که نگفت درش نیوردم گفت بلند شو چند دقیقه ای همینجوری خوابید بهش گفتم بریم گفت بریم لباس پوشیدیم ازش تشکر کردم بهش گفتم قول میدی هفته ای یک بار بهم بدی ؟ گفت آره خیالت راحت باشه بردمش خونشون منم آمدم خونه الان یک ماه با همدیگه هستیم من هفته ای یک بار سویت میگیرم با هم میریم عشق حال. کون خیلی خوبه تا حالا نمیدونستم. نوشته: وحید . آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده